Νέα

Πόσες μέρες δουλεύετε για 1 ώρα citytour;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα its_me
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεσποτα, το βιβλιο δεν ηταν φιλοσοφου. Ηταν ενος "συγγραφεα" του οποιυ το ονομα μου διαφευγει. Και ο τιτλος ηταν "Ολα οσα θα πρεπει να γνωριζουν οι αντρε για τις γυναικες". Μη μου μπλεκεις μεσα τους φιλοσουφους... Ηταν οντως λευκες οι σελιδες, αλλα 100. Οταν βρω το συγγραφεα θα σου στειλω πμ. Αν σε ενδιαφερει φυσικά. Συγνωμη και απο μενα αν ημουν αγενης... Ευλογησον
Το έχω το βιβλίο αλλά δεν σας λέω το συγγραφέα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Επισκέπτης
υ.γ. μου εχεις κοστισει ισα με κανα χιλιαρικο την τελευταια βδομαδα με τις κωλο-συλλογες σου..  :birdman:
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
υ.γ κανονισε να "χαριεντιστουμε" να κερασω,μηπως πατσισουμε..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
φιλιουντε,αγκαλιαζοντε.μπουρδελοκομιτες και μπουρδελοκομιτισες :-

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.860
Πόντοι
606
επι του θεματος παντως εγω δε χειαζεται να δουλεψω για μια ωρα ct γιατι απλα....ειμαι ρεμπεσκες και δε δουλευω :dancing:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Ρε μαγκες οι πουτανες ειναι αρρωστια (σαν ναρκωτικο) δεν μπορεις να ξεφυγεις ευκολα!
Εγω ακομα και σε καιρους που ειχα πολυ δυνατες γκομενες , παλι ετρεχα και στις πουτανες!
Γι αυτο ασε την κουβεντα για το "τζαμπα" γιατι θελει πολυ αναλυση!
Οσα λεφτα και να βγαζει ο καθενας μας το μηνα , αμα εχει την αρρωστια μεσα του , θα βρει (χρημα) και θα παει , ειτε σε CG ,ειτε σε στουντιο...
εχεις μεγαααααααααααλο δικιο σ αυτο!!!!ξερω εγω σου λεω.......... :headbang: :headbang:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αγαπατε αλληλους, πασχας ερχεται!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω δουλευω πολυ για να γαμαω πολυ γιατι αλλιως  :jerking:  :jerking:  :jerking:

και αγιος ο Θεος

Αμην

Επισκέπτης
εσυ με ειχες ρωτησει για τον ουρανοξυστη και σου χα πει, ναι.

Sorry ρε εσύ, αλλά μιας και σε βρήκαμε, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις υπόψη σου κανέναν καλό βελτιωτή για να μου πουσάρει λίγο τη Bentley Continental GT γιατί το αμάξι σέρνεται με την εργοστασιακή ιπποδύναμη των 560HP.
Ακόμη αν ξέρεις κανέναν καλό παλιατζή να μου βρεί ένα πίσω φτερό για την RR Silver Cloud II του 1961 , γιατί ο μαλάκας ο butler μου , ενώ την έβαζε στο πέτρινο γκαράζ του πύργου στα midlands που αγόρασα τις προάλες που είχα πάει Αγγλία (να πιώ μπυρίτσες με τον Κόκο και την Ελίζα στο windsor) , το χτύπησε και είναι πολύ μαλακία το αμάξι γρατζουνισμένο.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Επί τέλους να κάνουμε και λίγη σοβαρή και ρεαλιστική κουβένα εδώ μέσα.

Επισκέπτης
sorry μωρο μου... Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα αυτοκινητα του παππου μου. Ζει ο καημενος ακομα και δε μου τα χει γραψει. Αν θελεις κατι για τη Ferrari  σου ευχαριστως. Θα πω μια καλη κουβεντα στον Εντυ (Invine) που ειναι κολλητος του τυπου που μου φτιαχνει τ αμαξι στο Μονακο. Παραδιπλα απο το συνεργειο ειναι το σπιτι μου, πρωτο στενο δεξια, μετα τη στροφη του καζίνο.  :jerking:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
sorry μωρο μου... Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα αυτοκινητα του παππου μου. Ζει ο καημενος ακομα και δε μου τα χει γραψει. Αν θελεις κατι για τη Ferrari  σου ευχαριστως. Θα πω μια καλη κουβεντα στον Εντυ (Invine) που ειναι κολλητος του τυπου που μου φτιαχνει τ αμαξι στο Μονακο. Παραδιπλα απο το συνεργειο ειναι το σπιτι μου, πρωτο στενο δεξια, μετα τη στροφη του καζίνο.  :jerking:

Ρε συ Julia καλημέρα,
μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις (έτσι από περιέργεια ρωτάω)τί σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το θέμα?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ρε συ Julia καλημέρα,
μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις (έτσι από περιέργεια ρωτάω)τί σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το θέμα?

Φαντάζομαι όση σχέση έχεις και εσύ με το θέμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom