Νέα

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 353
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πως θα αντιδρούσατε εαν ειχατε γιο και σας ελεγε οτι ειναι <γκει> ?

• Θα το επερνα ψυχραιμα για να βρω λυση

Ψήφοι: 44 32,8%
  • Θα τον εδιωχνα απο το σπιτη

Ψήφοι: 12 9,0%
  • Η αγαπη μου προς αυτον δεν θα υπηρχε αλλο

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα τον σκοτωνα επιτοπου

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν ξερω/Δεν απαντω

Ψήφοι: 18 13,4%
  • Θα τον εστελνα με τον λιλα για ταινια να βγαλει κανα φραγκο

Ψήφοι: 24 17,9%
  • Σιγα, και εγω πουστρα ειμαι ας μοιασει και αυτος σε μένα

Ψήφοι: 7 5,2%
  • Θα παθαινα εγκεφαλικο

Ψήφοι: 16 11,9%
  • Δεν εχω γιο, και ουτε σκοπευω να αποκτησω γενικα παιδια

Ψήφοι: 13 9,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το ερωτημα θα το θεωρησω απλως ρητορικο.αν παρ'ολα αυτα θελετε μια απαντηση το μονο πραγμα που θεωρω ανωμαλια ειναι να καταπιεζει καποιος τις επιθυμιες του.
τα υπολοιπα(περι κ.τραμουντανα)μου ειναι αδιαφορα.

Καλά μην 'τα παίρνεις'. Άσχετα που θεωρώ λάθος τέτοιου είδους κατινιές, ο Τράμυς είναι πρώτος σε παρόμοια σχολιάκια.

Επισκέπτης
κιθαρα σκεφτεσαι να σου βγαινε ο γιος πανκιοφρικιο σαν τον απολυτο; :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.art.siroko.gr/images/%CE%A3.%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A3%20%20%CE%A4%CE%9F%20%CE%A8%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9F.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Άμα έχει πρώτυπο τον απόλυτο,στον καιάδα κατ'ευθείαν :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κιθαρα σκεφτεσαι να σου βγαινε ο γιος πανκιοφρικιο σαν τον απολυτο; :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.art.siroko.gr/images/%CE%A3.%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A3%20%20%CE%A4%CE%9F%20%CE%A8%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%9F.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δεν τον νοιαζει πως θα ειναι τυπε
αρκει να μην τον λεει τυπο ;D

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
αν θες να το πεις ανετη πεστο.δε μου φαινεται ομως...νορμαλ μου φαινομαι. :2funny:
Βρε δεν είπα ότι δεν είσαι νορμάλ.  :cheesy:

Απλά είπα ότι σε βρίσκω πολύ cool για το θέμα αυτό.  :P

Οι περισσότεροι γονείς θα ξενερώνανε (τουλάχιστον) αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στα παιδιά τους.

Αυτό τίποτα άλλο.

Εντάξει ..... είναι ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι πιο ανοιχτόμυαλοι και πιο συγκαταβατικοί. :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Βρε δεν είπα ότι δεν είσαι νορμάλ.  :cheesy:

Απλά είπα ότι σε βρίσκω πολύ cool για το θέμα αυτό.  :P

Οι περισσότεροι γονείς θα ξενερώνανε (τουλάχιστον) αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στα παιδιά τους.

Αυτό τίποτα άλλο.

Εντάξει ..... είναι ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι πιο ανοιχτόμυαλοι και πιο συγκαταβατικοί. :)
ωραιο θα ηταν να ημασταν ολοι ετσι.γτ και γω πολλα πραγματα βρισκω "ανωμαλα"που μια μεριδα ατομων βρισκει νορμαλ.
εναν ιδανικο κοσμο...μπλα μπλα... :sunglasses:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εαν ο γιος εβγαινε γκει θα τον εβγαζα Αβραμη, κι αν γινοταν πουστης χιπις Πουστικη Κιθαρα

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    105,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Η χειρότερη αποτυχία για έναν πατέρα θα είναι να κάνει δύο δίδυμα....ο ένας να έχει σαν πρώτυπο τον απόλυτο,και ο άλλος τον σφέρδεκλο....τότε αντί για παιδικό σταθμό,θα στέλνουν τα παιδιά τους απ'ευθείας στα ΚΑΠΗ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σκεφτεσαι γιο απολυτου και γιο σφερδεκλου στο νηπιαγωγειο να πινουν χαμομηλι αντι για μιλκο και να παιζουν στο διαλειμμα κολτσινα αντι για κρυφτο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σκεφτεσαι γιο απολυτου και γιο σφερδεκλου στο νηπιαγωγειο να πινουν χαμομηλι αντι για μιλκο και να παιζουν στο διαλειμμα κολτσινα αντι για κρυφτο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ τους σκέφτομαι ντυμένους με καβουράκι στο κεφάλι και κομπολόι στο χέρι.....και φυσικά να αποκαλούν ο ένας τον άλλο "τύπε"

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Και γαμω τα παιδια θα ηταν... :rockon: :rockon:
statler.jpg

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Δε μου λες; Καλαμπακα πηγες καμια βολτα;
Ηταν γυναικα ή αγορακι η Αντιγονη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom