Νέα

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ζεth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσες γυναίκες έχετε ξεπαρθενιάσει;

• Μια

Ψήφοι: 145 26,9%
  • Δυο

Ψήφοι: 70 13,0%
  • Τρεις

Ψήφοι: 26 4,8%
  • Τεσσερις

Ψήφοι: 15 2,8%
  • Πεντε

Ψήφοι: 17 3,2%
  • Δεν θυμαμαι

Ψήφοι: 16 3,0%
  • Καμια

Ψήφοι: 250 46,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    539

cosgeor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
17
Like
75
Πόντοι
231
[size=12pt]Το ξεπαρθένιασμα θέλει πολύ υπομονή μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Το έχω κάνει 4 φορές στο παρελθόν και στις 2 περιπτώσεις ανταμοίφθηκα για την υπομονή μου. Γλυκάθηκαν τα πιπίνια στο γαμήσι και μετά έκαναν ότι ήθελα. Την μία μάλιστα την πήρα και από το κωλαράκι λίγες μέρες μετά το ξεπαρθένιασμα... Η καλύτερη μου ήταν όταν είχε περίοδο... αναστέναζε το κωλαράκι της. Στις άλλες 2 περιπτώσεις για πολλούς και διάφορους λόγους δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια και το θέμα δεν προχώρησε... Βασικό στοιχείο πάντως που βοήθησε το ξεπαρθένιασμα ήταν το ποτάκι... καύλωναν τα μωρά και η συνέχεια ήταν πιο εύκολη!!!  [/size]

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
Mία ΤΗΝ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΕ

cosgeor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
17
Like
75
Πόντοι
231
απο τον κωλο λενε ψεματα ολες οτι ειναι παρθενες.Εγω πριν εγραψα μονο απο μουνι που υπαρχουν αποδειξεις

[size=12pt]Από τον κώλο όλες το παίζουνε παρθένες και μόλις τις καταφέρεις και τον ''χάσεις'' μόλις πας να τους τον βάλεις αρχίζουν τις δικαιολογίες... [/size]

cosgeor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
17
Like
75
Πόντοι
231
[size=12pt]Μέσα σε όλα αυτά θα σας πω και μια εμπειρία που έζησα με μια πιτσιρίκα... Ηταν πριν αρκετά χρόνια που γούσταρα φάσεις με πιπινάκια. Ηταν μια που γούσταρα πολύ να τη γαμήσω αλλά έκανε λίγο τη δύσκολη. Κάποια στιγμή μου είπε ότι το είχε μισοκάνει με κάποιον χωρίς να ολοκληρωθεί γιατί φοβήθηκε μόλις της τον έβαλε και σταμάτησαν οπότε ήταν ακόμα παρθένα αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί το μόνο που ήθελα ήταν να την πηδήξω. Για να μην πολυλογώ κάποια στιγμή τα κατάφερα να την πηδήξω αφού μου έσπασε λίγο τα νεύρα χωρίς βέβαια να υπάρχουν αίματα κατά την ολοκλήρωση. Η απορία της ήταν αν ήταν παρθένα ή όχι αφού δεν υπήρξε αίμα και η απάντηση μου ήταν όχι... Την δεύτερη φορά όμως που το ξανακάναμε έγιναν όλα κόκκινα... μιλάμε για πολύ αίμα!! Καταλήξαμε ότι απο τον φόβο που είχε την πρώτη φορά αλλά και την δεύτερη μαζί μου δεν χαλαρωσε καθόλου και δεν έσπασε ο υμένας. Την τρίτη φορά όμως που ήταν πιο χαλαρή αφου τα είχαμε πιεί λιγάκι η δουλειά ολοκληρώθηκε.. Ήμασταν σε κάποιο ξενοδοχείο και φεύγοντας το δωμάτιο θύμιζε χειρουργείο... Είχαν περάσει τα αίματα και στο στρώμα και εννοείται ότι δεν ξαναπήγαμε ποτε ξανά εκεί[/size]

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.289
Πόντοι
41.129
εχω ξεπαρθενιασει 2 !! η μια ηταν 14χ και η αλλη θα σας φανει απιστευτο αλλα ηταν μουναρος και 24χ !!

Kartasss

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
7
Πόντοι
0
ηταν μια βλαχιτσα 19 χρονων με πολλες καυλες! ειχα να γαμησω καπου 3-4 μηνες (19 χρονων κ γω )και φοβομουν μηπως δεν δεν τα καταφερω!Γλυκο αγχος...Ειχε πολυ ωραιο κορμι, μικρο βυζακι και απο μαπα βλεποταν..Γαμιομασταν 4  μηνες περιπου και περνουσαμε καλα, μεχρι που γνωρισα το μεγαλο ερωτα κ την παρατησα.Ξαναβρεθηκαμε 4-5 χρονια μετα και με ξεζουμισε αφου μου εκανε παραπονα για την συμπεριφορα μου απεναντι της οταντην παρατησα.Τωρα που το σκεφτομαι θα την αναζητησω, πολυ καλη πιπα..

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Tο 50% σχεδον δεν εχει ξεπαρθενιάσει...

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
Στα 19 μου, ήμουνα με την πρωτη γκομενα παρθενα που τα ειχα φτιαξει ως τοτε...
22 αυτη.
Καποια στιγμη, βρεθηκαμε να χαμουρευομαστε και αρχισα να προσπαθω...
ΜΟΥ ΖΑΛΙΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑ!!!!!  :tickedoff:

Στα 23 μου, τα εφτιαξα με ενα τρελο πιπινι 18 ετων. Μελαχροινο, με βραζιλιανικο κωλαρακι, μακρυ μαλλι μεχρι τη μεση... καυλα σκετη σΕ λέω...
Οταν πέσαμε στο κρεββατι με στοχο να την ξεπαρθενιασω... αντικρυσα το "δασος" του Σειχ Σου και... δεν, ο "Σωκρατη(ς)ΕσυΣουπερΣταρ" αρνηθηκε να συμμετασχει στο εγκλημα!

Την εστειλα κι αυτη στη μανα της και αποφασισα να μην υπαρξει 3η φορα. Καλα ειμαστε με τις απανταχου "πουτανες" και πουτανες!

Εβιβα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
1911 o δρακουλας τρεφοταν με το αιμα νεαρων παρθενων κοριτσιων

2012 ο δρακουλας πεθανε απο την πεινα

kostir

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τι καυμός και αυτός ρε παιδιά με τις παρθένες.
Πάνω απ όλα σημασία έχει το καλό πήδημα και όχι τα μυξοκλάμματα.

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
μαγκες τα εχω με μια παρθενα 18 χρονων 4μηνες κ προχτες πηγα να της τονε χωσω αλλα δεν..οχι οτι δεν ηθελε ηθελε αλλα δεν εμπενε κ εκτος αυτου ξεκαυλωνα κιολας προσπαθουσα ποναγε δεν εμπενε καθολουμου επευτε τον επεζα να ξανασηκωθεο γοατι τσιμπουκια δεν πεζουν κ αλλα δεν...εχω πεσει λιγο ψυχολογικα μετα απο αυτο...

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
3 απο 16 εως 20 χρονων .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν θελω καινουργια πραγματα, γιατι βγαζουν προβληματα και αντε να τρεχεις μετα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Προτιμω τα δοκιμασμενα....  :P

Κραξτε ελευθερα τωρα !!!!!!  :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καμία,ήταν στρωμένα τα εργαλεία.

Stories