NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 37.127
Αγγελικη;
Καλημερα NITRO
Η Λουπέσκου ρε συ που έγραψε το βιβλίο
Αγγελικη;
Καλημερα NITRO
Απολυτως καμια. Απλως απανταω. Και μη μου πεις τωρα σε ότι όλα τα thread που εχουν ανοιξει ολες οι απαντησεις αναφερονται αποκλειστικά στο θεμα...Ρε συ Julia καλημέρα,
μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις (έτσι από περιέργεια ρωτάω)τί σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το θέμα?
Αγγελικη;
Καλημερα NITRO
To μεγαλύτερο πρόβλημα sto site!!. Ανοίγω κάποιο thread να ενημερωθώ γεμάτος αγωνία για το θέμα που αναγράφεται και αντί να αρχίσω να διαβάζω προτιμώ να έχω το χέρι προτεταγμένο με ανοιχτά και τα πέντε δάκτυλα!!!Απολυτως καμια. Απλως απανταω. Και μη μου πεις τωρα σε ότι όλα τα thread που εχουν ανοιξει ολες οι απαντησεις αναφερονται αποκλειστικά στο θεμα...
Γιατι, οι γυναικες δεν παιρνουν;Αν ήσουν άντρας ρε Julia ,αν λέμε αν,θα έπαιρνες ποτέ ct,cg,ts,mg?
εσυ θα μας πεις.παιρνουν?Γιατι, οι γυναικες δεν παιρνουν;
εσυ θα μας πεις.παιρνουν?
Γιατι, οι γυναικες δεν παιρνουν;
Παιρνουν.εσυ θα μας πεις.παιρνουν?
νομιζα οτι η νοσος αφορα μονο το αντρικο φυλλοΠαιρνουν.
Και πόσα θα ξόδευες για μία ώρα cg ή ct βρε Julia?(έτσι για να ξαναμπούμε στο θέμα)Σε καθε περιπτωση (τα υπολοιπα αν θες σε pm) αν ημουν αντρας και δεν ημουν ευχαριστημενος απο τη σεξουαλικη μου ζωη ή δεν ειχα καθολου σεξουαλικη ζωη να θα τα επαιρνα ολα αυτα. Εαν στην καθημερινοτητα μου το σεξ ηταν αυτο που ηθελα, θα επαιρνα και κανενα cg ή ct μαζι με τη γυναικα/γκομενα/καλη μου, ετσι για ...ποικιλια
ποια πμ του ρε συ ????Τσεκαρε τα pm σου, NITRO, για τα περαιτερω...
Ααααααααααααααααω ημε....
να υπαρχουν τοσοι ψωλαραδες που το αιμα τους βραζει να καθονται κ να ολημερις γιατι οι γκομενες δεν εχουν ορεξη για τιποτα αλλα απο την αλλη να πληρωνουν για να της γαμησει ο ζιγκολος ωχ θεε μου
ποια πμ του ρε συ ????
ρε κωλοπαιδο MHTRO, θα μας φας τη γκομενα ????
Σε καθε περιπτωση (τα υπολοιπα αν θες σε pm) αν ημουν αντρας και δεν ημουν ευχαριστημενος απο τη σεξουαλικη μου ζωη ή δεν ειχα καθολου σεξουαλικη ζωη να θα τα επαιρνα ολα αυτα. Εαν στην καθημερινοτητα μου το σεξ ηταν αυτο που ηθελα, θα επαιρνα και κανενα cg ή ct μαζι με τη γυναικα/γκομενα/καλη μου, ετσι για ...ποικιλια
αμα σου λεω.μιλαμε για νοσο που προσβαλει ΜΟΝΟ αντρεςΠάντως θα ήθελα να σε ενημερώσω πως από εδώ μέσα όσους έχω γνωρίσει έχουν τόσο πλούσια σεξουαλική ζωή που ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο.(πληρωμένη ή free)
Το θέμα είναι πως εμείς που ανήκουμε στο ανδρικό φύλλο ανά 10'' δεχόμαστε σεξουαλικό ερέθισμα από οτιδήποτε γύρω μας έχει την ικανότητα να μας διεγείρει.
Αυτό δεν παίζει με τις γκόμενες αφού εσείς για να φτιαχθείτε για sex θέλετε προετοιμασία τόσο εγκεφαλική-συναισθηματική όσο και σωματική,βάλε τώρα την ατμόσφαιρα την διάθεση την μυρωδιά τα tabu,οπότε έτσι πατε αγάμητες και χαίρονται οι πουτάνες.