master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τα καλα τα ονειρα τα βλεπεις οταν εισαι φαγωμενος.μετε η πριν το φαγητο?
Τα καλα τα ονειρα τα βλεπεις οταν εισαι φαγωμενος.μετε η πριν το φαγητο?
ανετα τα καταφερνω...αρκει να ειναι καλη η τανα.....Με την ευκαιρια δουελιας που ειχα βουλγ ειχα παρει και ενα φιαλρακι αυτος για να κενει σεξοτυισμο!πηραμε και ντανες και παρασκευη και σαββατο αλλα και κυριακη και αληθεια παρατηρησα ενα προβλημα μου οτι δεν μπορω να ωβγαλω 2 φορες σε μια ωρα με ντανα!!και ενω εχουμε ιδια ηλικια περιπου ανω των 30 και οι δυο αυτος ηταν σαν πολεμικη μηχανη μεσα σε 23 λεπτα εβγαζε δυπ φορες και εγω την δευτερη την παρατουσα στα μισα και σκεφτομαι τωρα η μαλλον μας πηραν τα χρονια η οφειλετε στο κωλοαγχος της δουλειας και τα πολλα χλμ που κανω καθημερινα?!!!!!!!!
ας απανταν καλυτερα οι ανω των αντα και οι κοπελες ειτε οι επαγγελματιες ειτε αυτες που εχουν σχεση!!
μηπως με πηρε η κατω βολτα και εγωηστικ δεν θελω να το παραδεχτω η μηπως απλα ειαναι θεμα οτι ποεζω τον ευατο μου για δευτερη και ειναι ψυχολογικο?
θα κανω προπονηση 3 μερες ελλαδα τωρα χωρις και μετα βουγ την τεταρτη θα δοκιμασω ενα καινουργιο τεμαχιο ιδια η μιλα γιοβοβιτσ! ε αμα δεν χυσω και εκει 2 φορες τοτε υπαρχει προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!1ανετα τα καταφερνω...αρκει να ειναι καλη η τανα.....
παρε και κανα σιαλις καλου κακου.....θα κανω προπονηση 3 μερες ελλαδα τωρα χωρις και μετα βουγ την τεταρτη θα δοκιμασω ενα καινουργιο τεμαχιο ιδια η μιλα γιοβοβιτσ! ε αμα δεν χυσω και εκει 2 φορες τοτε υπαρχει προβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!1
μα οντως αυτη η ελεανα η νεα ειναι η απολυτη γυναικα ενας αγγελος
πως σε ειχα για μεγαλο hlikiaka βρε gl?????μπορω και τρεις...η τριτη τζουφια βεβαια....χαχαχα
Πόσα mg παίρνεις ρε τσομπάνη;παρε και κανα σιαλις καλου κακου.....
θα τον παω μια κοντρα τον τσομπανη γιατι πολλους δρακους εχει βαλει μεσα στην ιστοριαΠόσα mg παίρνεις ρε τσομπάνη;
και φίδια και φίδια.....θα τον παω μια κοντρα τον τσομπανη γιατι πολλους δρακους εχει βαλει μεσα στην ιστορια
Πόσα mg παίρνεις ρε τσομπάνη;
Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.Πρίν το Άγιον Πάσχα (που είναι πολλά τα αιγοπρόβατα) ή μετά (που λιγοστεύουν);
που εισαι μικρουλη μουποια ειναι αυτη η ντανα? εχω χυνω με της ποδαρες της ιωαννας παντως.. σημερα της ελιωσα στο γλυψιμο
μου τελειωσε το σαλιο καποια στιγμη και δεν τσουλαγε η γλωσσα μου
α ρε νωντα.. τι ποδαρες εχει η ιωαννα
κοριτσιαααα.. Ο ΝΩΝΤΑΣπου εισαι μικρουλη μου
θα σε λισωσω κοτοπουλακικοριτσιαααα.. Ο ΝΩΝΤΑΣ
αυτα ελεγες και της προαλες αλλα τα αρχιδια μου ειναι κλασμενα ακομα :-*θα σε λισωσω κοτοπουλακι
εχω καταλαβει ποιος εισαι
ποια ειναι αυτη η ντανα? εχω χυνω με της ποδαρες της ιωαννας παντως.. σημερα της ελιωσα στο γλυψιμο
μου τελειωσε το σαλιο καποια στιγμη και δεν τσουλαγε η γλωσσα μου
α ρε νωντα.. τι ποδαρες εχει η ιωαννα
καλαμια ..τραβα να παιξειςa kala
καλαμια ..τραβα να παιξεις