Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδάκι μου πές μας λίγο χαρακτηριστικά!Άιντε γιαβρίμ ξεμπουκώσου :grin:

Tall, slim & black, τι άλλο θες να μάθεις?  :grin:

Πολύ ωραίο σώμα, γύρω 1.75 αν κάι δεν μπορώ να πω 100% για αυτό, αλλά ψηλή σίγουρα. Αδύνατη, με μικρό στίθος και οπίσθια τα οποία όταν την είδα στην "παρέλαση" με ένα στενό φόρεμα, διέγραφαν υπέροχα. Δεν ξέρω αν είναι για χρήση ή όχι, αλλά έδειξε δεκτική σε εξερεύνηση. Για το πρόσωπο τώρα, αυτό είναι στον καθένα να πει. Εμένα μου άρεσε αλλά δεν θα την έλεγα και μοντέλο. Για να το πω με λίγα λόγια, σίγουρα θα ξαναπάω.

[quote author=ohyes]Ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Είδες τι κάνει η κρίση...[/quote]

;)

Aν και όπως είχα πει και πάνω, δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ παραπάνω εδώ, και αν το κάνουν, τότε είναι η κοπέλα που βάζει το tip της μέσα με το έτσι θέλω και όχι το μαγαζί.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μου βάζεις δύσκολα ρε φίλε  :grin:

Θα με κάνεις να ξαναπάω με μεζούρα  :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Στην πορτα νεαρη με σιδερακια καθοτι η Αννα ειναι λεχωνα. Παρελασαν 3-4 νεαροτερα τεμαχια, μετρια πραματα, και 2 μιλφ, επισης μετρια. Μονο η μαυρη Κατερινουλα αξιζει εκει μεσα αλλα ηθελα καλο μασαζακι και διαλεξα την Ινδονησια Ερικα με τα γυαλακια (η Κατερινα εκτος του οτι δεν ξερει μασαζ, εχει κατι παλαμες σα γυαλοχαρτα νο 5  :think: αλλα ειναι κορμαρα  :headbang:)

Πολυ καλο και τεχνικο μασαζακι πραγματι, και παντου, μεχρι και στο προσωπο, λιαν αναζωογονητικο  :) :)
Ακολουθησε σολο κλαρινο δωματιου, ατεχνο επιεικως. Δηλωνει οτι δεν προχωραει παραπερα  :zfuck: λογω του μικροσκοπικου της αιδοιου  :grin: :grin: :grin:
Σιγα μην την πιστεψουμε κιολας, αλλα απο περιεργεια το ειδα  :new_shocked:
Μιλαμε για μυρμηγκοφωλια  :grin: :grin: :grin:
Τα θηλεα της καυκασιας φυλης εχουν μεγαλυτερο (υποθετω) στην προεφηβεια απο οτι αυτη στα 33 της  :S

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στην πορτα νεαρη με σιδερακια καθοτι η Αννα ειναι λεχωνα. Παρελασαν 3-4 νεαροτερα τεμαχια, μετρια πραματα, και 2 μιλφ, επισης μετρια. Μονο η μαυρη Κατερινουλα αξιζει εκει μεσα αλλα ηθελα καλο μασαζακι και διαλεξα την Ινδονησια Ερικα με τα γυαλακια (η Κατερινα εκτος του οτι δεν ξερει μασαζ, εχει κατι παλαμες σα γυαλοχαρτα νο 5  :think: αλλα ειναι κορμαρα  :headbang:)

Πολυ καλο και τεχνικο μασαζακι πραγματι, και παντου, μεχρι και στο προσωπο, λιαν αναζωογονητικο  :) :)
Ακολουθησε σολο κλαρινο δωματιου, ατεχνο επιεικως. Δηλωνει οτι δεν προχωραει παραπερα  :zfuck: λογω του μικροσκοπικου της αιδοιου  :grin: :grin: :grin:
Σιγα μην την πιστεψουμε κιολας, αλλα απο περιεργεια το ειδα  :new_shocked:
Μιλαμε για μυρμηγκοφωλια  :grin: :grin: :grin:
Τα θηλεα της καυκασιας φυλης εχουν μεγαλυτερο (υποθετω) στην προεφηβεια απο οτι αυτη στα 33 της  :S
Δεν είπες οτι σήμερα θα κάτσεις σπίτι λόγω των απεργιών, πάλι ξεπόρτισες; :2funny:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πέρασα και εγώ για Έρρικα στις 30 (για να φύγει καλά το 2010)  :grin:

Καλό μασάζ, και εμένα μου άρεσε ο καφές που πρόσφερε, αν και κάποια στιγμή που μου πιπιλούσε τα δάχτυλα στο πόδι ενώ χτύπαγε φραπέ, ήταν λίγο περίεργο. Όπως λέει ο Kebaaap, δεν πάει παρακάτω λόγο petite μεγέθους, αλλά μου έκανε ένα λαδοτρίψιμο σε reverse cowgirl στάση άλλο πράμα.

Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω αν θέλω κάτι πέρα από μασάζ (ξανά, πάρα πολύ καλό μασάζ) αλλά για μία φορά, μιά χαρά και σε καμία περίπτωση δε λέω κρίμα τα λεφτά  ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Σε προσφατη επισκεψη μου εδω, ολα τα δωματια αδεια και το ροστερ μειωμενο σε σχεση με τα συνηθη.
Υποδοχη η κοπελα με τα σιδερακια, παρηλασαν Ολγα μιλφ, οι γνωστες Σοφια και (το σοκολατακι) Κατερινα, και αλλες μια ή δυο δε θυμαμαι καν, αδιαφορες.

Επελεξα Ολγα, κοντουλα μιλφ Ουκρανη 35-40 χρ, με ξεγελασε το γουντερμπρα, βυζακι πολυ μικροτερο του αναμενομενου και με φιλικες σχεσεις με τη βαρυτητα  :headbang: :headbang:

Τεσπα, μασαζακι οριακα αποδεκτο και κατοπιν αρκετα καλο και συμμετοχικο προγραμματακι έως τη στιγμη που ενοιωσα σα μαγειρας στο Μαστερσεφ που ακουει τη στριγγλα Μανωλιδου: "ΕΧΕΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ!!!!". Σπαστηκα αλλα τελικα ολοκληρωσα με επιτυχια το "πιατο" μου. Κατα την αποχωρηση, 2ο και χειροτερο σπασιμο κατα την καταβολη του συνηθους αντιτιμου των 80 εβραιων, τα χαμογελα και οι γλυκες εδωσαν σε ντετε τη θεση τους σε ξινιλα εμετου μετα απο ουζοποσια. Δεν ειπε τιποτα μεν, αλλα απο μενα ειναι απ ευθειας κοκκινη.

Προφανως ανεμενε κατι παραπανω. Εγω παντα δινω 80 σε ολες και ακουω και 1000 ευχαριστω. Αλλα οπως λεει και ο Ζερο, η βασικοτερη διαφορα στη ρωσιδα και την ουκρανη εργαζομενη, ειναι η ακρατη φιλαργυρια των δευτερων. ΡΕ ΟΥΣΤ  :s&m_1:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
"ΕΧΕΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ!!!!".
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Βρε μαλακισμένες έχετε μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα και τα σκατά με την σοκολάτα
Σε μασατζίδικο δουλεύεται όχι σε δέλα της φυλής ηλίθιες αν και εκεί είναι η θέση σας δικαιωματικά

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
πήγα εχθές πολύ ωραίος χώρος είχε 5 κοπέλες !
διάλεξα Άντζελα από ρουμάνια πολύ κάλο μασάζ  με μπριζολα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, βρε αδερφέ, αυτό σου λέω
το να περάσεις καλά είναι προαπαιτούμενο. δεν στο έκανε επειδή σε ερωτεύτηκε
το 20άρι τσάμπα το έδωσες και αυτή μετά θα το ζητάει και από άλλους για να κάνει απλά τα αυτονόητα

mounotripanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
πες μου πως δεν έχεις δώσει πότε λεφτά παραπάνω όταν πέρασες ωραία........

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom