treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
2 από μουνί και 3 από κώλο![]()
απο τον κωλο λενε ψεματα ολες οτι ειναι παρθενες.Εγω πριν εγραψα μονο απο μουνι που υπαρχουν αποδειξεις
2 από μουνί και 3 από κώλο![]()
1) Δεν έγραψα ότι σε κάθε άντρα αντιστοιχούν 4 γυναίκες. Ξαναδιάβασε λέξη λέξη. (για να σε βοηθήσω οι γυναίκες δεν έχουν κάποιο προσδιορισμό, π.χ ελεύθερες)καλα ποσο μυαλο θελει για να πιστεψεις οτι σε καθε αντρα αντιστοιχουν 4?
αυτο σημαινει οτι οι γυναικες ειναι 4 φορες περισσοτερες απο τους αντρες ( χωρις να σου βαζω τις αδελφες μεσα).η στατιστικη αναλογια δεν ξεπερνα το 55 -45 .
μιλαμε φιλε εισαι τρελη ιδιοφυια![]()
Μου αρέσει που στο ερώτημα υπάρχει πληθυντικος !
Ίσως θα έπρεπε να μπει και το ερώτημα αν πρόκειται για περιπτώσεις ύπνου η ξυπνιου....
Ρεάλ η όνειρο ?
ρε παιδια εγω πριν λιγο καιρο τα εφτιαξα με μια μικρη κ δεν την εχω γαμισει ακομη ειναι παρθενα κ εχω πολυ αγχος γιατι δεν εχω ξανα ξεπαρθενιασει καμιασυμβουλη?
ποιος ειναι αυτος?
ρε παιδια εγω πριν λιγο καιρο τα εφτιαξα με μια μικρη κ δεν την εχω γαμισει ακομη ειναι παρθενα κ εχω πολυ αγχος γιατι δεν εχω ξανα ξεπαρθενιασει καμιασυμβουλη?
Έγώ για παράδειγμα έχω ξεπαρθενιάσει 4 και είμαι 28χρονών... Εσεις;;;
e nai, ama den exei parei ti misi prwteuousa, de leeiρε μακριά απο παρθένες ρε δεν το ευχαριστιέται κανείς από τους δύο και το άλλο που το πας ότι μετα θα σου γίνει τσιμπούρι
ειναι της ηλικιαςΕμένα γιατί όλες μου λένε οτι είμαι ο δέυτερος άνδρας στην ζωή τους![]()
.