sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
πως να με δοκιμασει?????????????δλδ?Προσεχε τον γιατι θελει να σε δοκιμασει τυπε :S
πως να με δοκιμασει?????????????δλδ?Προσεχε τον γιατι θελει να σε δοκιμασει τυπε :S
Ρωτησε τον να μαθεις ... ολα θες να στα πω δηλαδη ?πως να με δοκιμασει?????????????δλδ?
δεν ειναι str8?Ρωτησε τον να μαθεις ... ολα θες να στα πω δηλαδη ?
αχαχουχα εισαι ο τεταρτος??!!!!!!!!!!!!!Ρωτησε τον να μαθεις ... ολα θες να στα πω δηλαδη ?
Δεν νομιζω τυπε...... Ολο στην μυκονο παει διακοπεςδεν ειναι str8?
Μου εκανε κρουση να τον παρω αλλα δεν γαμαω στρακια ....αχαχουχα εισαι ο τεταρτος??!!!!!!!!!!!!!
τεταρτος εννουσα γιατην ψηφοφορια !!!!Μου εκανε κρουση να τον παρω αλλα δεν γαμαω στρακια ....
Παραλιγο να γινω ο 104ος αλλα σωθηκα
Αααααααααα μαλιστα εξαρταται την κοπελα .....τεταρτος εννουσα γιατην ψηφοφορια !!!!
εγω ειμαι 21 και δεν μπορω δυο φορες στην μια ωρα ,με εξαιρεση την πιπα και την μλκια
To Ειρηνάκι όμως όλο στα γόνατα σου το έχεις. >ωχ ...η ντροπή της .....γειτονιάς μας , με βλέπω να μετακομοίζω
* και επειδή δεν πάω με τάνες δεν μπορώ να σας απαντήσω
To Ειρηνάκι όμως όλο στα γόνατα σου το έχεις. >
Nαι, πές μου τώρα οτι εσυ έχεις ανάγκη να κατέβεις κάτω για να την δείς;΄......aσε ρέ ! ό αγιάνν α είναι μέσα για πάτρα .....εσύ όλο ...ποστάρεις .......δεν βλέπω φώς ...έτσι .
χυνω δυσκολα τι να καμω? αλλοι προσπαθουν να κρατησουν πολυ αλλοι προσπαθουν να χυσουν γρηγοραωχ ...η ντροπή της .....γειτονιάς μας , με βλέπω να μετακομοίζω
* και επειδή δεν πάω με τάνες δεν μπορώ να σας απαντήσω
και το παιζει ηθικος :oTo Ειρηνάκι όμως όλο στα γόνατα σου το έχεις. >
χιλοπιτεξ!!!!!!!! με προδωσε η ηλικια μου αλλα θα επιμεινουμεTί έγινε ρε με την πιτσιρίκα;
Tην χούφτωσες;
μετε η πριν το φαγητο?Αν έχω πάνω από 3 ημέρες να γαμήσω, μπορώ να τελειώσω 2 φορές σε μία ώρα. Υπάρχουν όμως και κάποιες φορές που δεν βοηθάει και η γκόμενα (ειδικά αν είναι πουτάνα που την παίρνω πρώτη φορά) και δεν με καυλώνει περισσότερο.
Με την γκομενίτσα μου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επειδή η κοπέλα μου αγαπάει τον πούτσο, όποτε καυλώσω κάνουμε σεξ επί τόπου. Μέσα στην ημέρα μπορεί να πηδηχτούμε και 3 φορές... σαν την αντιβίωση.... πρωί μεσημέρι βράδυ...