Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Διαβασε την πρωτη απαντηση μου σε αυτο το θεμαΝα ζησεις και να τα κατοστησεις....κοψε καπνισμα ,κοψε τα σουβλακια,προσεχε μην σε πατησει κανας τρελοσ εξω στον δρομο,και στο τελος παρε και προφυλαξη στο σεξ αν γουσταρεις...
Αδερφε ολες οσες μου ειπαν οτι θελουν προφυλακτικο, τον εφαγαν χωρις και δεν το συζητησαμε καν.
ξερεις εκει που βαριαναστεναζετε και οι 2 και ειστε ετοιμοι. κοιταζεστε λιγο. λες πρωτος "προφυλακτικο εχεις γιατι εγω δεν εχω"
"Ωχ ουτε εγω "
Εκεινη την ωρα εχεις ηδη αρχισει και μπαινεις... παει μπηκες.. τελειωσε
ολα αυτα διαρκουν 30 δευτερολεπτα
Μεχρι να ποσταρω 50000 μυνηματα δημοσιευθηκαν.
Οποιος εχει ενημερωθει απο καποιο κεντρο ηπατολογικο, ανοσολογικο κτλπ ξερει με νουμερα ποσες πιθανοτητες εχει κανεις να κολλησει κατι απο σεξουαλικη επαφη με εναν αρρωστο ανθρωπο και ποσες εχει βγαινοντας απο το σπιτι του να πεθανει απο οποιοδηποτε αλλο αιτιο...
Ειπαμε οτι ειχαμε και σχεση με επιστημονα καποτε... αλλα την εχουμε γνωρισει και απο φοβο οτι κατι παθαμε μια συγκεκριμενη και πονεμενη για πολλους κλινικη...
Ωραια η απαντηση της Βιλμας :S... βιλμα εισαι σε εντελως λαθος χωρο παιδι μου... πρεπει να περασεις καποιες διαδικασιες στη ζωη σου πρωτα... αντε σηκω φυγε στην ευχη της παναγιας
Μωρη σαπια
1ον. εγω παντα εχω προφυλακτικα στην τσαντα μου
2ον.Το ποιος ειναι ο σωστος χωρος για μενα το κρινω εγω
3ον. Σε ενοχλησε μηπως οτι δεν ηθελα να κανουμε παρεα ρε ψηλεα ?