Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
το 80-90% προσφέρει. 1-2 νομιζω φτανουν μεχρι  πεοθηλασμο. παλιωτερα, ηθελε να σε γνωρισουν για να προχωρισουνν. Φανταζομαι ότι εχει λασκάρει αρκετα αυτη η τακτικη. παρε κκαι τις καποτουλες σου μαζι.
thank's mate!!

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Παλικάρια..μέχρι τι ώρα δέχετε κόσμο το μαγαζί;;
Ευχαριστώ..

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
ναι λογικό μου φαίνεται...απλά ξέρεις όποιος δεν μπορεί λόγω εργασίας να κάνει επίσκεψη νωρίς.....ευχαριστώ πάντως..

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Η μόνη που ξέρω ότι φτάνει μέχρι πεοθηλασμό είναι η Έρικα που λείπει έτσι κι αλλιώς. Κάποιος παλιότερα είχε πει ότι τα κάνει όλα αλλά εγώ δεν το έχω ζήσει αυτό αν και την πήρα 2-3 φορές. Οι υπόλοιπες τα κάνουν όλα.
Τώρα αν πας πρώτη φορά μπορεί και να μη φας αν και έχουν χαλαρώσει σε σχέση με παλιά. Σωστή είναι και η πρόταση του ελφτεξ να έχεις τα δικά σου πλαστικά για να μη βγει καμιά τέτοια δικαιολογία στον αέρα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η μόνη που ξέρω ότι φτάνει μέχρι πεοθηλασμό είναι η Έρικα που λείπει έτσι κι αλλιώς. Κάποιος παλιότερα είχε πει ότι τα κάνει όλα αλλά εγώ δεν το έχω ζήσει αυτό αν και την πήρα 2-3 φορές. Οι υπόλοιπες τα κάνουν όλα.
Τώρα αν πας πρώτη φορά μπορεί και να μη φας αν και έχουν χαλαρώσει σε σχέση με παλιά. Σωστή είναι και η πρόταση του ελφτεξ να έχεις τα δικά σου πλαστικά για να μη βγει καμιά τέτοια δικαιολογία στον αέρα.

Εισαι 2 χρονια πισω. Η Ερικα ηγειται παραπλησιου μαγαζιου και - εκει που πρέπει- τα κανει ολα. Και καλα.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η Έρικα ήταν εδώ πριν 2 μήνες. Εκτός αν δουλεύει και στα δύο που δύσκολο....

Για πλαστικά έχουν στο γραφείο, μη μασάτε. ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η Έρικα ήταν εδώ πριν 2 μήνες. Εκτός αν δουλεύει και στα δύο που δύσκολο....

Για πλαστικά έχουν στο γραφείο, μη μασάτε. ;)

μιλαμε για την ιδια Ερικα? Την ''βραζιλιάνα''?

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μάλλον όχι. Ταιλανδέζα και με κορυφή μασάζ  :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μάλλον όχι. Ταιλανδέζα και με κορυφή μασάζ  :rockon:

το καταλαβα οτι λεγαμε για αλλες. Αλλιως, καποιος απο τους 2 μας ελεγε μαλακιες και παπαριαζε τους αξιοτιμους συναγωνιστες  :2funny: :rockon:

Εγω αναφερομαι στην ''Βραζιλιάνα'' Ερικα που δουλευε παλια στο 67 και τωρα μετακομισε με αυξημενες αρμοδιωτητες σε κτηριο παρακειμενο στο παλατι του Συριοου επιχειρηματια.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
το καταλαβα οτι λεγαμε για αλλες. Αλλιως, καποιος απο τους 2 μας ελεγε μαλακιες και παπαριαζε τους αξιοτιμους συναγωνιστες  :2funny: :rockon:

Εγω αναφερομαι στην ''Βραζιλιάνα'' Ερικα που δουλευε παλια στο 67 και τωρα μετακομισε με αυξημενες αρμοδιωτητες σε κτηριο παρακειμενο στο παλατι του Συριοου επιχειρηματια.

Άλλη αυτή που λες ρε συ. Η Έρικα της Ποσειδώνος είναι Ταυλανδή με τοπ μασάζ που λέει ο geremy και τοπ πίπα που συμπληρώνω εγώ ο χούλιγκαν

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
μάγκες...μέχρι τις 15/8...το μαγαζί θα είναι κλειστό,μόλις πήγα και έχουν κολήσει χαρτάκια στην είσοδο...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
μάγκες...μέχρι τις 15/8...το μαγαζί θα είναι κλειστό,μόλις πήγα και έχουν κολήσει χαρτάκια στην είσοδο...
....σε χθεσινή μου επίσκεψη.."έπεσα" στα χέρια της χριστίνας (σερβο-κροάτισα)και πολύ το ευχαριστήθηκα....μελαχροινή..λεπτή...στήθος 2...γύρω στο 1,65...ηλικίας περίπου 29 ...εμφάνιση άνω του μετρίου...μασάζ καλό -πέρασε το στάδιο της μαθητευόμενης- αλλά πέρνει 10 στο "σερβίρισμα"....σύνολο 100 €
....το ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό από σήμερα έως και την Δευτέρα.....

kazogr

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους . Να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος. Η Χαρά που ειταν εκεί που έχει παει ;; Γιατί έφυγε και την ψάχνω. Ευχαριστώ

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Προσοχη σε αυτους που πανε πρωτη φορα γιατι η ποσειδωνος μετραει δυο φορες απο 1 ως 70.Εγω την πατησα εχθες ερχομενος απο καλαμακι ειδα το 65 απεναντι και αρχισα να ψαχνω.Μετα απο ταλαιπωρια καποιας ωρας και αφου ψιλιαστηκα τι εχει γινει-το thread ελεγε γλυφαδα-το βρηκα αλλα δεν ηταν γραφτο εχθες να περασω τις πυλες του ιδρυματος καθοτι κλειστο με σημειωση στην πορτα :tickedoff: Χτυπησα βεβαια καλου κακου αλλα δεν...

Το περιεργο ειναι οτι ο gepap λεει οτι πηγε εχθες :think:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Προσοχη σε αυτους που πανε πρωτη φορα γιατι η ποσειδωνος μετραει δυο φορες απο 1 ως 70.Εγω την πατησα εχθες ερχομενος απο καλαμακι ειδα το 65 απεναντι και αρχισα να ψαχνω.Μετα απο ταλαιπωρια καποιας ωρας και αφου ψιλιαστηκα τι εχει γινει-το thread ελεγε γλυφαδα-το βρηκα αλλα δεν ηταν γραφτο εχθες να περασω τις πυλες του ιδρυματος καθοτι κλειστο με σημειωση στην πορτα :tickedoff: Χτυπησα βεβαια καλου κακου αλλα δεν...

Το περιεργο ειναι οτι ο gepap λεει οτι πηγε εχθες :think:
...γιατί είναι περίεργο;..το έγραψα στις 12/8 δηλαδή πήγα στις 11/8 ημέρα Πέμπτη και πέρασα μια χαρά....από Παρασκευή έως και σήμερα Δευτέρα είναι κλειστό...

dickis80

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δηλαδή βρίσκεται δίπλα στο παλιό ΔΕληολάνη;
τι γράφει απέξω;
για βοηθήστε τον άσχετο... :huh:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δηλαδή βρίσκεται δίπλα στο παλιό ΔΕληολάνη;
τι γράφει απέξω;
για βοηθήστε τον άσχετο... :huh:

στρατιωτικέ?δίπλα στου βασιλόπουλου είναι μή τρελλαίνεσαι!το κουδούνι θα σε βοηθήσει.Θα λέει λογικά ινστιτούτο πουτσολογίας,γαμάτε γιατί χανόμαστε κλπ...προχωρη και πές μας αν άξιζε!πές στην άννα ότι την θυμάσαι από το ζησιμοπούλου 12 δίπλα στο κόρτε προ διετίας που πήγαινες και έπαιρνες την σέρβα την ξανθιά την τάνια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom