ωραιο σε ασπρο ε?
Πολυ ωραιο...Φευγει γρηγορα...Και βαφεται ευκολα..
ωραιο σε ασπρο ε?
1,500 καθαρά το μήνα
Φιλε Σκρουντζ αν δεν τρέχεις δεν δέχομαι βόλτα!!!!φιλε alitarxi οταν το παρω θα σε παω βολτα αμα γουσταρεις.
υ.γ. δε θα τρεχω
Φιλε Σκρουντζ αν δεν τρέχεις δεν δέχομαι βόλτα!!!!
Γαμάτο
Και εγώ ασπρο car έχω αλλά όχι Ιmpreza
το σημειωνω αυτο που λες.και εγω ενα πολο ασπρο εχω τωρα και το ραλι που που κλεψανε ασπρο ητανε.ενα μπλε ειχα παρει πριν 2 χρονια και το τουμπαρα στο διμηνο λες να μη μου παει αλλο χρωμα?Φιλε Σκρουντζ αν δεν τρέχεις δεν δέχομαι βόλτα!!!!
Γαμάτο
Και εγώ ασπρο car έχω αλλά όχι Ιmpreza
Παιζει!!!!!!το σημειωνω αυτο που λες.και εγω ενα πολο ασπρο εχω τωρα και το ραλι που που κλεψανε ασπρο ητανε.ενα μπλε ειχα παρει πριν 2 χρονια και το τουμπαρα στο διμηνο λες να μη μου παει αλλο χρωμα?
Μήπως παίζουν πολλοι κρυφο χλιδάνεργοι....λέω τωρα....Φαινεται εδω μεσα δεν υπαρχουν χλιδανεργοι...ολοι τα κονομανε...
Μήπως παίζουν πολύ κρυφο χλιδάνεργοι....λέω τωρα....
πιστεύω οτι άυτοί που έχουν δεν μιλάνε!!!!! ;)χαχα ε τι νομιζεις?τα 15χιλιαρα που ακους να λεει ο αλλος για μισθος ειναι 14 χιλιαρικα απο θειους γιαγιαδες γονεις και 1 χιλιαρικο ο μισθος ο βασικος:p
αυτο ξαναπεστο.......!πιστεύω οτι άυτοί που έχουν δεν μιλάνε!!!!! ;)
αυτο ξαναπεστο.......!
Αρα ο χρηστης Thanoss ειναι ευκαταστατος. Χρησιμη πληροφορια..
αρχιζεις να μ αρεσεις...!σπας τα νευρα ολων.....!σε παρατηρω εδω και ωρα...και σε αλλα θεματακια....!εχεις καταντησει πιστυεω αντιπαθητικος στο μισο σαιτ....!η εκτος και αν εισαι απο τα τυπακια που εχουνε 2 accounts....!Αρα ο χρηστης Thanoss ειναι ευκαταστατος. Χρησιμη πληροφορια..
ελα ρε τωρα το καταλβες....?χαχαχ ε δεν παιζεσε πια!
βρε τι γινεται.....!οικονομολογος....μικτα 500.000 το χρονο
καθαρα??? κατι πανω απο τα μισα, αφου παιρνει 29% ο πουστης
κάποιος μας δουλεύει φιλάρα...βρε τι γινεται.....!
Εγω ρε παιδια που σπουδασα Διοικ.Επιχ/ων κ εκανα κ μεταπτυχιακο στα οικονομικα με ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ
στην Αγγλια γιατι παιρνω τα παπαρια μου?