sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.785
- Πόντοι
- 26.141
πως να με δοκιμασει?????????????δλδ?Προσεχε τον γιατι θελει να σε δοκιμασει τυπε :S
πως να με δοκιμασει?????????????δλδ?Προσεχε τον γιατι θελει να σε δοκιμασει τυπε :S
Ρωτησε τον να μαθεις ... ολα θες να στα πω δηλαδη ?πως να με δοκιμασει?????????????δλδ?
δεν ειναι str8?Ρωτησε τον να μαθεις ... ολα θες να στα πω δηλαδη ?![]()
αχαχουχα εισαι ο τεταρτος??!!!!!!!!!!!!!Ρωτησε τον να μαθεις ... ολα θες να στα πω δηλαδη ?![]()
Δεν νομιζω τυπε...... Ολο στην μυκονο παει διακοπεςδεν ειναι str8?
Μου εκανε κρουση να τον παρω αλλα δεν γαμαω στρακια ....αχαχουχα εισαι ο τεταρτος??!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
τεταρτος εννουσα γιατην ψηφοφοριαΜου εκανε κρουση να τον παρω αλλα δεν γαμαω στρακια ....
Παραλιγο να γινω ο 104ος αλλα σωθηκα![]()
Αααααααααα μαλιστα εξαρταται την κοπελα .....τεταρτος εννουσα γιατην ψηφοφορια![]()
!!!!
εγω ειμαι 21 και δεν μπορω δυο φορες στην μια ωρα ,με εξαιρεση την πιπα και την μλκια![]()
To Ειρηνάκι όμως όλο στα γόνατα σου το έχεις. >ωχ ...η ντροπή της .....γειτονιάς μας , με βλέπω να μετακομοίζω
![]()
![]()
* και επειδή δεν πάω με τάνες δεν μπορώ να σας απαντήσω![]()
![]()
To Ειρηνάκι όμως όλο στα γόνατα σου το έχεις. >![]()
Nαι, πές μου τώρα οτι εσυ έχεις ανάγκη να κατέβεις κάτω για να την δείς;΄......aσε ρέ
! ό αγιάνν α είναι μέσα για πάτρα .....εσύ όλο ...ποστάρεις .......δεν βλέπω φώς ...έτσι .
![]()
![]()
![]()
χυνω δυσκολα τι να καμω?ωχ ...η ντροπή της .....γειτονιάς μας , με βλέπω να μετακομοίζω
![]()
![]()
* και επειδή δεν πάω με τάνες δεν μπορώ να σας απαντήσω![]()
![]()
και το παιζει ηθικος :oTo Ειρηνάκι όμως όλο στα γόνατα σου το έχεις. >![]()
χιλοπιτεξ!!!!!!!!Tί έγινε ρε με την πιτσιρίκα;
Tην χούφτωσες;![]()
μετε η πριν το φαγητο?Αν έχω πάνω από 3 ημέρες να γαμήσω, μπορώ να τελειώσω 2 φορές σε μία ώρα. Υπάρχουν όμως και κάποιες φορές που δεν βοηθάει και η γκόμενα (ειδικά αν είναι πουτάνα που την παίρνω πρώτη φορά) και δεν με καυλώνει περισσότερο.
Με την γκομενίτσα μου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Επειδή η κοπέλα μου αγαπάει τον πούτσο, όποτε καυλώσω κάνουμε σεξ επί τόπου. Μέσα στην ημέρα μπορεί να πηδηχτούμε και 3 φορές... σαν την αντιβίωση.... πρωί μεσημέρι βράδυ...![]()
![]()
![]()