ωραια γλωσσα......
και ανεκτή στο site απ' ότι φαινεται...
2 μέτρα και 2 σταθμά... ως συνήθως ;)
ωραια γλωσσα......
που χάθηκες μωρή λουμπίνα πάλη?Ρε παίδες δεν μπαίνει έτσι το ζήτημα.
Ο εργαζόμενος είναι η βάση. Είτε είναι αυτός που θα κάνεια περγία για να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες εργασίας, όπως είναι διακίωμά του, είτε είναι ο απεργοσπάστης, ο αλλοδαπός, ο οποιοσδήποτε θα πάρει τη θέση του απολυόμενου, εργαζόμενος θα είναι πάλι. Κατά συνέπεια ο εργαζόμενος είναι η βάση.
Και το αφεντικό είναι η προυπόθεση.
Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι και καλά το αφεντικό είναι ένας και κανένας άλλος. Αυτή την εργοδοτική έπαρση δεν την αντέχω, που πολλές φορές είναι και δήθεν.
Η συνεργασία εργαζόμενου - εργοδότη είναι το ζητούμενο.
Η εργασία είναι δικαίωμα και μάλιστα δικαίωμα που έχει κατακτηθεί με αγώνες.
Το θέμα είναι η καλή συνύπαρξη, χωρίς να θίγει ο ένας τα δικαιώματα του άλλου και χωρίς να παραβλέπει κανένας τις υποχρεώσεις του απέναντι στον άλλο.
Και αρέσει δεν αρέσει, δικαιώματα και υποχρεώσεις έχουν αμφότεροι, έκαστος προς έκαστον, εργοδότες και εργαζόμενοι.
Όσο για τις τυχόν ερωτήσεις σας...
Ναι, αριστερή είναι η κοσμοθεωρία μου.
Σάμπως μήπως υπάρχει και άλλου είδους κοσμοθεωρία, αν το καλοσκεφτείς...
καθολου ανεκτη φιλε gushallo. δεν βλεπω αυτο που λες..και ανεκτή στο site απ' ότι φαινεται...
2 μέτρα και 2 σταθμά... ως συνήθως ;)
που χάθηκες μωρή λουμπίνα πάλη?
πάτερ πήρες την πύρινη πράσινη ρομφαία?καθολου ανεκτη φιλε gushallo. δεν βλεπω αυτο που λες..
ηδονικέ συν ταξιδευτή να σε βλέπουμε ποιο τακτικά γιατί μας λείπει πολύ ο λυρικός λόγος σου.Πολύ δουλειά κόκκινε σύντροφε και εράτεινε μπουρδελοσυναγωνιστή.
Ευτυχώς ο δικός μας εργοδότης πληρώνει στο ακέραιο.
Και βέβαια μη με ρωτάτε ποσά, γιατί θα πρέπει να ρωτήσετε και πόσο είναι το κόστος της ζωής εδώ έτσι...??
και εμείς ωρέ χαβαλέ κάνουμεΡε σεις, ήντα γίνεται επά πέρα...
τσι πουτάνας!!!
Τι αρχίσατε πάλι για κόμματα και παπαριές...
Ρεεε.. χαβαλέ κάνουμε, απλώς ο καθένας λέει πόσα παίρνει κι όχι τι κάνουν τα αφεντικά και οι υπάλληλοι!! ;)
έχεις δει τακούνι να κλάνει?Heelover πολεμιστή της αστρικής γκαύλας.
Σου έτυχε ποτέ, αντί να τα χύνεις, να τα φοράς, τις υπερτάκουνες γόβες από το άβατάρ σου...?
Heelover πολεμιστή της αστρικής γκαύλας.
Σου έτυχε ποτέ, αντί να τα χύνεις, να τα φοράς, τις υπερτάκουνες γόβες από το άβατάρ σου...?
τελικα εκτος απο τους χλιδανεργους,υπαρχουν & οι χλιδοκλαψομουνηδες εργαζομενοι..
Μάγκες χωρίς πολλές χρονοτριβές ξεκινάω εγώ
ειμαι 30αρης πολ.μηχανικός και κονομάω 1,500 καθαρά το μήνα
και οι χλιδοαεργοι,χλιδοαμεβομενοι,χλιδορουφιανιο,χλιχογλυφτες, χλιδοβυσματα, χλιδοπτυχιουχοι που τα καταφεραν με το πτυχιο και μόνο ενω εχει συμφοιτητες στην ιδια εταιρεια που τα παιρνου τα μισα λεφτα και κανουν χαμαλοδουλεια, χλιδομηπτυχιουχοι που τα καταφεραν χαρην στην μαγκια τους ενω οι σπασικλες οι συμμαθητες τους διαβαζαν σαν κόπανοι και δεν βγαζουν μια. Χλιδο.... χλιδο... χλιδο.....
+1000
μονο χλιδοειλικρινεις και χλιδοσεμνοι δεν υπαρχουν γιατι δεν υπαρχει ΧΛΥΔΑ στην σεμνοτητα και την ειλικρίνεια!!!!
Αυτα!!
και για να παραφρασω το γνωστο ανεκδοτο Εγω ειμαι αφραγκος, κλαψομουνης, loser, μαλακας ΑΛΛΑ συνομιλω στο site με καταφερτζηδες,πετυχημενους, τριμαγκες γαμιαδες!!!!
Εσειε συνομιλειτε με αφραγκο, κλαψομουνη, loser, μαλακα
Στο φιναλε αφου δεν γνωριζωμαστε προσωπίκα να αρχισω να λεω οτι βγαζω 3,000,000 ρουβλια 2 δις γιεν και ειμαι κολλητος του πριγκηπα Willy επειδη εχω σαλε διπλα διπλα στο Σαμουνί αλλα πηδαω και κανα μουνι στο Μεταξουργειο για να θυμαμαι τα νειατα μου που δεν ειχα παπουτσια να φορέσω!!!
τελικα εκτος απο τους χλιδανεργους,υπαρχουν & οι χλιδοκλαψομουνηδες εργαζομενοι..
οπότε οπως καταλαβαινεις εισαι off topic.
αλλα μην ανησυχεις.. εγω www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19981.0]σε φροντίζω[/url] βρε κουτό..