ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ελα εσυ κατά δω, και θα τα κανονισουμε τα γουστα σου
Γ..ώ τα φετίχ μου ...!!!
Ελα εσυ κατά δω, και θα τα κανονισουμε τα γουστα σου
Εγώ εδώ και καιρό δίνω 80 σταθερά και ολα καλα.
μου αρεσουν οι πρωτοβουλιες σου
ρε κεμπαπ.....ειναι βυζαρου?..... ...με μπερδεψες με το τροφαντη.....Γεια σου ρε Fabio
Η Αννούλα έχει επιστρέψει κανονικά εδώ και καιρό στα καθήκοντα της υποδοχής.
Προσφατο ρόστερ:
Χαρά: Ελληνίδα μιλφ μελαχροινή τροφαντή
Έρικα: Ινδονησιακό πετιτ με γυαλάκια μέχρι
Κατερίνα: Σοκολατί κορμί μοντέλου
Αννα: Νεα αφιξη, ψηλό μελαχροινό 20χρονο με εντυπωσιακο μακρυ μαλί μεχρι τον κώλο (δηλωνει Σερβα)
Ευα (νομιζω ) : Σερβικό ξανθο άλογο γύρω στα 25 αλλά μικρό
και μια ή ίσως και 2 ακόμα αλλά δε θυμαμαι τπτ...
Τεστ με 20χρονη Αννουλα πληρως ικανοποιητικο. Η απειρια της ηλικιας εκδηλη, αλλά έχει κι αυτο τη φάση του
Το κοβω για max 2,5 και μαλλον χαλαρορε κεμπαπ.....ειναι βυζαρου?..... ...με μπερδεψες με το τροφαντη.....
αν προσεξες, εγινε διάκριση. Μία παει μεχρι κλαρινο.φανταζομαι τα κοριτσια περνανε στο κυριως πιατο και δεν μενουν στα ορεκτικα!!! ;)
Ειναι λαθος θρεντ. το σωστο --> www.bourdela.com/forum/index.php?topic=111173.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=111173.0[/url]Σορρυ αν ειναι λαθος thread... αλλα εχω την εντυπωση οτι ο ιδιοκτητης ειναι ο ιδιος και στα 2 ιδρυματα
Συνεδρια με Ερικα απο "Πουκε" Ταιλανδη, καλο και δυνατο μασαζ, κλασσικα ταιλανδεζικα χερια για οσους εχουν παει (Ταιλανδη)Ειναι λαθος θρεντ. το σωστο --> www.bourdela.com/forum/index.php?topic=111173.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=111173.0[/url]
Για ιδιοκτησια δεν ξερω σιγουρα αλλα δε νομιζω να ειναι ιδια
Να φερω κανα πακιστανο, για τον καθαρισμο ???ε τι να κανω εχω αδυναμια στα γυαλακια
Έρικα: Ινδονησιακό πετιτ με γυαλάκια μέχρι
... α και καπου διαβασα οτι η Ταυλανδη του Π67 κανει μονο πιπα, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ!!
Συνεδρια με Ερικα απο "Πουκε" Ταιλανδη, καλο και δυνατο μασαζ, κλασσικα ταιλανδεζικα χερια για οσους εχουν παει (Ταιλανδη)
Καλη πιπα τελειωτικη με υποσχεσεις για περισσοτερα την επομενη δηλ μπριζολα...
Απο τη δευτερη και μετα αν παει καλα, μπριζολα... αλλα απο οτι καταλαβα απο τα γραφομενα
Του ξαδελφου, την ελεγαν Μαργαριτα !!!
Την δικια σου, ΞΑΝΘΟ ΑΛΟΓΟ ;;;
Ινδιανα ηταν, η αβαπτιστη ;;;
Οπως σου γραφουν και τα παιδια, γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!
Τώρα Αίνος ? Πόσα χρόνια έχεις νάρθεις Γλυφάδα ?Μετά πήγες για σουβλάκι στον Αίνο.....??
Ειναι αυτη με τα σιδεράκια στα δόντια?... δοκίμασα τη Μαργαρίτα.
ναι. Ευτυχώς έφυγα χωρίς αίματα γιατί στην αρχή είχα ψιλοτρομάξει