Νέα

Πόσες μέρες δουλεύετε για 1 ώρα citytour;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα its_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Επειδή κανείς δεν απαντάει πόσες μέρες δουλεύει για 1 ώρα city tours να πω εγώ ότι δε χρειάζεται να δουλέψω ούτε δευτερόλεπτο γιατί πολύ απλά δεν έχω πάρει ποτέ  τέτοια κοπέλα!!! :2funny: :2funny:

Είσαι ο καλύτερος

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Να δηλώσω πως κανονικά δεν θα πρέπει να περιμένεις να δουλέψεις για να πας μία ώρα με ct ,στα ct τρώμε τα έτοιμα αυτά που δεν μας πονάνε,αυτά που θα τα δίναμε έτσι και αλλιώς σε άλλες ανδρικές συνήθειες (Από πουτάνες,πουτανάκια,μπαρόβιες,τραβεστι,stripgirls,lapdancers,cg έως καμάκια στα μπαράκια-μποζούκια-live stages ,δώρα,ρούχα,ταξίδια,αυτοκίνητα,μηχανές κλπ,κλπ)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η μεγαλύτερη ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι να δώσεις τοσα λεφτα για κάτι που αν ψαξεις και λίγο το βρίσκεις τσάμπα!!!!

Φοβάμαι ότι έχουμε διαφορετικό σημείο εκκίνησης. Το εκφράζω λάθος μάλλον....

Εάν μπορείς κολλητέ να βρεις, μουνάρα, να σου κάνει ότι θες, όπως θες αλλά κυρίως....

ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ, ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ, NO STRINGS ATTACHED, ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ, ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΤΑ SESSIONS ΟΝ DEMAND, 

τότε σε ζηλεύω πραγματικά. Αν και πιστέυω, ότι πολλές τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να βρεις και ότι σίγουρα δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση η αναζήτησή τους.

Εγώ λόγω των τελευταίων (κεφαλαία και bold) πάω στις τάνες, γουστάρω να κάνω switch on ή off την σεξουαλική ή και ερωτική/ψυχολογική διάθεσή μου. Να ψεκάζω, σκουπίζω, τελειώνω χωρίς να ανοίγω λογαριασμούς, αλλά και χωρίς να χρωστάω (εξηγήσεις, δικαιολογίες ή και να έχω τύψεις).

Τα άλλα περί πόσο στοιχίζει γκόμενα vs. τάνα κλπ τα ακούω βερεσέ και είναι τελείως βαρετά, ίσως και άτοπα. Απλά φαίνεται, ότι ο καθένας έχει διαφορετικούς λόγους γιατί πάει στις τάνες και προφανώς δεν συμφωνούμε...

Σε ότι αφορά το πόσες μέρες δουλεύω για να πάω σε ένα CT, μπορώ να σου πω ότι το δουλεύω μέρες....στο μυαλό μου και ότι το καλύτερο σε όλη την υπόθεση, είναι η προετοιμασία της φάσης και όχι τόσο η φάση η ίδια.

Αυτά.

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Να δηλώσω πως κανονικά δεν θα πρέπει να περιμένεις να δουλέψεις για να πας μία ώρα με ct ,στα ct τρώμε τα έτοιμα αυτά που δεν μας πονάνε,αυτά που θα τα δίναμε έτσι και αλλιώς σε άλλες ανδρικές συνήθειες (Από πουτάνες,πουτανάκια,μπαρόβιες,τραβεστι,stripgirls,lapdancers,cg έως καμάκια στα μπαράκια-μποζούκια-live stages ,δώρα,ρούχα,ταξίδια,αυτοκίνητα,μηχανές κλπ,κλπ)

Καλά ρε, εσύ δεν είπες ότι ήμαστε άρρωστοι???? :idiot: Εάν είναι να τρώμε από τα έτοιμα τότε στο Ίδρυμα τι θεραπεία κάνουμε? της... :bigdick:

1) Πρώτα πηδιέσαι στη δουλειά.
2) Πηδάς την κόπέλα.

Ζω για τη στιγμή που θα έχουν μηχάνημα για πιστωτικές....Το μέλλον παίρνει βίζα...
[youtube=425,350]QhFaFCGb4uY[/youtube]

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
Σε ότι αφορά το πόσες μέρες δουλεύω για να πάω σε ένα CT, μπορώ να σου πω ότι το δουλεύω μέρες....στο μυαλό μου και ότι το καλύτερο σε όλη την υπόθεση, είναι η προετοιμασία της φάσης και όχι τόσο η φάση η ίδια.

Αυτά.

Εγώ πάλι ρε Yorgo to δουλέυω το πολύ 5'
ΥΓ
Που είσαι εσύ σε έψαχνα εχθές το βράδυ να σου συστήσω την Natalia

Επισκέπτης
τωρα αν ανοιξει αυτη η συζητηση θα δεις οτι αυτο το ειδος που περιγραφεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!

εκτος κι αν ανοιγεις αυτην την κουβεντα για να μας πεις οτι ΕΣΥ ανηκεις σ αυτο.. :P
Καταρχην δεσποτα, ευλογησον...! Το που ανηκω εγω δεν ενδιαφερει κανεναν και φυσικά το τι υποστριζει ο καθενας για την παρτη του πισω απο εναν νικ, δυσκολα γινεται πιστευτο. Και σε διαβεβαιω ότι τετοιες γυναικες υπάρχουν. Αν και νομιζω ότι αυτο το ηξερες ηδη...

Επισκέπτης
Εντύπωση μου προκαλεί αγαπητή Ιουλία το γεγονός ότι δεν αναφέρεσαι στο "πίσω σας" διότι αυτές και μόνον αυτές κάνουν δώρα.
Δηλαδή κοινώς:
Αφού μας γαμήσουν μετά βάζουν και λίγο συναίσθημα να μην μας μείνει τραύμα
Γυναικα πισω σου;;;  :new_shocked:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.316
Πόντοι
12.056
Κλεμμενο απο αλλον συνφορουμιτη που το ειπε πιο παλια...

Τις πληρωνουmε οχι για το σεξ..αλλα για να φυγουν μετα το σεξ.. :grin: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Καταρχην δεσποτα, ευλογησον...! Το που ανηκω εγω δεν ενδιαφερει κανεναν και φυσικά το τι υποστριζει ο καθενας για την παρτη του πισω απο εναν νικ, δυσκολα γινεται πιστευτο. Και σε διαβεβαιω ότι τετοιες γυναικες υπάρχουν. Αν και νομιζω ότι αυτο το ηξερες ηδη...
η θετικη υποθεση που ΕΣΥ εκανες για κατι που ΕΓΩ ξερω (ή μαλλον καλλιτερα δήθεν ξερω), ειναι μια τακτικη που εκτος απο το οτι δεν μπορει να κλεψει τις εντυπωσεις (τουλαχιστον σε αυτο εδω το φορουμ, καθως το επιπεδο ειναι υψηλοτατο), δεν την κανει κιολας να εχει εφαρμογη (τουλαχιστον σ αυτην την κωλοχώρα. ελλάντα)
εκτος κι αν αρχισουμε παλι να λεμε για τον ουρανοξυστη στον οποιο εργαζεσαι, που εχει τρελλη θέα στον ατλαντικο, εξω απ το γραφειο σου υπαρχουν 4 (τουλαχιστον) γραμματείς, παιρνεις brunch (καλα το γραφω ρε συ MHTRO ????) στο ντάουν τάουν, και αλλα τέτοια..  :P

οπότε, ας γινουμε πιο βατοί και προσγειωμενοι, μας διαβαζει και κοσμος..  :)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα παρακαλώ, συγκαταλέγεται στις συμπάθειές μου.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
η θετικη υποθεση που ΕΣΥ εκανες για κατι που ΕΓΩ ξερω (ή μαλλον καλλιτερα δήθεν ξερω), ειναι μια τακτικη που εκτος απο το οτι δεν μπορει να κλεψει τις εντυπωσεις (τουλαχιστον σε αυτο εδω το φορουμ, καθως το επιπεδο ειναι υψηλοτατο), δεν την κανει κιολας να εχει εφαρμογη (τουλαχιστον σ αυτην την κωλοχώρα. ελλάντα)
εκτος κι αν αρχισουμε παλι να λεμε για τον ουρανοξυστη στον οποιο εργαζεσαι, που εχει τρελλη θέα στον ατλαντικο, εξω απ το γραφειο σου υπαρχουν 4 (τουλαχιστον) γραμματείς, παιρνεις brunch (καλα το γραφω ρε συ MHTRO ????) στο ντάουν τάουν, και αλλα τέτοια..  :P

Ρε συ Παπα Γιωργη,λαθος κανεις υπαρχουν τετοιες γυναικες...πως δεν υπαρχουν...εγω καθε μερα βλεπω τουλαχιστον μια απο το παραθυρο μου,να γυροφερνει στο γραφειο της που βρισκεται στο γειτονικο ουρανοξυστη...Και μου χαλαει και τη διαθεση... γιατι μου κρυβει και τη θεα στον Ατλαντικο γμτ μου... :grin: :grin:

Achilles36

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά αρκεί μια προβοκάτσια για να τινάξει στον αέρα ένα thread με πολύ ενδιαφέρουσες προεκτάσεις.
Εύγε μας. Τελικά αντί να πείσουμε τον ανυποψίαστο συνάδελφο ότι σε πολλά πράγματα στη ζωή δε μετρά τα μεροκάματα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες - επιθυμίες - απολαύσεις του (διαλέγετε και παίρνετε), αναλωνόμαστε στο ποιόν του προβοκάτορα. Αίσχος συνάδελφοι. Σεβασμός στις ανησυχίες των απανταχού φορουμιστών (sic).

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
...που εχει τρελλη θέα στον ατλαντικο, εξω απ το γραφειο σου υπαρχουν 4 (τουλαχιστον) γραμματείς, παιρνεις brunch (καλα το γραφω ρε συ MHTRO ????)
στο ντάουν τάουν, και αλλα τέτοια..  :P

Το downtown πάτερ είναι εβδομαδιαίο ενώ to ΜΗΤRO μηνιαίο.
By the way και η Ιουλία στο New York εργάζεται?

Επισκέπτης

Εχω περασει προ πολλου την ηλικια κατα την οποια προσπαθουσα να εντυπωσιασω μεσω διαδικτυου, πατερ. Οσο για το επιπεδο, μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. Αρκετοι εδω μεσα εχουν υψηλο επιπεδο. Οι περισσότεροι ομως όχι. Τουλαχιστον με τα δικα μου κριτηρια.
Οσο για τα περι της εργασιας μου εσυ με ειχες ρωτησει για τον ουρανοξυστη και σου χα πει, ναι. Τα υπολοιπα ανηκουν στη φαντασια σου που ειναι πιο χρησιμη όταν αναλωνεται σε θεματα που απτονται αμιγως του μπουρδελοσαιτ.
Ελδιζω δε οτι μιλω, εκφραζομαι και γραφω βατά. Εκτος εαν εδω υπάρχουν χρηστες που δεν εχουν τελειωσει το γυμνασιο

Επισκέπτης
Welcome to the Jungle

[youtube=425,350]LzUvISDzVLQ&feature=related[/youtube]

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αφού το άτομο γα**ει ωραία μωρά (αλλά όχι CT)και δεν χρειάζεται τις πο****ανες τι ποστάρει εδώ και γιατί έχει λογαριασμό! Μερικοί μάλλον δεν την παλέυουν καθόλου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom