alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Τι καλλωπισμούς να χρειαζεται μια θεούμπαεπιδομα καλλωπισμου
Τι καλλωπισμούς να χρειαζεται μια θεούμπαεπιδομα καλλωπισμου
οι αποτριχωσεις κοστιζουν....Δεν δεχομαι κανενος ειδους οικονομικη συνδρομη απο κανεναν και μαλιστα γκομενο!!!
Μαυρη εκμεταλλευση!!!Μαύρα χωρις ενσημα
Εχω κανει λειζερ, δεν εχω τριχες πλεον!!!οι αποτριχωσεις κοστιζουν....
πες μου οτι εισαι ατριχη παντουΕχω κανει λειζερ, δεν εχω τριχες πλεον!!!
IPL ?Εχω κανει λειζερ, δεν εχω τριχες πλεον!!!
Βελούδο τύπεεχει ωραιο μουνακι χασοδικη;
Για να μας το δειχνεις ομως, δεν σημαινει οτι σε ενδιαφερει και η δικη μας γνωμη?
ναι δεν εισαι αντρας,εισαι μια ξεχυλωμουνα τριαξονικο.κλασεις ανωτερο.Αγαπητε,εχω μαθει πια να με ενδιαφερει η γνωμη πολυ λιγων ανθρωπων για τους υπολοιπους i couldnt care less To ολο θεμα ξεκινησε με τον καταιφη που επεμενε οτι ειμαι αντρας
Swingers, πιστεύεις ότι ένας άντρας μπορεί να μείνει μονογαμικός; Και να είναι και χαρούμενος;
Αρα μαλλον δεν επρεπε να ενδιαφερει και εμενα που με ειπες βλακα επειδη πηρα 150 ευρω μποτες σε μια γκομενα.Αγαπητε,εχω μαθει πια να με ενδιαφερει η γνωμη πολυ λιγων ανθρωπων για τους υπολοιπους i couldnt care less To ολο θεμα ξεκινησε με τον καταιφη που επεμενε οτι ειμαι αντρας
ναι δεν εισαι αντρας,εισαι μια ξεχυλωμουνα τριαξονικο.κλασεις ανωτερο.
Αρα μαλλον δεν επρεπε να ενδιαφερει και εμενα που με ειπες βλακα επειδη πηρα 150 ευρω μποτες σε μια γκομενα.
Αρα μαλλον δεν επρεπε να ενδιαφερει και εμενα που με ειπες βλακα επειδη πηρα 150 ευρω μποτες σε μια γκομενα.
εχω πηδησει σαν και σενα 36αρα για την ακριβεια,αλλα δεν ειχα πλυρη στυση διοτι παρα τα κολπα,το θεαμα που ειχα δεν ηταν το καλυτερο.καταλαβαινεις,μαμα 2 παιδιων οσο να ναι κρεμασμενο βυζι και τετοια.κατα πασα πιθανοτητα και να μου καθοσουν θα ηθελες πολυ προσπαθεια να με καβλωσεις.ασε που μεσα στο χαος που εχεις για μουνι να μην ενοιωθα και τιποτα.Aν ειχες την ευκαιρια να με γαμησεις ας μην το εκανες,μη γινεσαι τοσο δευτεραντζα(αν και το nick σου υποδηλωνει επιπεδο Β-) εκτος των αλλων κατανταει και βαρετο
εχω πηδησει σαν και σενα 36αρα για την ακριβεια,αλλα δεν ειχα πλυρη στυση διοτι παρα τα κολπα,το θεαμα που ειχα δεν ηταν το καλυτερο.καταλαβαινεις,μαμα 2 παιδιων οσο να ναι κρεμασμενο βυζι και τετοια.κατα πασα πιθανοτητα και να μου καθοσουν θα ηθελες πολυ προσπαθεια να με καβλωσεις.ασε που μεσα στο χαος που εχεις για μουνι να μην ενοιωθα και τιποτα.
Υ.γ. το επιπεδο μου ειναι D+
Εκανες αποσβεση τυπε?
Ποσες φορες την γαμησες?