Πάμε ξανά... Για την κοπέλα έχουμε πει 2 φορές εδώ, μία από μένα και μία από τον Keb. Τα κάνει όλα, τα πίνει όλα και σε 10-20 μέρες μετά το μασάζ στα δίνει όλα. Πέρα από αυτά, μιλάμε για το μαγαζί στη Γλυφάδα, στο thread του μαγαζιού, και τελευταία φορά είπαμε για αυτήν πριν 3 μέρες. Τι παραπάνω θες να ξέρεις γιατί πραγματικά δε βλέπω τι έχεις χάσει (ή τι χάνω εγώ)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
τι δεν καταλαβες ρε συ?? Είπαμε, εκεί είναι.
Αλλά για να σου κόψω τη φόρα, τα έχει 2ράκια
...Ας μου λέει "γκουστόζο" και "ντελίτσια" κι ας έχει και 2αράκια...
@@δια γκουστόζο θα σου λέει, σιγά μην είναι βραζιλιάνα...Ας μου λέει "γκουστόζο" και "ντελίτσια" κι ας έχει και 2αράκια...
"Γκάμα με" και "τι ωραίο πούτσο" θα σου λέει....
...Ας μου λέει "γκουστόζο" και "ντελίτσια" κι ας έχει και 2αράκια...
Με το καλό και Στρατηγός κύριε Ταγματάρχα μας
Σοβαρά προσοχή γιατί δεν ρωτάει. Αν δεν της πεις, σε ταίζει ακάλυπτα μπριζολοκούλουρο και όποιον πάρει ο χάρος.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
παιδια η κατερινα η μαυρουλα βρισκεται εκει?
ανεφερε ο συναγωνιστής και μέγας γνώστης των νοτίων ιδρυμάτων "κεμπάμ από όλα με κρεμμύδι" οτι απουσιάζει το τελευταίο διάστημα προφανώς με αδειούλα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πάντως πάθε.....αποχή αποχή αλλά όλο στα μασαζοθρεντ βρίσκεσαι
σε τρών τα αρχίδια μου μου φαίνεται...
χαχαχα
χαχαχα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πάντως πάθε.....αποχή αποχή αλλά όλο στα μασαζοθρεντ βρίσκεσαι
χαχαχα
αμα πάω θα το καταλάβεις από τα ρόστερ....
υ.γ. όντως με τρώνε...
Είχε μία ασιάτισα Κιμ όταν ήταν ακόμα Ζ12 το μαγαζί, γνωστή και ως Ρόζα. Αυτό πρίν 1.5 χρόνο, ίσως παραπάνω και σίγουρα δεν ήταν ξανθιά. Μήπως λές για το original diamond spa (το "ex" Π67) και όχι το "ομορφος κόσμος" (το σημερινό που πήρε το όνομα του μέρους στην μετακόμιση);
Επ' ευκαιρίας, το Ριτάκι να ρουφάει τον φραπέ της με το νέο look και να σε κοιτάζει στα μάτια είναι τρελή κάβλα
Επ' ευκαιρίας, το Ριτάκι να ρουφάει τον φραπέ της με το νέο look και να σε κοιτάζει στα μάτια είναι τρελή κάβλα
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
με κρεμα?
με κρεμα?
Όχι. Ο αφρός από τον φραπέ κάνει "μουστάκι" στο τέλος
Δε ζητάω παραπάνω τουλάχιστον, και για 'μένα και για την κοπέλα ;)
μόνο υποσχέσεις... >η Αννούλα ξαναπάει στο δωματιο η ακομα ειναι μονο επι της υποδοχης?
μόνο υποσχέσεις... >
εσυ να πας στο μαγαζι προεκτασης Λαζαρακη να δοκιμασεις την Λιλα. Κοντοκουρεμενο μαυρομαλικο, σωματαρα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εσυ να πας στο μαγαζι προεκτασης Λαζαρακη να δοκιμασεις την Λιλα. Κοντοκουρεμενο μαυρομαλικο, σωματαρα.
πειράζει να πάω και γώ με τον σουβλάκα?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μην κάνεις πολύ παρέα με τονπειράζει να πάω και γώ με τον σουβλάκα?
γιατί θα βαρυστομαχιάσεις και είσαι και γέρος άνθρωπος
Είχε μία ασιάτισα Κιμ όταν ήταν ακόμα Ζ12 το μαγαζί, γνωστή και ως Ρόζα. Αυτό πρίν 1.5 χρόνο, ίσως παραπάνω και σίγουρα δεν ήταν ξανθιά. Μήπως λές για το original diamond spa (το "ex" Π67) και όχι το "ομορφος κόσμος" (το σημερινό που πήρε το όνομα του μέρους στην μετακόμιση);
δεν ξερω εαν ηταν στο original. το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι μπορει να ηταν μαζι με την Ερικα το ασιατακι με τα γυαλια. θυμασαι κατι?
Σιλανς νεαρέ... είσαι σε "δίαιτα".πειράζει να πάω και γώ με τον σουβλάκα?
Θα σε πάω για μπιφτεκάκι στου Τζώρτζ και καπακι απεναντι για παγωτάκι "μαλι της γριας" στην Παγωτομανία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 376
- Εμφανίσεις
- 91K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις