You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ποσες μερες χορις να χυσουμε?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
δεν το εχω σκέφτη αυτο , και οταν λες σε παταει τον προστατη και αδειαζεις? παλι δεν χυνεις? ?Σου εχω λυση να μην σε ποναν τα αρχιδια, το κανει ενας γνωστος μου κι αυτος φανατικος του γυμναστηριου
θα χυνεις κανονικα μια φορα την εβδομαδα, θα γαμας ομως καθε μερα
εκει στο γυμναστηριο ολο και καποιον γιατρο θα βρεις, αν ειναι ουρολογος ακομα καλυτερα, αλλιως να τον πεις να σε βρει ενα
και ανα δυο μερες θα πηγαινεις να σε παταει τον προστατη και να αδειαζεις, οποτε ουτε ποντους χανεις ουτε πρωτεϊνες
ταμαμ θα εισαι
Επισκέπτης
[quote author=mpozanis link=topic=169338.msg4392121#msg4392121 date=1362162076]
δεν το εχω σκέφτη αυτο , και οταν λες σε παταει τον προστατη και αδειαζεις? παλι δεν χυνεις? ?
[/quote]
ΒΓΑΖΕΙς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Προστατικο υγρο
τα χυσια που δεν αφηνεις να βγουνε μαζευονται στον προστατικο αδενα
αλλα ρε καρντασι υπαρχει θεμα ομως
εξης δευτερα φυσις που λεγαν οι αρχαιοι
παιζει μετα να ερεθιζεσε αμα σε παταει η γκομενα τον προστατη
μηπως καλυτερα να γαμας πιο πολυ να μην κανεις κακο στην υγεια σου;;;
ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ
η υπερβολη ειναι κακο πραγμα
παν μετρον αριστον
δεν το εχω σκέφτη αυτο , και οταν λες σε παταει τον προστατη και αδειαζεις? παλι δεν χυνεις? ?
[/quote]
ΒΓΑΖΕΙς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Προστατικο υγρο
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ
παν μετρον αριστον
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
συμφωνο σε αυτα που λες φιλε αλλα 2 φορες την εβδομαδα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικα . ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ? αα μιν με λες τετοια και τν παιζω καθε μεραΒΓΑΖΕΙς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Προστατικο υγρο
ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ
παν μετρον αριστον
Επισκέπτης
[quote author=mpozanis link=topic=169338.msg4392265#msg4392265 date=1362164092]
συμφωνο σε αυτα που λες φιλε αλλα 2 φορες την εβδομαδα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικα . ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ? αα μιν με λες τετοια και τν παιζω καθε μερα
[/quote]
αμα κατσει στον προστατικο αδενα δεν φευγει με την μαλακια
αν εισαι κατω τον 30 μικρες πιθανοτητες για ζημια αλλα υπαρχουν
συμφωνο σε αυτα που λες φιλε αλλα 2 φορες την εβδομαδα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικα . ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ? αα μιν με λες τετοια και τν παιζω καθε μερα
[/quote]
αμα κατσει στον προστατικο αδενα δεν φευγει με την μαλακια
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
shinoharas , μπορείς σε παρακαλώ να μου περιγράψεις
τη διαδικασία εκσπερμάτωσης μετά απο ψηλάφηση του προστάτη απο το ορθό ?
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ωραιοςαμα κατσει στον προστατικο αδενα δεν φευγει με την μαλακια
Επισκέπτης
shinoharas , μπορείς σε παρακαλώ να μου περιγράψεις
δεν ειμαι γιατρος
δεν μου εχουν κανει ποτε δακτυλοσκοπηση
το μονο σιγουρο που ξερω απο ουρολογο οτι αν δεν επιτρεωεις στον εαυτο σου να εκσπερματηση κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης μερος του υγρου καταληγει στον προστατη
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
όχι ακριβώς , ας πούμε, ότι παλινδομεί στην προστατική μοίρα του σπερματοδόχου πόρου & ουρήθρας, και άνωθεν...δεν ειμαι γιατρος
δεν μου εχουν κανει ποτε δακτυλοσκοπηση
το μονο σιγουρο που ξερω απο ουρολογο οτι αν δεν επιτρεωεις στον εαυτο σου να εκσπερματηση κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης μερος του υγρου καταληγει στον προστατη
τέλοσπάντων ο μηχανισμός είναι κάπως πιο περίπλοκος , δεν τον έχω καταλάβει
γιατί έχοντας ψηλαφήσει μερικές φορές προστάτη κανένας δεν εκσπερμάτισε !
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ουρολογος εισαι?όχι ακριβώς , ας πούμε, ότι παλινδομεί στην προστατική μοίρα του σπερματοδόχου πόρου & ουρήθρας, και άνωθεν...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
[quote author=mpozanis link=topic=169338.msg4392362#msg4392362 date=1362165844]
ουρολογος εισαι?
[/quote]
"κτηνίατρος"
ουρολογος εισαι?
[/quote]
"κτηνίατρος"
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
εμενα το πιο πολυ που θυμαμαι ηταν στον στρατο με το που μπηκα 2 βδομαδες που λογω ανχους και κλιματος δεν πηγαινε καν το μυαλο μου.επισης και χεσιμο εκανα μια βδομαδα. απο εκει και περα ειμαι 30 και ο ρυθμος που μαρεσει να κραταω και να χυνω ειναι καθε 3 μερες ετσι εχω πολλες καυλες στον πρωτο γυρο ειμαι πρισμενος καλα και το ευχαριστιεμαι και αναλογα με την γκομενα υπαρχει και ορεξη για 2ο γυρο διαρκειας που να ειμαι καλα καυωμενος οχι μελατος. περσυ πριν παω αρτεμις εκανα τον σαολιν 10 μερες ουτε στο κατουριμα δεν τον ακουμπαγα που λεει ο λογος.
τωρα αυτο που λετε με τον προστατη, θυμαμαι μια φορα που ειχα να χυσω 4-5 μερες και ειχα παει για ψαροντουφεκο με πιανει κοψιμο και βγαινω παραλια, κανω μια καθιστη να αμολισω το χοντρο μου και με το σφιξιμο και την κατασταση ειδα και να εχει σταξει και λιγο σπερμα απ το πουτσο μου.
παντως μια φορααπο το πολυ γαμησι μου εχουν πονεσει τα αρχιδια σε σημειο να μην μπορω να φορεσω μποξερακι .
παντως καλο ειναι να εχετε ριξει ενα κατουριμα πριν το γαμησι ειναι κακο να μπερδευεται ο προστατης και να ταλαιποριεται αδικα.
αυτα
τωρα αυτο που λετε με τον προστατη, θυμαμαι μια φορα που ειχα να χυσω 4-5 μερες και ειχα παει για ψαροντουφεκο με πιανει κοψιμο και βγαινω παραλια, κανω μια καθιστη να αμολισω το χοντρο μου και με το σφιξιμο και την κατασταση ειδα και να εχει σταξει και λιγο σπερμα απ το πουτσο μου.
παντως μια φορααπο το πολυ γαμησι μου εχουν πονεσει τα αρχιδια σε σημειο να μην μπορω να φορεσω μποξερακι .
παντως καλο ειναι να εχετε ριξει ενα κατουριμα πριν το γαμησι ειναι κακο να μπερδευεται ο προστατης και να ταλαιποριεται αδικα.
αυτα
Επισκέπτης
γινετε αν ξερεις αγγλικαόχι ακριβώς , ας πούμε, ότι παλινδομεί στην προστατική μοίρα του σπερματοδόχου πόρου & ουρήθρας, και άνωθεν...
Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 180
- Πόντοι
- 281
αυτό είναι σωστό...
και πριν και μετα....
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
σωστος για το κατουρημα . και αν εχεις παρατηρισει αμα κατουριεμαι και γαμησεις χυνεις γρηγοραεμενα το πιο πολυ που θυμαμαι ηταν στον στρατο με το που μπηκα 2 βδομαδες που λογω ανχους και κλιματος δεν πηγαινε καν το μυαλο μου.επισης και χεσιμο εκανα μια βδομαδα. απο εκει και περα ειμαι 30 και ο ρυθμος που μαρεσει να κραταω και να χυνω ειναι καθε 3 μερες ετσι εχω πολλες καυλες στον πρωτο γυρο ειμαι πρισμενος καλα και το ευχαριστιεμαι και αναλογα με την γκομενα υπαρχει και ορεξη για 2ο γυρο διαρκειας που να ειμαι καλα καυωμενος οχι μελατος. περσυ πριν παω αρτεμις εκανα τον σαολιν 10 μερες ουτε στο κατουριμα δεν τον ακουμπαγα που λεει ο λογος.
αυτα
Επισκέπτης
"κτηνίατρος"
ε στα ζωα γινετε με ηλεκτροδια οχι με ψηλαφιση
Animal husbandry
Electroejaculation is a procedure in which nerves are stimulated via an electric probe, which is inserted into the rectum adjacent to the prostate. It is most commonly encountered in animal husbandry for the purpose of collecting semen samples for testing or breeding.
Cerebellum
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σου εχω λυση να μην σε ποναν τα αρχιδια, το κανει ενας γνωστος μου κι αυτος φανατικος του γυμναστηριου
θα χυνεις κανονικα μια φορα την εβδομαδα, θα γαμας ομως καθε μερα
εκει στο γυμναστηριο ολο και καποιον γιατρο θα βρεις, αν ειναι ουρολογος ακομα καλυτερα, αλλιως να τον πεις να σε βρει ενα
και ανα δυο μερες θα πηγαινεις να σε παταει τον προστατη και να αδειαζεις, οποτε ουτε ποντους χανεις ουτε πρωτεϊνες
ταμαμ θα εισαι
και αν δεν βρεις γιατρο στο γυμναστηριο ολο και καποιο γυμνασμένο παλικαρι θα βρεις να σου παταει τον προστατη 1-2 φορες την εβδομαδα . Τωρα αν θα στον παταει με το δαχτυλο του ή με το πουλί του ειναι δικό σου θέμα.
kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
σε ποια παραλια κανεις ψαροντοφεκο? χιχιχι...εμενα το πιο πολυ που θυμαμαι ηταν στον στρατο με το που μπηκα 2 βδομαδες που λογω ανχους και κλιματος δεν πηγαινε καν το μυαλο μου.επισης και χεσιμο εκανα μια βδομαδα. απο εκει και περα ειμαι 30 και ο ρυθμος που μαρεσει να κραταω και να χυνω ειναι καθε 3 μερες ετσι εχω πολλες καυλες στον πρωτο γυρο ειμαι πρισμενος καλα και το ευχαριστιεμαι και αναλογα με την γκομενα υπαρχει και ορεξη για 2ο γυρο διαρκειας που να ειμαι καλα καυωμενος οχι μελατος. περσυ πριν παω αρτεμις εκανα τον σαολιν 10 μερες ουτε στο κατουριμα δεν τον ακουμπαγα που λεει ο λογος.
αυτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 26