kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
νομιζω ναι θυμισου τι γινοταν πριν λιγα χρονια
θύμα της οικονομικής κρίσης βέβαια και ο κίτρινος τύπος, όχι ότι άλλαξε κάτι στην κοινωνία
νομιζω ναι θυμισου τι γινοταν πριν λιγα χρονια
τέτοια βίντεο διαδίδονται σε χρόνο μηδέν, αργά ή γρήγορα θα έφτανε και σε πιο κεντρικό διανομέα
οχι εχεις δικιο η κοινωνια ακομα γαμιεται και ειναι η ιδιαθύμα της οικονομικής κρίσης βέβαια και ο κίτρινος τύπος, όχι ότι άλλαξε κάτι στην κοινωνία
παρατατα ολα γυρισε ο παπατρολ
Xάλασε το pc από νετ είμαι τώραπου εισαι ρε πουστρακι; επαθα στερητικα γαμω την σουφρα σου και τον φαρυγγα σου
ειναι αυτος ενας ευτυχως που ηρθε γιατι επαθα στερητικο συνδρομο πρεζακιαΔιακρινομεθα δια τον πλουραλισμον ....Μεχρι και καλλιτεχνεs.....που λεει ο λογοs......δεχομεθα
να το φτιαξεις μας σκεφτηκες εμενα και τον νιπλ μωρη χαμουρα; μην ξαναλειψεις τοσο πολυ καριολακοXάλασε το pc από νετ είμαι τώρα
29 λεπτά γράφει το χρονόμετρο του ίντερνετ καφέ πάνω δεκσιάνα το φτιαξεις μας σκεφτηκες εμενα και τον νιπλ μωρη χαμουρα; μην ξαναλειψεις τοσο πολυ καριολακο
ποτε θα φτιαξεις το πι-σι;θες να το ριξω στα βαρια;29 λεπτά γράφει το χρονόμετρο του ίντερνετ καφέ πάνω δεκσιά
Ό,τι προλαβαίνετε
Σήμερα το πήρε θα δούμε βασικά και να το φτιάξει δεν θα έχω λεφτά να το πληρώσω μέχρι ΣΚποτε θα φτιαξεις το πι-σι;θες να το ριξω στα βαρια;
μαλακα να σου δανεισω αν ειναι να σε χασωΣήμερα το πήρε θα δούμε βασικά και να το φτιάξει δεν θα έχω λεφτά να το πληρώσω μέχρι ΣΚ
24 λεπτά μένουν
Μέχρι ΣΚ το πολύ....θα αντέξειςμαλακα να σου δανεισω αν ειναι να σε χασω
Ναι αν δεν εντυνε το βιντεο με τις λεξεις κλειδια ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (το οποιο παρεπιμπτοντως δεν ισχυει)
ή ΓΟΝΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ (Who cares????)
να δουμε αν θα εκανε τοσο ντορο.
Οπως και να χει, η κοπελα εννοειται οτι εκτεθηκε μονη της.
Αλλα οχι τα κορακια να το παιζουν και αθωες περιστερες :S
δυσκολα θα πλακωθω στις περδικες :SΜέχρι ΣΚ το πολύ....θα αντέξεις
Δεν θα αντέξεις;;;;;
Τετάρτη σε λίγο
αυτη ειναι;Εγώ πάντως λέω ότι τσιτιδώθηκε ...
Απλά για να διώξει τα βλέμματα από την θεϊκή της μάπα ...
Μπορεί να με δανείσει ο θείος αύριοδυσκολα θα πλακωθω στις περδικες :S
Εγώ πάντως λέω ότι τσιτιδώθηκε ...
Απλά για να διώξει τα βλέμματα από την θεϊκή της μάπα ...
αυτη ειναι;
αυτη ειναι;
Παρασκευη σε θελω μεσα δεν θα βγω αν μπειςΜπορεί να με δανείσει ο θείος αύριο
Επίσης εξαρτάται από το πότε θα το φτιάξει ο τεχνικός