Νέα

Τραγικός θάνατος του μοντέλου Κάλλη Μουλκιώτη σε τροχαίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι καλε μου....με αυτο το ποστ δεν θες συζητηση....να την πεις στον αλλον προσπαθεις οποτε συζητηση μαζι σου οπως και ολες τις αλλες φορες πολυ απλα δεν κανω :)
οπως εγω δεν μιλαω για αλγοριθμους και προγραμματισμο καλο ειναι να ξερουμε μεχρι που μας παιρνει οταν γραφουμε απολυτες αποψεις...

Εσυ νομιζεις οτι θες να την πω στον αλλον εγω απλα ξαναγραφω αυτα που ειπες μηπως και θες να επισημανεις κατι που δεν καταλαβα εγω...

Και οι προτασεις που γράφουμε εδω έχουν να κάνουν με λογικη , και οι προτάσεις αλγοριθμοι ειναι.
Τωρα θα πρεπει εγω να σε πω ασχετη και ημιμαθη? Σοβαρευτειτε λιγο και μην μενετε μονο στο "Κριμα νεα κοπελα"
Η Ελλαδα εχει το μεγαλυτερο ποσοστο δυστυχηματων σε συγκριση με αλλες χωρες γιατι? Μηπως γιατι δεν το επεξεργαζομαστε σωστα το ολο θεμα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε δεν παιζεσαι απλα.εσυ δεν θες ουτε διαλογο ουτε τιποτα.απλα θες πεις τη μαλακια που εχεις στο μυαλο σου.τη μια τα λες ετσι την αλλη γιουβετσι.τη μια συμφωνω την αλλη δεν συμφωνω.φυσικα δεν μπαινω καν στη διαδικασια να σου απντησω αφου οτι και να σου πω εσυ θα καταλαβεςι αυτο που εσυ νομιζεις.τελος :rockon: :rockon:

Εγω δεν παιζομαι? η ερωτηση μου ηταν συγκεκριμενη. Μαλλον εσυ θες να πειστω γρηγορα - γρηγορα σε αυτα που αναφερεις εσυ.

Οχι ετσι δεν γινεται.... αν θες να πειστω θα πρεπει να αντικρουσεις πρωτα τις δικιες μου ερωτησεις...
δεν γινεται να πειστεις απο καποιον που δεν μπορει να απαντησει στις ερωτησεις σου... ή τουλαχιστον απο καποιον που δεν έχει πιο ψαγμενες ερωτησεις που αναιρουν τις δικιες σου

Π.Σ Δεν εδωσες κανενα επιχειρημα.

Και πολυ προκαταληψη... δεν ειστε για συζητηση.

Π.Σ2 Φτιαξτε εναν λογαριασμο σε καποιο ξενο φορουμ να μπειτε να συζητησετε και εκει να δειτε τι εννοω οταν λεω πως καποιος ειναι προκατειλημενος... εδω μεσα φοβασαι να πεις την αποψη σου χαχαχαχαχ

και μετα αμα σε πει κομπλεξικο καποιος ξενος τσατιζεσαι κιολας.

Επισκέπτης
Εγω δεν παιζομαι? η ερωτηση μου ηταν συγκεκριμενη. Μαλλον εσυ θες να πειστω γρηγορα - γρηγορα σε αυτα που αναφερεις εσυ.

Οχι ετσι δεν γινεται.... αν θες να πειστω θα πρεπει να αντικρουσεις πρωτα τις δικιες μου ερωτησεις...
δεν γινεται να πειστεις απο καποιον που δεν μπορει να απαντησει στις ερωτησεις σου... ή τουλαχιστον απο καποιον που δεν έχει πιο ψαγμενες ερωτησεις που αναιρουν τις δικιες σου

Π.Σ Δεν εδωσες κανενα επιχειρημα.

Και πολυ προκαταληψη... δεν ειστε για συζητηση.

Π.Σ2 Φτιαξτε εναν λογαριασμο σε καποιο ξενο φορουμ να μπειτε να συζητησετε και εκει να δειτε τι εννοω οταν λεω πως καποιος ειναι προκατειλημενος... εδω μεσα φοβασαι να πεις την αποψη σου χαχαχαχαχ

και μετα αμα σε πει κομπλεξικο καποιος ξενος τσατιζεσαι κιολας.
για να τελειωνουμε εσυ εισαι περιπτωση.μου ζητας να σε πεισω για κατι που ειναι αυτονοητο.οτι ενα αμαξι μπορει να χασει τον ελεγχο χωρις να φταιει ο οδηγος 100% οπως λες εσυ :headbang: :headbang:τωρα τη να σου πω πες μου!!!!!ουτε προκαταληψη ουτε τιποτα απλα εσυ δεν καταλαβαινεις οτι και να σου πουν.τοσο απλο.θες επιχειρημα για κατι που ειναι αυτονοητο :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης αν υπαρχει ακομη κανεις ο οποιος θελει να κανουμε συζητηση και μπορει να μου απαντησει

στο ποσο ειναι η πιθανοτητα του κάποιος να εχει οδηγικη αντιληψη σωστη (που σημαινει οτι εχει τσεκαρει και περναει απο τακτικους ελεγχους το αυτοκινητο του καθε μηνα) και τοτε να συμβει καποιο αναποφευχθο σφαλμα το οποιο μπορει να προκαλεσει δυστυχημα ?????

Οποιος το γνωριζει ας μου απαντησει συγκεκριμενα για να δω αν κανω λαθος.... τωρα συζητησεις περι ανεμων και υδατων δεν θελω και σε αυτο ναι ειμαι απολυτος.

Αν ειναι να αρχισουμε τις κλαουρες μπορουμε να δουμε την διαφορα μας απο τα ξενα κρατη ως προς τα ατυχηματα... καθε φορα κλαιγομαστε χωρις να κανουμε τιποτα... αυτο ειναι χειροτερο απο τον θανατο της συγκεκριμενης γιατι φέρει πολλους περισσοτερους θανατους απο εναν. Μιας και δεν διορθωνεται.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για να τελειωνουμε εσυ εισαι περιπτωση.μου ζητας να σε πεισω για κατι που ειναι αυτονοητο.οτι ενα αμαξι μπορει να χασει τον ελεγχο χωρις να φταιει ο οδηγος 100% οπως λες εσυ :headbang: :headbang:τωρα τη να σου πω πες μου!!!!!ουτε προκαταληψη ουτε τιποτα απλα εσυ δεν καταλαβαινεις οτι και να σου πουν.τοσο απλο.θες επιχειρημα για κατι που ειναι αυτονοητο :headbang:

Και ρωταω πως μπορει να χαθει ο ελεγχος χωρις να φταιει ο οδηγος 100%
απο κάποιο σφάλμα στο αυτοκινητο? (ρωτησα πριν τι πιθανοτητα παιρνει αυτο το σφαλμα θεωρωντας πως υπάρχει οδηγικη αντιληψη για να συγκεκριμενοποιησω ακομη περισσοτερο το ερωτημα) ή απο τι αλλο?
Χανετε τα λογια σας για να προσβαλλετε καποιον και δεν απαντατε με μια προταση στην ερωτηση.
Δεν ειμαι ουτε απολυτος ουτε τιποτα απλα ρωταω γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Το εκανα κατανοητο τωρα... μπορω να παρω μια απαντηση?

ε ρε την τρελα μου μεσα... σκατε γαιδαρο.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Μα βιαζεσαι φιλε μου να με βγαλεις απολυτο και οτι εχω 100% λαθος.
Μην βιαζεσαι αν ειναι θα φανει και θα το παραδεχθω.  
Ειπα εξαρχης πως με ενδιαφερει να το εξετασω απο την λογικη του πλευρα. Οκ ως εδω
μετα ειπα πως για τον χειρισμο του αυτοκινητου ευθυνεται ο οδηγος 100% στην περιπτωση που
εχει σωστη αντιληψη ως προς την οδηγηση και δεν εμφανισθει ξαφνικα κάποιο αναποφευχθο σφαλμα στο αυτοκινητο
που θα προκαλεσει δυστυχημα.

Και παμε τωρα και στις ερωτησεις ...

Αυτο το αναποφευχθο σφαλμα το οποιο μπορει να προκαλεσει δυστυχημα (δεδομενου οτι ο οδηγος ικανοποιει το ενδεχομενο οτι εχει σωστη οδηγικη αντιληψη ειναι δηλαδη αυτη η πιθανοτητα δεσμευμενη )
εσυ σαν ειδικος τι τιμη ποσοστιαια δινεις σε αυτη την πιθανοτητα? ειναι πανω απο 10%? ειναι πανω απο 20%??? ή πολυ χαμηλοτερη?  

άσχετο,αλλά εσύ πρέπει να έχεις υπερβολικά πολύ χρόνο στη διάθεση σου  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε την παλεύετε καθόλου ...Κάποια πράγματα θα τα σέβεστε γιατί θα πέσουν " μπανάκια". Αν θέλετε να στε κάφροι σπίτια σας. Το θρεντ κλειδώνει. Ως εδώ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom