Νέα

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μια

Ψήφοι: 145 26,9%
  • Δυο

Ψήφοι: 70 13,0%
  • Τρεις

Ψήφοι: 26 4,8%
  • Τεσσερις

Ψήφοι: 15 2,8%
  • Πεντε

Ψήφοι: 17 3,2%
  • Δεν θυμαμαι

Ψήφοι: 16 3,0%
  • Καμια

Ψήφοι: 250 46,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    539

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Να επανέλθουμε στα στατιστικά:
(Γιατί βρίζεστε?)

Εγώ τρεις, και την τέταρτη την έδιωξα (ντύσου και φύγε).

Η πρώτη:  Εγώ 18 αυτή 17.
Η δεύτερη: Εγώ 19 αυτή 17.
Η τρίτη: Εγώ 24 αυτή 21.

Η τέταρτη: Εγώ 29 αυτή 28. Βγήκαμε δυο φορές (καλό κορίτσι και νόστιμο αν και Δημ. Υπάλληλος), την τρίτη φορά της είπα "Τι λες? Πάμε σπίτι μου?" - Είπε "Ναι" αμέσως.
Λίγο πριν από τη φάση (και οι δυο γυμνοί στο κρεβάτι) μου έσκασε το παραμύθι: "Ξέρεις, φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω, γιατί δεν το έχω ξανακάνει..."
"Τι εννοείς? Είσαι παρθένα?" ανέκραξα με πανικό.
"Ναι..."
"Ντύσου και φύγε".

Από τότε πρόσεχα μη μου ξανατύχει.

...Αδικαιολόγητα σκληρός...Ίσως έχασες ΜΠΕΡΕΚΕΤΙ...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε παιδια αυτη η φαση ειναι για χοντρα νευρα !!!  Κατ'αρχη πρεπει να εχεις φοβερη υπομονη,ησυχια στο περιβαλλον που βρισκεσται και πολυ χρονο .  Θελει να την κανεις να καιγεται για την φαση που θα επακολουθηση και αν ειναι και καψουρα μαζι σου τοτε, μαυρο φιδι που σε δαγκωσε !!!  Για νεαρους η μονη αναμνηση που θα τους μεινει ειναι το ξεπαρθενιασμα με μια κοπελα που την ελεγαν ........... , ενω για τα κοριτσια εισαι ο κοσμος της ολος. Στην δικια μου διαδρομη συναιβει δυο φορες, μια οταν ημουν 18 με μια συνομιλικη μου, και μια στα 19.5 οταν ημουν φανταρος στην ΣΑΜΟ,με μια 22χρονη.

Επισκέπτης
Μια φορα εχω ξεπαρθενεψει και ηταν πιστευω το χειροτερο γαμηση εβερ! Ημουνα 17 και με γουσταρε ενα πουτανακι στο σχολειο αξιογαμητο με τεραστια βυζια! Τοτε τα ειχα με αλλη και εξωσχολικη και ειπα να την κανω την κουτσουμελα εφοσον υπαρχει μικρη πιθανοτητα να μαθευτει κατι! Τες πα την καλω σπιτι μου μετα το σχολειο  τοτε δουλευαν ολοι και ειχα ελευθερο πεδιο! Δεν ηξερα οτι ειναι παρθενα πανω στην πραξη το ανακαλυψα ! Εφαγα και μι ξενερα με τα βυζια που ηταν μασταρια ασηκωτα (πλεον εχει κανει αφαιραση στηθους) και ημουνα στο τσακ να το κοψω ! Αλλα λεω δεν γαμιεται ας το κανω το ψυχικο ! Προσπαθησα οσο πιο σιγα ειχα βαλει πεδσετες απο κατω και μετα απο κανα 2λεπτο ειδα τα πρωτα αιματΑκια τριτη ξενερα!  Τες πα τελειωσα με πιπα μετα και την εδιωξα!περιτο να σας πω οτι μου ειχε γινει κολαουζο και ειχα ξενερωσει αφανταστα!  Μετα απο λιγο καιρο τα εφτιαξε με ενα φιλο μου για εκδικηση και του ελεγε οτι ειναι παρθενα χαχαχα και οτι μαζι μου δεν ειχε λεει ξεπαρθενιαστη! Πολυ γελιο!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Νορμάλ γκομενίτσα έχω να βρω από το λύκειο... :rolleyes:

Για αυτό κ την βγάζω με ιερόδουλες που είναι πιο νορμάλ από αυτές που πετυχαίνω. :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2:

Aρχιζω να το πιστευω κι εγω αυτο πολυ τωρα τελευταια.....
Μακαρι να ειμαι λαθος.... ο καιρος θα δειξει.....

Πιστευω οτι οι ''νορμαλ'' κοπελες ειναι μεχρι τα 20-25 τους
(που εχουν μια ''στοιχειωδη'' αθωοτητα και οχι πολυ πονηρια και παραλογες απαιτησεις)
και αν τυχει μια εκει καλο ειναι να την ''κρατησεις''
εφοσον εισαι κι εσυ σε μια ''ευλογη'' διαφορα ηλικιας.....

Απο εκει και μετα πολυ πιθανον να εχουν πεσει σε καποιον ''μαλακα''
και να τους εχει αφησει απωθημενα και ψυχολογικα οποτε βραστα κι αστα....
Καθως εκει ξεσπουν τα οσα θα ηθελαν να ξεσπασουν στον υπαιτιο πανω σου
Θελει αντερα για να καταφερεις να τους αλλαξεις νοοτροπεια
ωστε να δουν μερικα πραγματα με διαφορετικο ματι

Πιστευω ομως οτι αξιζει ο κοπος αν ειναι να βγει κατι καλο και ισως ειναι περισσοτερο εκτιμηταιο ....

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ......

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Θα με βοηθήσει κάποιος να αντιληφθώ το νόημα του θρεντ; :think:
Είναι, ας πούμε, ποιος είναι πολύ μάγκας "σπάστης"; Ή ποιου του αρέσει να νοιώθει λίγο "βιαστής" και να να βλέπει την άλλη να πονάει και να ματώνει;  
Ή μήπως η εμμονή με τις παρθένες έχει να κάνει με υποσυνείδητη αυτογνωσία "ανεπάρκειας" την οποία βεβαίως η έμπειρη θα αντιλαμβανόταν (ενδεχομένως θα χλεύαζε κι όλας!) ενώ η παρθένα τί να καταλάβει; (Έχω υπ' όψιν μου τέτοια περίπτωση, δεν το ανέφερα ρούκου!)

Παλιά ο καθένας ξεπαρθένιαζε την γυναίκα του και συνήθως παρέμενε και ο τελευταίος άντρας της ζωής της. Οπότε προφανώς η κάθε παντρεμένη γυναίκα δεν είχε μέτρο σύγκρισης. Αυτό που ζητούσε και προσέφερε ο σύζυγος, θεωρούσε και ως φυσιολογική και μέση σεξουαλική συμπεριφορά και απόδοση.

Προσωπικά μου είχαν τύχει (όταν ήμουν μικρός, τώρα που να τις βρω! :grin: :grin: ) δύο περιπτώσεις κοριτσιών χωρίς προηγούμενη εμπειρία που μου το είπαν ενώ είμαστε ήδη στο κρεβάτι. Και τις δύο τις απέφυγα ευγενικά και με τρόπο. Απλά μείναμε στα προκαταρκτικά και φρόντισα να μην υπάρξει δεύτερη συνάντηση. Για δύο λόγους. Και δεν ήθελα να παρίσταμαι όταν η κάθε κοπέλα βίωνε την ενδεχομένως "άβολη" (ή και επώδυνη, σίγουρα πάντως όχι ευχάριστη) εμπειρία της διακόρευσης και (κυρίως!) διότι δεν είχα καμία όρεξη για μετέπειτα πιθανά "κολλήματα"

Τώρα βέβαια 5-6 "παρθενιές από πίσω" έχει τύχει να πάρω, αλλά μιλάμε για γυναίκες ώριμες πλέον και συνειδητοποιημένες για να δοκιμάσουν κάτι "διαφορετικό"...

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
6
ΚΑΜΙΑ!!!! μια που μου ετυχε τη λυπηθηκα γιατι εχω ενα παλαμαρι 23cm!! :pipa2:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Καμία!
Όταν ήμουν νέος, άρεσα αλλά και μου άρεσαν οι (λίγο) μεγαλύτερες από εμένα. Μάλλον δεν έχασα (και δεν το μετάνοιωσα) ερωτικά και σεξουαλικά!

sakkas

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά τα πράγματα σου τυχαίνουν, ως επί το πλείστον. Δεν τα κυνηγάς τόσο εύκολα. Εμένα μου έχει τύχει 3 φορές, αλλά μέχρι τα 22 μου, που ήμαστε αρκετά κοντά στην ηλικία με τις εν λόγω κοπέλες. Πάντως, η μια έφαγε άσχημο κόλλημα μετά. Οι άλλες δυο, νορμάλ. Μάλιστα η νο3 ξεπαρθενιάστηκε και από τις δύο οπές της...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Δυστυχώς καμία. Αν και πολύ θα το ήθελα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είναι, ας πούμε, ποιος είναι πολύ μάγκας "σπάστης"; Ή ποιου του αρέσει να νοιώθει λίγο "βιαστής" και να να βλέπει την άλλη να πονάει και να ματώνει; 
Ή μήπως η εμμονή με τις παρθένες έχει να κάνει με υποσυνείδητη αυτογνωσία "ανεπάρκειας" την οποία βεβαίως η έμπειρη θα αντιλαμβανόταν (ενδεχομένως θα χλεύαζε κι όλας!) ενώ η παρθένα τί να καταλάβει; (Έχω υπ' όψιν μου τέτοια περίπτωση, δεν το ανέφερα ρούκου!)

Παλιά ο καθένας ξεπαρθένιαζε την γυναίκα του και συνήθως παρέμενε και ο τελευταίος άντρας της ζωής της. Οπότε προφανώς η κάθε παντρεμένη γυναίκα δεν είχε μέτρο σύγκρισης. Αυτό που ζητούσε και προσέφερε ο σύζυγος, θεωρούσε και ως φυσιολογική και μέση σεξουαλική συμπεριφορά και απόδοση.

Προσωπικά μου είχαν τύχει (όταν ήμουν μικρός, τώρα που να τις βρω! :grin: :grin: ) δύο περιπτώσεις κοριτσιών χωρίς προηγούμενη εμπειρία που μου το είπαν ενώ είμαστε ήδη στο κρεβάτι. Και τις δύο τις απέφυγα ευγενικά και με τρόπο. Απλά μείναμε στα προκαταρκτικά και φρόντισα να μην υπάρξει δεύτερη συνάντηση. Για δύο λόγους. Και δεν ήθελα να παρίσταμαι όταν η κάθε κοπέλα βίωνε την ενδεχομένως "άβολη" (ή και επώδυνη, σίγουρα πάντως όχι ευχάριστη) εμπειρία της διακόρευσης και (κυρίως!) διότι δεν είχα καμία όρεξη για μετέπειτα πιθανά "κολλήματα"

Τώρα βέβαια 5-6 "παρθενιές από πίσω" έχει τύχει να πάρω, αλλά μιλάμε για γυναίκες ώριμες πλέον και συνειδητοποιημένες για να δοκιμάσουν κάτι "διαφορετικό"...
+++

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Καμία, ακόμα και το 15χρονο που πήρα είχε πάει με άλλους 8, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6

Και γω συμφωνώ φίλε..Όλοι θέλουν να παίρνουν παρθενιές για να πουν ότι είναι μπήχτες και γουστάρουν να βλέπουν την μπέμπα να πονά και να ματώνει..

Δεν έχω γνωρίσει ποτε παρθένα αλλά κι αν γνωριζα αν ήταν καλό κορίτσι δεν θα κανα τίποτα μαζί της αν δεν την αγαπούσα.Αν και βλέπεις κάτι κορίτσια από σπίτι και μες στη γλύκα και εκεί που το κρατάνε για κάποιο αίσθημα χάνουν την παρθενιά τους σε πολύ άσχετη one night stand κατάσταση.Όμως πάλι δεν με απασχολεί.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σε πόσο καιρό ξεπαρθενιάσατε τη παρθένα γκόμενά σας? Δε νιώσατε απίστευτη αίσθηση? Έχω γαμίσει ως τώρα 4 παρθένες και τις 4 φορές ένιωσα απίστευτη αίσθηση.!!!!!!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom