Κάποια στιγμή θα πάω να τσεκάρω το γαζελάκικαι Ζιζελ μαυρουλα (πιο ομορφη απο Κατερινα).
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
2η ατζελα ειναι ρουμανα πολυ καλη και σε εμφανιση και σε παρουσια.
μια βαρδια 11 με 21 ..τιμη 80 ευρωΕρωτήσεις:
Απο λαλα (€) τι απαιτησεις εχει το παρθεναγωγειο??
Ξερει κανένας αν δίνει καμία κωλο΄και σε ποια βάρδια παίζει??
Το μαυράκι που λεει ο σ/φος παραπάνω, παίζει να είναι και η αδερφουλα της Κατερινας που ήταν παλιότερα εδώ. Έχουν και την ίδια παλάμη-γυαλόχαρτο (τι τη θέλει τη χειραψία??) Δυνατό κορμί και αυτή. ;)
Κατά τα λοιπά, παρέλασαν συνολικά 8 ή 9, ενώ και 2 δωμάτια ακόμα ήταν πιασμένα!!!! 3 μελαψές ταχαμου Βραζιλ (μουλάτες) και κάποιες νεες φάτσες. Μόνο μια μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Ζωή, ελληνίδα ~30χρ, μελαχροινη με μακρια ισια μαλια. Μεγαλόσωμη κοπέλα με πιασίματα και νο 2,5 προς 3...
Πολύ καλό περφόρμανς σε όλη την κλιμακα ξεκινώντας απο gfe και καταλήγοντας σε -κατι σαν- pse...
Ταψά και τσουκάλια δεν έχει δω σα κάτου
Κατά τα λοιπά, παρέλασαν συνολικά 8 ή 9, ενώ και 2 δωμάτια ακόμα ήταν πιασμένα!!!! 3 μελαψές ταχαμου Βραζιλ (μουλάτες) και κάποιες νεες φάτσες. Μόνο μια μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Ζωή, ελληνίδα ~30χρ, μελαχροινη με μακρια ισια μαλια. Μεγαλόσωμη κοπέλα με πιασίματα και νο 2,5 προς 3...
Πολύ καλό περφόρμανς σε όλη την κλιμακα ξεκινώντας απο gfe και καταλήγοντας σε -κατι σαν- pse...
ξεκινώντας απο gfe και καταλήγοντας σε -κατι σαν- pse...
μου θυμισες το ''κατι σαν σουτ'' του λα-μ,πομπα ναβαρο
να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου, ως νέος.
επίσκεψη πριν εβδομάδα.
τύπος στο χώρο υποδοχής, χωμένος στο λαπτοπ.
κυρία στην υποδοχή/έλεγχος (που, πως, πότε).
παρουσιαστηκαν 3 μαύρες (μαροκινές?), 1 νταρντάνα και άντζελα λεπτή πιπινάκι. και τέλος ρόζα, βραζιλιάνα λέει, ξανθιά με βυζάρες, την οποία και διάλεξα.
μασάζ καλούτσικο, όμως στα υπόλοιπά πολύ καλή σε όλα δεκτική και φιλική. τιμή 80 €.
επίσκεψη πριν εβδομάδα.
τύπος στο χώρο υποδοχής, χωμένος στο λαπτοπ.
κυρία στην υποδοχή/έλεγχος (που, πως, πότε).
παρουσιαστηκαν 3 μαύρες (μαροκινές?), 1 νταρντάνα και άντζελα λεπτή πιπινάκι. και τέλος ρόζα, βραζιλιάνα λέει, ξανθιά με βυζάρες, την οποία και διάλεξα.
μασάζ καλούτσικο, όμως στα υπόλοιπά πολύ καλή σε όλα δεκτική και φιλική. τιμή 80 €.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μόλις εκπαιδεύσω τους ανήλικους στο μάστερ σέφ να σαι σίγουρος ότι θα σκάνε ταψιά με αλμυρά και γλυκά...Δεν αντέχω να σας αφήσω ατάιστα παιντάκια!!!!!
εμφανισιακα το πιπινι τι λεει??αξιζει τπτ???το εχει παρει κανεισ??
Πάρα πολύ καλό.Ρουμανάκι, με άπταιστα Ελληνικά, το πολύ μέχρι 22 την έκανα.Υψος κανονικό προς το ψηλό,πολύ ωραίο κορμί,μαλλί μακρύ καστανόξανθο.Καλό μασσάζ, σούπερ υπηρεσίες. Κατά την γνώμη μου, ίσως η καλύτερη εκεί.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
....έχει και ωραία θέα....!!!!κουλουρακι προσφερει???αρα αξιζει μου λεσ μια βολτα προσ παραλια??γιατι μασ εχει φαει το κεντρο!!πρεπει να κατεβω προσ τα κατω!!κανει καλο
καλα σοβαρολογειs οτι θα τρεχειs εκει κατω για ενα δεν βαριεσαι ?κουλουρακι προσφερει???αρα αξιζει μου λεσ μια βολτα προσ παραλια??γιατι μασ εχει φαει το κεντρο!!πρεπει να κατεβω προσ τα κατω!!κανει καλο
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλα σοβαρολογειs οτι θα τρεχειs εκει κατω για ενα δεν βαριεσαι ?
γιατί όχι?ίσα ίσα που γίνεσαι και χειμερινός κολυμβητής αμα γουστάς..
δεν εχεις αδικο....καμμία πρόταση για το ζέσταμα ?γιατί όχι?ίσα ίσα που γίνεσαι και χειμερινός κολυμβητής αμα γουστάς..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εξακολουθεί να είναι στο 100άρι το μενού;Γλυκο κοριτσι απο Ρουμανια (οταν τη βλεπεις τη περνας για Ελληνιδα), gf κατασταση. Υπαρχει αρκετη ανανεωση, για καλυτερα η χειροτερα δεν ξερω ακομα, παντος η Αντζελα συνισταται εχει ολο το πακετο (μασαζ-χρονο-συμμετοχη).
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μετά είδα την απάντηση...μια βαρδια 11 με 21 ..τιμη 80 ευρω
xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
80, το δωρακι προαιρετικοεξακολουθεί να είναι στο 100άρι το μενού;
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 376
- Εμφανίσεις
- 91K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις