Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αυτος ειναι ο μαλακοβιολης που γελας μαζι του για μενα Λουκριτια.... ;)
Ελπιζω να καταλαβαινεις μερικα πραγματα ;)
δε μου χρειαζονται...οτι θελω να πω το λεω.
Εγω παντως αν κανω ποτε γιο, οταν γινει 15 εβδομαδων θα τον παω στην Τουμπα κι οταν γινει 15 ετων θα του φερω cg
μην ξεχασεις οταν γινει 15 μηνων στο μπιμπερο να του βαζεις και μαλαματινα με κοκα κολα......Εγω παντως αν κανω ποτε γιο, οταν γινει 15 εβδομαδων θα τον παω στην Τουμπα κι οταν γινει 15 ετων θα του φερω cg
το να αποδεχεσαι τις επολογες καποιου θελω να πιστευω οτι το θεωρεις δειγμα πολιτισμου.Ελπιζω να κανεις πλακα (μαλλον προφανως).
Δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος μιλαει σοβαρα οτι ειναι δειγμα πολιτισμου ο ανδρας να τρωει ωμο κρεας στον κωλο.
το οτι ειναι παπαρας σε κατι καποιος δεν αναιρει οτι αμα πει κατι πετυχημενο θα συμφωνησω η θα γελασω...Αυτος ειναι ο μαλακοβιολης που γελας μαζι του για μενα Λουκριτια.... ;)
μην ξεχασεις οταν γινει 15 μηνων στο μπιμπερο να του βαζεις και μαλαματινα με κοκα κολα......
γτ σε μενα η παραθεση ρε ???δε το εκανα εγω...
το οτι ειναι παπαρας σε κατι καποιος δεν αναιρει οτι αμα πει κατι πετυχημενο θα συμφωνησω η θα γελασω...
το να αποδεχεσαι τις επολογες καποιου θελω να πιστευω οτι το θεωρεις δειγμα πολιτισμου.
Όχι δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με μία και καλά γυναίκα που έχει 22000 μηνύματα σε site για πουτάνες. Καλά να περνάς. Α και η Λουκρητία γάτο έψαχνε όχι γάτα.σχετικοτατο.και δε το παιζω.δε το θεωρω κατι.αλλη μαλακια εχεις να πεις η εκλεισε ο κυκλος?
γτ σε μενα η παραθεση ρε ???δε το εκανα εγω...
Κοίτα όλοι, άντρες γυναίκες είμαστε έτοιμοι να σχολιάσουμε εύκολα τους άλλους και να μην κοιτάμε τα δικά μας λάθη, ελλατώματα, παραλείψεις.γ αυτους που το θεωρουν ανωμαλια....
εγω πχ δε το θεωρω...
ανωμαλια θεωρω πολλα αλλα που ακουω κατα καιρους απο καραστρ8 τυπους...
αλλα εκει παυει να ειναι ανωμαλια γτ ...?!κανεις δε ξερει...
Σιγουρα ετσι ειναι, αλλα κι εγω σε πολλα θα μπορουσα να γελαω, αλλα δεν το κανω παντα ;)το οτι ειναι παπαρας σε κατι καποιος δεν αναιρει οτι αμα πει κατι πετυχημενο θα συμφωνησω η θα γελασω...
Τωρα ειναι σωστο....Όχι δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με μία και καλά γυναίκα που έχει 122000 μηνύματα σε site για πουτάνες. Καλά να περνάς. Α και η Λουκρητία γάτο έψαχνε όχι γάτα.
Σιγουρα ετσι ειναι, αλλα κι εγω σε πολλα θα μπορουσα να γελαω, αλλα δεν το κανω παντα ;)
και;;;Όχι δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με μία και καλά γυναίκα που έχει 22000 μηνύματα σε site για πουτάνες. Καλά να περνάς. Α και η Λουκρητία γάτο έψαχνε όχι γάτα.
καλα το με τι γελας ας το αφησουμε...Σιγουρα ετσι ειναι, αλλα κι εγω σε πολλα θα μπορουσα να γελαω, αλλα δεν το κανω παντα ;)
Μεταφραση:Οταν ο τραμουντανας στραπονιαζεται απο τανες δεν εχουμε σεξ παρα φυση καθοτι η συνευρεση ειναι ετεροφυλοφιλικη.αυτό είναι το τελικό συμπέρασμα και είναι σωστό... αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί κατά φύση ειδικά στην περίτπωση του φύλου...
καλα το με τι γελας ας το αφησουμε...