Νέα

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μια

Ψήφοι: 145 26,9%
  • Δυο

Ψήφοι: 70 13,0%
  • Τρεις

Ψήφοι: 26 4,8%
  • Τεσσερις

Ψήφοι: 15 2,8%
  • Πεντε

Ψήφοι: 17 3,2%
  • Δεν θυμαμαι

Ψήφοι: 16 3,0%
  • Καμια

Ψήφοι: 250 46,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    539

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.058
Πόντοι
7.885
Η 88η ψήφος στο ''καμία'' είναι η δικιά μου :headbang: :headbang:.Αν και πολύ θα το ήθελα ποτέ δεν είχα επιτυχία με γκόμενα στο σχολείο,αλλά ούτε και στην σχολή μετά :tickedoff: :tickedoff:.Μάλλον θα είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ήμουν από μικρός μπουρδελιάρης γι'αυτό και με απέφευγαν οι καριόλες :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:

fozzie

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τιθεται θεμα μαγκιας ουτε σπασιματος ουτε φτιαξιματος με το ματωμα. Το νοημα του θρεντ ειναι διαφορετικο.

Με το ξεπαρθενιασμα αποτυπωνεσαι στο μυαλο, στην ψυχη και στο υποσυνειδητο της γυναικας για παντα. Σημαδευεις το ειναι της και ανεξαρτητα αν η εμπειρια ηταν καλη η κακη (τις περισσοτερες φορες δεν ειναι καλη), δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να την ξεχασει. Γινεσαι μερος του εαυτου της και ανεξαρτητα αν στο μελλον βρει ψωλαραδες, γαμιαδες, την ερωτα της ζωης, η και εγω δεν ξερω τι, εσυ εισαι και θα παραμεινεις ο πρωτος της. Ολοι οι υπολοιποι, απλα ακολουθησαν.

Ορισμενοι βεβαια, οπως εσυ φανταζομαι αδιαφορουν για τα παραπανω και απλα θελουν να κανουν σεξ και να περνανε καλα χωρις κολληματα κλπ. Και εγω ειμαι υπερ του καλου σεξ που σιγουρα με μια παρθενα δεν μπορεις να το εχεις, αλλα μερικες φορες το ιδιαιτερο thrill που σου προσφερει το ξεπαρθενιασμα απλα δεν παιζεται. Οσον αφορα τα κολληματα υπαρχουν τροποι να τα αποφευγεις.

Θα με βοηθήσει κάποιος να αντιληφθώ το νόημα του θρεντ; :think:
Είναι, ας πούμε, ποιος είναι πολύ μάγκας "σπάστης"; Ή ποιου του αρέσει να νοιώθει λίγο "βιαστής" και να να βλέπει την άλλη να πονάει και να ματώνει; 
Ή μήπως η εμμονή με τις παρθένες έχει να κάνει με υποσυνείδητη αυτογνωσία "ανεπάρκειας" την οποία βεβαίως η έμπειρη θα αντιλαμβανόταν (ενδεχομένως θα χλεύαζε κι όλας!) ενώ η παρθένα τί να καταλάβει; (Έχω υπ' όψιν μου τέτοια περίπτωση, δεν το ανέφερα ρούκου!)

Παλιά ο καθένας ξεπαρθένιαζε την γυναίκα του και συνήθως παρέμενε και ο τελευταίος άντρας της ζωής της. Οπότε προφανώς η κάθε παντρεμένη γυναίκα δεν είχε μέτρο σύγκρισης. Αυτό που ζητούσε και προσέφερε ο σύζυγος, θεωρούσε και ως φυσιολογική και μέση σεξουαλική συμπεριφορά και απόδοση.

Προσωπικά μου είχαν τύχει (όταν ήμουν μικρός, τώρα που να τις βρω! :grin: :grin: ) δύο περιπτώσεις κοριτσιών χωρίς προηγούμενη εμπειρία που μου το είπαν ενώ είμαστε ήδη στο κρεβάτι. Και τις δύο τις απέφυγα ευγενικά και με τρόπο. Απλά μείναμε στα προκαταρκτικά και φρόντισα να μην υπάρξει δεύτερη συνάντηση. Για δύο λόγους. Και δεν ήθελα να παρίσταμαι όταν η κάθε κοπέλα βίωνε την ενδεχομένως "άβολη" (ή και επώδυνη, σίγουρα πάντως όχι ευχάριστη) εμπειρία της διακόρευσης και (κυρίως!) διότι δεν είχα καμία όρεξη για μετέπειτα πιθανά "κολλήματα"

Τώρα βέβαια 5-6 "παρθενιές από πίσω" έχει τύχει να πάρω, αλλά μιλάμε για γυναίκες ώριμες πλέον και συνειδητοποιημένες για να δοκιμάσουν κάτι "διαφορετικό"...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
και σε ασχημη να ειναι δεν με πειραζει τυπε :2funny:
αρκει να ειναι απο 2ο χερι :2funny:
νωντας ανεστη τυπε :grin:

Η παρθένα είναι σαν καινούργιο, στενό, παπούτσι.
Γι'αυτό ζορίζονται οι πούτσοι.
Ενώ αν μπεί στο καλαπόδι ,φοράς το παπούτσι άνετα στο πόδι .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αφου περιπου το 80% των ανδρων εχουν ξεπαρθενιασει απο καμια εως μια κοπελα μονο, τοτε δηλαδη σημαινει οτι το 20% των ανδρων τις ξεπαρθενιαζουν ουσιαστικα ολες?????
Υπαρχει μηπως καπου καμια μυστικιστική οργανωση ξεπαρθενιαστών????

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Με το ξεπαρθενιασμα αποτυπωνεσαι στο μυαλο, στην ψυχη και στο υποσυνειδητο της γυναικας για παντα. Σημαδευεις το ειναι της και ανεξαρτητα αν η εμπειρια ηταν καλη η κακη (τις περισσοτερες φορες δεν ειναι καλη), δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να την ξεχασει.

Πάντα ήξερα ότι σε όλη μου την ζωή θα περάσω απαρατήτητος απ'όλες τις γυναίκες... και τώρα το επιβεβαίωσα!  :humpleg:

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Αφου περιπου το 80% των ανδρων εχουν ξεπαρθενιασει απο καμια εως μια κοπελα μονο, τοτε δηλαδη σημαινει οτι το 20% των ανδρων τις ξεπαρθενιαζουν ουσιαστικα ολες?????
Υπαρχει μηπως καπου καμια μυστικιστική οργανωση ξεπαρθενιαστών????

Υπάρχουν άνδρες στο νησί Guam που οι δουλειά τους είναι να ξεπαρθενιάζουν νεαρά κορίτσια. Γυρνάνε από χωριό σε χωρίο κι όποια οικογένεια τους χρειαστεί, τους χρησιμοποιεί. Και αυτό γιατι υπάρχει ένας νόμος στο νησί που απαγορεύει σε μια γυναίκα να παντρευτεί εάν είναι παρθένα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
    Υπάρχουν άνδρες στο νησί Guam που οι δουλειά τους είναι να ξεπαρθενιάζουν νεαρά κορίτσια. Γυρνάνε από χωριό σε χωρίο κι όποια οικογένεια τους χρειαστεί, τους χρησιμοποιεί. Και αυτό γιατι υπάρχει ένας νόμος στο νησί που απαγορεύει σε μια γυναίκα να παντρευτεί εάν είναι παρθένα!

Να υποθεσω οτι αυτοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, ή ελευθεροι επαγγελματιες???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

δυσκολη δουλεια τυπε
χαρας το κουραγιο τους

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
Να υποθεσω οτι αυτοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, ή ελευθεροι επαγγελματιες???

για σκεψου να ειχαμε στην ελλαδα για αυτη την δουλεια δημοσιουσ υπαληλους... η ελλαδα θα ηταν γεματη παρθενες χαχαχχαχααα

ROMEL

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καμία μόνο πουτάνες γαμάω :grin:

Κατά την διάρκεια της πράξης, ειναι ωραίο να χρησιμοποιείς κανένα χεράκι, την γλώσσα... Με τις πουτάνες αυτό δεν μπορεί να γίνει για ευνόητους λόγους. Άρα η απόλαυση περιορίζεται. ή μήπως κάνω λάθός? :idiot:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κατά την διάρκεια της πράξης, ειναι ωραίο να χρησιμοποιείς κανένα χεράκι, την γλώσσα... Με τις πουτάνες αυτό δεν μπορεί να γίνει για ευνόητους λόγους. Άρα η απόλαυση περιορίζεται. ή μήπως κάνω λάθός? :idiot:
τα παντα γινονται τυπε

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
εγω 5 και ειμαι 21..

Επισκέπτης
Μία έχω ξεπαρθενιάσει,βάζοντάς της κριθαράκι στον κώλο ;)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

όλες τις πουτάνες έχω ξεπαρθενιάσει, φροντίζω να τις γαμάω πρώτος μόλις πιάνουν δουλειά στη βάρδια :grin: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom