Νέα

Ποσες φορες εχετε βγει με την ιδια ιεροδουλο βολτα!!!!(σεχ χωρις χρημα).

• Μέλος που άνοιξε το νήμα terrys1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποσες φορες εχετε βγει με την ιδια ιεροδουλο βολτα!!!!(σεχ χωρις χρημα).

• 1

Ψήφοι: 31 26,3%
  • 2

Ψήφοι: 13 11,0%
  • 3

Ψήφοι: 6 5,1%
  • 4

Ψήφοι: 4 3,4%
  • 5 και πανω...

Ψήφοι: 64 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    118
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι θα πει να βγεις μαζί της? Να την πιάσεις γκόμενα και να την γαμάς τζάμπα? :2funny:
Ή να βγαίνεις μαζί της και να την ταΐζεις τζάμπα και να την ψωνίζεις αλλά όταν πας να την γαμήσεις να σου ζητάει λεφτά…. :2funny:

Απλά υπάρχουν πολλοί που πάνε δώρα στις πουτάνες και είναι συχνοί πελάτες και που και που τις παίρνουν και βγαίνουν για ψώνια, καφέ , μπουζούκια…και όλα αυτά για λίγο έξτρα προσοχή και περιποίηση....

Μαλακία για εμένα…  αν θες πουτάνα πλήρωσε και γάμησε και άμα θες γκόμενα για να την σπονσοράρεις βρες μία ελεεινίδα….

Υποτήθετε οι περισσότεροι εδώ το παίζετε ότι πάτε με πουτάνες και καλά γιατί θέλετε μόνο το γαμίσή και τώρα μας την βγήκατε όλοι μοναχικοί και συντροφικοι και θέλετε και συναισθημα και ραντεβουδάκια... :2funny:

μετα από 5 χρονια αλλα τελος παντων…

ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να βρει ελεεινιδα κοντη χοντρη με κυτταριτιδα, ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ να σπονσοραρει, αμα η άλλη είναι ανατολολικοευρωπαια, λεπτη με λιγοτερη γκρινια, γιατι να μην βγαζει αυτην στις βολτες?

δεν καταλαβα χρωσταμε κατι στις ελληνιδες και πρεπει να σνομπαρουμε ρουμανες , ρωσιδες, πολωνες, αλβανες?

kaloskaloskalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Κριτικές
12
Like
675
Πόντοι
311
Ωραια φαντασιωση αλλα δεν νομιζω πως θα εχει καλο τελος

Fansadox

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2016
Like
197
Πόντοι
1
Aυτά σε περίπτωση που είναι κάποιος έλληνας αγαθομαλάκας ( aka ρομαντικός που θέλει τρυφερή σχέση κλπ ).
Γιατι σε κανα ρουμάνο αλβανο ρώσο κλπ αυτά δε περνάνε. Το πολύ πολύ να εισπράξουν και κάνα χαστούκι έτσι για να μη νοιώσουν και παραμελημένες. Εννοείται ότι κολλάνε σα  τις βδέλες επάνω τους και νοιώθουν οτι μετα απο αυτούς το χάος. Πολλές φορες δε και τα λεφτά που τρώνε από διάφορους χαζομαλάκες αγαπούληδες, πηγαίνουν σε τέτοιους κατευεθείαν.
:thumbsup:

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.375

URL]]

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Δεν υπαρχει κανένας λογος να βγεις βόλτα με πουτανα...σιγουρα θα κοστιζει πιο πολυ απο το να την γαμησεις εκεί που δουλεύει.
Αλλά τι να πεις εδώ μέσα που οι 7 στους 10 στις κριτικές γράφουν ότι γούσταρε κι έχυσε η πουτανα.......
Όποιος τη βγάζει και βόλτα, αντε και καλά στέφανα με καλούς απογόνους.

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Όσο δεν ξεχνάς ότι παραμένεις πάντα παλατάκι δεν υπάρχει πρόβλημα …. Μια χαρά παρέα είναι γιατί σκέφτονται – ενεργούν  σαν άνδρες

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Η τις γαμαω καλα Η γουσταρουν την τρελλα που κουβαλαω. Παλι βγηκα χθες με μια μετα το ξεσκισμα στο τελος της "δουλειας της" κ πληρωσε μεχρι κ τα τσιγαρα! Τετοιο σουξε μακαρι να ειχα κ με τις ελεηνειδες....ειναι η τριτη φορα τον τελευταιο χρονο που βγαζω κομματι....

images

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
Και εγω εδω στην πολη μου εχω μια η οποια μαλον γουσταρει την τρελα μου .. στην αρχη την πληρωνα κανονικα και επειδη ειναι ξηγημενο παιδι την προτεινω σε πολλα φιλαρακια και  ολοι περνανε καλα . Αυτη λοιπον τις τελευταιες φορες (σχεδον 10) εχει φαει κολλημα και μου λεει συνεχως οτι με γουσταρει το εχει πει μαλιστα και σε φιλαρακια και οποτε εχει κενο ή δεν γουσταρει να δουλεψει με φωναζει και παω με μερικες μπυρες και διαφορα και πηδιωμαστε χωρις αυριο (τελειο πηδημα , σαν γκομενα μου) . παντα κανω την κινηση να τις αφησω λεφτα  και μου λεει οτι απο μενα δεν θελει λεφτα , το κανει γιατι γουσταρει να πηδιεται μαζι μου και οτι δεν προκειτε να μου ξαναπαρει λεφτα. Η κοπελα ειναι αψογη απο θεμα διακριτικοτητας , ευγενειας , κλπκλπ και πραγματικα αν δεν εκανε την δουλεια αυτη καλλιστα θα μπορουσα  να την ειχα γκομενα .
Τι να πω ?? μαλόν ειμαι λιγο τυχερος ή γλυκοτσουτσουνος  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.371
Πόντοι
1.206
Και εγω εδω στην πολη μου εχω μια η οποια μαλον γουσταρει την τρελα μου .. στην αρχη την πληρωνα κανονικα και επειδη ειναι ξηγημενο παιδι την προτεινω σε πολλα φιλαρακια και  ολοι περνανε καλα . Αυτη λοιπον τις τελευταιες φορες (σχεδον 10) εχει φαει κολλημα και μου λεει συνεχως οτι με γουσταρει το εχει πει μαλιστα και σε φιλαρακια και οποτε εχει κενο ή δεν γουσταρει να δουλεψει με φωναζει και παω με μερικες μπυρες και διαφορα και πηδιωμαστε χωρις αυριο (τελειο πηδημα , σαν γκομενα μου) . παντα κανω την κινηση να τις αφησω λεφτα  και μου λεει οτι απο μενα δεν θελει λεφτα , το κανει γιατι γουσταρει να πηδιεται μαζι μου και οτι δεν προκειτε να μου ξαναπαρει λεφτα. Η κοπελα ειναι αψογη απο θεμα διακριτικοτητας , ευγενειας , κλπκλπ και πραγματικα αν δεν εκανε την δουλεια αυτη καλλιστα θα μπορουσα  να την ειχα γκομενα .
Τι να πω ?? μαλόν ειμαι λιγο τυχερος ή γλυκοτσουτσουνος  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Φιδεμπορας είσαι, στο λέω εγώ με σιγουριά.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Kαι μενα με γουσταρε μια τανα καποτε αλλα οταν της ειπα πως ειμαι νεκροθαφτης την εκανε με ελαφρα πηδηματακια.Ρε της ειπα εχει φαση να ξεσκιζομαστε στο νεκροταφειο,ρε της ειπα μολις σκαψω τον λακο για τον πεθαμενο να πηδηχτουμε εκει μεσα να εχει και αυτη την εμπειρια,ρε της ειπα πως δουλεια ειναι και αυτη οπως ειναι αυτη πουτανα εγω ειμαι νεκροφαθτης τιποτα αυτη το μυαλο της να την κανει.Ετσι λοιπον την εχασα και γω :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
οκ. αποψη σου .... την παροιμια με την αλεπου και τα κρεμασταρια την ξερεις να υποθεσω οποτε σου απανταω με αυτη και ολα καλα)))))
και για να μην λες μαλακιες μπορω καλλιστα να σου στειλω με πμ τους διαλογους που εχουμε στο messenger και μετα που θα ζητησεις συγνωμη δημοσια βαλε και τα αρχιδια μου στο στομα σου και αλλη φορα που θα μιλας χωρις να ξερεις να μην το ρισκαρεις γιατι δεν ειμαστε ολοι σαν και σενα......Αυτα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Και εγω εδω στην πολη μου εχω μια η οποια μαλον γουσταρει την τρελα μου .. στην αρχη την πληρωνα κανονικα και επειδη ειναι ξηγημενο παιδι την προτεινω σε πολλα φιλαρακια και  ολοι περνανε καλα . Αυτη λοιπον τις τελευταιες φορες (σχεδον 10) εχει φαει κολλημα και μου λεει συνεχως οτι με γουσταρει το εχει πει μαλιστα και σε φιλαρακια και οποτε εχει κενο ή δεν γουσταρει να δουλεψει με φωναζει και παω με μερικες μπυρες και διαφορα και πηδιωμαστε χωρις αυριο (τελειο πηδημα , σαν γκομενα μου) . παντα κανω την κινηση να τις αφησω λεφτα  και μου λεει οτι απο μενα δεν θελει λεφτα , το κανει γιατι γουσταρει να πηδιεται μαζι μου και οτι δεν προκειτε να μου ξαναπαρει λεφτα. Η κοπελα ειναι αψογη απο θεμα διακριτικοτητας , ευγενειας , κλπκλπ και πραγματικα αν δεν εκανε την δουλεια αυτη καλλιστα θα μπορουσα  να την ειχα γκομενα .
Τι να πω ?? μαλόν ειμαι λιγο τυχερος ή γλυκοτσουτσουνος  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Τυπε βαλε διαλογους.  :S :S :S

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
Ιακωβε οχι φορα [παρτιδα ρε... δεν χρειαζεται .... σε πμ ευχαριστως αν θελει ο τυπος να ζητησει μετα ομως δημωσια συγγνωμη.....

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
και επειδη δεν μου αρεσει καποιοι να το παιζουν κριτες ολων χωρις να εχουν γαμησει ποτε σας παραθετω την τεύταια μας συνευρεση (πριν ενα μηνα ) πριν φυγει για διακοπες με την φιλη της σε νησι ...... νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο αν λεω αληθεια ή οχι ... οποιος εχει τα αρχιδια να ζητησει συγννωμη...

Συνημμένα

• Screenshot_2018-06-17-18-25-31-378_com.facebook.orca.png
    Screenshot_2018-06-17-18-25-31-378_com.facebook.orca.png
    167,3 KB · Εμφανίσεις: 99

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.195
Πόντοι
206
Ακα μεσα οχι φιλε μου , μονο οταν θελω να τα αδειασω πανω της .,Ακα  μονο πιπα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom