Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Η έξοδος χωρίς σεξ μετράει ;
[size=10pt]Τις ορέξεις κανενός δεν θα κρίνω.
Ούτε και της Παναγίας που το έκανε με κρίνο.
[/size]
Αρκετό καιρό πριν με κοπέλα που είχα πάρει σε ξενοδοχείο μέσο γραφείου την πέτυχα σε κλαμπ στις Τζιτζιφιές.... Μετά από λίγη ώρα ήρθε μόνη της είπαμε 2 ποτά και ραντεβού για την άλλη μέρα πάλι εκεί.... Αυτό έγινε 2 φορές και μιλούσαμε σαν να μην είχαμε κάνει ποτέ τα ραντεβού μέχρι που ξαναπηγαμε σε χοτελι αλλά σαν κανονικό ζευγάρι.... Αυτό κράτησε περίπου 1 μήνα μέχρι που χαθηκαμε
ΜαγκαςΙακωβε οχι φορα [παρτιδα ρε... δεν χρειαζεται .... σε πμ ευχαριστως αν θελει ο τυπος να ζητησει μετα ομως δημωσια συγγνωμη.....
ΓΑΤΟΥΛΗ....ειμαι αρκετα μεγαλος για να λεω φιδια. Απλα στοιχεια δε δινω γιατι οταν Γαμουσα την Ιβανκα απο ρεμουνδου 21α (ναι αυτη που εκανε ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ) στο τελος την εχασα αποτομα διοτι διαβαζουν κ τα "αφεντικα" εδω κ πραττουν αναλογα...κ φωτο εχω κ βιντεακιον κ δε δινω κ μια!! οσο λειπει η γυναίκα περναω ΚΑΛΑΑΑΑ! Αυτα Κ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.....
Συγνώμη να ζητήσεις εσύ που πιο πίσω βρίζεις λες και σου έβρισα δικούς σου ανθρώπους. Επίσης να ξέρεις πως όσοι κάνουν διάφορα σκηνικά δεν το διατυμπανίζουν όπως κάνεις εσύ. Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ με την πάρτη σου άλλο.και επειδη δεν μου αρεσει καποιοι να το παιζουν κριτες ολων χωρις να εχουν γαμησει ποτε σας παραθετω την τεύταια μας συνευρεση (πριν ενα μηνα ) πριν φυγει για διακοπες με την φιλη της σε νησι ...... νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο αν λεω αληθεια ή οχι ... οποιος εχει τα αρχιδια να ζητησει συγννωμη...
Συγνώμη να ζητήσεις εσύ που πιο πίσω βρίζεις λες και σου έβρισα δικούς σου ανθρώπους. Επίσης να ξέρεις πως όσοι κάνουν διάφορα σκηνικά δεν το διατυμπανίζουν όπως κάνεις εσύ. Τέλος πάντων δεν θα ασχοληθώ με την πάρτη σου άλλο.
Οι περισσότεροι θεωρούν πως οι κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι εξωγήινα πλάσματα. Επειδή δουλεύουν κανονικά τους άλλους την ώρα της δουλειάς τους γιατί έτσι πρέπει....πως θα χάψουν οι πελάτες το παραμύθι πως έχουν καυλώσει , τους γουστάρουν κτλ , θεωρούν πως δεν έχουν προσωπική ζωή .
Επειδή έχω κάνει σχέση (έστω και παράνομη και από τις 2 πλευρές ) με κοπέλα αυτής της δουλειάς που υπήρξα πελάτης της πριν , σας βεβαιώνω καταρχάς πως το σεξ σαν πελάτης και σαν σχέση δεν έχει καμία μα καμία σχέση και πως δεύτερον (εδώ θα σοκαριστουν πολλοί....) Και βόλτες κάνουν , και ζωή έχουν και τα πάντα όλα.
Αυτά τα ολίγα.
Σε σχέση με γνωστή κυρία της πληρωμενης ηδονής εδώ και πέντε μήνες. Μια χαρά γυναίκα και άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Μόνο το ότι εξυπηρετεί τόσους και τόσους κάθε μέρα με ευγένεια και σεβασμό φτάνει. Όλα τα άλλα είναι στο μυαλό του καθενός σαν ταμπέλες και στερεότυπα.
Τι δεν κατάλαβες;Έγραψα με σεβασμό και ευγένεια όπως πρέπει και είναι σωστό αφού πληρώνεται για αυτόΤζαμπα τους εξυπηρετεί τυπε :S :S :S
Ok φίλε σε αμφισβήτησα, που το κακό; Κ συ μπορεί σε κάποια κριτική μου ή σε κάποιο ποστ μου να με αμφισβητείς. Δηλαδή ότι ανεβαίνει πρέπει να το πιστεύω; Όπως λες είσαι 11χρονια μεγαλύτερος μου, αλλά με τα βρισιδια που μου έριξες πριν φαινοσουν πιο μικρός. Δεκτή η συγνώμη σου τυπε, όπως και θα σου ζητήσω κ εγώ συγνώμη αν σε εθιξα. Απλά να ξέρεις ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να αμφισβητούμε το κάθε τι που ακούμε δεξιά και αριστερά. Δεν είναι κακό.πας καλα ανθρωπε μου??? βγαινεις και λες για φιδια οταν δεν ξερεις, Ανεβαζω γκαζια γιατι δεν εχω δωσει διακαιωμα για φιδια (και ζητω συγγνωμη για τις βρισιες αλλα δεν εχω μαθει να με αμφισβητουν) και τωρα αντι να ζητησεις συγνωμη που σου απεδειξα οτι δεν λεω φιδια μου την λες και απο πανω?????
Και το τελευταιο ... ΔΙΑΒΑΣΕΣ τον τιτλο του νηματος ή μπαινεις οπου δεις φως και γραφεις για φιδια???? Αυτο που εγραψα δεν ζηταει ο νηματοθετης???? Τι διατυμπανιζω ανθρωπε μου?? Αν δεν γραφαμε τα σκηνικα που ζηταει ο νηματοθετης και εχουμε ζησει ή ζουμε τοτε ποιος ο λογος υπαρξης του νηματος???? Να μαθεις στην ζωη σου (11 χρονια διαφορα εχουμε) οταν δεν εχεις κατι να πεις μην προσπαθεις να το καλυπτεις με κατι αλλο γιατι μετα τα κανεις σαλατα.......Αυτα...
Υ.γ. Ιακωβε αρκουν οι αποδειξεις?????????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αντικειμενικα, η γυναικα που αποφασιζει να γινει πουτανα, εχει ξεπερασει πολλα ηθικα εμποδια μεσα της
συνεπως δεν της ειναι σπουδαιο να παραμυθιασει καθε αντρα, να του πουλησει ερωτα, συναισθημα, καψουρα, ο,τι τελος παντων εχει αναγκα αυτος ο ανθρωπος, με αντιτιμο παντοτε.
σιγα με λυπηθει τον κοπο του να αγορασει το διαμερισματακι που εχει βαλει στο ματι να του φαει η πουτανα
ή
σιγα μη λυπηθει το εφαπαξ που εχει στην τραπεζα, κοποι μιας ζωης
με λιγα λογια απο μια πουτανα θα πρεπει να περιμενεις τα χειροτερα...
βεβαια, υπαρχουν παντοτε και οι εξαιρεσεις...λιγες αλλα υπαρχουν
Ok φίλε σε αμφισβήτησα, που το κακό; Κ συ μπορεί σε κάποια κριτική μου ή σε κάποιο ποστ μου να με αμφισβητείς. Δηλαδή ότι ανεβαίνει πρέπει να το πιστεύω; Όπως λες είσαι 11χρονια μεγαλύτερος μου, αλλά με τα βρισιδια που μου έριξες πριν φαινοσουν πιο μικρός. Δεκτή η συγνώμη σου τυπε, όπως και θα σου ζητήσω κ εγώ συγνώμη αν σε εθιξα. Απλά να ξέρεις ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να αμφισβητούμε το κάθε τι που ακούμε δεξιά και αριστερά. Δεν είναι κακό.
Οκ τυπε το θέμα λήγει εδώ, κανένα θέμα κ από την δική μου μεριά.εβρισα γιατι χωρις να υπαρχει λογος με ειπες φιδεμπορα ενω το περιμενα απο τον Ιακωβο πρωτα . τελος παντων ολα καλα . καμια παρεξηγηση απο μερος μου ....
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXXA:S :S :S