life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το εκανεs ακομα πιο βαρυΚαταλανός...
Το εκανεs ακομα πιο βαρυΚαταλανός...
Πηγε για Πασχα εκδρομη στην Βαρκελωνη και εκει γνωρισε καποιον Παμπλο
Και φυσικα εσπευσε να το ανακοινωσει στο μπου κομ.
Ως γνησια attention whore.
Τι αλλο μενει να κανει, αφου ουτε ο Καταλανος δεν εδωσε ωθηση!!Tύποι μην παιζετε με τον πονο μου
Αν ξερετε κατι στα σιγουρα ενημερωστε με.
Δεν θα αντεξω να μου την εχει φαει ενας καταλανός.
(Κοιτα τωρα πώς αυτο το ποσταρισμα θα αντιγραφεί σε αλλο θρεντ )
Και φυσικα εσπευσε να το ανακοινωσει στο μπου κομ.
Ως γνησια attention whore.
Αρκετά λεφτά ώστε να συντηρει σπίτι αυτοκίνητο εκδρομές δώρα κεράσματα
Καλα τα λεφτά ειναι μια απιστευτη ευκολια. Πραγματικα χωρις να έχω σχέση και χωρις να έχω παντρευτει νιωθω πολυ καλυτερα ακομα και μονος μου αφου εχω δουλεια σταθερη και εναν αξιοπρεπη μισθο (οσο τον έχω βεβαια) τι να την κανεις την γκομενα αμα δεν έχεις τακτοποιηθει.Οι γυναικες ειναι για να τρωνε λεφτά.
Αμα κάποιος ειναι στους υπερτυχερους που βγαζουν 2 με 3 χιλιαρικα το μήνα δεν εχει αναγκη καμια γυναικα.
Αρκετά λεφτά ώστε να συντηρει σπίτι αυτοκίνητο εκδρομές δώρα κεράσματα
Φάε και άλλο. Βάλε καμιά 10αρια κιλά. Θα μεγαλώσει και το στήθος σου. Βέβαια με αναλογία με το σώμα σου πάλι μικρό θα φαίνεται.Ποιος τη γαμει τη porsche ,εχω πιο σημαντικα θεματα να ασχοληθω...Πρεπει να μεγαλωσω το στηθος μου φαινεται μικρο
Το 2007 ζει!!!Αρκετά λεφτά ώστε να συντηρει σπίτι αυτοκίνητο εκδρομές δώρα κεράσματα
Φάε και άλλο. Βάλε καμιά 10αρια κιλά. Θα μεγαλώσει και το στήθος σου. Βέβαια με αναλογία με το σώμα σου πάλι μικρό θα φαίνεται.
Μωρέ και 2 τόνους σιλικόνης να βάλεις, καλύτερη αποκλείεται να γίνεις. Θα παραμείνεις...."μυώδης"Mετα τα 375cc σιλικονης λες να βοηθησουν τα κοτοπουλα?
Μωρέ και 2 τόνους σιλικόνης να βάλεις, καλύτερη αποκλείεται να γίνεις. Θα παραμείνεις...."μυώδης"
Εγώ θα έλεγα να πας να κάνεις λιποαναρόφηση. Και το βιτίου λίπους που θα βγάλουν από τη κοιλιά και τα μπούτια σου και τα...μυώδη χέρια σου να σου το βάλουν στο στήθος. ΣΙΓΟΥΡΑ θα δείξειΛες εεεεε? Γαμωτο μαλακια εκανα με τα 375,επρεπε να βαλω 550 τι στο καλο κατι θα εδειχνε
Εγώ θα έλεγα να πας να κάνεις λιποαναρόφηση. Και το βιτίου λίπους που θα βγάλουν από τη κοιλιά και τα μπούτια σου και τα...μυώδη χέρια σου να σου το βάλουν στο στήθος. ΣΙΓΟΥΡΑ θα δείξει
Για ένα χρόνο θα έχει βυζάρες και θα είσαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και αδύνατη (και όχι "μυώδης" που είσαι τώρα). Στους 6 μήνες ξεκίνα να τρως σαν ελέφαντας ή κοινώς όπως τρως τώρα. Στο χρόνο απάνω ξαναπάς για λιποαναρρόφηση και πάει λέγονταςοχι ρε το λιπος απορροφαται σε κανα χρονο ,παλι αβυζη θα μεινω
Για ένα χρόνο θα έχει βυζάρες και θα είσαι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και αδύνατη (και όχι "μυώδης" που είσαι τώρα). Στους 6 μήνες ξεκίνα να τρως σαν ελέφαντας ή κοινώς όπως τρως τώρα. Στο χρόνο απάνω ξαναπάς για λιποαναρρόφηση και πάει λέγοντας
Αφού έχεις χρήματα μωρέ . Βοήθα την Ελληνική οικονομία. Κάνε μια φορά το χρόνο λιποαναρόφηση και απέκτησε το σώμα που νομίζεις πως τώρα έχεις μαζί με το στήθος που θεςΜπαααα βαριεμαι καθε χρονο τα ιδια,θα βγαλω τα 375 και θα βαλω 550,παρεπιπτοντως ποιος σου ειπε οτι θελω να ειμαι αδυνατη δεν βολευει ξερεις στο doggie style να βαρας κοκκαλα
Σωστος.Η αλλιως τις αηδιαστικες διπλες.Και που σαι κοπελια,ιδια ειναι τα νατουραλ και ιδιες οι πλαστικουρες;Αφού έχεις χρήματα μωρέ . Βοήθα την Ελληνική οικονομία. Κάνε μια φορά το χρόνο λιποαναρόφηση και απέκτησε το σώμα που νομίζεις πως τώρα έχεις μαζί με το στήθος που θες
Αδύνατη είπα, όχι κοκκαλιάρα.
Ποιος σου είπε ότι στο ντόγκι στάηλ είναι ωραίο να βαράς κόλο και να βλέπεις τα ωστικά κύμματα πάνω στο λίπος;