Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν ξερω εαν ηταν στο original. το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι μπορει να ηταν μαζι με την Ερικα το ασιατακι με τα γυαλια. θυμασαι κατι?

Αν με το "να ήταν μαζί" θες να πεις πως δουλεύαν ταυτόχρονα στο μαγαζί, τότε ναι, αλλά για πολύ λίγο. Η Κιμ είχε φύγει ένα μήνα νομίζω αφού έφτασε η Έρικα. Ίσως η διοπτροφόρα να ξέρει να σου πει πιο πολλά αν δεν της απασχολείς το στόμα ;)

Όλα τα παραπάνω αν μιλάμε για το ίδιο άτομο... το ξανθό που λες συνεχίζει να με μπερδεύει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σιλανς νεαρέ... είσαι σε "δίαιτα".

Θα σε πάω για μπιφτεκάκι στου Τζώρτζ και καπακι απεναντι για παγωτάκι "μαλι της γριας" στην Παγωτομανία  :tooth: :tooth: :tooth:

γιαγοκαυλιάρη! :2funny:

tkostas3

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν με το "να ήταν μαζί" θες να πεις πως δουλεύαν ταυτόχρονα στο μαγαζί, τότε ναι, αλλά για πολύ λίγο. Η Κιμ είχε φύγει ένα μήνα νομίζω αφού έφτασε η Έρικα. Ίσως η διοπτροφόρα να ξέρει να σου πει πιο πολλά αν δεν της απασχολείς το στόμα ;)

Όλα τα παραπάνω αν μιλάμε για το ίδιο άτομο... το ξανθό που λες συνεχίζει να με μπερδεύει.

σωστα τα λες για το χρονικο διαστημα. το οτι ηταν κατα εσενα μελαχρινο και οχι ξανθο με μπερδευει. γενικως η ιστορια εχει οτι καποια στιγμη εβγαινα μαζι της στο τζαμπε βεβαια αλλα δεν ηξερα τι δουλεια κανει. παρα μονο οτι δουλευει στην γλυφαδα σε ινστιτουτο αισθιτικης. μολις εφυγε απο την ελλαδα μου ειπε να μου γνωρισει μια φιλη της. την Ερικα.... την οποια την ειδα εδω μεσα και ξυπνησα..... ηταν και μια Βικυ μαζι τους εαν θυμαμαι....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
μια τάνια καυλούμπα σέρβα που δούλευε προ διετίας στο ζησιμοπούλου 12 που βρίσκεται?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μια τάνια καυλούμπα σέρβα που δούλευε προ διετίας στο ζησιμοπούλου 12 που βρίσκεται?
Άμα μάθεις, πε μου και μένα  :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1: :tits2: :kissass: :pipa3:  :humpleg: :knockinb: :s&m_2:

By the way, το μαγαζί χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ μεταγραφές.
Η Χαρά έφυγε, η Ρίτα βαριέται, οι άλλες δεν κάνουν για 2η δοκιμή...  :headbang:

juliani

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
επισκεψη Πρασκευή γιατί είχα βάλει στο μάτι την Χριστίνα. Πολύ όμορφη κοπέλα, ψηλή, φοβερό πρόσωπο και μια βραχνή φωνή ...100% αισθησιακή. Ομιλιτική, φιλική, αψογη με καλές υπηρεσίες εναlλαγή στάσεων και μαζί μπανακι στο τέλος. Αυτή τη γυναίκα δεν υπάρχει περίπτωση να την δεις εξω και να μην την προσέξεις. Εχει και ωραία tattoo...είναι μού...ος !!! αυτά τα ολίγα σαν θαμών.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
επισκεψη Πρασκευή γιατί είχα βάλει στο μάτι την Χριστίνα. Πολύ όμορφη κοπέλα, ψηλή, φοβερό πρόσωπο και μια βραχνή φωνή ...100% αισθησιακή. Ομιλιτική, φιλική, αψογη με καλές υπηρεσίες εναlλαγή στάσεων και μαζί μπανακι στο τέλος. Αυτή τη γυναίκα δεν υπάρχει περίπτωση να την δεις εξω και να μην την προσέξεις. Εχει και ωραία tattoo...είναι μού...ος !!! αυτά τα ολίγα σαν θαμών.
:thumbsup:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
χριστινα λοιπον........ :sunglasses:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
... η υποκειμενική μου άποψη μετα από σχετικά πρόσφατη δοκιμη:
Εμφάνιση: πρόσωπο μέτριο, σωμα και βυζάκι καλό...
Φωνή: πολυ βραχνη, καπνιζει σα φουγαρο. Άσε τον τσιγαρόβηχα και το κάτι σα δύσπνοια που διακόπτουν το έργο  :zfuck:
Ομιλιτική: Δε βάζει γλώσσα μεσα... σημαντικό ντεσού...
Συμμετοχή: καλή πράγματι και υπάκουη σε ότι ζήτησα, αλλά με σπαστικές διακοπές για βήξιμο...ακόμα και για φυσηγμα μύτης (με τις απαραίτητες συγνωμες..  :grin:)
Τατουάζ: Δεν είμαι ειδικός, αλλά στη φυλακή πρέπει να χτυπάνε καλύτερα... Ειδικά εκεινο με τη φάτσα...  :S

Δεν ξαναπαίρνω...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
άντε τώρα με ποιανού το γούστο να συμφωνήσουμε!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καμμία σχέση. Η έρρικα δεν ειναι ανατολίτισσα,αλλά νοτιοαμερικάνα..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
καμμία σχέση. Η έρρικα δεν ειναι ανατολίτισσα,αλλά νοτιοαμερικάνα..
Ρε αλάδωτε, γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο?? Η Έρικα που λες εσύ είναι εδώ και 1+ χρόνο στο Πανώπης.

@ kostas tin: Ναι, αυτή με τα γυαλάκια είναι η Έρικα (Ινδονήσια που πλασσάρεται ενίοτε και ως Τάι με ειδίκευση στο καλό μασαζ και  :pipa1:) του Ποσ. 67. Δεν ξέρω αν έχει επανέλθει (έλλειπε τελευταία) γιατί έχω διακόψει τις σχέσεις μου με το ίδρυμα, αναμένοντας roster refresh...

ΥΓ: Δεν ξέρω αν είναι σωστό να μπαίνουν φάτσα μόστρα φωτός από εν ενεργεία ανακουφίστριες  :think: :think:

tkostas3

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε αλάδωτε, γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο?? Η Έρικα που λες εσύ είναι εδώ και 1+ χρόνο στο Πανώπης.

@ kostas tin: Ναι, αυτή με τα γυαλάκια είναι η Έρικα (Ινδονήσια που πλασσάρεται ενίοτε και ως Τάι με ειδίκευση στο καλό μασαζ και  :pipa1:) του Ποσ. 67. Δεν ξέρω αν έχει επανέλθει (έλλειπε τελευταία) γιατί έχω διακόψει τις σχέσεις μου με το ίδρυμα, αναμένοντας roster refresh...

ΥΓ: Δεν ξέρω αν είναι σωστό να μπαίνουν φάτσα μόστρα φωτός από εν ενεργεία ανακουφίστριες  :think: :think:

εχεις δικιο για τις φωτο. θα τις εβγαζα αλλα με προλαβανε. την αλλη την ξερεις?

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Να επιβεβαιώσω την κάθετη πτώση στην οποία είναι το μαγαζί. Έχω αραιώσει όλες τις δραστηριότητες (όχι λόγω κρίσης ευτυχώς) αλλά πρόσφατα που βρήκα χρόνο πέρασα και δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Πήρα τη Βραζιλιάνα Δανάη που κάνει μόνο καλούτσικη πίπα. Εννοείται δεν ξαναπαίρνω.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
1εχουμε απωλειες στο εν λογω ιδρυμα επροχτες που επερασα ειχαν φυγει τρεις χριστινα μαργαριτα και το μικρο μαρια.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
1εχουμε απωλειες στο εν λογω ιδρυμα επροχτες που επερασα ειχαν φυγει τρεις χριστινα μαργαριτα και το μικρο μαρια.
τι απώλειες?? Αμα φύγανε κι αυτές, ελευθερη πτωση χωρις αλεξίπτωτο πες καλύτερα  :S

προ εβδομάδος, συναδελφος που δεν παρακολουθει το παρόν φόρουμ, επισκέφτηκε για πρωτη φορα το κατάστημα και μου μετέφερε πληροφορία για καποια "Αντζελα", νεαρή καστανη ομορφούλα, ίσως και ελληνίδα. Δε θυμάμαι καμια με τετοιο όνομα, είναι νέα αφιξη? Ξερει κανεις τπτ??  :think:

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
τι απώλειες?? Αμα φύγανε κι αυτές, ελευθερη πτωση χωρις αλεξίπτωτο πες καλύτερα  :S

προ εβδομάδος, συναδελφος που δεν παρακολουθει το παρόν φόρουμ, επισκέφτηκε για πρωτη φορα το κατάστημα και μου μετέφερε πληροφορία για καποια "Αντζελα", νεαρή καστανη ομορφούλα, ίσως και ελληνίδα. Δε θυμάμαι καμια με τετοιο όνομα, είναι νέα αφιξη? Ξερει κανεις τπτ??   :think:
Γλυκο κοριτσι απο Ρουμανια (οταν τη βλεπεις τη περνας για Ελληνιδα), gf κατασταση. Υπαρχει αρκετη ανανεωση, για καλυτερα η χειροτερα δεν ξερω ακομα, παντος η Αντζελα συνισταται εχει ολο το πακετο (μασαζ-χρονο-συμμετοχη).

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Υπαρχει αρκετη ανανεωση, για καλυτερα η χειροτερα δεν ξερω ακομα,
Θενξ κατ' αρχην  ;)  :thumbsup:

Περί ανανέωσης που λες, τι άλλο "νέο" υπάρχει?
έστω και σε περιγραφή αφού αντιλαμβάνομαι ότι δεν τα έχεις δοκιμάσει όλα ακόμα  ;)

κανά  :tits: πήρε το μάτι σου ??  :grin: :grin: :grin:

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θενξ κατ' αρχην  ;)  :thumbsup:

Περί ανανέωσης που λες, τι άλλο "νέο" υπάρχει?
έστω και σε περιγραφή αφού αντιλαμβάνομαι ότι δεν τα έχεις δοκιμάσει όλα ακόμα  ;)

κανά  :tits: πήρε το μάτι σου ??  :grin: :grin: :grin:
Δαναη, νταρντανοειδες Βραζιλιανικο (αρκετα υποσχομενο) και Ζιζελ μαυρουλα (πιο ομορφη απο Κατερινα). Κανα δυο δουλευαν και δεν ξερω για αλλη. Απο  :tits: τιποτα το ιδιαιτερο. 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom