gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....άμα είναι η πρώτη σου φορά στο θεραπευτήριο τα 100 είναι απαίτηση συχνή...Πολλά σου πήραν περίεργε. Αν δεν πάρεις κουλουράκι ή κάτι άλλο έξτρα η ταρίφα είναι 80 στο μαγαζί.
....άμα είναι η πρώτη σου φορά στο θεραπευτήριο τα 100 είναι απαίτηση συχνή...Πολλά σου πήραν περίεργε. Αν δεν πάρεις κουλουράκι ή κάτι άλλο έξτρα η ταρίφα είναι 80 στο μαγαζί.
Η γραμμη του μαγαζιου ειναι να μην ζητανε οι κοπελες παραπανω χρηματα, οποτε αν το κανει καποια λαθραια μην μασατε. Εγω παντα αφηνω το μπουρμπουαρακι μου, εφοσον περασω καλα. Δεν ανεχομαι να το απαιτουν ομως. Οσο αφορα τη Χριστινα, που γραφει ο φιλος periergos, ειναι μουναρος και πολυ καλη στο δωματιο.Σωστό αυτό. Και 120 έχουν ζητήσει. Απλά να το λέμε εδώ μέσα γιατί άμα τους αφήνεις θα το πάρουν σχοινί-κορδόνι.
...με ποιά ήσουν..πες καμμιά λεπτομέρεια για το πρόγραμμα...!!Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι από τις πολύ καλές επιλογές, και προ παντών τίμιες επιλογές για κάποιον που θέλει και το μασσάζ του να κάνει,και να περάσει καλά, και να μην τον ξεπετάξουν σε κάνα 20λεπτο.Προσωπικά μου έχει τύχει να βιάζομαι και μετά την συνεδρία η κοπέλα να με παρακαλάει να κάτσω λίγο ακόμα για να μου κάνει μασσάζ.
που?Ρόζα, προστυχομιλφέιγ από Βραζιλία, ζουμπάδικο και ζουμπουρλούδικο. Είναι λίγο σκυλάκι αλλά την βλέπεις στην παρέλαση και ξέρεις ότι θα φύγεις αφυδατωμένος. Μασάζ επιπέδου κέντρου, αλλά καλαμάκια, σχάρες και κουλούρια όλα σε επίπεδο pse, με ρουφήγματα, φτυσίματα κτλ. Δουλεμένη στάνταρ ακόμα και στα αυτιά...
Στο τέλος, ντουζάκι μαζί και έξτρα καλαμακοφραππεδιά γιατί είχαμε 5-10 λεπτά ακόμα.
Προσοχή μόνο γιατί αν δεν την είχα σταματίσει, θα είχε πάει δίχως σκουφάκι το θέμα. Λυσσάρα!
...μπριζολίτσα δεν είχε;;; ή δεν ζήτησες;;;;Από χθεσινό πέρασμα στο μαγαζί για πρώτη μου φορά εκει, πολλη καλη περιποιηση σα να ειναι ολοι υποχρεωμενοι. χαχα.
Παρελασαν τα κοριτσια, συγκρατησα μονο την Μαργαριτα γιατι με τραβηξε και η ασπρη στολη, αλλα οι υπολοιπες κοπελες κατω του μετριου.
Μασαζ μετριας αποδοσης, αλλα με διαθεση πολλης καλης περιποιησης. Το μασαζ εγινε φορωντας τα εσωρουχα της, και ειχαμε και body 2 body massage.
Προσωπικα εγω ενδιαφερομουν μονο για μασαζ και στο τελος ενα φραποκαλαμο που ηταν αξιοπρεπεστατο αν και στην αρχη φοβομουν με τα σιδερακια μη μου ξηλωσει τιποτα και με οργωσει !
Νεκταρ δεν ηπιε βεβαια αλλα το καλαμακι ηταν χωρις κρανος.
Δεν υπηρχαν βιασυνες, και τονιζω παλι την περιποιηση, γιατι πραγματικα η κοπελα ηταν λες και ηταν σκλαβα μου. Οταν ντυνομουν ειχε πεσει κατω και μου φοραγε τις καλτσες μου, και μου εβαζε τα παπουτσια μου !
80 ευρω για 45 λεπτα χωρις βιασυνες. Αυτο ηθελα οποτε μια χαρα.
ερωτηση:το μαγαζι προσεφερει και μπριζολιτσα σωστα?
ολες οι κοπελες?
πρεπει να εισαι συχνος πελατης η με το καλημερα εχει μασαζ και μετα περνας στο επι τουτου???