Εχω περασει προ πολλου την ηλικια κατα την οποια προσπαθουσα να εντυπωσιασω μεσω διαδικτυου, πατερ. Οσο για το επιπεδο, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Αρκετοι εδω μεσα εχουν υψηλο επιπεδο. Οι περισσότεροι ομως όχι. Τουλαχιστον με τα δικα μου κριτηρια.
Οσο για τα περι της εργασιας μου εσυ με ειχες ρωτησει για τον ουρανοξυστη και σου χα πει, ναι. Τα υπολοιπα ανηκουν στη φαντασια σου που ειναι πιο χρησιμη όταν αναλωνεται σε θεματα που απτονται αμιγως του μπουρδελοσαιτ.
Ελδιζω δε οτι μιλω, εκφραζομαι και γραφω βατά. Εκτος εαν εδω υπάρχουν χρηστες που δεν εχουν τελειωσει το γυμνασιο
εν συντομια να σου πω ιουλια, οτι εχουν περασει παρα πολλα κοριτσακια απο αυτο το φορουμ που
''εχουν περασει προ πολλου την ηλικια κατα την οποια προσπαθουσαν να εντυπωσιασουν μεσω διαδικτυου''
πολυ απλα τα λυπαμαι ολα, που εστω και σε μια περιοδο της ζωης τους (μικρη ή μεγαλη, δεν εχει σημασια), περασαν απ αυτο το σταδιο.
τη φαντασια μου δε,
''που ειναι πιο χρησιμη όταν αναλωνεται σε θεματα που απτονται αμιγως του μπουρδελοσαιτ'' δεν μπορεις να την καταλαβεις και ειναι απολυτως κατανοητο, διοτι
''εχεις περασει απο τη φαση κατα την οποια προσπαθουσες να εντυπωσιασεις μεσω διαδικτυου'' και ειναι προφανες οτι αυτο σου αφησε σημαδια. (κάτι σαν τον τύφο ενα πραμα
)
επισης για το
''Αρκετοι εδω μεσα εχουν υψηλο επιπεδο. Οι περισσότεροι ομως όχι'' να σου πω οτι ειναι σαν να ακουω τον προεδρο της ενωσης κεντρωων (βασιλης λεβεντης λεγεται), να βριζει το εκλογικο σωμα την επομενη των εκλογων, οταν νομιζε οτι θα εβγαζε κυβερνηση
και τελικα πηρε τ αρχιδια του..
ακομη, και κλεινω, σου γνωστοποιω οτι χρωσταω 4 μαθηματα για να παρω το πτυχιο της 4ης δημοτικου, και ες εκ τουτου, ΔΕΝ μπορω να βρω γυναικα οπως την περιγραφεις. γυναικα δηλαδη που οταν βγαινουμε πληρωνει τα δικα της, μου κανει δωρα (ενίοτε και ακριβα) και οφειλει το σεβασμο που εκπεμπει στην αξιοπρεπεια της. πρεπει παντως για να το λες, να υπαρχουν πολλες απ αυτες..