Νέα

Ελληνίδα διάσημο μοντέλο -εκτός εαυτού- ούρλιαζε ολόγυμνη σε καφέ της Γλυφάδας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
οντως πατσαβουρα :grin:

Άν τι δεί κανείς δίπλα σε ωραία γυναίκα καταλαβαίνει την διαφορά ... πεταμένα λεφτά ...

URL]]

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Άν τι δεί κανείς δίπλα σε ωραία γυναίκα καταλαβαίνει την διαφορά ... πεταμένα λεφτά ...

http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/2010-11/DIAFORA/DEKEMVRIOS/laimou1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :S βεβαια επειδη εχει λεφτα την παντρευομαι  ;D

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357

Πιθανον να το ξερει,  οποτε το  επαιξε  οχι "πεταμενα λεφτα"  αλλα πεταμενα ρουχα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66

http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/2010-11/DIAFORA/DEKEMVRIOS/laimou1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

η χρουσαλά μου είναι αδιάφορη..
η άλλη όμως έχει κάτι που μου κάνει τρελά κλίκ  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

δεν ξέρω τι αλλά την πάω με χίλια  ;D  :cum: :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
Ρε μάγκες έτσι απο περιέργεια,αυτός ο κουράδας ο Νάσος λέει ότι και καλά το μικρό της είναι Ελευθερία,τεσπα κάπου διάβασα Ε.Λ και υποθέτουμε Ειρήνη Λαιμού έλα όμως που σε αυτή την πατσαβούρα στις φώτο δεν βλέπω τατουαζ..δεν γίνεται ταυτοποίηση....με τις μαλακίες ασχολούμε τεσπα... :uglystupid:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
η χρουσαλά μου είναι αδιάφορη..
η άλλη όμως έχει κάτι που μου κάνει τρελά κλίκ  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

δεν ξέρω τι αλλά την πάω με χίλια  :grin:   :cum: :cum: :cum: :cum:
Kι εγώ την πάω με χίλια τη Λαιμού   :2on1: :2on1: :2on1: αλλά δεν μου ειναι και αδιάφορη η Χρουσαλά!
Μαζί σου πάκι!
Είμαι λίγο σαβουρογάμης (που με συγκινεί η Χρουσαλά) το παραδέχομαι!  :2funny: :2funny: :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
δεν ειναι αυτη ρε

Αυτό έγραψε το πρώτο θέμα και η iefimerida παντως - που θεωρητικά όντας επώνυμα δεν θα ρίσκαραν να γράψουν κάτι μη επιβεβαιωμένο για τους εφοπλιστάδες ... τι να σου πω - με τα μάτια μου δεν την είδα (ευτυχώς άν είναι όντως αυτή) ...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Kι εγώ την πάω με χίλια τη Λαιμού   :2on1: :2on1: :2on1: αλλά δεν μου ειναι και αδιάφορη η Χρουσαλά!
Μαζί σου πάκι!

όσο πουτανίτσα και να είναι η χρουσαλά δεν την πάω με την καμία για κάποιο λόγο.... :P
η άλλη όμως φαίνεται καθαρόαιμο πουτανάκι  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   :grin: :grin:  

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.830
Πόντοι
37.127
Ελευθερία λέγεται η κοπέλα και καμία σχέση με αυτή που λέτε την Λαιμού....μην γράφετε ότι πίπα σας κατεβαινει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η εριέττα πάντως είναι τίγκα στο τατού και είναι και Λάτση ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom