Νέα

Τραγικός θάνατος του μοντέλου Κάλλη Μουλκιώτη σε τροχαίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ωρες ωρες νιωθω οτι απευθυνομαι σε αυτιστικους που δεν μπορουν να αντιληφθουν τα λεγομενα των αλλων και πασχουν απο συναισθηματικη ανεπαρκεια.... τες παν...ελπιζω να μην τυχει σε κανενα σας αυτο γιατι πολλα απο αυτα που λεγονται θα τα παρετε πισω σε κλασματα δευτερολεπτων

Προσπερναω τους χαρακτηρισμους διοτι ειναι δικο σου θεμα
το να μην μπορεις να διατηρεις την ψυχραιμια σου σε εναν διαλογο και οχι δικο μου
και ξαναλεω πως το θεμα που προσπαθω να προσεγγισω δεν εχει συναισθηματικη πλευρα.
Τελος ελπιζω και εγω να μην τυχει σε σενα να αντιμετωπισεις καποια στιγμη
θεματα αυτισμου επειδη μιλας ταυτοχρονα απο συναισθηματικη αποψη και ειναι τοσο τραγικες
οι αντιφασεις σε αυτα που λες!!!! Δεν ειπα τιποτε το παραλογο ειπα πως η κοπελα θα ειχε καποιο λαθος
για να συμβει αυτο. Εκτος και αν πιστευουμε πως για ολα φταιει η τυχη και οτι το αυτοκινητο ελεγχεται
απο μονο του. Οχι το αυτοκινητο ελεγχεται 100% απο αυτον που το οδηγει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε αυτο συμφωνω . απλα εχω εμπεδωσει απο το παρελθον οτι δεν μπορω να κανω διαλογο μαζι σου . δεν βγαινει τυπε μου απλα.ειμαστε σε αλλο μηκος κυματος . εισαι πολυ νεος κ απειρος (χωρις κακια μην παρεξηγησεις) κ δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.δεν μιλας ασχημα απλα δεν βγαζουμε πουθενα.καλη συνεχεια.

Επισης , καλη συνεχεια  :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προσπερναω τους χαρακτηρισμους διοτι ειναι δικο σου θεμα
το να μην μπορεις να διατηρεις την ψυχραιμια σου σε εναν διαλογο και οχι δικο μου
και ξαναλεω πως το θεμα που προσπαθω να προσεγγισω δεν εχει συναισθηματικη πλευρα.
Τελος ελπιζω και εγω να μην τυχει σε σενα να αντιμετωπισεις καποια στιγμη
θεματα αυτισμου επειδη μιλας ταυτοχρονα απο συναισθηματικη αποψη και ειναι τοσο τραγικες
οι αντιφασεις σε αυτα που λες!!!! Δεν ειπα τιποτε το παραλογο ειπα πως η κοπελα θα ειχε καποιο λαθος
για να συμβει αυτο. Εκτος και αν πιστευουμε πως για ολα φταιει η τυχη και οτι το αυτοκινητο ελεγχεται
απο μονο του. Οχι το αυτοκινητο ελεγχεται 100% απο αυτον που το οδηγει.

δεν σε χαρακτηρισα...το οτι εσυ ταυτιστηκες με το ποστ μου ειναι δικο σου θεμα....οι πιπες που εχω διαβασει στο συγκεκριμενο θρεντ ξεπερνανε ακομα και το δικο σου μεγεθος μαλακιας μην ανησυχεις υπαρχουν και οι χειροτεροι :)
μη μου μιλας εμενα ειδικα περι αυτισμου και περι θανατου γιατι ειναι θεματα που τα αντιμετωπιζω καθημερινα αν με πιανεις οποτε ασε με να εχω μια γνωμη παραπανω...αλλο το να μιλας σαν "μηχανολογος" και αλλο να λες οτι της αξιζε επειδη προφανως εκανε καποιο λαθος...εαν θες να το παιξεις "κυνικος" βρες αλλον τροπο γιατι δε σου παει το στυλακι

Επισκέπτης
Οχι το αυτοκινητο ελεγχεται 100% απο αυτον που το οδηγει.
εδω εισαι 1000%λαθος .υπαρχει η περιπτωση που μπορει να υπαρχει καποιο ελατωματικο μερος στο αυτοκινητο φρενο τιμονι λαστιχο και πολλα αλλα που δεν εχει σημασια να σου αναλυσω που εκει και ο σουμαχερ να εισαι το αυτοκινητο δεν μπορεις να το κουμανταρεις.καλο θα ειναι να μην λες πραγματα και να εισαι απολυτος ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α να συμπληρωσω και κατι ακομα...Διαλογος δε σημαινει να συμφωνεις με την αποψη του αλλου (προφανως) σημαινει ομως αφενος οτι εισαι αρκετα οξυδερκης ωστε να μπορεσεις να συζητησεις εποικοδομητικα με καποιον με τον οποιο διαφωνεις αφετερου σκεφτεσαι και πραττεις εκτος στεγανων γιατι ο μεγαλυτερος εχθρος του διαλογου ειναι η "αυθεντια" των λεγομενων των συνομιλητων ;)

Αυτην ακριβως την αυθεντια των λεγομενων άρεις
οταν απο την μια το παιζεις συναισθηματικια ενω απο την αλλη
χρησιμοποιεις την λεξη "αυτιστικος" που ειναι μια ασθένεια με σκοπο
να προσβάλλεις κάποιον.

Τελος πιστευω χαλαρα πως περισσοτερο θα συγκινηθει απο αυτο καποιος που δεν δειχνει
οτι συγκινηθηκε στον εξω κοσμο παρα το αντιθετο . Ειπα εξαρχης ομως οτι το θεμα το βλεπω τελειως
απο αλλη πλευρα για να μπορεσει να βγει καποιο διδαγμα απο την ολη ιστορια το να κλαιγεσαι
και να γκρινιαζεις δεν βγαζει καπου και αποτελει εθνικο μας σπορ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτην ακριβως την αυθεντια των λεγομενων άρεις
οταν απο την μια το παιζεις συναισθηματικια ενω απο την αλλη
χρησιμοποιεις την λεξη "αυτιστικος" που ειναι μια ασθένεια με σκοπο
να προσβάλλεις κάποιον.

Τελος πιστευω χαλαρα πως περισσοτερο θα συγκινηθει απο αυτο καποιος που δεν δειχνει
οτι συγκινηθηκε στον εξω κοσμο παρα το αντιθετο . Ειπα εξαρχης ομως οτι το θεμα το βλεπω τελειως
απο αλλη πλευρα για να μπορεσει να βγει καποιο διδαγμα απο την ολη ιστορια το να κλαιγεσαι
και να γκρινιαζεις δεν βγαζει καπου και αποτελει εθνικο μας σπορ.

οχι δεν καταλαβες....το περι αυτισμου το εννοουσα....ειλικρινα πιστευω οτι μερικες φορες γραφουν ατομα με διαχυτη αναπτυξιακη εδω στο φορουμ...καθολου προσβλητικα δεν το λεω....υπαρχουν πολλοι ανθρωποι στο φασμα του αυτισμου που ειναι απολυτα λειτουργικα μεσα στην κοινωνια....τες παν το σκισαμε το θεμα και κοβω εδω τα σχολια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω εισαι 1000%λαθος .υπαρχει η περιπτωση που μπορει να υπαρχει καποιο ελατωματικο μερος στο αυτοκινητο φρενο τιμονι λαστιχο και πολλα αλλα που δεν εχει σημασια να σου αναλυσω που εκει και ο σουμαχερ να εισαι το αυτοκινητο δεν μπορεις να το κουμανταρεις.καλο θα ειναι να μην λες πραγματα και να εισαι απολυτος ;)

Δεν ειμαι απολυτος... περιμενω απλα μια αντιθετη αποψη ωστε να γινει διαλογος.
Αλλα ο ενας δεν θελει να συμμετασχει επειδη δεν γινεται οπως λεει και η αλλη το μονο
που κανει ειναι να χαρακτηριζει κατα κορον , ετσι δεν γινεται δουλεια ομως.
Σωστο και λογικο αυτο που λες. Αλλα αν ειχε προβλημα κατι δεν θα ειχε εμφανισθει
και αρα υποπεσει στην αντιληψη του οδηγου ωστε να το παει στο συνεργειο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι δεν καταλαβες....το περι αυτισμου το εννοουσα....ειλικρινα πιστευω οτι μερικες φορες γραφουν ατομα με διαχυτη αναπτυξιακη εδω στο φορουμ...καθολου προσβλητικα δεν το λεω....υπαρχουν πολλοι ανθρωποι στο φασμα του αυτισμου που ειναι απολυτα λειτουργικα μεσα στην κοινωνια....τες παν το σκισαμε το θεμα και κοβω εδω τα σχολια

Ωρες ωρες νιωθω οτι απευθυνομαι σε αυτιστικους που δεν μπορουν να αντιληφθουν τα λεγομενα των αλλων και πασχουν απο συναισθηματικη ανεπαρκεια.... τες παν...ελπιζω να μην τυχει σε κανενα σας αυτο γιατι πολλα απο αυτα που λεγονται θα τα παρετε πισω σε κλασματα δευτερολεπτων

εδω σαν να φαινεται οτι (βασικα ειναι ξεκαθαρο νομιζω) οι αυτιστικοι δεν μπορουν να αντιληφθουν και αρα ειναι μειωμενης αντιληψης σε συγκριση με τους αλλους ανθρωπους.

Δυστυχως καλυτερα να σκεφτεσαι 2-3 φορες πριν μιλησεις παρα να πας να το μαζεψεις μετα.
Και ο Χοκινς αυτιστικος δεν ειναι αλλωστε ? Η κανω λαθος?

Επισκέπτης
Δεν ειμαι απολυτος... περιμενω απλα μια αντιθετη αποψη ωστε να γινει διαλογος.
Σωστο και λογικο αυτο που λες. Αλλα αν ειχε προβλημα κατι δεν θα ειχε εμφανισθει
και αρα υποπεσει στην αντιληψη του οδηγου ωστε να το παει στο συνεργειο?
''Οχι το αυτοκινητο ελεγχεται 100% απο αυτον που το οδηγει.''αυτο δεν το εγραψα εγω αλλα εσυ.απο τη μια σωστο και λογικο απο την αλλη αν.και εφοσον.σου απαντω αν ο -η οδηγος ειναι ασχετη δεν θα το καταλαβει.καλο θα ειναι να μξην εισαι απολυτος και να επιμενεις με αλλες προφασεςι οπως αυτη.εγραψες κατι που ειναι λαθος 100% και αυτο σου τονισα με επιχειρηματα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εδω σαν να φαινεται οτι (βασικα ειναι ξεκαθαρο νομιζω) οι αυτιστικοι δεν μπορουν να αντιληφθουν και αρα ειναι μειωμενης αντιληψης σε συγκριση με τους αλλους ανθρωπους.

Δυστυχως καλυτερα να σκεφτεσαι 2-3 φορες πριν μιλησεις παρα να πας να το μαζεψεις μετα.

εισαι παντελως ασχετος και ημιμαθης....τα λεμε :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
''Οχι το αυτοκινητο ελεγχεται 100% απο αυτον που το οδηγει.''αυτο δεν το εγραψα εγω αλλα εσυ.απο τη μια σωστο και λογικο απο την αλλη αν.και εφοσον.σου απαντω αν ο -η οδηγος ειναι ασχετη δεν θα το καταλαβει.καλο θα ειναι να μξην εισαι απολυτος και να επιμενεις με αλλες προφασεςι οπως αυτη.εγραψες κατι που ειναι λαθος 100% και αυτο σου τονισα με επιχειρηματα.

......τωρα μπορει αυτη η κοπελα και να ζουσε
μιας και θα ειχε σωστη οδηγικη αντιληψη και συνειδηση.......

Ακριβως οταν αποκτας σωστη οδηγικη αντιληψη και συνειδηση δεν σου ξεφευγει η ενδειξη στο καντραν του αυτοκινητου ή κάποιο πρόβλημα στα λάστιχα ή καπου αλλου.

Απολυτος δεν ειμαι μιας και καθομαι να κανω διαλογο μαζι σου , δεν επεμεινα σε κατι απλα συζηταμε

αλλα με κουραζει συνεχεια να λεω οτι "απλα μιλαω λογικα" , "απλα προσπαθω να συζητησω" , "απλα περιμενω μια αντιθετη αποψη" επειδη ειστε προκατειλλημενοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι παντελως ασχετος και ημιμαθης....τα λεμε :)

Δεν εισαι η μοναδικη που έχεις προβληματα σε αυτο το κοσμο να το ξερεις.
Ολοι έχουμε. Το να εισαι τοσο αποτομη και προσβλητικη σε αποψεις
που ειναι αντιθετες με τις δικιες σου δεν θα σε βοηθησει καθολου στο μελλον.
Αν ειμαι ασχετος δειξε μου εσυ την σχετικοτητα και τα λαθη απο το να προσβαλλεις συνεχεια.
Αλλα φαινεται ο σκοπος σου ηταν εξαρχης το να προσβαλλεις και οχι το να συζητησεις. Καλα να περνας

Επισκέπτης
Ακριβως οταν αποκτας σωστη οδηγικη αντιληψη και συνειδηση δεν σου ξεφευγει η ενδειξη στο καντραν του αυτοκινητου ή κάποιο πρόβλημα στα λάστιχα ή καπου αλλου.

Απολυτος δεν ειμαι μιας και καθομαι να κανω διαλογο μαζι σου , δεν επεμεινα σε κατι απλα συζηταμε

αλλα με κουραζει συνεχεια να λεω οτι "απλα μιλαω λογικα" , "απλα προσπαθω να συζητησω" , "απλα περιμενω μια αντιθετη αποψη" επειδη ειστε προκατειλλημενοι.
το προβλημα σου ειναι οτι θες μια αντιθετη αποψη οχι για να κανεις διαλογο αλλα ουτε να μαθεις απο καποιον που λεω ισως ξερει κατι παραπανω.μου ποσταρεςι κατι που εγραψες ενω ο ιδιος το καυρωνεις με αυτο που σου ποσταρα.διαλογο δεν κανουμε για να κανουμε αλλα να ανταλαξουμε αποψεις απλα το δικο σου προβλημα ειναι οτι προσπαθεις οτι και να σου πουν να θεωρεις οτι αυτο που γραφεις ειναι και το σωστο.αν δεν επιμενεις οπως λες απλα πες οτι ηταν λαθος ''το 100% οτι φταει ο οδηγος''και τελειωνει η αντιπαραθεση-διαλογος ;)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Τέτοια θέματα δεν πρέπει να ανοίγονται εδώ μέσα, τέλος.

Απλά θυμηθείτε τι γραφόταν για την Amy Winehouse. :jerking:

Συμφωνώ απόλυτα και πάω να δω τα υπόλοιπα ποστς να φρίξω.

Κρίμα νέα κοπέλα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το προβλημα σου ειναι οτι θες μια αντιθετη αποψη οχι για να κανεις διαλογο αλλα ουτε να μαθεις απο καποιον που λεω ισως ξερει κατι παραπανω.μου ποσταρεςι κατι που εγραψες ενω ο ιδιος το καυρωνεις με αυτο που σου ποσταρα.διαλογο δεν κανουμε για να κανουμε αλλα να ανταλαξουμε αποψεις απλα το δικο σου προβλημα ειναι οτι προσπαθεις οτι και να σου πουν να θεωρεις οτι αυτο που γραφεις ειναι και το σωστο.αν δεν επιμενεις οπως λες απλα πες οτι ηταν λαθος ''το 100% οτι φταει ο οδηγος''και τελειωνει η αντιπαραθεση-διαλογος ;)

Μα βιαζεσαι φιλε μου να με βγαλεις απολυτο και οτι εχω 100% λαθος.
Μην βιαζεσαι αν ειναι θα φανει και θα το παραδεχθω.  
Ειπα εξαρχης πως με ενδιαφερει να το εξετασω απο την λογικη του πλευρα. Οκ ως εδω
μετα ειπα πως για τον χειρισμο του αυτοκινητου ευθυνεται ο οδηγος 100% στην περιπτωση που
εχει σωστη αντιληψη ως προς την οδηγηση και δεν εμφανισθει ξαφνικα κάποιο αναποφευχθο σφαλμα στο αυτοκινητο
που θα προκαλεσει δυστυχημα.

Και παμε τωρα και στις ερωτησεις ...

Αυτο το αναποφευχθο σφαλμα το οποιο μπορει να προκαλεσει δυστυχημα (δεδομενου οτι ο οδηγος ικανοποιει το ενδεχομενο οτι εχει σωστη οδηγικη αντιληψη ειναι δηλαδη αυτη η πιθανοτητα δεσμευμενη )
εσυ σαν ειδικος τι τιμη ποσοστιαια δινεις σε αυτη την πιθανοτητα? ειναι πανω απο 10%? ειναι πανω απο 20%??? ή πολυ χαμηλοτερη?  

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

οχι καλε μου....με αυτο το ποστ δεν θες συζητηση....να την πεις στον αλλον προσπαθεις οποτε συζητηση μαζι σου οπως και ολες τις αλλες φορες πολυ απλα δεν κανω :)
οπως εγω δεν μιλαω για αλγοριθμους και προγραμματισμο καλο ειναι να ξερουμε μεχρι που μας παιρνει οταν γραφουμε απολυτες αποψεις...

Επισκέπτης
Μα βιαζεσαι φιλε μου να με βγαλεις απολυτο και οτι εχω 100% λαθος.
Μην βιαζεσαι αν ειναι θα φανει και θα το παραδεχθω.  
Ειπα εξαρχης πως με ενδιαφερει να το εξετασω απο την λογικη του πλευρα. Οκ ως εδω
μετα ειπα πως για τον χειρισμο του αυτοκινητου ευθυνεται ο οδηγος 100% στην περιπτωση που
εχει σωστη αντιληψη ως προς την οδηγηση και δεν εμφανισθει ξαφνικα κάποιο αναποφευχθο σφαλμα στο αυτοκινητο
που θα προκαλεσει δυστυχημα.

Και παμε τωρα και στις ερωτησεις ...

Αυτο το αναποφευχθο σφαλμα το οποιο μπορει να προκαλεσει δυστυχημα (δεδομενου οτι ο οδηγος ικανοποιει το ενδεχομενο οτι εχει σωστη οδηγικη αντιληψη ειναι δηλαδη αυτη η πιθανοτητα δεσμευμενη )
εσυ σαν ειδικος τι τιμη ποσοστιαια δινεις σε αυτη την πιθανοτητα? ειναι πανω απο 10%? ειναι πανω απο 20%??? ή πολυ χαμηλοτερη?  
φιλε δεν παιζεσαι απλα.εσυ δεν θες ουτε διαλογο ουτε τιποτα.απλα θες πεις τη μαλακια που εχεις στο μυαλο σου.τη μια τα λες ετσι την αλλη γιουβετσι.τη μια συμφωνω την αλλη δεν συμφωνω.φυσικα δεν μπαινω καν στη διαδικασια να σου απντησω αφου οτι και να σου πω εσυ θα καταλαβεςι αυτο που εσυ νομιζεις.τελος :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom