Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πολλά σου πήραν περίεργε. Αν δεν πάρεις κουλουράκι ή κάτι άλλο έξτρα η ταρίφα είναι 80 στο μαγαζί.
....άμα είναι η πρώτη σου φορά στο θεραπευτήριο τα 100 είναι απαίτηση συχνή...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Σωστό αυτό. Και 120 έχουν ζητήσει. Απλά να το λέμε εδώ μέσα γιατί άμα τους αφήνεις θα το πάρουν σχοινί-κορδόνι.

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Σωστό αυτό. Και 120 έχουν ζητήσει. Απλά να το λέμε εδώ μέσα γιατί άμα τους αφήνεις θα το πάρουν σχοινί-κορδόνι.
Η γραμμη του μαγαζιου ειναι να μην ζητανε οι κοπελες παραπανω χρηματα, οποτε αν το κανει καποια λαθραια μην μασατε. Εγω παντα αφηνω το μπουρμπουαρακι μου, εφοσον περασω καλα. Δεν ανεχομαι να το απαιτουν ομως. Οσο αφορα τη Χριστινα, που γραφει ο φιλος periergos, ειναι μουναρος και πολυ καλη στο δωματιο. 

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Σε πρόσφατο πέρασμα, επιδείχθηκαν και δύο νέες αφίξεις.
- ένα μελαψό που δηλώνει μαροκινής προέλευσης
- ένα κοντούλι μελαχροινό που δηλώνει ελληνίδα πρωτοετής φοιτήτρια της φιλοσοφίας  :grin:

επελέγη το εντόπιο. πλουσιο  :tits2: και μαλακό αφρατο πωπουδακι. Αρχικά αμήχανο, σιγά σιγά πήρε μπρος και έδειξε δείγματα ταλέντου. Καλο για όσους θελουν πιο άματερ φάσεις

juliani

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Χθες πέρασα από κει. Η κοπέλα η Μαροκινή είναι κουκλάρα Μελίνα τη λένε, αλλά με τράβηξε η μελαχροινούλα η φοιτήτρια Μαρία, γλυκήτατη και ευχάριστη κοπέλα με φοβερό άγγιγμα και αισθησιακό μασαζάκι. Καλές υπηρεσίες, το ευχαριστήθηκα. θα ξανατιμήσω    :dancing: :dancing:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συμφονω με του φιλους που γραφουν για το μαρακι καταπληκτικο...........

juliani

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
εγώ πάλι είπα να χαλαρώνω με διαφορετική κάθε φορά. Δευτέρα με Μελίνα (Μαρόκο) - όμορφο μωρό με πολύ ωραίο μαλί - δυνατό μασάζ καλό, αλλά συνέχεια με καλαμάκι στο φραπέ με ξάφνιασε λίγο, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Σήμερα χαλάρωμα με Έβα (Σερβία) 2μετρο μαυρισμένο απ τον ήλιο, καλό μασαζάκι και τέλειο φραπεδάκι χωρίς καλαμάκι. Πάντως το ίδρυμα διαθέτει καλές επιλογές και καλές υπηρεσίες. :-P

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι από τις πολύ καλές επιλογές, και προ παντών τίμιες επιλογές για κάποιον που θέλει και το μασσάζ του να κάνει,και να περάσει καλά, και να μην τον ξεπετάξουν σε κάνα 20λεπτο.Προσωπικά μου έχει τύχει να βιάζομαι και μετά την συνεδρία η κοπέλα να με παρακαλάει να κάτσω λίγο ακόμα για να μου κάνει μασσάζ.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι από τις πολύ καλές επιλογές, και προ παντών τίμιες επιλογές για κάποιον που θέλει και το μασσάζ του να κάνει,και να περάσει καλά, και να μην τον ξεπετάξουν σε κάνα 20λεπτο.Προσωπικά μου έχει τύχει να βιάζομαι και μετά την συνεδρία η κοπέλα να με παρακαλάει να κάτσω λίγο ακόμα για να μου κάνει μασσάζ.
...με ποιά ήσουν..πες καμμιά λεπτομέρεια για το πρόγραμμα...!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Γενικά ο χρόνος στο μαγαζί είναι πολύ γεμάτος. Συνήθως μένω τουλάχιστον 50 λεπτά και δεν υπάρχει καμία που να μη σου πει για μασάζ. Και στο θέμα μασάζ από μόνο του, η Ταυλανδή Έρικα μου έχει κάνει το καλύτερο που έχω πάρει τα τελευταία δύο χρόνια. Εξαίρεση στα κορίτσια που έχω δοκιμάσει εκεί είναι ένα μιλφ που δεν θυμάμαι όνομα ουκρανικής προέλευσης αν δεν κάνω λάθος που δεν έλεγε τίποτα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
φιλοι συναγωνιστες συνηπογραφω με τον φιλο για το μαγαζι της ποσειδωνος ειναι οτι καλυτερο υπαρχει ααυτη τη στιγμη στην πιατσα και για να μην παρεξηγειθω οτι το πριμοταρω μια επισκεψει θα σα πειση εχει καλα παιδια δεν κανουν της δυσκολες ευχαριστιεσαι παρα πολυ την ωρα που καθεσαι δεν μπαινης σε πλειστηριασμο με της κοπελες 80 ευρω ειναι το προγραμα αμα θελεις αφηνεις παραπανω αμα δεν αφησεις σδεν σου λενε τιποτα ουτε να σε κοιταξουν στραβα κα;ι τα κοριτσια ειναι πολυ καλυτερα απο της ελενης η αννα εχει κανει καλη δουλεια εγω το προτιμω.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
το ίδρυμα είναι εγγυημένο για μασαζόπληκτους και μη..
80ε για φουλ χρόνο 45'-50' - φουλ πρόγραμμα κ' πολύ ωραίο μασαζάκι..
ο χώρος προσεγμένος, καθαρός..

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ρόζα, προστυχομιλφέιγ από Βραζιλία, ζουμπάδικο και ζουμπουρλούδικο. Είναι λίγο σκυλάκι αλλά την βλέπεις στην παρέλαση και ξέρεις ότι θα φύγεις αφυδατωμένος. Μασάζ επιπέδου κέντρου, αλλά καλαμάκια, σχάρες και κουλούρια όλα σε επίπεδο pse, με ρουφήγματα, φτυσίματα κτλ. Δουλεμένη στάνταρ ακόμα και στα αυτιά...  :pipa1: :kissass2: :pipa3: :fuck2: :knockinb: :rockon:

Στο τέλος, ντουζάκι μαζί και έξτρα καλαμακοφραππεδιά γιατί είχαμε 5-10 λεπτά ακόμα.  :pipa1:

Προσοχή μόνο γιατί αν δεν την είχα σταματίσει, θα είχε πάει δίχως σκουφάκι το θέμα. Λυσσάρα!  :headbang:

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Ρόζα, προστυχομιλφέιγ από Βραζιλία, ζουμπάδικο και ζουμπουρλούδικο. Είναι λίγο σκυλάκι αλλά την βλέπεις στην παρέλαση και ξέρεις ότι θα φύγεις αφυδατωμένος. Μασάζ επιπέδου κέντρου, αλλά καλαμάκια, σχάρες και κουλούρια όλα σε επίπεδο pse, με ρουφήγματα, φτυσίματα κτλ. Δουλεμένη στάνταρ ακόμα και στα αυτιά...  :pipa1: :kissass2: :pipa3: :fuck2: :knockinb: :rockon:

Στο τέλος, ντουζάκι μαζί και έξτρα καλαμακοφραππεδιά γιατί είχαμε 5-10 λεπτά ακόμα.  :pipa1:

Προσοχή μόνο γιατί αν δεν την είχα σταματίσει, θα είχε πάει δίχως σκουφάκι το θέμα. Λυσσάρα!  :headbang:
που?

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ακυρο, για αλλού ήταν αυτό

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Από χθεσινό πέρασμα στο μαγαζί για πρώτη μου φορά εκει, πολλη καλη περιποιηση σα να ειναι ολοι υποχρεωμενοι. χαχα.
Παρελασαν τα κοριτσια, συγκρατησα μονο την Μαργαριτα γιατι με τραβηξε και η ασπρη στολη, αλλα οι υπολοιπες κοπελες κατω του μετριου.

Μασαζ μετριας αποδοσης, αλλα με διαθεση πολλης καλης περιποιησης. Το μασαζ εγινε φορωντας τα εσωρουχα της, και ειχαμε και body 2 body massage.

Προσωπικα εγω ενδιαφερομουν μονο για μασαζ και στο τελος ενα φραποκαλαμο που ηταν αξιοπρεπεστατο αν και στην αρχη φοβομουν με τα σιδερακια μη μου ξηλωσει τιποτα και με οργωσει !

Νεκταρ δεν ηπιε βεβαια αλλα το καλαμακι ηταν χωρις κρανος.

Δεν υπηρχαν βιασυνες, και τονιζω παλι την περιποιηση, γιατι πραγματικα η κοπελα ηταν λες και ηταν σκλαβα μου. Οταν ντυνομουν ειχε πεσει κατω και μου φοραγε τις καλτσες μου, και μου εβαζε τα παπουτσια μου !

80 ευρω για 45 λεπτα χωρις βιασυνες. Αυτο ηθελα οποτε μια χαρα.
...μπριζολίτσα δεν είχε;;; ή δεν ζήτησες;;;;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Δοκίμασα κι εγώ την έθνικ επιλογή που λέγεται Μελίνα προχθές. Κοντούλα, μέτριο πρόσωπο όπου ξεχωρίζουν δυο όμορφες αραβικές ματάρες. Στήθος ν2 μάξιμουμ όμορφο όμως. Κωλαράκι στενό αλλά στρογγυλό και πεταχτό (δεν ρώτησα αν το δίνει)
Πολύ καλό μασάζ με σχετικά μέτρια συνέχεια. Δε λέει όχι σε τίποτα αλλά χρειάζεται να διορθώνεις πορεία συχνά (χέρια στην πίπα, ταχύτητες κλπ). Δύσκολα θα την επέλεγα ξανά μέσα σε αυτό το μαγαζί που θεωρώ ότι έχει πολύ καλύτερες επιλογές.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Είπα να δω αι εγώ την Μελίνα και λίγο-πολύ ότι είπε και ο hooligan. Πολύ καλό μασάζ και πολύ μέτρια πράγματα αλλού. Θέλει δουλειά ακόμα αλλά αν μάθει πιστεύω πως θα είναι από τις καλές επιλογές.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ερωτηση:το μαγαζι προσεφερει και μπριζολιτσα σωστα?
ολες οι κοπελες?
πρεπει να εισαι συχνος πελατης η με το καλημερα εχει μασαζ και μετα περνας στο επι τουτου???

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ερωτηση:το μαγαζι προσεφερει και μπριζολιτσα σωστα?
ολες οι κοπελες?
πρεπει να εισαι συχνος πελατης η με το καλημερα εχει μασαζ και μετα περνας στο επι τουτου???

το 80-90% προσφέρει. 1-2 νομιζω φτανουν μεχρι  πεοθηλασμο. παλιωτερα, ηθελε να σε γνωρισουν για να προχωρισουνν. Φανταζομαι ότι εχει λασκάρει αρκετα αυτη η τακτικη. παρε κκαι τις καποτουλες σου μαζι.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom