Νέα

Το κατοχικό δάνειο. Πόσα μας χρωστάει η Γερμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pouranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οι Γερμανια μετα τον Β' Παγκοσμιο δεχθηκε 300.000 Ελληνες μεταναστες που εσωσαν τη ζωη τους και σε μεγαλο βαθμο τις ζωες συγγενων και φιλων μετα τη συμφορα του εμφυλιου και την απολυτη φτωχια.

Οι Γερμανοι θα υποδεχθουν παλι ορδες 25αρηδων Ελληνοπουλων που εχουν σπουδασει και δεν εχει πως να τους απορροφησει η ελληνικη μη παραγωγικη βαση.

Ο μεσος Γερμανος δεν εχει ιδιόκτητο σπιτι, ενω ο μεσος Ελληνας εχει και εξοχικο (αυθαιρετο ή μη).

Οι παπαγαλοι των ΜΜΕ βριζουν τους Γερμανους γιατι δεν μπορουν αλλο να πληρωνουν για να αμοιβονται οι καθε λογης Φωτοπουλοι με 6.000/μηνα
Οι Γερμανοί πήραν 300 χιλιάδες μετά τον πόλεμο όχι για την ψυχή της μάνας τους, αλλά γιατί έπρεπε αν χτίσουν το κράτος τους από την αρχή και αρσενικός δεν έβρισκες ούτε με το πιστόλι. Μη λέμε ότι θέλουμε κιόλας. Όπως πήραν και Τούρκους και Πολωνούς και εγώ δε ξέρω τι άλλα έθνη. Όταν δε τους είχαν πια καμία ανάγκη έκλεισαν τα σύνορά τους και άντε γεία. Και τώρα ακούς που και που και κανένα "έξω οι μουσουλμάνοι από τη Γερμανία".

Αν θα δεχτούν 25άρηδες Έλληνες θα είναι γιατί θα βλέπουν φτηνά εργατικά χέρια. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα δεχτούν με τη σέσουλα κομπιουτεράδες, μηχανικούς, οικονομολόγους κτλπ. Ναι θα πάρουν και τέτοιους, αλλά σχετικά λίγους. Έχουν εξάλλου δεν έχουν και πολύ ανάγκη. Αλλά φτηνά εργατικά χέρια για τις οικοδομές τους, τα εργοστάσιά τους φυσικά και θέλουν.

Κανένας μέσος πολίτης της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ δεν έχει δικό του σπίτι. Στη νότια ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Νότια Γαλλία) φυσικά και έχουν. Παλιά Ισπανίδα γκόμενά μου είχε σπίτι (οι γονείς της) και στις 2 πλευρές των Πυρηναίων. Και η μάνα της ήταν διευθύντρια σχολείου και ο πατέρας της διοικητικό στέλεχος σε νοσοκομείο της Ισπανιας.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το ότι φεύγει το καλύτερο δυναμικό της χώρας
σε σχέση με την επανάσταση της πληροφορίας που ζούμε
οδηγεί τον τόπο αυτό σε σίγουρο μαρασμό
και άνθηση των χωρών που τους υποδέχονται
δεν είναι όπως παλιά που ήθελαν εργάτες στην οικοδομή

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μια χώρα που κάθε χρόνο βγάζει δε ξέρω και εγώ πόσους μηχανολόγους, για να πάρει ξένους αντί για τους δικούς της θα πρέπει ο ξένος ή να είναι πολυ καλύτερος ή να είναι πάνω κάτω στα ίδια αλλά φυσικά με χαμηλώτερες αποδοχές. Αλλιώς το να πάρεις ξένο που και να είναι χειρότερος του δικού σου και να του δίνεις τα ίδια λεφτά πρέπει να είσαι μαλάκας. Εκτός και αν είσαι στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί και γενικότερα οι Ευρωπαίοι είναι και πολύ εθνικιστές (με την καλή έννοια του όρου). Δύσκολα μια Γερμανική εταιρεία θα πάρει Άγγλο, Γάλλο, Ιταλό, Έλληνα. Θα προτιμήσει Γερμανό ή ξένο σπουδαγμένο όμως στη Γερμανία.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Αν θα δεχτούν 25άρηδες Έλληνες θα είναι γιατί θα βλέπουν φτηνά εργατικά χέρια. Εκτός και αν πιστεύεις ότι θα δεχτούν με τη σέσουλα κομπιουτεράδες, μηχανικούς, οικονομολόγους κτλπ. Ναι θα πάρουν και τέτοιους, αλλά σχετικά λίγους. Έχουν εξάλλου δεν έχουν και πολύ ανάγκη. Αλλά φτηνά εργατικά χέρια για τις οικοδομές τους, τα εργοστάσιά τους φυσικά και θέλουν.

[/quote]

σεβαστη η αποψη.

1. Ομως οι Ελληνες μεταναστες στη Γερμανια δεν αισθανονται οτι τους εκμεταλευτηκαν.

2. Βλεπεις ΣΗΜΕΡΑ αλλη εναλλακτικη απο την ξενητια για αποφοιτους 25αρηδες Πολυτεχνειων, Πανεπιστημιων τη στιγμη που εκλεισε το δημοσιο ?

σε

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αα κάνουμε σούμα αυτά που μας χρωστάνε οι φρύστιδες, θα τους  :knockinb: μια ζωή

Ας όψωνται οι προδότες οι πολιτικοί και τα παπαγαλάκια τους οι ρουφιάνοι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

σεβαστη η αποψη.

1. Ομως οι Ελληνες μεταναστες στη Γερμανια δεν αισθανονται οτι τους εκμεταλευτηκαν.

2. Βλεπεις ΣΗΜΕΡΑ αλλη εναλλακτικη απο την ξενητια για αποφοιτους 25αρηδες Πολυτεχνειων, Πανεπιστημιων τη στιγμη που εκλεισε το δημοσιο ?

σε

1ον. Δεν είπα ότι οι Έλληνες αισθανθηκαν ότι τους εκμεταλλεύτηκαν. Εγώ είπα ότι οι Γερμανοί δε τους πήραν για τη ψυχή της μάνας τους, αλλά γιατί τους είχαν ανάγκη, και μόλις η ανάγκη πέρασε, έκλεισαν τα σύνορα και δεν έπαιρναν ξένο εργάτη ούτε με σφάιρες (μη μου πεις εαν είναι καλό ή κακό που το κάνανε γιατί πάει αλλού η κουβέντα)
2ον. Πλάκα μου κάνεις; Εδώ και 3 χρόνια ζω και εργάζομαι στης Ανατολής τα μέρη (με κάτι μικροδιαλείματα στην Ελλάδα), γιατί δεν είχα γνωστούς σε καίραιες θέσεις για να κάνω τη δουλεία που γουστάρω να κάνω και ο μόνος τρόπος ήταν να κάνω κάποια χρόνια το "αγροτικό" μου στο εξωτερικό και μετά να γυρίσω Ελλάδα. Τώρα όμως σκέφτομαι σοβαρά αυτό το "να γυρίσω ελλάδα"

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515

δεν αναφερεις την εναλλακτικη γι αυτο το δυναμικο. Το δημοσιο εκλεισε, η ελληνικη παραγωγη αφου για πολλα χρονια χτυπιεται απο τις Παπαρηγες,  τωρα πια  πεθανε μη αντεχονας το κτυπημα απο τα κινεζικα προιοντα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ωραία τα λέμε και τα γράφουμε αλλά κανένας πούστης από αυτούς που ψηφίζουμε δεν έχει τα αρχίδια να πατήσει πόδι και να ζητήσει ίση αντιμετώπιση στα χρέη κάθε χώρας, δηλαδή τους χρωστάμε, θα πληρώσουμε, μας χρωστάνε, θα μας πληρώσουνε.
δηλαδή γαμώ την πουτάνα μου, οι μόνοι ικανοί έλληνες για τη διακυβέρνηση είναι ένας καθυστερημένος(γκαπ), ένας στερημένος(πολ.αν.), ένας βάρκα γυαλό και όπου βρει λιμάνι έδεσε(φύρερ), μια κοντή με μυαλό από την βιομηχανική επανάσταση(αλέεεεεεκαααα) και ένας χαζοχαρούμενος πλουσιοαναρχικός(τσίπουρας).
ένας σωστός γαμώ την πουτάνα μου σε αυτό το μπουρδέλο δεν υπάρχει;

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.717
Πόντοι
216
Ξέχασες την Dora the explorer.  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αα κάνουμε σούμα αυτά που μας χρωστάνε οι φρύστιδες, θα τους  :knockinb: μια ζωή

Ας όψωνται οι προδότες οι πολιτικοί και τα παπαγαλάκια τους οι ρουφιάνοι
ΑΝ, λέω ΑΝ ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, πάρουμε από τους Γερμανούς αυτά που μας χρωστάνε

1ον Γαμάμε την Γερμανική οικονομία στο χαλαρό
2ον Γαμάμε την Ευρωπαική οικονομία στο εύκολο
3ον Πηδάμε την Παγκόσμια οικονομιά αέρα
4ον Θα πηγαίνουμε Γερμανία και θα πίνουμε μπύρες με 2 δραχμες.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΑΝ, λέω ΑΝ ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, πάρουμε από τους Γερμανούς αυτά που μας χρωστάνε

1ον Γαμάμε την Γερμανική οικονομία στο χαλαρό
2ον Γαμάμε την Ευρωπαική οικονομία στο εύκολο
3ον Πηδάμε την Παγκόσμια οικονομιά αέρα
4ον Θα πηγαίνουμε Γερμανία και θα πίνουμε μπύρες με 2 δραχμες.

αν μας τα δωσουν σε καγιεν και Καρρερα?  :2funny:

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ωραία τα λέμε και τα γράφουμε αλλά κανένας πούστης από αυτούς που ψηφίζουμε δεν έχει τα αρχίδια να πατήσει πόδι και να ζητήσει ίση αντιμετώπιση στα χρέη κάθε χώρας, δηλαδή τους χρωστάμε, θα πληρώσουμε, μας χρωστάνε, θα μας πληρώσουνε.
δηλαδή γαμώ την πουτάνα μου, οι μόνοι ικανοί έλληνες για τη διακυβέρνηση είναι ένας καθυστερημένος(γκαπ), ένας στερημένος(πολ.αν.), ένας βάρκα γυαλό και όπου βρει λιμάνι έδεσε(φύρερ), μια κοντή με μυαλό από την βιομηχανική επανάσταση(αλέεεεεεκαααα) και ένας χαζοχαρούμενος πλουσιοαναρχικός(τσίπουρας).
ένας σωστός γαμώ την πουτάνα μου σε αυτό το μπουρδέλο δεν υπάρχει;
Λυπαμαι που θα σε απογοητεψω αλλα πολυ φοβουμε πως οχι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αν μας τα δωσουν σε καγιεν και Καρρερα?  :2funny:
Στα Καγίεν αν δε κάνω λάθος είμαστε από τα πρώτα κράτη σε σχετικό πίνακα με την μεγαλύτερη αναλογία καγιέν/κάτοικοι  :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
pouranger???  απο ποια πηγη το πηρες ολο αυτο?

Ενα - ενα θα βγαινουν στην φορα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Στα Καγίεν αν δε κάνω λάθος είμαστε από τα πρώτα κράτη σε σχετικό πίνακα με την μεγαλύτερη αναλογία καγιέν/κάτοικοι  :jerking: :jerking: :jerking:

δεν κανεις. το 2005 ειχαμε - κατ απολυτο αριθμο- τις περισσοτερες παραγγελιες. Ακολουθουσε το Ντουμπάι!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν κανεις. το 2005 ειχαμε - κατ απολυτο αριθμο- τις περισσοτερες παραγγελιες. Ακολουθουσε το Ντουμπάι!
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Να μη κουνιούνται και αυτοί οι γύφτοι οι Άραβες  :grin:

Επισκέπτης
Μια χώρα που κάθε χρόνο βγάζει δε ξέρω και εγώ πόσους μηχανολόγους, για να πάρει ξένους αντί για τους δικούς της θα πρέπει ο ξένος ή να είναι πολυ καλύτερος ή να είναι πάνω κάτω στα ίδια αλλά φυσικά με χαμηλώτερες αποδοχές. Αλλιώς το να πάρεις ξένο που και να είναι χειρότερος του δικού σου και να του δίνεις τα ίδια λεφτά πρέπει να είσαι μαλάκας. Εκτός και αν είσαι στην Ελλάδα.

Όχι απαραίτητα.
Μπορεί απλά ο εργοδότης που θα προτιμήσει ξένο ,
με υποδεέστερη επαγγελματικ΄κατάρτιση ενδεχομένως από τον έλληνα,
να γνωρίζει καλα με τι λόγια μιλάνε για το ΣΕΒ οι έλληνες
[size=8pt]δε ξέρω και εγώ πόσους μηχανολόγους[/size]
πάσχοντας βαριά από το καρκίνωμα του εγκεφάλου που λέγεται μαρξισμός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom