Νέα

Πόσα έχει ο μέσος Έλληνας στην τράπεζα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akatastatos123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εσύ ρε φίλε πήγαινες σε ιδιωτικά σχολεία στα βπ...
τι ιστορίες ειναι αυτές και που τους βρίσκεις αυτούς τους φίλους???

Η ιστορία αυτή , είναι από το σόϊ γυναίκας γνωστού ....

Μου αρέσουν τέτοιες ιστορίες όπως μαντεύετε !

Οι περισσότεροι με καταθέσεις, είναι ξεφτίλες.
Σε ελάχιστους πραγματικά ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ λεφτά για καταθέσεις.
Πάντα υπάρχουν πράγματα να αγοράσει κάποιος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ετσι ακριβως. Η κλαψα ειναι εθνικο σπορ.

Γενικα απ οτι σου λενε οτι βγαζουν το μηνα οι Ελληνες εντος Ελλαδος, υπολογιζε τα διπλασια
Αντιθετα απ οτι σου λενε οτι βγαζουν το μηνα οι Ελληνες του εξωτερικου υπολογιζε περιπου το 60-70%

Το ιδιο και για τα περιουσιακα στοιχεια (καταθεσεις, μετοχες, κλπ)

Καλα. Ειναι μεν η κλαψα αλλα ειναι και η συνομωσιολογια και το συνδρομο καταδιωξης. Οκ οπως ο καθενας εχει την ταση να κλαιγεται και να μειωνει το τι εχει, την ιδια στιγμη εχει την ταση να μεγαλοποιει το τι εχουν οι αλλοι. Ωστε να βαλει μια λογικη βαση για τον συνακολουθο φθονο του και οτι αλλο. Του στυλ " ολοι οι αλλοι εχουν, μην ακουτε, βγαζουν, ειναι λαμογια , κονομανε απο δω απο κει".
Η εμπειρια και τα δεδομενα δειχνουν οτι ουτε και αυτο ισχυει και απλα αντανακλουν τα ευρυτερα συναισθηματα και ψυχολογια του νεοελληνα.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Πάντως μάγκες δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ μια χαρά καταθέσεις έχω και αρκετές μάλιστα,είμαι εισοδηματίας από ακίνητα έχω καμιά εικοσαριά  διαμερίσματα και μαγαζιά στην Αθήνα, η εφορία με γαμάει κανονικά αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου την πληρώνω και είμαι κύριος. Κρίση και μαλακίες αυτή τη στιγμή  δεν υπάρχουν αυτά έχουν να τα λένε μόνο οι τεμπέληδες και αυτοί που δεν δούλεψαν ποτέ γιατί τους βολεύει!!     

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις αλλά το θέμα δεν έχει και τόσο νόημα και δε βγαίνει άκρη διότι πολύ απλά στο θέμα "οικονομικά" κανείς δε πρόκειται να σου πει την πραγματική του κατάσταση και σε καμία περίπτωση το πόσες καταθέσεις έχει στην τράπεζα η στο στρώμα του.

όλοι μα όλοι σχεδόν κλαίγονται ότι δεν έχουν μια. η κλάψα είναι το εθνικό μας χόμπυ.

εδώ φίλος μου κοντά στα 40 που όλη του τη ζωή δούλευε και κυριολεκτικά έχει πάει λιγότερες από 15 μέρες διακοπές σε όλη του τη ζωή, δηλαδή δύσκολα ξοδεύει, παραπονιέται ότι δεν έχει μια.

παρόμοια κι ένας άλλος και πριν ένα χρόνο αγόρασε διαμέρισμα. προφανώς με τις καταθέσεις που δεν είχε. οπότε αφήστε το.

η ουσία είναι ότι οι έλληνες έχουν λεφτά απλά γκρινιάζουν. εντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δεν είναι ο κανόνας ασχέτως αν οι κωλοδημοσιογράφοι το προωθούν επειδή ο πόνος πουλάει

είναι και αυτό που γραφτηκε πριν βέβαια ότι πολλοί συντηρούνται από γονεις και παπούδες οπότε περιμένετε και μας έρχεται.....
Φοβούνται μην τους ζητησεις δανεικά.

Xp4000

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρώ κάπου στα 7.000 με 10.000 ένας νέος κάτω των 35 με δουλειά

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πες τα ρε μεγάλε. Επιτέλους και ένας να πει μια αλήθεια εδώ μέσα. Όλοι οι ηθικοί, ηθικολόγοι, σοβαροί και σοβαροφανείς εδώ μέσα πλακώσανε. Ακούω να λέει ο καθένας όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και στην πραγματική ζωή, "εγώ θυσία για τα παιδιά μου". "εγώ ζω για τα παιδιά μου", πάρτε τα καραγκιόζηδες να μη σας τα χρωστάω. Για να κάνει κάποιος, πως δεν τα παίρνει δώρο τα χριστούγεννα και ας έρθει σε μένα να μου πει ο οποιοσδήποτε που το παίζει στοργικός πατέρας, πόσο πολύ τον αγαπάν τα βλαστάρια του. Την πάρτη τους κοιτάν και αυτά και καλά κάνουν. Ή να έχει κάποιος παιδί στην εφηβεία και το παιδί αυτό (ασχέτως φύλου), να έχει κάποια καψούρα. Ποτάμια θα τρέξουν τα δάκρυα για την καψούρα, για τον πατέρα δεν θα δώσει δεκάρα.

Χωρισμένος με δυο είμαι. Με τη μάνα τους ζουν. Όταν το μεγαλύτερο που είναι 14 μου ζήτησε τάμπλετ, εννοείται ότι αρνήθηκα. Τάμπλετ ούτε εγώ δεν πήρα σε όλη μου τη ζωή, θα πάρω στο χθεσινό σπόρο? Τι λένε ρε δεν παν καλά. Και δεν τα κρατάω τα φράγκα για μένα να πάρω βίζιτα να το ευχαριστηθώ? Τις προάλλες πήγα και στο δικηγόρο για να κάνω αναπροσαρμογή της διατροφής. Να την μειώσω δηλαδή. Μου είπε θα φέρεις χαρτιά από λογαριασμούς που πληρώνεις κάθε μήνα, νερά, ρεύματα, θέρμανση, ένφια και λοιπές μαλακίες και θα αποδείξουμε ότι αυτά που σου μένουν με τις διατροφές που δίνεις, δεν σου φτάνουν και είσαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Κάπως έτσι μου τα είπε τέλος πάντων.

Και μόλις αναπροσαρμοστεί η διατροφή, στις πουτάνες όλα (όχι ότι τώρα δεν τα έτρωγα εκεί, αλλά τώρα παραπάνω). Όχι θα κάτσω να τα μαζεύω για να λεν οι κληρονόμοι "στην υγειά του μαλάκα". Λες κι εγώ δεν ξέρω να τα φάω.

Και  όλοι οι παντρεμένοι συνομήλικοί μου με ρωτάν συνέχεια:
-Πως είναι ρε μαλάκα εκεί που πας και γαμάς? -Πόσο πάει?
Όταν τους λέω ότι είναι άβγαλτοι παρεξηγούνται. Το παίζουν ιστορίες και γαμιάδες μπροστά στην παρέα, αλλά όταν χτυπάει το τηλέφωνο σούζα μπροστά στην φακλάνα, που τους δίνει εντολές λέγοντας -μαλάκες σκάστε τώρα, η γυναίκα μου είναι.
-Ναι αγάπη μου εδώ με τα παιδιά είμαι. -Ναι κορίτσι μου σε λίγο σπίτι θα είμαι.
Αυτοί είναι που όταν τους λέω άβγαλτους και άμπαλους παρεξηγούνται.

Πως λέμε πουτάνα στην ψυχή? Αυτοί οι τύποι για μένα είναι αδερφάρες και πουστάρες στην ψυχή. Σαν κι εσάς εδώ που μου ανοίγετε θέματα με το πόσα έχει ο άλλος στην τράπεζα και τι σκέφτεται μια γυναίκα όταν παίρνει πίπες. Στα @@ μου τι σκέφτεται η γυναίκα που παίρνει πίπα. Εγώ σκέφτομαι πως όταν το 25χρονο καυλάκι με πιπώνει κοιτάζοντάς με στα μάτια, εμένα τον σαρανταφεύγα, το ευχαριστιέμαι όσο τίποτε άλλο. Και καθίστε όλοι εσείς εδώ παντρεμένοι να το παίζετε στις παρέες σας κι εδώ μέσα γαμιάδες και ιστορίες και όταν πάτε σπίτι σας, να τρώτε συναισθηματικό μπούλινγκ και γκρίνια, μπορεί να τρώτε και ξύλο ( δεν ξέρω πόσο cuck-μπούληδες είστε) και να μην την παλεύετε.

Και κατακρίνετε τον Peter Van Norden που είπε την αλήθεια ο άνθρωπος. Τζόγος και πουτάνες. Τι καλύτερο από αυτό. Ως προς την συμπεριφορά σας ναι. Είστε παλιοαδερφάρες του κερατά.

Και πείτε με μαλάκα, ζώο, κτήνος, απάνθρωπο που δε νοιάζεται για τα παιδιά του, δεκάρα δε δίνω για τη γνώμη σας για μένα υποκριτές, ψεύτες, συμπεριφορικές αδερφάρες και μουνοδουλάρες. Δυο πράγματα έχουν μόνο σημασία. Πούτσα δυνατή και μπόλικα φράγκα για να παραγγέλνω γυναίκα της αρεσκείας μου. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες να 'χαμε να λέγαμε. Και όταν φτάσω σε ηλικία που δεν θα μου σηκώνεται, τότε ας πεθάνω. Η ζωή χωρίς λειτουργικό εργαλείο δεν έχει νόημα.

Τι να τα κάνεις τα σπίτια, τα αυτοκίνητα και τις καταθέσεις, αν δεν έχεις εργαλείο? Άχρηστα όλα είναι μετά.

Όπως ακριβώς τα είπε ο Peter Van Norden. Στα από τέτοια μου αν δεν αφήσω τίποτε στα παιδιά μου. Ένα σπίτι θα τα αφήσω όπως κι εμένα οι δικοί μου γονείς και πολύ τους είναι. Fuck the world!

Εγώ τύπε συμφωνώ μαζί σου, γι'αυτό και δε θέλω να κάνω παιδιά. Εσύ όμως γιατί τα έκανες?

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Εγώ τύπε συμφωνώ μαζί σου, γι'αυτό και δε θέλω να κάνω παιδιά. Εσύ όμως γιατί τα έκανες?
Μικρός ήμουν δεν με έκοβε το μυαλό. Μετά κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να ζήσω παντρεμένος και να νιώθω ότι πνίγομαι και ότι καταπιέζομαι. Γι αυτό και έσπασα τα κάγκελα της φυλακής και δραπέτευσα. Όσο για τα παιδιά δεν είπα ότι θα τα αφήσω να πεθάνουν κιόλας. Αλλά θα ζήσω πρώτα για μένα. Αν δεν ζήσω εγώ πως θα ζήσουν αυτά. Αλλά εδώ το κονκλάβιο, το συμβούλιο έβγαλε την απόφαση "άρον άρον σταύρωσον αυτόν", διότι μου αρέσουν οι πουτάνες, κωλομπαρούδες, call girls και τα ρέστα. Αλλιώς δεν θα γινόμουν μέλος σε αυτό το σάιτ.

Έλεος με τους άχρηστους, υποκριτές εδώ μέσα που το παίζουν ηθικοί.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μικρός ήμουν δεν με έκοβε το μυαλό. Μετά κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να ζήσω παντρεμένος και να νιώθω ότι πνίγομαι και ότι καταπιέζομαι. Γι αυτό και έσπασα τα κάγκελα της φυλακής και δραπέτευσα. Όσο για τα παιδιά δεν είπα ότι θα τα αφήσω να πεθάνουν κιόλας. Αλλά θα ζήσω πρώτα για μένα. Αν δεν ζήσω εγώ πως θα ζήσουν αυτά. Αλλά εδώ το κονκλάβιο, το συμβούλιο έβγαλε την απόφαση "άρον άρον σταύρωσον αυτόν", διότι μου αρέσουν οι πουτάνες, κωλομπαρούδες, call girls και τα ρέστα. Αλλιώς δεν θα γινόμουν μέλος σε αυτό το σάιτ.

Ποιός στα είπε αυτά ; Εννοώ ποιος σε κατέκρινε επειδή γαμάς πουτάνες ;;

Να σε κατακρίνανε επειδή ΓΑΜΑΣ ΣΚΕΤΑ ΝΑΙ , γιατί κάμποσοι γαμάνε με τον κώλο.
Αυτό ναι.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

κλασικες απαντησεςι σκατοψυχου
δεν εφταιγα δεν ηξερα ημουν μικρος κλπ κλπ
καθε ελεεινο κατακαθι του ανθρωπινου ειδους παντα αυτες τις μαλακιες λεει για να καλυψει την σκατοψυχια του
τραβα βρες τα αρχιδια ρε σκατοψυχο μιασμα και πες την αληθεια
ασε τις μαλακιες
και ποιος σε εκραξε ρε σκατοψυχε γιατι σου αρεσουν οι γυναικες;
το κραξιμο ρε βοθρολυμα το εφαγες γιαιιτ προτημας να πεινασουν τα παιδια σου για αν περνας εσυ καλα
γιατι συμφωνησες με το αλλο βοθρολυμα οτι πρεπει να αφησεις χρεη στα παιδια σου
γιατι αποφασισες να μην δωσεις 50 ευρο για να παρει το παιδι σου ενα ταμπλετ αλαλ αν τα φας στις πουτανες
γιατι ψαχνεις τροπο να μειωσεις την διατροφη οχι γιατι δεν εχεις αλλα γιατι θεωρεις βαρος τα παιδια σου
γιατι συμφωνεις με τον αλλο σκατοψυχο να πουλησεις τα οργανα των παιδων σου
γι'αυτο τον λογο σε ειπαμε σκατοψυχο

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Πότε είπα εγώ ρε ηλίθιε ότι θα πουλήσω τα όργανα των παιδιών? Πότε είπα ότι θα τα αφήσω να πεινάσουν? Καλά σε είπα ζαβλακωμένο μπινέ. Είσαι όντως για τα μπάζα. Μόνο για το τάμπλετ είπα και για να μειώσω την διατροφή. Τι ζόρι τραβάς εσύ ρε άχρηστο κορμι? Βρες μου και ανάρτησε εδώ αυτά που ισχυρίζεσαι ότι είπα εκτός από τάμπλετ και διατροφή. Αλλιώς χάσου από μπροστά μου σκουλήκι της λάσπης που με κατηγορείς για πράγματα που δεν είπα. Ουστ!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Παράθεση από: Peter Van Norden  (σήμερα στις 08:55)
η μαγκια ειναι να τα φας ολα στις πουτανες και τον τζογο, ειδικα αν ειναι απο κληρονομια, και στα παιδια σου να αφησεις μονο χρεη! Fuck you world!

το θυμασαι αυτο το μηνυμα;σε αυτο συμφωνεις απολυτα και αρχιζεις και γραφεις οτι θες να μειωσεις την διατροφη και προτιμας να τα τρως στις πουτανες
αυτα λες καργιολοπουστα ξεκωλιασμενο αρχιδι και οταν ο van roufen ειπε για πωληση οργανων των παιδιων εσυ δεν το αρνηθηκες συνεχισες να τον υποστηριζεις οτι τα λεει σωστα
τραβα τωρα ξεκωλιασμενη πουτανα και κλαψε παρεα με τον αλλο σκατοψυχο

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Μίτσος 123 το ότι δεν σχολίασα αυτό που είπε ο βαν δεν σημαίνει ότι συμφωνώ να πουλήσω όργανα παιδιών. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.

john100 αυτό που παρέθεσες δεν λέει πουθενά ότι θέλω να πουλήσω όργανα. Μην κάνεις κι εσύ σαν τον άλλον που κάνει σαν υστερικιά γκόμενα.

Μίτσος 123. Ντροπή του αντρικού φύλου είσαι εσύ που τόση ώρα δεν είχες ούτε ένα σχόλιο και περίμενες πότε θα γράψω εγώ για να πεταχτείς πάλι σαν την πούτσα.

Και σοβαρά τώρα και τους δυο σας σας γράφω εκεί που δεν παίρνει η μελάνη. Αλλά ειδικά εσύ Μίτσος 123 μάζεψε την υστερία σου και μην κάνεις σαν γκόμενα που έχει περίοδο. Ξέρω κι εγώ να βρίζω. Μη με προκαλείς.

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36

Τύπε εισαι κακή επιρροή , ΤΟΞΙΚΟΣ
Ψαξου , σε σούταρε η γυναικα σου κ γαμας γυφτακια στο μετάξι
Καλα εκανα η θιτσα κ σου τρώει κ διατροφή
Με αυτα που λες τοςο ψυχρά αυτο ειναι το συμπέρασμα
Εισαι ΤΟΞΙΚΟΣ
Get a life

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ρεμπελε θα σε εχεζα αλλα εισαι τοσο σκατοψυχος που δεν σε χεζω για να μην λερωθουν τα σκατα με την επαφη μαζι σου

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Μίτσο Ξέρεις Αγγλικά? Kiss my ass.

Stories