Νέα

Συνελήφθη στη Γλυφάδα γνωστό μοντέλο για διακίνηση κοκαΐνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyman29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Βρε παιδιά μόνο έμενα δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα; μιλάω για εξωτερική εμφάνιση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.493
Πόντοι
12.756
Δίψα για μεγάλη ζωή ,
Την θυμάμαι από τα 16-17 ήταν πολύ ωραίο μουνακι από τότε , σε εκκινεί την ηλικία τα είχε με ένα 35 αρη που είχε ένα καφέ μπαρ στην αργυρουπολη ή ηλιουπολη αν θυμάμαι καλά . Μετά καριέρα ως μοντέλο και πλαιμειτ. Καπού θα υηβ τζιμπισε ο Άραβας σε καμία Μύκονο ως βίζιτα για καλά πορτοφόλια και την πήρε . Μετά θα κατάλαβε τη ρόλο βαράει ή θα σήκωσε μπαϊράκι αυτή …. Γιατί καλά τα φράγκα και τα λούσα αλλα τρώνε και καμία φάπα εκεί από τον Άραβα. Και γύρισε με το παιδί στη μάνα της . Η πολύ καλή φίλη της Βασούλα η λατίνα την ξανά έβαλε στα κόλπα του μόντελινγκ κι της καλής ζωής . Συμπτώματικα δεν είναι πλέον φίλες στο ινστα?. Φυσικά αυτή είναι ένα πιόνι …. Από πίσω είναι μεγάλα ονόματα από το χώρο της νύχτας σε Αθήνα και Μύκονο . Ονόματα δεν λέμε … το θέμα είναι ότι προτιμήσε την μεγάλη ζωή με κάθε τίμημα από το να γίνει ταμείας σε σούπερ μάρκετ και να είναι με ένα καλό παιδί που θα τις προσέφερε αγάπη αλλά όχι λούσα . Και μέσα σε όλα αυτά η τραγική φυγουρα της μάνας που σε όλα τα βήματα της ήταν βράχος στήριξης .

Αφου την ξέρεις η αποψη σου εχει ακόμα πιο σημασία.
Σιγουρα ειναι πιονι , δεν φαινεται ικανή να ουτε να πουλησει τσιχλες οχι νταλαβερια με κοκες να κάνει..
Τωρα καποιος θα έλεγε τύπε οτι δεν ειναι και τόσο τραγική η φιγουρα της μανας , γιατι αυτη μεγάλωσε αυτο το κορίτσι με αυτες τις αρχες και ηθικές κατευθύνσεις ..

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Αδυνατώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα :confused:
εγώ τύποι μου, όσο σκεφτομαι αυτό το κοριτσι στεναχωριεμαι.
Έμπλεξε το καημένο.
Δεν ήξερε.
Την παρέσυραν.
Αυτή μανα με παιδί, χωρίς συμπαράσταση από τον αλλόθρησκο πατέρα, ανάγκες να τρέχουνε - την μπλέξανε παιδια μη το συζηταμε.
Αμαρτία.
Αντι να γίνει βαποράκι, θα μπορουσε ωραιότητα να γινει πουτ@να, να βρει κόσμο και ντουνια να τη "βοηθήσει":fuck1:, εγώ τύποι μου θα της ακούμπαγα τον οβολό μου - λογω τιμής δηλαδη.
Ψυχικό θα έκανα.
Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Δίψα για μεγάλη ζωή ,
Την θυμάμαι από τα 16-17 ήταν πολύ ωραίο μουνακι από τότε , σε εκκινεί την ηλικία τα είχε με ένα 35 αρη που είχε ένα καφέ μπαρ στην αργυρουπολη ή ηλιουπολη αν θυμάμαι καλά . Μετά καριέρα ως μοντέλο και πλαιμειτ. Καπού θα υηβ τζιμπισε ο Άραβας σε καμία Μύκονο ως βίζιτα για καλά πορτοφόλια και την πήρε . Μετά θα κατάλαβε τη ρόλο βαράει ή θα σήκωσε μπαϊράκι αυτή …. Γιατί καλά τα φράγκα και τα λούσα αλλα τρώνε και καμία φάπα εκεί από τον Άραβα. Και γύρισε με το παιδί στη μάνα της . Η πολύ καλή φίλη της Βασούλα η λατίνα την ξανά έβαλε στα κόλπα του μόντελινγκ κι της καλής ζωής . Συμπτώματικα δεν είναι πλέον φίλες στο ινστα?. Φυσικά αυτή είναι ένα πιόνι …. Από πίσω είναι μεγάλα ονόματα από το χώρο της νύχτας σε Αθήνα και Μύκονο . Ονόματα δεν λέμε … το θέμα είναι ότι προτιμήσε την μεγάλη ζωή με κάθε τίμημα από το να γίνει ταμείας σε σούπερ μάρκετ και να είναι με ένα καλό παιδί που θα τις προσέφερε αγάπη αλλά όχι λούσα . Και μέσα σε όλα αυτά η τραγική φυγουρα της μάνας που σε όλα τα βήματα της ήταν βράχος στήριξης .
Άντι να βγει τίμια στο κλαρί και να την στηρίξουμε όλοι... :confused:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Γι αυτο στηριζουμε και αγαπαμε ΤΟΥΝΗ...
Οτι κανει με την αξια της!!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.493
Πόντοι
12.756

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Και μέσα σε όλα αυτά η τραγική φυγουρα της μάνας που σε όλα τα βήματα της ήταν βράχος στήριξης .
παντως αμα χρειαστει κατι η μανα - βραχος τυπε, εγω ειμαι εδω.... :hi:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.239
Πόντοι
1.106
:headbang:"... Θέλω να αναφέρω ότι το όχημα είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και η εμφάνιση της οδηγού ιδιαίτερα προσεγμένη και εκ πρώτης όψεως δεν κινεί καμία υποψία καθώς φαίνεται για άτομο ιδιαίτερα υψηλού εισοδήματος. ... "
Αστυνομία όχι μαλακιες

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445

Στο μικροσκοπιο και οι αγαπουληδες ακολουθοι του ινστα οποτε οι λυσσαριδες εδω διαγραφειτε οσο προλαβαινετε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και θα πάει φυλακή?

Τι λε ρε παιδί μου...!!!!

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ :)

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Ρε μαγκες ποσο να φαει κανα 5 χρονια μετα ελα στον θειο με 80 .

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Φήμες ότι ο Φιλιππιδης θα της κάνει το κωλοσουφριδι σουρωτήρι κρίνονται ως επιεικώς απαράδεκτες :coffee:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.545
Πόντοι
11.445
Ειναι αθωα λεει η μανα , το τζιπ το πηρε μονο 30,000 με το μισθο των μοντελων .... :confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.656
Πόντοι
9.931
Ειναι αθωα λεει η μανα , το τζιπ το πηρε μονο 30,000 με το μισθο των μοντελων .... :confused:

«Η Αφροδίτη είναι αθώα, της την έχουν στήσει», υποστηρίζει, τονίζοντας ότι η κόρη της δεν έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες. «Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της», διευκρινίζει.:2funny::2funny::2funny:

Επισης δήλωσε οτι η κορη της ειναι παρθένα απο τον κωλο και οτι δεν τα καταπινει!

Ενταξει καλο σουργελο και η μανα, ειλικρινα πιστεύει οτι λέγοντας αυτά τα πράγματα θα την πιστέψει κάποιος;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
«Η Αφροδίτη είναι αθώα, της την έχουν στήσει», υποστηρίζει, τονίζοντας ότι η κόρη της δεν έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες. «Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της», διευκρινίζει.:2funny::2funny::2funny:

Επισης δήλωσε οτι η κορη της ειναι παρθένα απο τον κωλο και οτι δεν τα καταπινει!

Ενταξει καλο σουργελο και η μανα, ειλικρινα πιστεύει οτι λέγοντας αυτά τα πράγματα θα την πιστέψει κάποιος;
Τουλάχιστον τα παίρνει στο στόμα..

pouroupoupoudm

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2021
Like
268
Πόντοι
20
τι να κανει και αυτη η μανα; Να πει οτι η κορη της ειναι ενα ζωο που παντα εψαχνε τη μεγαλη ζωη; Παντως ωραιο αυτο το κολπο να βαζουν ανθυπομοντελα να κουβαλανε το σταφ και μετα να τις δινουν στην αστυνομια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom