Νέα

Ποσες φορες εχετε βγει με την ιδια ιεροδουλο βολτα!!!!(σεχ χωρις χρημα).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα terrys1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσες φορες εχετε βγει με την ιδια ιεροδουλο βολτα!!!!(σεχ χωρις χρημα).

• 1

Ψήφοι: 31 26,3%
  • 2

Ψήφοι: 13 11,0%
  • 3

Ψήφοι: 6 5,1%
  • 4

Ψήφοι: 4 3,4%
  • 5 και πανω...

Ψήφοι: 64 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    118

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Η έξοδος χωρίς σεξ μετράει ;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Παλιοτερα απο το '07 μεχρι το '15  που το κυνηγουσα..
κατα καιρους ειχα βγει με μερικες, και ειχα περασει αρκετα καλα. :sunglasses:

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
[size=10pt]Τις ορέξεις κανενός δεν θα κρίνω.
Ούτε και της Παναγίας που το έκανε με κρίνο.
[/size]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.191
Πόντοι
17.576
Αρκετό καιρό πριν με κοπέλα που είχα πάρει σε ξενοδοχείο μέσο γραφείου την πέτυχα σε κλαμπ στις Τζιτζιφιές.... Μετά από λίγη ώρα ήρθε μόνη της είπαμε 2 ποτά και ραντεβού για την άλλη μέρα πάλι εκεί.... Αυτό έγινε 2 φορές και μιλούσαμε σαν να μην είχαμε κάνει ποτέ τα ραντεβού μέχρι που ξαναπηγαμε σε χοτελι αλλά σαν κανονικό ζευγάρι.... Αυτό κράτησε περίπου 1 μήνα μέχρι που χαθηκαμε
[size=10pt]Τις ορέξεις κανενός δεν θα κρίνω.
Ούτε και της Παναγίας που το έκανε με κρίνο.
[/size]
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αρκετό καιρό πριν με κοπέλα που είχα πάρει σε ξενοδοχείο μέσο γραφείου την πέτυχα σε κλαμπ στις Τζιτζιφιές.... Μετά από λίγη ώρα ήρθε μόνη της είπαμε 2 ποτά και ραντεβού για την άλλη μέρα πάλι εκεί.... Αυτό έγινε 2 φορές και μιλούσαμε σαν να μην είχαμε κάνει ποτέ τα ραντεβού μέχρι που ξαναπηγαμε σε χοτελι αλλά σαν κανονικό ζευγάρι.... Αυτό κράτησε περίπου 1 μήνα μέχρι που χαθηκαμε

ωραιος... :hi:

μην ξεχναμε οτι και αυτες (βιζιτες) ειναι ανθρωποι και εχουν τις ιδιες αναγκες με εμας. πολλες φορες επιζητουν και το φλερτ στη ζωη τους

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
images

ΓΑΤΟΥΛΗ....ειμαι αρκετα μεγαλος για να λεω φιδια. Απλα στοιχεια δε δινω γιατι οταν Γαμουσα την Ιβανκα απο ρεμουνδου 21α (ναι αυτη που εκανε ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ) στο τελος την εχασα αποτομα διοτι διαβαζουν κ τα "αφεντικα" εδω κ πραττουν αναλογα...κ φωτο εχω κ βιντεακιον κ δε δινω κ μια!! οσο λειπει η γυναίκα περναω ΚΑΛΑΑΑΑ! Αυτα Κ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.....

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
και επειδη δεν μου αρεσει καποιοι να το παιζουν κριτες ολων χωρις να εχουν γαμησει ποτε σας παραθετω την τεύταια μας συνευρεση (πριν ενα μηνα ) πριν φυγει για διακοπες με την φιλη της σε νησι ...... νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο αν λεω αληθεια ή οχι ... οποιος εχει τα αρχιδια να ζητησει συγννωμη...
Συγνώμη να ζητήσεις εσύ που πιο πίσω βρίζεις λες και σου έβρισα δικούς σου ανθρώπους. Επίσης να ξέρεις πως όσοι κάνουν διάφορα σκηνικά δεν το διατυμπανίζουν όπως κάνεις εσύ. Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ με την πάρτη σου άλλο.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Συγνώμη να ζητήσεις εσύ που πιο πίσω βρίζεις λες και σου έβρισα δικούς σου ανθρώπους. Επίσης να ξέρεις πως όσοι κάνουν διάφορα σκηνικά δεν το διατυμπανίζουν όπως κάνεις εσύ. Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ με την πάρτη σου άλλο.

πας καλα ανθρωπε μου??? βγαινεις και λες για φιδια οταν δεν ξερεις, Ανεβαζω γκαζια γιατι δεν εχω δωσει διακαιωμα για φιδια (και ζητω συγγνωμη για τις βρισιες αλλα δεν εχω μαθει να με αμφισβητουν) και τωρα αντι να ζητησεις συγνωμη που σου απεδειξα οτι δεν λεω φιδια μου την λες και απο πανω?????
Και το τελευταιο ... ΔΙΑΒΑΣΕΣ τον τιτλο του νηματος ή μπαινεις οπου δεις φως και γραφεις για φιδια???? Αυτο που εγραψα δεν ζηταει ο νηματοθετης???? Τι διατυμπανιζω ανθρωπε μου?? Αν δεν γραφαμε τα σκηνικα που ζηταει ο νηματοθετης και εχουμε ζησει ή ζουμε τοτε ποιος ο λογος υπαρξης του νηματος???? Να μαθεις στην ζωη σου (11 χρονια διαφορα  εχουμε) οταν δεν εχεις κατι να πεις μην προσπαθεις να το καλυπτεις με κατι  αλλο γιατι μετα τα κανεις σαλατα.......Αυτα...

Υ.γ. Ιακωβε αρκουν οι αποδειξεις?????????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Οι περισσότεροι θεωρούν πως οι κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι εξωγήινα πλάσματα. Επειδή δουλεύουν κανονικά τους άλλους την ώρα της δουλειάς τους γιατί έτσι πρέπει....πως θα χάψουν οι πελάτες το παραμύθι πως έχουν καυλώσει , τους γουστάρουν κτλ , θεωρούν πως δεν έχουν προσωπική ζωή .
Επειδή έχω κάνει σχέση (έστω και παράνομη και από τις 2 πλευρές ) με κοπέλα αυτής της δουλειάς που υπήρξα πελάτης της πριν , σας βεβαιώνω καταρχάς πως το σεξ σαν πελάτης και σαν σχέση δεν έχει καμία μα καμία σχέση και πως δεύτερον (εδώ θα σοκαριστουν πολλοί....) Και βόλτες κάνουν , και ζωή έχουν και τα πάντα όλα.
Αυτά τα ολίγα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οι περισσότεροι θεωρούν πως οι κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι εξωγήινα πλάσματα. Επειδή δουλεύουν κανονικά τους άλλους την ώρα της δουλειάς τους γιατί έτσι πρέπει....πως θα χάψουν οι πελάτες το παραμύθι πως έχουν καυλώσει , τους γουστάρουν κτλ , θεωρούν πως δεν έχουν προσωπική ζωή .
Επειδή έχω κάνει σχέση (έστω και παράνομη και από τις 2 πλευρές ) με κοπέλα αυτής της δουλειάς που υπήρξα πελάτης της πριν , σας βεβαιώνω καταρχάς πως το σεξ σαν πελάτης και σαν σχέση δεν έχει καμία μα καμία σχέση και πως δεύτερον (εδώ θα σοκαριστουν πολλοί....) Και βόλτες κάνουν , και ζωή έχουν και τα πάντα όλα.
Αυτά τα ολίγα.

Σωστος

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Σε σχέση με γνωστή κυρία της πληρωμενης ηδονής εδώ και πέντε μήνες. Μια χαρά γυναίκα και άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Μόνο το ότι εξυπηρετεί τόσους και τόσους κάθε μέρα με ευγένεια και σεβασμό φτάνει. Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό του καθενός σαν ταμπέλες και στερεότυπα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Σε σχέση με γνωστή κυρία της πληρωμενης ηδονής εδώ και πέντε μήνες. Μια χαρά γυναίκα και άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Μόνο το ότι εξυπηρετεί τόσους και τόσους κάθε μέρα με ευγένεια και σεβασμό φτάνει. Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό του καθενός σαν ταμπέλες και στερεότυπα.

Τζαμπα τους εξυπηρετεί τυπε  :think: :S :S :S

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
πας καλα ανθρωπε μου??? βγαινεις και λες για φιδια οταν δεν ξερεις, Ανεβαζω γκαζια γιατι δεν εχω δωσει διακαιωμα για φιδια (και ζητω συγγνωμη για τις βρισιες αλλα δεν εχω μαθει να με αμφισβητουν) και τωρα αντι να ζητησεις συγνωμη που σου απεδειξα οτι δεν λεω φιδια μου την λες και απο πανω?????
Και το τελευταιο ... ΔΙΑΒΑΣΕΣ τον τιτλο του νηματος ή μπαινεις οπου δεις φως και γραφεις για φιδια???? Αυτο που εγραψα δεν ζηταει ο νηματοθετης???? Τι διατυμπανιζω ανθρωπε μου?? Αν δεν γραφαμε τα σκηνικα που ζηταει ο νηματοθετης και εχουμε ζησει ή ζουμε τοτε ποιος ο λογος υπαρξης του νηματος???? Να μαθεις στην ζωη σου (11 χρονια διαφορα  εχουμε) οταν δεν εχεις κατι να πεις μην προσπαθεις να το καλυπτεις με κατι  αλλο γιατι μετα τα κανεις σαλατα.......Αυτα...

Υ.γ. Ιακωβε αρκουν οι αποδειξεις?????????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ok φίλε σε αμφισβήτησα, που το κακό; Κ συ μπορεί σε κάποια κριτική μου ή σε κάποιο ποστ μου να με αμφισβητείς. Δηλαδή ότι ανεβαίνει πρέπει να το πιστεύω; Όπως λες είσαι 11χρονια μεγαλύτερος μου, αλλά με τα βρισιδια που μου έριξες πριν φαινοσουν πιο μικρός. Δεκτή η συγνώμη σου τυπε, όπως και θα σου ζητήσω κ εγώ συγνώμη αν σε εθιξα. Απλά να ξέρεις ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να αμφισβητούμε το κάθε τι που ακούμε δεξιά και αριστερά. Δεν είναι κακό.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
αντικειμενικα, η γυναικα που αποφασιζει να γινει πουτανα, εχει ξεπερασει πολλα ηθικα εμποδια μεσα της

συνεπως δεν της ειναι σπουδαιο να παραμυθιασει καθε αντρα, να του πουλησει ερωτα, συναισθημα, καψουρα, ο,τι τελος παντων εχει αναγκα αυτος ο ανθρωπος, με αντιτιμο παντοτε.

σιγα με λυπηθει τον κοπο του να αγορασει το διαμερισματακι που εχει βαλει στο ματι να του φαει η πουτανα
ή
σιγα μη λυπηθει το εφαπαξ που εχει στην τραπεζα, κοποι μιας ζωης

με λιγα λογια απο μια πουτανα θα πρεπει να περιμενεις τα χειροτερα...

βεβαια, υπαρχουν παντοτε και οι εξαιρεσεις...λιγες αλλα υπαρχουν

Παιδες εγω ένα λέω..Ψυχραιμία και ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Ας μη κρίνουμε απευθείας γιατι το επέλεξε ότι κάνει.
Τη ζημιά να τα χάσεις όλα στη ζωή σου θα την πάθεις εξίσου και πολύ περισσότερο πολλές φορές και όταν "επενδύσεις" σε κάποια την οποία ειναι σε κάποια "αξιοπρεπή" εργασια αλλά δεν κάνει και λίγα με τον εκάστοτε "προιστάμενο". Εκεί που βρίσκομαι που είναι ενας χώρος που υπερτερούν γυναίκες, έχουμε δεί σπίτια να κλείνουν για μια "προαγωγή", όπως και "παρτουζες-69-λεσβιακά" απο κάποιες που απλά έχουν διακριτικά πιο στενά ραμμένα τα παντελόνια τους στις κωλοτρυπίδες τους η φοράνε "ταγιεράκια" και σου λένε: "αααα εγω ειμαι ΚΥΡΙΑ, εχω ταμα στον αγιο ραφαηλ, κανω κολλυβα, κάνω ολονυχτίες, εχω παιδί εγω...κτλ" (και τα θυματα ουκ ολιγα που θα τα σπονσοραρουν με στοιχημα τη ζωη τους και τα χρηματα τους και την ψυχικη τους υγεια)  και όμως τα όργια τους για μια αυξηση στα 2ευρω την ημερα στο ημερομίσθιο θυμίζουν κατι πολύ πιο φτηνιάρικο απο μια κοπέλα στη Φυλής η το Μεταξουργείο η και ενα "ινστιτουτο" οπου στην τελικη βλέπεις, ξέρεις ποια είναι, τι κάνει..Και αν στα φάει και στη τελικη η ζωη  σου θα συνεχιστει.

Συμπέρασμα..Γυναικες και οι εκδιδόμενες, γυναίκες και πολλές δήθεν "αξιοπρεπείς". Μιλήστε με όλες, ρωτήστε, κάντε ενα σοσιαλ..Ακομα και για καφε σκέτο που λέμε να πάτε κατι καλό θα αποκομίσετε. Και στην γενική ζωή σας και άλλες θα θέλουν να σας "ψειρισουν" να σας "καβατζωσουν", να "ξεθυμανουν", να σας "μεταφερουν τις ασθενειες τους" (ας μην εκδιδονται) και τοσα μα τόσα άλλα. Η ζωη ειναι ενας αγώνας. Και αν δε σπασεις αυγά ομελετα δεν κανεις όπως λεει και ο σοφος ΛΑΟΣ.

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Ok φίλε σε αμφισβήτησα, που το κακό; Κ συ μπορεί σε κάποια κριτική μου ή σε κάποιο ποστ μου να με αμφισβητείς. Δηλαδή ότι ανεβαίνει πρέπει να το πιστεύω; Όπως λες είσαι 11χρονια μεγαλύτερος μου, αλλά με τα βρισιδια που μου έριξες πριν φαινοσουν πιο μικρός. Δεκτή η συγνώμη σου τυπε, όπως και θα σου ζητήσω κ εγώ συγνώμη αν σε εθιξα. Απλά να ξέρεις ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να αμφισβητούμε το κάθε τι που ακούμε δεξιά και αριστερά. Δεν είναι κακό.

εβρισα γιατι χωρις να υπαρχει λογος με ειπες φιδεμπορα ενω το περιμενα απο τον Ιακωβο πρωτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. τελος παντων ολα καλα . καμια παρεξηγηση απο μερος μου ....

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.215
Πόντοι
1.206
εβρισα γιατι χωρις να υπαρχει λογος με ειπες φιδεμπορα ενω το περιμενα απο τον Ιακωβο πρωτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. τελος παντων ολα καλα . καμια παρεξηγηση απο μερος μου ....
Οκ τυπε το θέμα λήγει εδώ, κανένα θέμα κ από την δική μου μεριά.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
:S :S :S

Συνημμένα