Νέα

Πόσα έχει ο μέσος Έλληνας στην τράπεζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν λεω οτι εχεις λαθος...αλλα να σου πω ενα παραδειγμα οταν καποιος περνει εναν μισθο απο τα 25 ( που δεν εχει οικογενεια) του εστω και λιγα και βαζει στην ακρη 20€ ή 10€ καθε μηνα μολις παρει τον μισθο του οχι στο τελος του μηνα γιατι τοτε δεν θα εχει τιποτα να να βαλει στην ακρη...
Σιγα σιγα μαζευει εστω και λιγα και με τα χρονια μαθαινει να βαζει περισσοτερα στην ακρη.
Οταν ειμουν φοιτητης δουλευα σε μπαρ καθε ΠΣΚ ειμουν 20 χρονων παντα εβαζα κατι στην ακρη στην αρχη του μηνα και ειχα συμφωνησει ενα σταθερο ποσο καθε μηνα... οταν τελειωσα απο φοιτητης ειχα λεφτα για να κανω μεταπτυχιακο...
Στη συνεχεια ειχα μεγαλυτερο εισοδημα και αρα εβαζα στην ακρη περισσοτερα.

Τωρα βλεπω καποιους γνωστους μου που δεν εχουν τιποτα στην ακρη...εε στα 35 ή 40 ή 45 θυμηθικαν να κανουν αποταμιευση;;
Δεν εχουμε την παιδια σαν Ελληνες αυτο ειναι το θεμα.
Βλεπω πολλους που βγαζουν περισσοτερα απο εμενα και δεν εχουν μια...πως γινεται αυρο;;; απλα δεν κανουν σωστη διαχειρηση.
Οπως το είπες ,βάζεις στην άκρη με το που πληρώνεσαι,όχι στο τέλος του μήνα.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Το ίδιο λέμε 16000€ μικτά το έτος δηλαδή 1142€ το μήνα μικτά άρα εκεί 900€ καθαρά...
Το θέμα είναι ότι όπως είπα ο Έλληνας δεν ξέρει να βάζει στην άκρη χρήματα. Ξέρω πολλούς που παίρνουν περισσότερα χρήματα και δεν τους φτάνουν και άλλους που παίρνουν λιγότερα και τους περάσουν...είναι θέμα διαχείρισης
ειναι και το κοστος ζωης ακριβο σουπερ μαρκετ βενζινες ρευματα κτλ αν περνεις 800 με 900 και δικο σου σπιτι ελλαδα εισαι σχετικα καλα.αλλα νομιζω για να αποταμιευσεις ενα σημαντικο ποσο πρεπει να περνεις πανω απο 1000 το μηνα

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411
ειναι και το κοστος ζωης ακριβο σουπερ μαρκετ βενζινες ρευματα κτλ αν περνεις 800 με 900 και δικο σου σπιτι ελλαδα εισαι σχετικα καλα.αλλα νομιζω για να αποταμιευσεις ενα σημαντικο ποσο πρεπει να περνεις πανω απο 1000 το μηνα

Ναι το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας που περνει πανω απο 1000 το μηνα δεν απαταμιευει τα ξοδευει ολα. Δεν εχει μαθει να το κανει.
Περνεις 1000€  λες θα βαζω στην ακρη μολις τα παρω ενα Χ ποσο καθε μηνα και μετα θα ζω με τα υπολοιπα.
Οι περισσοτεροι πρωτα ξοδευουν και στο τελος του μηνα λενε ααα δεν εμεινε κατι να βαλω στην ακρη.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Ναι το θεμα ειναι οτι ο Ελληνας που περνει πανω απο 1000 το μηνα δεν απαταμιευει τα ξοδευει ολα. Δεν εχει μαθει να το κανει.
Περνεις 1000€  λες θα βαζω στην ακρη μολις τα παρω ενα Χ ποσο καθε μηνα και μετα θα ζω με τα υπολοιπα.
Οι περισσοτεροι πρωτα ξοδευουν και στο τελος του μηνα λενε ααα δεν εμεινε κατι να βαλω στην ακρη.
λαθος αν περνεις 1000 με δικο σου σπιτι ζεις και με 800.τα 200 το μηνα ειναι 2400 το χρονο δεν ειναι καποιο μεγαλο ποσο αλλα κατι ειναι.να πω οτι υπαρχουν και εξυπνα αποταμιευτηκα προγραμματα που κανουν οι ασφαλιστικες για οσους απο εμας δεν μπορουμε να μαζεψουμε η τα σπαταλαμε.σε πλανο 10 15 η 20 χρονων εχεις μαζεψει ενα ποσο να κανεις καποια πραγματα στη ζωη σου.εγω εχω ενα τετοιο και ειμαι ικανοποιημενος

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411
λαθος αν περνεις 1000 με δικο σου σπιτι ζεις και με 800.τα 200 το μηνα ειναι 2400 το χρονο δεν ειναι καποιο μεγαλο ποσο αλλα κατι ειναι.να πω οτι υπαρχουν και εξυπνα αποταμιευτηκα προγραμματα που κανουν οι ασφαλιστικες για οσους απο εμας δεν μπορουμε να μαζεψουμε η τα σπαταλαμε.σε πλανο 10 15 η 20 χρονων εχεις μαζεψει ενα ποσο να κανεις καποια πραγματα στη ζωη σου.εγω εχω ενα τετοιο και ειμαι ικανοποιημενος

Αυτο ακριβως λεω και εγω βαζεις κατι στην ακρη εστω και 2400 τον χρονο που λες..ετσι αρχιζεις να μαθαινεις την αποταμειευση...απο καπου πρεπει να αρχισεις...πολυ δεν το κανουν ομως...

Συμφωνουμε σε ολα χαιρομαι γιατι εχεις σωστες αποψεις

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Αυτο ακριβως λεω και εγω βαζεις κατι στην ακρη εστω και 2400 τον χρονο που λες..ετσι αρχιζεις να μαθαινεις την αποταμειευση...απο καπου πρεπει να αρχισεις...πολυ δεν το κανουν ομως...

Συμφωνουμε σε ολα χαιρομαι γιατι εχεις σωστες αποψεις
επειδη δε μπορω να μαζεψω γιατι μου αρεσουν τα κολομπαρα στριπ ιεροδουλες κτλ εχω αφησει αυτο το εργο στην ασφαλιστικη μου.μαζευω κατι ψιλα οταν θελω να κανω κατι πχ διακοπες.χαιρομαι γιατι πολλυ φιλοι μου εχουν τετοια συμβοαλαια και τουλαχιστον θα εχουμε λεφτα με τη ληξη τους.πρωτα υγεια και μετα ολα τα αλλα βεβαια

hlektrop

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Κριτικές
29
Like
2.009
Πόντοι
2.411
επειδη δε μπορω να μαζεψω γιατι μου αρεσουν τα κολομπαρα στριπ ιεροδουλες κτλ εχω αφησει αυτο το εργο στην ασφαλιστικη μου.μαζευω κατι ψιλα οταν θελω να κανω κατι πχ διακοπες.χαιρομαι γιατι πολλυ φιλοι μου εχουν τετοια συμβοαλαια και τουλαχιστον θα εχουμε λεφτα με τη ληξη τους.πρωτα υγεια και μετα ολα τα αλλα βεβαια

Και τα καλομπαρα και τα στριπ και ολα τα αλλα ειναι μεσα στην ζωη.
Ολα πρεπει να τα κανεις..την ζωη πρεπει να την ζησεις.
Και αυτο που εχεις κανει με την ασφαλεια ειναι και πολυ καλη ιδεα που πρεπει να γινεται.
Και στην ακρη πρεπει να βαζει καποιος για να μπορει να ξοδευει ανα περιοδο οταν του την βαραει γιατι αν δεν εχει στην ακρη δεν θα μπορει να το κανει..
Και ναι οπως λενε μαζι σου ειμαι και εμενα μου αρεσουν τα σπριπ , μπαρ γυναικες κτλ..
Ολα πρεπει να γινονται και ολα τα κανω...με λογικη παντα.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Και τα καλομπαρα και τα στριπ και ολα τα αλλα ειναι μεσα στην ζωη.
Ολα πρεπει να τα κανεις..την ζωη πρεπει να την ζησεις.
Και αυτο που εχεις κανει με την ασφαλεια ειναι και πολυ καλη ιδεα που πρεπει να γινεται.
Και στην ακρη πρεπει να βαζει καποιος για να μπορει να ξοδευει ανα περιοδο οταν του την βαραει γιατι αν δεν εχει στην ακρη δεν θα μπορει να το κανει..
Και ναι οπως λενε μαζι σου ειμαι και εμενα μου αρεσουν τα σπριπ , μπαρ γυναικες κτλ..
Ολα πρεπει να γινονται και ολα τα κανω...με λογικη παντα.
συμφωνω!!!!!!!

Επισκέπτης
Πες τα ρε μεγάλε. Επιτέλους και ένας να πει μια αλήθεια εδώ μέσα. Όλοι οι ηθικοί, ηθικολόγοι, σοβαροί και σοβαροφανείς εδώ μέσα πλακώσανε. Ακούω να λέει ο καθένας όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και στην πραγματική ζωή, "εγώ θυσία για τα παιδιά μου". "εγώ ζω για τα παιδιά μου", πάρτε τα καραγκιόζηδες να μη σας τα χρωστάω. Για να κάνει κάποιος, πως δεν τα παίρνει δώρο τα χριστούγεννα και ας έρθει σε μένα να μου πει ο οποιοσδήποτε που το παίζει στοργικός πατέρας, πόσο πολύ τον αγαπάν τα βλαστάρια του. Την πάρτη τους κοιτάν και αυτά και καλά κάνουν. Ή να έχει κάποιος παιδί στην εφηβεία και το παιδί αυτό (ασχέτως φύλου), να έχει κάποια καψούρα. Ποτάμια θα τρέξουν τα δάκρυα για την καψούρα, για τον πατέρα δεν θα δώσει δεκάρα.

Χωρισμένος με δυο είμαι. Με τη μάνα τους ζουν. Όταν το μεγαλύτερο που είναι 14 μου ζήτησε τάμπλετ, εννοείται ότι αρνήθηκα. Τάμπλετ ούτε εγώ δεν πήρα σε όλη μου τη ζωή, θα πάρω στο χθεσινό σπόρο? Τι λένε ρε δεν παν καλά. Και δεν τα κρατάω τα φράγκα για μένα να πάρω βίζιτα να το ευχαριστηθώ? Τις προάλλες πήγα και στο δικηγόρο για να κάνω αναπροσαρμογή της διατροφής. Να την μειώσω δηλαδή. Μου είπε θα φέρεις χαρτιά από λογαριασμούς που πληρώνεις κάθε μήνα, νερά, ρεύματα, θέρμανση, ένφια και λοιπές μαλακίες και θα αποδείξουμε ότι αυτά που σου μένουν με τις διατροφές που δίνεις, δεν σου φτάνουν και είσαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Κάπως έτσι μου τα είπε τέλος πάντων.

Και μόλις αναπροσαρμοστεί η διατροφή, στις πουτάνες όλα (όχι ότι τώρα δεν τα έτρωγα εκεί, αλλά τώρα παραπάνω). Όχι θα κάτσω να τα μαζεύω για να λεν οι κληρονόμοι "στην υγειά του μαλάκα". Λες κι εγώ δεν ξέρω να τα φάω.

Και  όλοι οι παντρεμένοι συνομήλικοί μου με ρωτάν συνέχεια:
-Πως είναι ρε μαλάκα εκεί που πας και γαμάς? -Πόσο πάει?
Όταν τους λέω ότι είναι άβγαλτοι παρεξηγούνται. Το παίζουν ιστορίες και γαμιάδες μπροστά στην παρέα, αλλά όταν χτυπάει το τηλέφωνο σούζα μπροστά στην φακλάνα, που τους δίνει εντολές λέγοντας -μαλάκες σκάστε τώρα, η γυναίκα μου είναι.
-Ναι αγάπη μου εδώ με τα παιδιά είμαι. -Ναι κορίτσι μου σε λίγο σπίτι θα είμαι.
Αυτοί είναι που όταν τους λέω άβγαλτους και άμπαλους παρεξηγούνται.

Πως λέμε πουτάνα στην ψυχή? Αυτοί οι τύποι για μένα είναι αδερφάρες και πουστάρες στην ψυχή. Σαν κι εσάς εδώ που μου ανοίγετε θέματα με το πόσα έχει ο άλλος στην τράπεζα και τι σκέφτεται μια γυναίκα όταν παίρνει πίπες. Στα @@ μου τι σκέφτεται η γυναίκα που παίρνει πίπα. Εγώ σκέφτομαι πως όταν το 25χρονο καυλάκι με πιπώνει κοιτάζοντάς με στα μάτια, εμένα τον σαρανταφεύγα, το ευχαριστιέμαι όσο τίποτε άλλο. Και καθίστε όλοι εσείς εδώ παντρεμένοι να το παίζετε στις παρέες σας κι εδώ μέσα γαμιάδες και ιστορίες και όταν πάτε σπίτι σας, να τρώτε συναισθηματικό μπούλινγκ και γκρίνια, μπορεί να τρώτε και ξύλο ( δεν ξέρω πόσο cuck-μπούληδες είστε) και να μην την παλεύετε.

Και κατακρίνετε τον Peter Van Norden που είπε την αλήθεια ο άνθρωπος. Τζόγος και πουτάνες. Τι καλύτερο από αυτό. Ως προς την συμπεριφορά σας ναι. Είστε παλιοαδερφάρες του κερατά.

Και πείτε με μαλάκα, ζώο, κτήνος, απάνθρωπο που δε νοιάζεται για τα παιδιά του, δεκάρα δε δίνω για τη γνώμη σας για μένα υποκριτές, ψεύτες, συμπεριφορικές αδερφάρες και μουνοδουλάρες. Δυο πράγματα έχουν μόνο σημασία. Πούτσα δυνατή και μπόλικα φράγκα για να παραγγέλνω γυναίκα της αρεσκείας μου. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες να 'χαμε να λέγαμε. Και όταν φτάσω σε ηλικία που δεν θα μου σηκώνεται, τότε ας πεθάνω. Η ζωή χωρίς λειτουργικό εργαλείο δεν έχει νόημα.

Τι να τα κάνεις τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τις καταθέσεις, αν δεν έχεις εργαλείο? Άχρηστα όλα είναι μετά.

Όπως ακριβώς τα είπε ο Peter Van Norden. Στα από τέτοια μου αν δεν αφήσω τίποτε στα παιδιά μου. Ένα σπίτι θα τα αφήσω όπως κι εμένα οι δικοί μου γονείς και πολύ τους είναι. Fuck the world!
εγω θα τους πουλαγα και τα οργανα

Πληρης επανασταση εναντια στη φυση

Εμενα με ρωτησατε αν ηθελα να υπαρξω στη γη; θα το γλεντησω λοιπον στο μεγιστο και στον ποτσο μου η κοινωνια, ακομα κι ο Θεος! Θα χρησιμοποιησω τους παντες και τα παντα.  :birdman:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εγω θα τους πουλαγα και τα οργανα

Πληρης επανασταση εναντια στη φυση

Εμενα με ρωτησατε αν ηθελα να υπαρξω στη γη; θα το γλεντησω λοιπον στο μεγιστο και στον ποτσο μου η κοινωνια, ακομα κι ο Θεος! Θα χρησιμοποιησω τους παντες και τα παντα.  :birdman:
Σίγουρα σε καποια προηγούμενη σου ζωή έχεις πετάξει προς τον Καιάδα!!!

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Eλπίζω να σταματήσεις να δίνεις διατροφή ώστε να σε σιχαθουν  τα παιδιά σου και να σωθουν απο  εσένα.Την καλύτερη δουλειά έκανες που χώρισες,να μην σου μοιάσουν τα παιδιά σου.
Δε πειράζει μεγάλε. Ας με σιχαθούν και ας μη μου μοιάξουν. Κακό του κεφαλιού τους. Εσύ κάτσε τώρα εδώ να συζητάς για τα λογιστικά του κράτους και τις καταθέσεις του καθενός και μην κοιτάς που θα πηδήξεις και που θα περάσεις καλά. Μη μου κάνεις εμένα μαθήματα ηθικής. Άσε με εμένα και κοίτα τα δικά σου χάλια. Εγώ μια χαρά είμαι.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δε πειράζει μεγάλε. Ας με σιχαθούν και ας μη μου μοιάξουν. Κακό του κεφαλιού τους. Εσύ κάτσε τώρα εδώ να συζητάς για τα λογιστικά του κράτους και τις καταθέσεις του καθενός και μην κοιτάς που θα πηδήξεις και που θα περάσεις καλά. Μη μου κάνεις εμένα μαθήματα ηθικής. Άσε με εμένα και κοίτα τα δικά σου χάλια. Εγώ μια χαρά είμαι.
Σκατά είσαι,αν ήσουν καλά δεν θα ήσουν τόσο σκατόψυχος.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Eνώ εσύ που μου το παίζεις ηθικός κι ευαισθητούλης είσαι καλόψυχος. Α πάγαινε από δω ρε

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Peter Van Norden και rebelos1 αν αυτα που γραφετε τα εννοειται τοτε ειστε οι μεγαλυτεροι σκατοψυχοι που υπηρξαν ποτε πανω στην γη

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Peter Van Norden και rebelos1 αν αυτα που γραφετε τα εννοειται τοτε ειστε οι μεγαλυτεροι σκατοψυχοι που υπηρξαν ποτε πανω στην γη
Tι λες κι εσύ ρε ζαβλακωμένε μπινέ. Όποιος εσένα σου λέει την αλήθεια ότι γουστάρει να ζήσει για την πάρτη του είναι σκατόψυχος? Μήπως είσαι εσύ αυτός ο σκατόψυχος που συνηδειτοποιείς την μηδαμινή σου αξία, αλλά δεν θες να την παραδεχτείς και γουστάρεις να ζεις μέσα στο παραμύθι σου? Και κράζεις όποιους σε βγάζουν από τον μικρόκοσμό σου?

Πάρε την ψευτοηθική σου κι εσύ, μάθε ότι το Μήτσος γράφεται με Η και όχι με Ι, ξανατράβα στο δημοτικό κι έλα μετά να γράψεις.

Γράψε τώρα κάτι να με προσβάλλεις επειδή σε έθιξα. Έχω καφέ και όρεξη. Έλα να γουστάρουμε.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Tι λες κι εσύ ρε ζαβλακωμένε μπινέ. Όποιος εσένα σου λέει την αλήθεια ότι γουστάρει να ζήσει για την πάρτη του είναι σκατόψυχος? Μήπως είσαι εσύ αυτός ο σκατόψυχος που συνηδειτοποιείς την μηδαμινή σου αξία, αλλά δεν θες να την παραδεχτείς και γουστάρεις να ζεις μέσα στο παραμύθι σου? Και κράζεις όποιους σε βγάζουν από τον μικρόκοσμό σου?

Πάρε την ψευτοηθική σου κι εσύ, μάθε ότι το Μήτσος γράφεται με Η και όχι με Ι, ξανατράβα στο δημοτικό κι έλα μετά να γράψεις.

Γράψε τώρα κάτι να με προσβάλλεις επειδή σε έθιξα. Έχω καφέ και όρεξη. Έλα να γουστάρουμε.
ειπα την αληθεια, ενας σκατοψυχος εισαι με τεραστια ψυτχολογικα

η καθε μερα που περναει και εισαι σε θεση να βλεπεις τον κοσμο γυρο σου να περναει καλα και εσυ να ζεις μεσα στον σιχαμερο βοθρο της σκατοψυχιασης σου ειναι αρκετο βασανιστηριο για εσενα
δεν χρειαζετε να πω τιποτε για να σε προσβαλλω λεω μονο την αληθεια αν προσβαλεσε τοτε
υπαρχει ακομη ελπιδα να μετριαστει η σκατοψυχιαση σου

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
φίλε μην ασχολείσαι άλλο μαζί του/τους.
άσε που δεν ξέρω αν είναι δύο ή ένας...

και μισός να είναι δεν αλλάζει κάτι.
κρίμα τα παιδιά, είναι τα μόνα θύματα...
όταν τα σπέρνεις είναι καλά, στις ευθύνες όμως κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε...

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
μην κράζεις ίνα μην κριθείς...
συνειδητοποιώ είναι, όχι όπως το γραφεις, οπότε πήγαινε κι εσύ μια βολτούλα στο δημοτικό...

ότι είπα για τον μαλάκα βαν ισχύει και για σένα.
μάθε ότι έχεις κάθε δικαίωμα να ζήσεις για πάρτη σου όπως θες, ΟΣΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
δες τι γράφει ο αρχιμαλάκας και σε τι συμφωνείς μαζί του, και ίσως καταλάβεις τι εννοώ πιο πάνω.
Μεγάλε το είπα και στο ποστ μου. Δεκάρα δεν δίνω για το πως θα με χαρακτηρίσει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα. Όλοι εσείς που το παίζετε ηθικοί δεν πείθετε. Τουλάχιστον εμένα. Ξέρεις ποιοι το παίζουν ηθικοί? Οι φτωχοί και αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Έχεις δει κανέναν δισεκατομμυριούχο να είναι ηθικός? ΟΧΙ. Γιατί άραγε? Σκέψου το αυτό και ύστερα κρίνε εσύ εμένα που και στο κάτω κάτω στα @@ μου κιόλας. Δεν θα ασχοληθώ να σου ανοίξω εγώ τα μάτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom