Νέα

Πόσες μέρες δουλεύετε για 1 ώρα citytour;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα its_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό που είπε ο 3535 γίνεται, αλλά χρειάζεται να καταναλώσεις αρκετή ώρα στον εντοπισμό των στόχων.Για να το καταφέρεις κι'όλλας σε ωραία μουνιά επιβάλλεται να δουλεύεις νύχτα πίσω από ένα bar.Τότε ως δια μαγείας τρέχουν οι περισσότερες σαν κοτούλες.
Αν υπάρχει κάποιος Barman στο site ας επιβεβαιώσει αυτά που λέω.
Εγώ πάντως δεν έχω κάνει ποτέ barman ή κάτι ανάλογο.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
οσες ωρες κι αν δουλευω......ο τραπεζικος λογαριασμος ειναι κοινος με την συζυγο!!ασε πο δουλευουμε μαζι!! :rockon: :rockon: :headbang: :headbang:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εμενα μου λες?? μαυρα απο την εφορια μαυρα και απο την γυναικα για να προσωπικα μου εξοδα.....!! :rockon:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Δηλαδη οικοπελες/γκομενες/γυναικες που εχουν περασει απο διπλα/πανω/κατω σας δε σας εχουν κανει ποτε κανενα δωρο; Δε σας εχουν βγαλει εξω για φαγητο; Δε σας εχουν κανονισει/πληρωσει/δωρισει ενα ταξιδακι;

Εμένα μόνο η Ρούλα Βροχοπούλου μου έρχεται στο μυαλό...  :rockon:  :2funny:  :rockon:

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
εγω παλι θαυμαζω τον baby... απορω μεσα μου το που τα βρισκει.. αλλα χαιρομαι με τον τροπο που τα σπαταλα..  he is my friend κι ας μην τον ξερω..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εχω περασει προ πολλου την ηλικια κατα την οποια προσπαθουσα να εντυπωσιασω μεσω διαδικτυου, πατερ. Οσο για το επιπεδο, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Αρκετοι εδω μεσα εχουν υψηλο επιπεδο. Οι περισσότεροι ομως όχι. Τουλαχιστον με τα δικα μου κριτηρια.
Οσο για τα περι της εργασιας μου εσυ με ειχες ρωτησει για τον ουρανοξυστη και σου χα πει, ναι. Τα υπολοιπα ανηκουν στη φαντασια σου που ειναι πιο χρησιμη όταν αναλωνεται σε θεματα που απτονται αμιγως του μπουρδελοσαιτ.
Ελδιζω δε οτι μιλω, εκφραζομαι και γραφω βατά. Εκτος εαν εδω υπάρχουν χρηστες που δεν εχουν τελειωσει το γυμνασιο
εν συντομια να σου πω ιουλια, οτι εχουν περασει παρα πολλα κοριτσακια απο αυτο το φορουμ που ''εχουν περασει προ πολλου την ηλικια κατα την οποια προσπαθουσαν να εντυπωσιασουν μεσω διαδικτυου''
πολυ απλα τα λυπαμαι ολα, που εστω και σε μια περιοδο της ζωης τους (μικρη ή μεγαλη, δεν εχει σημασια), περασαν απ αυτο το σταδιο.

τη φαντασια μου δε, ''που ειναι πιο χρησιμη όταν αναλωνεται σε θεματα που απτονται αμιγως του μπουρδελοσαιτ'' δεν μπορεις να την καταλαβεις και ειναι απολυτως κατανοητο, διοτι ''εχεις περασει απο τη φαση κατα την οποια προσπαθουσες να εντυπωσιασεις μεσω διαδικτυου'' και ειναι προφανες οτι αυτο σου αφησε σημαδια. (κάτι σαν τον τύφο ενα πραμα  :))

επισης για το ''Αρκετοι εδω μεσα εχουν υψηλο επιπεδο. Οι περισσότεροι ομως όχι'' να σου πω οτι ειναι σαν να ακουω τον προεδρο της ενωσης κεντρωων (βασιλης λεβεντης λεγεται), να βριζει το εκλογικο σωμα την επομενη των εκλογων, οταν νομιζε οτι θα εβγαζε κυβερνηση και τελικα πηρε τ αρχιδια του..

ακομη, και κλεινω, σου γνωστοποιω οτι χρωσταω 4 μαθηματα για να παρω το πτυχιο της 4ης δημοτικου, και ες εκ τουτου, ΔΕΝ μπορω να βρω γυναικα οπως την περιγραφεις. γυναικα δηλαδη που οταν βγαινουμε πληρωνει τα δικα της, μου κανει δωρα (ενίοτε και ακριβα) και οφειλει το σεβασμο που εκπεμπει στην αξιοπρεπεια της. πρεπει παντως για να το λες, να υπαρχουν πολλες απ αυτες..  :)

Επισκέπτης
Τελικα φαινεται ότι οντως δεν εχεις τελειωσει την τεταρτη δημοτικου, αλλιως θα ηξερες να διαβαζεις. Δεν ειπα ότι εχω περασει απο αυτη τη φαση. Ειπα ότι εχω περασει απο αυτη την ηλικια. Αρα το μονο σημαδι που εχω εναι αυτο στο δεξι μου γινατο όταν 14 χρονων εβαζα γκολ παιζοντας μονοτερμα σε αγορακια σαν εσενα.
Οσο για το σχολιο για τα περι επιπεδου, σε ολα τα κοινωνικά φόρα, ενα εκ των οποιων ειναι και αυτο το μπουρδελοσαιτ, υπάρχουν πολλων ειδων επιπεδα και ανθρωποι. Το ότι εγω συμμετεχω επιλεγοντας το πως, ποιος και γιατι με προστατευει απο τους αδαεις της ζωης και της σκεψης.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τελικα φαινεται ότι οντως δεν εχεις τελειωσει την τεταρτη δημοτικου, αλλιως θα ηξερες να διαβαζεις. Δεν ειπα ότι εχω περασει απο αυτη τη φαση. Ειπα ότι εχω περασει απο αυτη την ηλικια. Αρα το μονο σημαδι που εχω εναι αυτο στο δεξι μου γινατο όταν 14 χρονων εβαζα γκολ παιζοντας μονοτερμα σε αγορακια σαν εσενα.
Οσο για το σχολιο για τα περι επιπεδου, σε ολα τα κοινωνικά φόρα, ενα εκ των οποιων ειναι και αυτο το μπουρδελοσαιτ, υπάρχουν πολλων ειδων επιπεδα και ανθρωποι. Το ότι εγω συμμετεχω επιλεγοντας το πως, ποιος και γιατι με προστατευει απο τους αδαεις της ζωης και της σκεψης.
εχεις δικιο σε ολα ιουλια..

συγνωμη  :rolleyes:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ιουλία, τι δουλειά έχει μια τόσο "intellectual" κοπέλα όπως εσύ σε μια τόσο βρωμερή, άκρως υλιστική (ακόμα χειρότερα, σαρκική) και κακόφημη διαδυκτιακή γειτονιά;

Δεν έχεις ακούσει τη λαϊκή ρήση που λέει ότι "όποιος τη νύχτα περπατεί, λάπσες και σκατά πατεί;"

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλά ρε παπαγιώργο. Αντί να εξομολογείς αυτές τις μέρες σε ξομολογούνε;
Ρε σε τι κενωνία θα φέρω τα παιδιά μου......
τι να κανω ρε συ ????

τη στιγμη που πηγα να απαντησω, θυμηθηκα ενα βιβλιο που εβγαλε πριν 4-5 χρονια ενας γαλλος φιλοσοφος με τιτλο (περιφραστικα θα τον αναφερω, καθως δεν τον θυμαμαι ακριβως) ''τί εμαθα απο χιλιαδες φιλοσοφους εδω και χιλιαδες χρονια για τις γυναικες..'', όπου ειχε 400 σελιδες αριθμημενες, ΛΕΥΚΕΣ !!!!

οπότε ειπα μεσα μου, ''πού παω τωρα εγω ο μαλακας ?? θα βγαλω εγω ακρη ????''

Επισκέπτης
Ειναι βρωμερη και υλιστικη η επιθυμια για σεξ; Υπάρχει τιποτα το μεμπτο για  όλους αυτους που παιρνουν καλα σε πληρωμενο ή οχι σεξ; Επισης, το να εκφραζεται καποιος σωστα και να εχει διαβασει και πεντε βιβλια στη ζωη του, τον κατατασσει αυτοματως στους μονο σκεπτομενους και ταυτοχρονως αγαμητους;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειδατε που σας τα λεω ????

πάσο..

Επισκέπτης
Δεσποτα, το βιβλιο δεν ηταν φιλοσοφου. Ηταν ενος "συγγραφεα" του οποιυ το ονομα μου διαφευγει. Και ο τιτλος ηταν "Ολα οσα θα πρεπει να γνωριζουν οι αντρε για τις γυναικες". Μη μου μπλεκεις μεσα τους φιλοσουφους... Ηταν οντως λευκες οι σελιδες, αλλα 100. Οταν βρω το συγγραφεα θα σου στειλω πμ. Αν σε ενδιαφερει φυσικά. Συγνωμη και απο μενα αν ημουν αγενης... Ευλογησον

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεσποτα, το βιβλιο δεν ηταν φιλοσοφου. Ηταν ενος "συγγραφεα" του οποιυ το ονομα μου διαφευγει. Και ο τιτλος ηταν "Ολα οσα θα πρεπει να γνωριζουν οι αντρε για τις γυναικες". Μη μου μπλεκεις μεσα τους φιλοσουφους... Ηταν οντως λευκες οι σελιδες, αλλα 100. Οταν βρω το συγγραφεα θα σου στειλω πμ. Αν σε ενδιαφερει φυσικά. Συγνωμη και απο μενα αν ημουν αγενης... Ευλογησον
ιουλια, εισαι απο τις ευγενικες και πανω απ ολα ευπρεπεις παρουσιες στο φορουμ.
εισαι η δευτερη γυναικεια παρουσια για την οποια το λεω απ οσες εχουν περασει (τουλαχιστον απ όσο θυμαμαι)
μαλλον εχεις δικιο για τις info του βιβλιου, καθως μου διεφυγε ο συγγραφεας και δεν το αγορασα ποτέ.
αν πεσει στην αντιληψη σου, ναι το θελω, στειλτο μου σε πμ.

αντε, καλη συνεχεια και επειδη μπορει να ξεχαστω (γερος ανθρωπος ειμαι), να ευχηθω να ειναι ευτυχισμενος ο καινουριος πασχας..

xifias

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Είναι ο υπότιτλος και όχι ο τίτλος.

Ελπίζω να βοήθησα.

Υ.Γ.: Γιατί σε πμ το όνομα του συγγραφέα; Προσωπικό δεδομένο είναι;

Επισκέπτης
εισαι η δευτερη γυναικεια παρουσια για την οποια το λεω απ οσες εχουν περασει 
θα σε :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: μολις το διαβασει η ερι που θες να την πας & στα μπουζουκια τραγοπαπα.. :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θα σε :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: μολις το διαβασει η ερι που θες να την πας & στα μπουζουκια τραγοπαπα.. :2funny: :2funny: :2funny:
αφου δε μου καθεται αυτη ρε συ..

ειπα μηπως την κανω και ζηλεψει, αλλα αρχιδια καπαμά..

υ.γ. μου εχεις κοστισει ισα με κανα χιλιαρικο την τελευταια βδομαδα με τις κωλο-συλλογες σου..  :birdman:

Επισκέπτης
εισαι η δευτερη γυναικεια παρουσια για την οποια το λεω απ οσες εχουν περασει (τουλαχιστον απ όσο θυμαμαι)
μαλλον εχεις δικιο για τις info του βιβλιου, καθως μου διεφυγε ο συγγραφεας και δεν το αγορασα ποτέ.
αν πεσει στην αντιληψη σου, ναι το θελω, στειλτο μου σε πμ.

αντε, καλη συνεχεια και επειδη μπορει να ξεχαστω (γερος ανθρωπος ειμαι), να ευχηθω να ειναι ευτυχισμενος ο καινουριος πασχας..
Σ ευχαριστω γι ατα καλα σου λογια. Και γω σε γουσταρω κι ας πλακωνομαστε ;) Και συ να περασεις καλα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom