Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (9 μέλη και 42 επισκέπτες)
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
245
Πόντοι
21
Φίλος η ζω
Κοιτα δεν λέω ότι ήταν σωστό ούτε μαγκιά. Σίγουρα σε πολλούς δεν θα αρέσει κ πολύ θα είναι αντίθετοι με κάτι τέτοιο. Αλλά ναι εγώ τότε την έβρισκα κ δεν με χαλούσε η φάση. Μετά από τόσα χρόνια θα σου πω ότι αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα το διαχειριζόμουν πιο έξυπνα τότε αυτό που είχα.
Αλλά τέλος καλό όλα καλα
Φίλος η ζωή νομίζω δεν θέλει και πολλές μαγικές λίγες και άλλες πάντως θα τονίσω ότι σε αυτούς που δεν αρέσει η φάση και είναι αντίθετοι όταν κάνουν τα πολλαπλά ραντεβού με εκδιδόμενη εκείνη την στιγμή δεν τους πειράζει με πόσους έχει πάει και μπορεί και ακα αλλά στην σχέση τους πειραζει

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.261
Πόντοι
1.041
Φίλος η ζω

Φίλος η ζωή νομίζω δεν θέλει και πολλές μαγικές λίγες και άλλες πάντως θα τονίσω ότι σε αυτούς που δεν αρέσει η φάση και είναι αντίθετοι όταν κάνουν τα πολλαπλά ραντεβού με εκδιδόμενη εκείνη την στιγμή δεν τους πειράζει με πόσους έχει πάει και μπορεί και ακα αλλά στην σχέση τους πειραζει
Καλά όταν μετά από λίγο καιρό μιλάγαμε κανονικά για την δουλειά τους. Το τι τους ζητάνε οι πελάτες να κάνουν κ να τους κάνουν δεν έχεις ιδέα κ τις πληρώνουν κ αδρά για αυτο…. Οπότε τώρα να μου πουν τι… αλλά οκ. Δημοκρατία έχουμε

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
245
Πόντοι
21
το μονο διαφορετικο που κανουν ειναι να πηγαινουν και εκδρομες
Νομίζω έχουν και λίγο τρέλα παραπάνω με την καλή έννοια βέβαια ίσως καλύτερες στο σεξ και πάθος για ζωη

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.288
Πόντοι
456
Καλημέρα συμφορουμίτη.

Επέτρεψε μου να σου εξηγήσω περαιτέρω την οπτική μου.

Ο απαίσιος αυτός όρος που στηλίτευσες χρησιμοποιήθηκε επίτηδες και ήταν εύστοχος, αφού μόνος σου προσέθεσες μια κρίσιμη λεπτομέρεια. Αυτή του ναρκισσισμού.

Ας εξετάσουμε την λέξη αυτή από την δική μας και την δική της οπτική, ξεκινώντας από την δική της.

Εάν εσύ, αγαπητέ Τιμωρέ, ξυπνούσες σήμερα, η δουλειά σου ήταν να κάνεις σεξ με γυναίκες και να πληρώνεσαι αδρά γι' αυτό, θα θεωρούσες τον εαυτό σου τελειωμένο; θα σου ήταν εύκολο να μείνεις σε μια σχέση; θα γυρνούσες την πλάτη στο καλύτερο; θα ήσουν πιστός; αφοσιωμένος; θα έκανες παραχωρήσεις; και κυρίως... θα ήσουν μετριόφρων; Η απάντηση είναι ένα τρανταχτό όχι.

Ας εξετάσουμε την δική μας οπτική.

Δημιουργείς σχέση με μια γυναίκα που βγάζει περισσότερα χρήματα από σένα, έχει περισσότερους συντρόφους από σένα, έχει ακριβότερα ρούχα από σένα, είναι πιο ανεξάρτητη από σένα, είναι ίσως πιο ώριμη από σένα και με πιο γερό στομάχι. Εν κατακλείδι, δεν σε έχει ανάγκη. Αυτό εσύ το εκλαμβάνεις ως ναρκισσισμό, αν δεις τη σχέση σας ανταγωνιστικά. Εάν όμως την δεις ως μια πρόκληση, θα λειτουργήσει ως motivator για να βελτιώσεις τον χαρακτήρα σου. Όχι ως υποτακτικός σύντροφος που πέφτει θύμα τυχόν χειριστικων της συμπεριφορών, ούτε ως εικοσιτετράωρο ΑΤΜ. Ως άντρας που κρατάει δίπλα του μια γυναίκα που "πολιορκείται" καθημερινά.

Όσον αφορά τις ύβρεις σου απέναντι τους, προδίδουν μίσος. Η αλήθεια στη ζωή είναι ότι η λέξη "μίσος" δεν υφίσταται, πίσω της κρύβεται η λέξη "ζήλια". Αισθάνεσαι δηλαδή κάποιας μορφής ανασφάλεια ή έχεις απωθημένα. Σεβαστό. Ο ίδιος πέρασα από παρόμοιες φάσεις.

Το επιχείρημα "εύγε γιε μου", αν και εύστοχο, είναι δυστυχώς... ένα επιχείρημα με το οποίο παραμυθιάζουμε τον εαυτό μας. Γιατί; μα γιατί η πλειοψηφία προσεγγίζει μια εκδιδόμενη ξέροντας από πριν το επάγγελμα της. Έχοντας ήδη πάει με κάποια εκδιδόμενη, μια πράξη για την οποία οι γονείς σου θα απαντούσαν με τον ίδιο ακριβώς σαρκαστικό και υποτιμητικό τρόπο.

Όπως ανέφερα πριν, κανένας δεν σε αναγκάζει να συνάψεις μιαν τόσο... περίπλοκη σχέση. Επανέρχομαι λοιπόν στο αρχικό μου επιχείρημα, ότι εάν την δεις ως πρόκληση στο να βελτιώσεις πτυχές της ζωής σου και όχι αμυντικά, τότε ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για σένα τον ίδιο.

Με άλλα λόγια, η εκδιδόμενη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων εξαρτησιογόνων και ταλαιπωρημένων γυναικών, θα είναι λιγότερο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ από φτηνές αντρικές - χειριστικές θα πω - μεθόδους, πολλές από τις οποίες θα λειτουργούσαν με απόλυτη επιτυχία σε μια κοπέλα της διπλανής πόρτας. Βλέπεις, η εκδιδόμενη, βιώνει στο πετσί της τις χειρότερες ανδρικές συνπεριφορές μέσα από το επάγγελμα της, σε αντίθεση με μια άλλη γυναίκα, consequently μαθαίνει να βλέπει το bullshit a mile away. Εν καιρώ.
Τύπε τα Άλφα, Βήτα κλπ. δεν είναι πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.
Είναι πώς σε βλέπει η κοινωνία.
Όπως σου είπα και το πρεζάκι που σέρνεται, εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του είναι ο βασιλιάς του πλανήτη.
Η κοινωνία τις πουτάνες τις θεωρεί τελειωμένες, όπως και τους ζιγκολό.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
245
Πόντοι
21
Καλά όταν μετά από λίγο καιρό μιλάγαμε κανονικά για την δουλειά τους. Το τι τους ζητάνε οι πελάτες να κάνουν κ να τους κάνουν δεν έχεις ιδέα κ τις πληρώνουν κ αδρά για αυτο…. Οπότε τώρα να μου πουν τι… αλλά οκ. Δημοκρατία έχουμε
Ναι έχω ακούσει και μου έχουν πει πολλά και σε μενα

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
43
Πόντοι
0
Μην ξεχνάμε και τίς κοπελιές του onlyfans, εν αγνοία των συντρόφων τους . Φωτό, βίντεο, τσατ, γνωριμίες, ενίοτε και συναντήσεις... Η σχέση τους λέτε να το ξέρει; Κρυφά όλα, διπλή ζωή, αυτές ταλαιπωρούνται. Γνώμη μου.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
245
Πόντοι
21
Μην ξεχνάμε και τίς κοπελιές του onlyfans, εν αγνοία των συντρόφων τους . Φωτό, βίντεο, τσατ, γνωριμίες, ενίοτε και συναντήσεις... Η σχέση τους λέτε να το ξέρει; Κρυφά όλα, διπλή ζωή, αυτές ταλαιπωρούνται. Γνώμη μου.
Αυτές του οnlyfans είναι σαν τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω από μια παπαρουνα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
245
Πόντοι
21
Τι εννοείς πως θα ήταν η συμπεριφορά μας;
Οπως αρμόζει σε κάθε σχέση
Δηλαδή πιστεύετε επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν μπορούμε να αγαπήσουμε κ να αγαπηθουμε;
2025 έχουμε
Εάν και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ πολύ σε παω από τις απαντήσεις που δίνεις και στο νήμα σου πολύ ωραίες και απλες

JuicyKlei0

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2024
Like
2.872
Πόντοι
441

Bobiras77

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
6
Πόντοι
0
Τύπε τα Άλφα, Βήτα κλπ. δεν είναι πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.
Είναι πώς σε βλέπει η κοινωνία.
Όπως σου είπα και το πρεζάκι που σέρνεται, εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του είναι ο βασιλιάς του πλανήτη.
Η κοινωνία τις πουτάνες τις θεωρεί τελειωμένες, όπως και τους ζιγκολό.

Αγαπητέ, οι όροι χρησιμοποιηθηκαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο αλλά εθελοτυφλείς και μου επαναλαμβάνεις άσχετα πράγματα.

Για να μην επαναλαμβανομαι και εγώ, σε προτρέπω να διαβάσεις πάλι το αρχικό μου σχόλιο.

Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε μια επικοδομητική συζήτηση.

Έχεις συνάψει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη βίζιτα ως μη πελάτης για πάνω από έξι μήνες;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
114
Πόντοι
0
-Μωρο μου πως ήταν σήμερα η μέρα σου; (δεν γίνεται να ρωτήσει πως πήγε η δουλειά)

-Τα ίδια ζουζούνι μου. Ηρθαν να με δουν. (δεν γίνεται να πει κάτι άλλο)

-Τι εννοείς μωρή ηρθαν να σε δουν; τι είσαι; διευθυντης τραπέζης ή πολιτικό πρόσωπο;
(όπως καταλαβαίνετε πρέπει να αποφεύγεται τέτοια συζήτηση)

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.790
Πόντοι
2.596
Ναι αλλά γιατί το λες αυτό που πάει το μυαλό σου
Άντρας με μουστάκι και γυναίκα με βυζί δεν πρέπει να δέχονται ορμήνιες έλεγε ο μακαρίτης παππούς που έφτασε ως τη 2η Δημοτικού.
Αυτό εσύ (ο λόγος ύπαρξης του νήματος) το γνωρίζεις και δεν θέλω να απολογηθείς σε μένα...
Πριν χρόνια παρολίγο να γίνει τζέρτζελος αλλά τότε ήμουν 26 και η Ελένη 22, τώρα οι περισσότερες είναι κόρες μου ηλικιακά, άρα προς τι;
Τα έχω πει σε άλλο δικό μου νήμα, ώρα να δω κανένα ΝΒΑ αν αξίζει.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
663
Πόντοι
81
Κάτι threads ρε φίλε, σαν να ρωτάτε πως θα συμπεριφερθεί ένας δημόσιος υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα ή το αντίθετο :P

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.713
Πόντοι
6.056
Λοιπον παω να συνεχίσω τον καφε μου στον mr malakas....
Mr Malakas θα λέγεται μέχρι του χρόνου.

Από του χρόνου ο θεσμός
θα λέγεται Mr Barock .

Στο μέλλον ... δεν θα λέμε ότι ο Barock ήταν μαλάκας ...

θα λέμε ότι οι Μαλάκες είναι Barock !!!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
271
Πόντοι
26
Το θεωρώ πολύ σπάνιο και ασυνήθιστο μια εκδιδόμενη να κάνει σοβαρή σχέση με πελάτη της. Ακόμα και αν μπει το συναίσθημα στην μέση θα κρατηθεί απόσταση και από τις δύο πλευρές.
μια εκδιδόμενη μπορει να ερωτευτεί πελάτη της?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom