Ρε παιδιά... τι να βρεις γκόμενα? Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, σε βρίσκουν αυτές!!! Τι να πω... η εμπειρία μου αυτά λέει... και ΔΕΝ είμαι ούτε Νίκος Παπαδάκης ούτε Μπραντ Πιτ!
Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας ούτε και μόνο μια απάντηση το θέμα του thread...
Ωστόσο, μετά από... κλινικές έρευνες και τη μέθοδο της εις άτοπον απαγωγής, διαπίστωσα ότι αν έχεις αρκετή αυοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να πιάσεις γκόμενα...
Η εμφάνιση οπωσδήποτε βοηθά αλλά όχι πολύ...Αντίθετα παίζει ρόλο το στυλ και κυρίως ο αέρας (συνάρτηση αυτοπεποίθησης- αυτοεκτίμησης)...
Τα λεφτά είναι περίεργη υπόθεση...Σαφώς παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά ούτε από μόνα τους είναι αρκετά ούτε η έλλειψή τους σε καταδικάζει σε αποτυχία...Ειδικά αν δεν απευθύνεσαι σε μοντέλες, wanabe τραγουδίστριες και μπουζουκόβιες αλλά στα ουκ ολίγα σχετικά νορμάλ κορίτσια που υπάρχουν...
Ακόμα και τα άτακτα πορνίδια που απλά ψάχνουν για χορηγό για το Βέρτη και το Χόντο, επειδή θέλουν και κανά πολλαπλό οργασμό δεν αποκλείεται να τον κερατώνουν με κανά μαγκάκο..
Ρόλο παίζει και το πώς επιδεικνύεις τα όποια λεφτά έχεις...Η διαρκής επίδειξη συχνα γυρνάει μπούμερανγκ..
Επίσης παίζει ρόλο το να μην είσαι μίζερος και γκρινιάρης...Αν μονίμως κλαίγεσαι για το πόσο πουτάνες/ κομπλεξικές/ σκατόψυχες είναι οι ελληνίδες και ότι όλα είναι θέμα λεφτών μην έχεις και πολλές απαιτήσεις...
Και τέλος...Υπομονή...Πολλή υπομονή...Ιώβεια...Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές η αρχική αντίδραση γυναικών όταν τις πλησιάζεις θυμίζει λίγο το πρώτο δεκάλεπτο από τη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν...
Αν δεν ψαρώσεις και αντιμετωπίσεις την κατάσταση με χιούμορ και αυτοπεποίθηση και κυρίως με attitude "να και αν μου μιλήσεις, να και αν δε μου μιλήσεις, εσύ χάνεις" αλλά πάντοτε ευγενικά, κάτι θα πετύχεις...
Και σε τελική ανάλυση, δεν είναι υποχρεωμένη όποια γκόμενα μας γυαλίσει να μας κάτσει! Και η χυλόπιττα μέσα στο πρόγραμμα είναι!