Επισκέπτης
τελικα κανενας δεν απαντησε πως θα αισθανοντουσαν ολοι πως θα αισθανοσασταν εσεις ειπατε
πιστευω πως θα αισθανοντουσαν ασχημα και θα μας λεγαν να το ξανανοιξουμε
Αν έκλεινε που αλλού θα μαζευόντουσαν όλοι οι αγράμματοι κάγκουρες;
Πως αλλιώς θα κονόμαγαν κάποιοι από διαφημίσεις μπουρδέλων;
Που αλλού θα εξέθεταν τους προβληματισμούς τους οι απόφοιτοι της Σχολής Ηλιθίων;
Αν ένα μπουρδέλο είναι το σπίτι σας, τότε σας λυπάμαι γιατί αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σας είναι μπουρδέλο.
Κατά τα άλλα ψάχτε να βρείτε την καλή ιερόδουλη με την ελπίδα ότι το εικοσάρικο θα πείσει την πόρνη να σας γουστάρει για 5 λεπτά.
δεν μπορεί να κλείσει αυτός ο ναός του σεξ, του πάθους και της ενημέρωσης
πες μας, δε θα τραβούσες τις βυζάρες σου αν έκλεινε???
Περσυ δεν ειχε κλειση για ενα δυο μηνες περιπου και ψαχνομασταν δεν ξεραμε που να γραψουμε δεν μας αρεσαν τα αλλα και μολις ξανανοιξε μου ηρθε email οτι επαναλειτουργη και με το τηλ ειδοποιησα αμεσως και αλλους της παρεαςδεν μπορεί να κλείσει αυτός ο ναός του σεξ, του πάθους και της ενημέρωσης
δεν μπορεί να κλείσει αυτός ο ναός του σεξ, του πάθους και της ενημέρωσης
Περσυ δεν ειχε κλειση για ενα δυο μηνες περιπου και ψαχνομασταν δεν ξεραμε που να γραψουμε δεν μας αρεσαν τα αλλα και μολις ξανανοιξε μου ηρθε email οτι επαναλειτουργη και με το τηλ ειδοποιησα αμεσως και αλλους της παρεας
αιωνια πιστος!!!Περσυ δεν ειχε κλειση για ενα δυο μηνες περιπου και ψαχνομασταν δεν ξεραμε που να γραψουμε δεν μας αρεσαν τα αλλα και μολις ξανανοιξε μου ηρθε email οτι επαναλειτουργη και με το τηλ ειδοποιησα αμεσως και αλλους της παρεας
σε ολους το ιδιο τυπεεμενα θα με ελειπε πολυ !!
Εμένα μαρέσει πολύ,αν και δεν συμμετέχω πολύ,γιατι θα βρείς ανθρώπους όλων των ηλικιών,των κοινωνικών ομάδων,των πολιτικών πεποιθήσεων,θα δείς όντως απο τον μεγαλύτερο βλάκα κάφρο μέχρι τον ποιό ξύπνιο και ψαγμένο και αυτό δεν το έχω συναντήσει σε άλλο ελληνικό site.
πως θα επρεπε να νιωσω δλδ;
αυτο ειναι μονιμο συναισθημα ρε..ηλίθια, αλλα αυτο ειναι οφ τοπικ