Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αυτο το μαγαζι εχει τεσσερα παιδια πολυ καλα παω και εγω εκει ακουω διαφορα η δυο μικρες η ελληνιδες ειναι το κατι αλλο η μαυρουλα ειναι πολυ καλη και πολυ ωραιω σωμα ειναι ελληνιδα καποιος δικος της ειναι ελληνας εγω την πηρα και μου αρεσε εχει και μια ρωσιδα την ολγα πολυ καλη. εχει και τρεις η τεσσερης αλλες αλλα σαν ποιοτητα η πρωτες ξεχωρηζουν θα μου πειτε ειναι γουστα αυτα συμφονω.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ηλικιακα τι παιζουν τα τεμαχια??το σχιστοματικο ειναι κινεζακι??προσφερουν μπριζολιτσα ζουμερη??

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
ηλικιακα τι παιζουν τα τεμαχια??
20-25 εκτος ενος μιλφ 35+-

το σχιστοματικο ειναι κινεζακι??
Οχι, Μαλαισια, Ινδονησια, κατι τετοιο

προσφερουν μπριζολιτσα ??
ναι

ζουμερη??
τα ζουμια ειναι υποκειμενικη κριση

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
περασα μια βολτα απο εκει να δω τα τεμαχια!!!!!πρωτη φορα στο μαγαζι εκει το επαιξα και λιγακι παλιοσ με πληροφοριεσ απο εδω μεσα και ολα ηταν ευκολα!!!!ειδα την ολγα μια χαρα ηταν!!!το σχιστοματικο το εχει παρει κανεισ??απο ινδονησια μου ειπε οτι ειναι αλλα λογω ελλειψησ χρονου δεν πηρα!!φορεγε και γυαλια κατι που την εκανε προστιχη να την χυνεισ στο προσωπο!!ειναι καλη στο προγραμμα το κοριτσι???κανει ακαποτη πιπα-πρωκτικο???

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
περασα μια βολτα απο εκει να δω τα τεμαχια!!!!!πρωτη φορα στο μαγαζι εκει το επαιξα και λιγακι παλιοσ με πληροφοριεσ απο εδω μεσα και ολα ηταν ευκολα!!!!ειδα την ολγα μια χαρα ηταν!!!το σχιστοματικο το εχει παρει κανεισ??απο ινδονησια μου ειπε οτι ειναι αλλα λογω ελλειψησ χρονου δεν πηρα!!φορεγε και γυαλια κατι που την εκανε προστιχη να την χυνεισ στο προσωπο!!ειναι καλη στο προγραμμα το κοριτσι???κανει ακαποτη πιπα-πρωκτικο???

Κουλούρι δεν έχω ρωτήσει, ακάποτη κάνει και αν δεν είσαι πολύ τριχωτος σε γλύφει πατόκορφα. Πολύ καλή πίπα γενικώς και καλό μασαζ. Απλά δεν την έχω τιμήσει πολύ γιατί είχα φάει μεγαλύτερο κόλλημα με ένα άλλο πιπινάκι που υπήρχε στο μαγαζί.

Το κακό του μαγαζιού είναι ότι δεν έχει απομονωμένο χώρο υποδοχής και μπορεί να βρεθείς να περιμένεις στη διπλανή πολυθρόνα απο τον μπατζανάκη σου, το συμμαθητή στο σχολείο, το μαλάκα γείτονα που δεν ήθελες να δεις ή οποιον άλλον.
Σοβαρό μειονέκτημα αυτό, για μένα τουλάχιστον που με έχει αναγκάσει να περιορίσω τις επισκέψεις μου στο χώρο...

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ποιο πιπινι λεσ??την σοφια?αξιζει καμια αλλη εκει μεσα???

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
ποιο πιπινι λεσ??την σοφια?αξιζει καμια αλλη εκει μεσα???
συνήθως έπαιρνα τη ρίτα,κοντούλα πρωην ξανθιά (νυν μελαχρινη) με ωραίο σωματάκι για τα δικά μου γούστα.

Η σοφία δεν μου θυμίζει κάτι...
Ίσως να μην ήταν του τύπου μου..

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καλη αυτη η ριτα????ηλικια??κανει καλο προγραμμα??φωνουλεσ βγαζει???

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Το κακό του μαγαζιού είναι ότι δεν έχει απομονωμένο χώρο υποδοχής και μπορεί να βρεθείς να περιμένεις στη διπλανή πολυθρόνα απο τον μπατζανάκη σου, το συμμαθητή στο σχολείο, το μαλάκα γείτονα που δεν ήθελες να δεις ή οποιον άλλον.
Σοβαρό μειονέκτημα αυτό, για μένα τουλάχιστον που με έχει αναγκάσει να περιορίσω τις επισκέψεις μου στο χώρο...
Ελπιζω (αν και ειμαι σιγουρος) να τα διαβαζει αυτα η κυρα Αννα και ο κυριουλης εκει στο γραφειο και να κανουν κατι για το πράιβασι μας.

Κερκιδα κανουν οι τυποι στο σαλονακι οι οποιοι σημειωτεον δεν ειναι συνηθως πελατες. Μονο που δε σε αποθεωνουν φευγοντας για τα γκολακια που εχωσες... :helpplea:

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Ή είναι φίλοι-πελάτες.
κάποια στιγμή που είχα την "τύχη" να περιμένω στο lobby  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: άκουσα: "Πέρνα γιωργάκη", "Πέρνα Κυρ Βασίλη" .... κτλ.

Ήξερε τους περισσότερους με τα μικρά τους ονόματα....

Αυτό δεν ήταν μασαζ, ήταν κέντρο γνωριμιών...

Είναι ο βασικός λόγοςπου έχω ξενερώσει και έχω αραιώσει τις επισκέψεις μου αρκετά...

Εξαιρετικά προτεινόμενο σε όσους αρέσει το παρεϊστικο κλίμα...
Για τους υπόλοιπους απο εμας, ας βάλουν τουλάχιστον μια κουρτίνα, ή κατι διαωριστικό ρε γμτ...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Απο προσφατη επισκεψη στο ιδρυμα:

1. Πολλες θεραπενιδες (τουλαχιστον 6-7) για ολα τα γουστα, 2 μικρα, 1 σχιστοματικο, 1 μαυρακι, και 2-3 ρωσομιλφ αλλα κανενα σουπερ εξαιρετικο τουλαχιστον για τα γουστα μου
2. Πολυ πελατεια μπαινοβγαινε και το προβλημα της αναμονης / επαφης μεταξυ πελατων δυστυχως παραμενει.

Το σοκολατι ελληνοαφρικανακι μου γυαλισε για δοκιμη αλλα ηταν booked. Επελεξα ξανθο ρωσομιλφ Δαναη, μετριο μασαζ, αρκετα καλη στη συνεχεια, τυπικη θερμη ρωσομιλφ φαση, με αξιοπροσεχτα  :tits: για μαλαξεις...

καλημερα :coffee:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Υποψην οτι μιλαμε για Γλυφαδα και οχι Π. Φαληρο οπως ειναι ο τιλος του θρεντ (ας τον αλλαξει καποιος)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το τιτλο ρε ζερο-αντι

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Απο προσφατη επισκεψη στο ιδρυμα:

1. Πολλες θεραπενιδες (τουλαχιστον 6-7) για ολα τα γουστα, 2 μικρα, 1 σχιστοματικο, 1 μαυρακι, και 2-3 ρωσομιλφ αλλα κανενα σουπερ εξαιρετικο τουλαχιστον για τα γουστα μου
2. Πολυ πελατεια μπαινοβγαινε και το προβλημα της αναμονης / επαφης μεταξυ πελατων δυστυχως παραμενει.

Το σοκολατι ελληνοαφρικανακι μου γυαλισε για δοκιμη αλλα ηταν booked. Επελεξα ξανθο ρωσομιλφ Δαναη, μετριο μασαζ, αρκετα καλη στη συνεχεια, τυπικη θερμη ρωσομιλφ φαση, με αξιοπροσεχτα  :tits: για μαλαξεις...

αλλος λεει 80+20, αλλος 80 (για πληρες γευμα παντα). Οπου σε πιασουνε ειναι η φαση?  :think:

εσενα που σε πιασανε??????

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Επελεξα ξανθο ρωσομιλφ Δαναη, μετριο μασαζ, αρκετα καλη στη συνεχεια, τυπικη θερμη ρωσομιλφ φαση, με αξιοπροσεχτα  :tits: για μαλαξεις...

και μεχρι μεσα αυγουστου παριστατο "διασημο"(και παρισταται λεω σημερα 14-10-10) μιλφ το οποιο δεν εχει επιστρεψει ακομα κ δεν ξερουν- αν θα επιστρεψει(αν καποιοσ ηξερε κ δεν ελεγε κακωσ)..αυτεσ οι πληροφοριεσ χωρισ να παω απο εκει,απο γνωστη,τησ γνωστησ ω γνωστη..-

kebaaap με απογοητευεισ....
κανεισ δεν εχει παρει μυρωδια????η υπαρχει καποιοσ αλλοσ λογοσ που δεν λεγεται,αναφερεται???
καλοπροερετα,μην αρχισεται τα περιεργα???

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
....και μεχρι μεσα αυγουστου παριστατο "διασημο" μιλφ (και παρισταται λεω σημερα 14-10-10) ... (αν καποιοσ ηξερε κ δεν ελεγε κακωσ)..αυτεσ οι πληροφοριεσ χωρισ να παω απο εκει,απο γνωστη,τησ γνωστησ ω γνωστη..

...
κανεισ δεν εχει παρει μυρωδια????η υπαρχει καποιοσ αλλοσ λογοσ που δεν λεγεται,αναφερεται???
καλοπροερετα,μην αρχισεται τα περιεργα???

Δηλαδή ???!!! :think: :think: :think: :huh: :huh: :huh:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
τελικα γλυφαδα ειναι το μαγαζι? αντε κ ειμαστε κοντα του εμεις απο βουλα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom