gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Οι Γερμανοί πήραν 300 χιλιάδες μετά τον πόλεμο όχι για την ψυχή της μάνας τους, αλλά γιατί έπρεπε αν χτίσουν το κράτος τους από την αρχή και αρσενικός δεν έβρισκες ούτε με το πιστόλι. Μη λέμε ότι θέλουμε κιόλας. Όπως πήραν και Τούρκους και Πολωνούς και εγώ δε ξέρω τι άλλα έθνη. Όταν δε τους είχαν πια καμία ανάγκη έκλεισαν τα σύνορά τους και άντε γεία. Και τώρα ακούς που και που και κανένα "έξω οι μουσουλμάνοι από τη Γερμανία".Οι Γερμανια μετα τον Β' Παγκοσμιο δεχθηκε 300.000 Ελληνες μεταναστες που εσωσαν τη ζωη τους και σε μεγαλο βαθμο τις ζωες συγγενων και φιλων μετα τη συμφορα του εμφυλιου και την απολυτη φτωχια.
Οι Γερμανοι θα υποδεχθουν παλι ορδες 25αρηδων Ελληνοπουλων που εχουν σπουδασει και δεν εχει πως να τους απορροφησει η ελληνικη μη παραγωγικη βαση.
Ο μεσος Γερμανος δεν εχει ιδιόκτητο σπιτι, ενω ο μεσος Ελληνας εχει και εξοχικο (αυθαιρετο ή μη).
Οι παπαγαλοι των ΜΜΕ βριζουν τους Γερμανους γιατι δεν μπορουν αλλο να πληρωνουν για να αμοιβονται οι καθε λογης Φωτοπουλοι με 6.000/μηνα
Αν θα δεχτούν 25άρηδες Έλληνες θα είναι γιατί θα βλέπουν φτηνά εργατικά χέρια. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα δεχτούν με τη σέσουλα κομπιουτεράδες, μηχανικούς, οικονομολόγους κτλπ. Ναι θα πάρουν και τέτοιους, αλλά σχετικά λίγους. Έχουν εξάλλου δεν έχουν και πολύ ανάγκη. Αλλά φτηνά εργατικά χέρια για τις οικοδομές τους, τα εργοστάσιά τους φυσικά και θέλουν.
Κανένας μέσος πολίτης της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ δεν έχει δικό του σπίτι. Στη νότια ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Νότια Γαλλία) φυσικά και έχουν. Παλιά Ισπανίδα γκόμενά μου είχε σπίτι (οι γονείς της) και στις 2 πλευρές των Πυρηναίων. Και η μάνα της ήταν διευθύντρια σχολείου και ο πατέρας της διοικητικό στέλεχος σε νοσοκομείο της Ισπανιας.