Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μπορει να ειναι κ το μοναδικο πραγμα στο οποιο ειμαι μαζι σου 10000000000000000000000000000000000%
παμε μωρη ομαδαρα
μπορει να ειναι κ το μοναδικο πραγμα στο οποιο ειμαι μαζι σου 10000000000000000000000000000000000%
παμε μωρη ομαδαρα
Να ζησεις και να τα κατοστησεις....κοψε καπνισμα ,κοψε τα σουβλακια,προσεχε μην σε πατησει κανας τρελοσ εξω στον δρομο,και στο τελος παρε και προφυλαξη στο σεξ αν γουσταρεις...Ναι ρε συ ειμαι μικρη και θελω να ζησω αρκετα χρονακια ακομη ...
Μαλακα βρωμαγε η πουτσα σου και δεν στον πηρε ακαποτο...
Δε σου δινω να δοκιμασεις παλιαδερφο που να χτυπιεσαι....τον πουλο τωρα...η δική σου στάζει μέλι, καβλιάρη μου???
Και σχεσοβιος ειμαι και δεν ειμαι,και στις δυο δεν γουσταρω προφυλ.
Ναι και θεομουνο να ειναι θα την σουταρω,και ολες τις φορες πιανει και μενουν χωρις προφιλ.βλεπεις ειμαι και εγω θεογκομενος..
ΑΧΕ βαζω για να ειμαι μοιραιος πουτανογαμιας
Να ζησεις και να τα κατοστησεις....κοψε καπνισμα ,κοψε τα σουβλακια,προσεχε μην σε πατησει κανας τρελοσ εξω στον δρομο,και στο τελος παρε και προφυλαξη στο σεξ αν γουσταρεις...
Δε σου δινω να δοκιμασεις παλιαδερφο που να χτυπιεσαι....τον πουλο τωρα...
:S :S :S :S :S :S :S :SΑδερφε ολες οσες μου ειπαν οτι θελουν προφυλακτικο, τον εφαγαν χωρις και δεν το συζητησαμε καν.
. λες πρωτος "προφυλακτικο εχεις γιατι εγω δεν εχω"
"Ωχ ουτε εγω "
Εκεινη την ωρα εχεις ηδη αρχισει και μπαινεις... παει μπηκες.. τελειωσε
ολα αυτα διαρκουν 30 δευτερολεπτα
Ξεχασες κατι ακομη sinner.Να ζησεις και να τα κατοστησεις....κοψε καπνισμα ,κοψε τα σουβλακια,προσεχε μην σε πατησει κανας τρελοσ εξω στον δρομο,και στο τελος παρε και προφυλαξη στο σεξ αν γουσταρεις...
τυπε δεν πιστευω να σκας μυτη στα μπουρδελα ετσι?πριν παω ακομα και στην πουτανα κανω 2-3 χερια μπανιο
σαν να εβγαινα με την γκομενα μου... λουζομαι... μπανιαριζομαι
βαζω καινουργιο φανελακι - μποξερακι... και αποσμητικο...
μοσκοβολαω... την αλλη φορα με ειδε η αλλη και γουσταρε
Ενταξει καλο ειναι να στο σεξ να φοραμε σκουφι στις σχεσεις μας ,αλλα και στη πιπα σκουφι ειναι τραβηγμενο..
γ σενα μπορει.γ την γκομενα οχι.Ενταξει καλο ειναι να στο σεξ να φοραμε σκουφι στις σχεσεις μας ,αλλα και στη πιπα σκουφι ειναι τραβηγμενο..
Ναι το συγκρινω,γιατι ξερω παρα πολλους 45αρηδες 50αρηδες που εφυγαν με φραξιματα αρτηριας απο το λυπος ,και απο καρκινο στα πνευμονια,αντιθετος δεν ξερω καποιον που να εφυγε απο ακαποτο....Συν μερικους γνωστους απο τροχαια..Εσυ ξερεις πολλους απο ακαποτο?συγκρινεις δλδ τωρα το κακο που κανουν τα σουβλακια με το ακαποτο σεξ?
τυπε δεν πιστευω να σκας μυτη στα μπουρδελα ετσι?