Νέα

Πως βρίσκεις γκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eναι ! και εγω και ο πριγκηψ Κροποτκιν απο φασισαμε να το ριξουμε λιγο εξω πολιτικα! Ετσι για την δραση. Οχι ολο κυνηγι και χορους.
Κι εγώ επαναστάτης είμαι βέβαια αλλά η έμπνευσή μου προέρχεται από μια λίγο διαφορετική ιστορική περίοδο...

Στο θέμα μας όμως. Όταν ήμουν κι εγώ πιτσιρικάς είχα λίγο πολύ τις ίδιες εμπειρείες με τους περισσότερους συνομιλητές, δηλαδή ...χοντρές ήττες. Ήμουν και άφραγκος, δεν υπήρχαν και οι κοπέλες από την Ανατολή.

Σιγά σιγά όμως τα πράγματα βελτιώθηκαν (ας είναι καλά το μπακαλικάκι) και επειδή δεν έκανα τη βλακεία να νυμφευθώ όντας αδέκαρος, σήμερα η κατάσταση είναι πολύ καλή. Βέβαια οι γυναίκες που με απασχολούν είναι στην ηλικιακή ομάδα 35-45 όπου το ρίξιμο  είναι πανεύκολο.

Για περαιτέρω δραστηριότητα, ο μαγικός κόσμος των ρδέλων, στούντιο, cg και ct είναι στη διάθεσή μας. Να είμαστε καλά να τον απολαμβάνουμε.

Συνημμένα

• us-anv.gif
    us-anv.gif
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 27

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Mια ειναι η λυση για να ριξεις γκομενα στον δρομο..

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ   :2funny: :2funny:

εκτος απο τρικλοποδια παιζει πολυ και το σοτοκαν καρατε!και γενικοτερα οι πολεμικες τεχνες.....γιατι γουσταρω πολυ να πεφτουν αιμοφυρτες οι κωλοπουτανες ρουφιανες καριολες που μας το παιζουν και θυτες με 700 ευρω τον μηνα!ουστ απο δω ρε.....μονο σε ατακτα θα τον δινουμε....οι υπολοιπες στην αγαμια!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εκτος απο τρικλοποδια παιζει πολυ και το σοτοκαν καρατε!και γενικοτερα οι πολεμικες τεχνες.....γιατι γουσταρω πολυ να πεφτουν αιμοφυρτες οι κωλοπουτανες ρουφιανες καριολες που μας το παιζουν και θυτες με 700 ευρω τον μηνα!ουστ απο δω ρε.....μονο σε ατακτα θα τον δινουμε....οι υπολοιπες στην αγαμια!
kai to wado ryu.... ;) ;) ;)

Επισκέπτης
βασο μεγαλε και ιπερτατε αρχοντα του φραπε ειμαι μαζι σου!πρεπει να τιμορουμε μονο ατακτα πορνιδια....μακρια απο τις ψιλομιτες με το μεγαλο τουπε τουσ!παλιοξεβρακοκεφαλες του κερατα!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
  Πολυ το αναλυετε και δεν αξιζει το κόπο. Κοιταξτε εκιε να εχετε κανα χομπυ να περνατε ευχαριστα τη μερα σας και απο μονια αλλο τίποτα.

και ο Μπεκαμ δεν εχει χάσει πεναλτι, δεν εχει κανει ηλίθια κουρεματα?????

(μιλαω εκ πειρας τοσα χρονια καθομαι λιγο εξω απο την μεγαλη περιοχη και σκεφτομαι τωρα η γκομενα θελει να σουταρω ή κανουμε προπόνηση κα θελει να ανταλάξουμε πασίτσες.

μετα παντρευεσαι και λες γιατι με παντρευτηκε επειδη το ενα ή επειδη το αλλο κοκ κοκ κλπ κλπ)

ΖΗΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (χωρις κινητα και παπαριες)

YΓ Μπορειτε επισης να στηθειτε στην παραλιακή με ταμπελα ΘΕΛΩ ΝΑ πηδηξω ή ΘΕΛΩ ΓΚΟΜΕΝΑ ή να περιμενετε κανα αυτοκίνητο να σας πει ο οδηγος θελετε να γαμήσησετε? (αν καποιος αγνωστος σας ρωτήσει αν θελετε να πηδηξετε ειναι γιατι τον αγγιξε το ΑΧΕ) :uglystupid:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Στην Πανια βρισκεις γκομενα. Και οχι μονο. Αν εισαι και τυχερος καβαντζωνεις και Σι-Ντι.  :cheesy: :cheesy:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μη σου πω οτι μπορει να καβατζωσεις και τιποτα ευρωπουλιές..  :think: :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
Στην Πανια βρισκεις γκομενα. Και οχι μονο. Αν εισαι και τυχερος καβαντζωνεις και Σι-Ντι.  :cheesy: :cheesy:

και αν ουτε σι-ντι κανεις τουλαχιστον γνωριζεις και απο κοντα τις στριπτιτζουδες (εαν εισαι γκαντεμης βεβαια μπορει να στη πέσει η μαλαμω ή η γυναικα Μαραντόνα)

Πλακα πλακα ενας ωραιος τροπος να βρεις γκόμενα ειναι να κλαψομουνιαζεσαι πόσο σε πλήγωσε η πρωην σου

Ηξερα τυπο που τον εστειλε η γκομενα 6 μηνες πριν το γαμο και με το "δραμα" του ειχε ρίξει 2-3  

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
  Το "πηγε να παιχτει φαση" σημαινει του πήρα μια πιπα αλλα ως γνωστον ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ
παρδον για τη δικη μου φαση με το κολλητο αναφερεσαι?
οχι για να ξερω.. να παρεξηγηθω ή οχι... :2funny:
τετοιες κολλητες εχετε εσεις? να του γνωρισω καμια αν ειναι του παιδιου  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Πλακα πλακα ενας ωραιος τροπος να βρεις γκόμενα ειναι να κλαψομουνιαζεσαι πόσο σε πλήγωσε η πρωην σου

Ηξερα τυπο που τον εστειλε η γκομενα 6 μηνες πριν το γαμο και με το "δραμα" του ειχε ρίξει 2-3 

πλακα πλακα θα ηθελα να γνωρισω μια μονο μια κοπελα που να συγκινειται σε τετοιο βαθμο (δλδ να του κατσει για συμπαρασταση χαχαχα) με το ερωτικο δραμα καποιου για αλλη!!!
μου φαινεται αδιανοητο... τελικα πρεπει να ειμαι τρομερα εγωιστρια lol

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ή τρομερη πατσαβουρα σε διανοητικο επιπεδο :P

χαχαχαχαχαχ λαθος.......νομιζα οτι ειπες πρεπει να ΕΙΝΑΙ τρομερα εγωιστρια.......
οποτε συνεχιζω και λεω οτι η συγκεκριμενη γκομενα πρεπει να ειναι τρομερα πατσαβουρα σε διανοητικο επιπεδο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά... τι να βρεις γκόμενα? Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, σε βρίσκουν αυτές!!! Τι να πω... η εμπειρία μου αυτά λέει... και ΔΕΝ είμαι ούτε Νίκος Παπαδάκης ούτε Μπραντ Πιτ!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε παιδιά... τι να βρεις γκόμενα? Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, σε βρίσκουν αυτές!!! Τι να πω... η εμπειρία μου αυτά λέει... και ΔΕΝ είμαι ούτε Νίκος Παπαδάκης ούτε Μπραντ Πιτ!

Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας ούτε και μόνο μια απάντηση το θέμα του thread...

Ωστόσο, μετά από... κλινικές έρευνες και τη μέθοδο της εις άτοπον απαγωγής, διαπίστωσα ότι αν έχεις αρκετή αυοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να πιάσεις γκόμενα...
Η εμφάνιση οπωσδήποτε βοηθά αλλά όχι πολύ...Αντίθετα παίζει ρόλο το στυλ και κυρίως ο αέρας (συνάρτηση αυτοπεποίθησης- αυτοεκτίμησης)...
Τα λεφτά είναι περίεργη υπόθεση...Σαφώς παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά ούτε από μόνα τους είναι αρκετά ούτε η έλλειψή τους σε καταδικάζει σε αποτυχία...Ειδικά αν δεν απευθύνεσαι σε μοντέλες, wanabe  τραγουδίστριες και μπουζουκόβιες αλλά στα ουκ ολίγα σχετικά νορμάλ κορίτσια που υπάρχουν...

Ακόμα και τα άτακτα πορνίδια που απλά ψάχνουν για χορηγό για το Βέρτη και το Χόντο, επειδή θέλουν και κανά πολλαπλό οργασμό δεν αποκλείεται να τον κερατώνουν με κανά μαγκάκο..
Ρόλο παίζει και το πώς επιδεικνύεις τα όποια λεφτά έχεις...Η διαρκής επίδειξη συχνα γυρνάει μπούμερανγκ..

Επίσης παίζει ρόλο το να μην είσαι μίζερος και γκρινιάρης...Αν μονίμως κλαίγεσαι για το πόσο πουτάνες/ κομπλεξικές/ σκατόψυχες είναι οι ελληνίδες και ότι όλα είναι θέμα λεφτών μην έχεις και πολλές απαιτήσεις...

Και τέλος...Υπομονή...Πολλή υπομονή...Ιώβεια...Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές η αρχική αντίδραση γυναικών όταν τις πλησιάζεις θυμίζει λίγο το πρώτο δεκάλεπτο από τη Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν...
Αν δεν ψαρώσεις και αντιμετωπίσεις την κατάσταση με χιούμορ και αυτοπεποίθηση και κυρίως με attitude "να και αν μου μιλήσεις, να και αν δε μου μιλήσεις, εσύ χάνεις" αλλά πάντοτε ευγενικά, κάτι θα πετύχεις...

Και σε τελική ανάλυση, δεν είναι υποχρεωμένη όποια γκόμενα μας γυαλίσει να μας κάτσει! Και η χυλόπιττα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Παιδιά και εγώ συμφωνώ πως κανόνες δεν υπάρχουν...εγώ περισσότερο πιστεύω πως όλα είναι θέμα στιγμής...θέμα τύχης να το πώ καλύτερα...το σίγουρο είναι πως αν δεν φας χυλόπιτα,γκόμενα δεν βγάζεις...και αν πεί κάποιος πως δεν έχει φάει 2 πράγματα συμβαίνουν:ή είναι ψεύτης ή...παρθένος!!!Αλλά γενικά θεωρώ πώς είναι θέμα στιγμής...και τύχης φυσικά!!!Εγω θα ρωτήσω κάτι άλλο:σας έχει τύχει να βρείτε κάποια που να πείτε πως είναι η γυναίκα της ζωής σας?Εμένα 2 φορές...η 1 δεν έκατσε κάτι...ήταν από το φιλικό περιβαλλόν,μιλήσαμε και είπε πως είναι καλύτερα να μείνουμε φίλοι....η άλλη,αυτή που είναι τώρα που μιλάμε,ακόμα δεν έχουμε μιλήσει...είναι όμως πολύ δύσκολη περίπτωση....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
''Γυναίκα της ζωής μου'',για όποιον ρωτήσει,εννοείται η γυναίκα που χαλαρά θα παντρευόμουν....που σε πρώτη φάση δεν με ενδιαφέρει να κάνω σεξ μαζί της....

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
1)βαζεις αγγελια στην χρυση ευκαιρια
2)πηγαινεις συχνα σουπερ μαρκετ και την πεφτεις εκει
3)πηγαινεις σε μερη που εχει λαικη το σαββατο,και καραδοκεις.προσφερεσαι να μεταφερεις τα ψωνια της κυριας
4)πας σε κλαμπ που γινεται παιχνιδι
5)την πεφτεις μεσω ιντερνετ
6)διαδιδεις σε ολη τη γειτονια οτι ψαχνεις γκομενα
7)βαζεις τη θεια ασημινα απο το χωριο ,να ψαξει για σενα
8)κολλας στους τοιχους αυτοκολλητα''ψαχνω κοπελλα"'
9)αποκτας εναν πιστο γκει φιλο που σου κανει κονε
10)απευθυνεσε στον ιερεα της περιοχης σου λεγοντας του οτι αν δε παταχθει η υπογγεννητικοτης την κατσαμε ολοι
11)την πεφτεις σε κολ γκερλ που καλεις σπιτι
12)τους καλοκαιρινους μηνες την πεφτεις στις παραλιες
13)στηνεις καρτερι εξω απο τραπεζες και οποια γουσταρεις της δινεις χαρτακι με το τηλεφωνο σου
14)πηγαινεις σε γυμναστηριο που εχεις τσεκαρει οτι εχει μουνια
15)γραφεσαι σε σχολη ταγκο
αντε αρκετα δεν σας ειπα?

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Μερικοί νομίζουν ότι θα βρούν μια γυναίκα χωρίς κόπο, θα είναι ωραία, θα είναι πουτάνα στο κρεββάτι, δε θα ξενοκοιτάει, θα κάνει για οικγένεια και θα την κερατώνουν που και πού. Με τέτοια λογική, είναι αναπόφευκτο να μη αλλάζει ο ερωτικός τους τομέας. Σε μερικά πράγματα συμβιβάζεσαι γιατί απλά δεν υπάρχει το τέλειο, αλλά αυτό που πλησιάζει σε αυτά που εμείς ψάχνουμε.
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν η γυναίκα είναι θεογκόμενα, οποτε αμέσως αμέσως έχω μεγάλη γκάμα θηλυκών για να παίξω μπάλα.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Μερικοί νομίζουν ότι θα βρούν μια γυναίκα χωρίς κόπο, θα είναι ωραία, θα είναι πουτάνα στο κρεββάτι, δε θα ξενοκοιτάει, θα κάνει για οικγένεια και θα την κερατώνουν που και πού. Με τέτοια λογική, είναι αναπόφευκτο να μη αλλάζει ο ερωτικός τους τομέας. Σε μερικά πράγματα συμβιβάζεσαι γιατί απλά δεν υπάρχει το τέλειο, αλλά αυτό που πλησιάζει σε αυτά που εμείς ψάχνουμε.
Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν η γυναίκα είναι θεογκόμενα, οποτε αμέσως αμέσως έχω μεγάλη γκάμα θηλυκών για να παίξω μπάλα.

aspirin συμφωνώ με την αναλυσή σου ... αλλά κάτι άλλο
θέλω να σε ρωτήσω...
:uglystupid:
Το μικρό σου όνομα μήπως είναι Σαββας ?

χαχα :grin: :grin: :grin:

πλακα κάνω

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντως ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, τουλαχιστον ΜΙΑ γκομενα που εχουμε γνωρισει στο νετ, την εχουμε πηδηξει (εστω κι αν ΔΕΝ ειναι αυτος ο σκοπος μας οταν μπαινουμε σε καποιο φορουμ)
Δεν ξερω ποσοι αλλοι απο μας εχουν πολλαπλασιο σκορ...
Αλλά ο αριθμος "1" ειναι  στανταρ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom