Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 296
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
233
Πόντοι
280
Εχω συνηθησει στο ρομαντσο και στο αυθορμητο (τυπου τα κατεβαζω και μπαινω) και γιαυτο για τωρα εστω δεν με κοβω (οταν δεν θα μπορω να σταυρωσω γκομενα ναι οκ).
Εγώ πάλι είμαι στην σχετική απέναντι όχθη, με τόσα που βλέπω παντού (και έξω και στα socials) έχω ξενερώσει και δε θέλω να σπαταλάω το χρόνο μου με την κάθε καριόλα, οπότε πάω απλά στα σπίτια για το βασικό.. Φυσικά δεν έχει καμία σχέση, εννοείται λείπει η intimacy το ρομάντζο κλπ, αλλά...

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Δεν μου εχει βγει ακομα, κατι οτι ηθελα παντα ρομαντζο, κατι οτι παντα ειμαι του ελευθερου, κατι οτι δεν θελω να πληρωσω για να μου κατσει η αλλη, ε απλα οχι ακομα, καποια στιγμη ναι οκ.
Τυπε να δοκιμάσεις μην αμελεις

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
233
Πόντοι
280
Αρα αν την εκμεταλλευτεί και την διατηρήσει στο κλαρί, δεν έχουμε σχέση ή μάλλον έχουμε νταβατζοσχέση. Αν πάλι τα βρουν τα πιτσουνάκια θα σκοντάψουν στο πως γνωρίστηκαν (σε αυτο που έγραψα). Δεν βλεπω καθαρο φως δηλαδή.
Εκμετάλλευση δεν εννοούσα να την εκδίδει ο άντρας χαχα. Εννοώ απλά ότι εφόσον ξέρει ότι έκανε το επάγγελμα, θα θέλει πολύ σεξ ο τύπος, θα το θεωρεί δεδομένο, θα θεωρεί ότι αυτή θα του λέει πάντα ναι, ποτέ πονοκέφαλο

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Εκμετάλλευση δεν εννοούσα να την εκδίδει ο άντρας χαχα. Εννοώ απλά ότι εφόσον ξέρει ότι έκανε το επάγγελμα, θα θέλει πολύ σεξ ο τύπος, θα το θεωρεί δεδομένο, θα θεωρεί ότι αυτή θα του λέει πάντα ναι, ποτέ πονοκέφαλο
Εδώ μπαίνει η παράμετρος χρήματα. Η ιεροδουλη πλεον δεν θα πληρώνεται δεν θα λεγεται ιεροδουλη αρα σιγά μην γαμιεται αβέρτα και τσάμπα με τον ιδιο για καιρό. :confused:

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Εδώ μπαίνει η παράμετρος χρήματα. Η ιεροδουλη πλεον δεν θα πληρώνεται δεν θα λεγεται ιεροδουλη αρα σιγά μην γαμιεται αβέρτα και τσάμπα με τον ιδιο για καιρό. :confused:
Σημασία δεν έχει η ετικέτα ιερόδουλη η μη αλλά σε βρίσκω διαβασμενο

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Φίλος μην υποτιμάς τα όπλα των αντρών και τα σεξουαλικά εννοω
Κανενας ανδρας στον πλανήτη δεν μπορει να γαμάει υπέροχα μια γυναίκα σε σταθερη βάση για καιρό. Είμαστε άλλο "υφασμα".

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Κανενας ανδρας στον πλανήτη δεν μπορει να γαμάει υπέροχα μια γυναίκα σε σταθερη βάση για καιρό. Είμαστε άλλο "υφασμα".
Μπορεί όμως να γοητεύσει αρκετά και να εκμεταλλευτεί αυτό το χρονικό διάστημα

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Σημασία δεν έχει η ετικέτα ιερόδουλη η μη αλλά σε βρίσκω διαβασμενο
Εχει σημασία στην εξήγηση και μόνο. Αφου δεν θα πληρώνεται δεν θα είναι πια ιερόδουλη θα βαρεθεί τον ίδιο κι αβερτα και δεν θα υπάρχει κίνητρο (οπως όταν ηταν ιερόδουλη).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορεί όμως να γοητεύσει αρκετά και να εκμεταλλευτεί αυτό το χρονικό διάστημα
Αυτο ναι, γίνεται.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Καποια στιγμη θα γινει αυτο, θα στερεψει το πηγαδι που λεμε γυναικες, απλα μαλλον θα αργησει.
Η εμπειρία να ξέρεις πάντως με εκδιδόμενη είναι τελείως διαφορετική από την απλή γυναικα

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί μια σχέση πελάτης-ιερόδουλη με ουσία είναι οταν η ιερόδουλη πληρώνει, κερναει, ασχολείται με τον πελατη επειδή είναι τρελλή και παλαβή μαζί του. Δεν εννοώ νταβατζιλίκια. Μόνο αν θυσιασει το χρήμα της πειθει η ιερόδουλη γιατί αυτό την κρατάει. Ταυτόχρονα ο πελάτης να μην είναι νταβάς δηλαδή να γουσταρει. Ετσι δίνουμε ένα ικανό χρονικό διαστημα αυθεντικότητας στην σχέση πριν την σιγουρη λήξη.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.956
Πόντοι
216
Η εμπειρία να ξέρεις πάντως με εκδιδόμενη είναι τελείως διαφορετική από την απλή γυναικα
Θυμάμαι μία μιλφ 50αρα ρωσίδα που είχε παίξει με αγγελιες παλιά μου έλεγε ότι ήταν ένας μπουχέσας (χοντρούλη τον έλεγε) 30ρης που την είχε ερωτευτεί και την έπαιρνε 2,3 φορές την εβδομάδα.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί μια σχέση πελάτης-ιερόδουλη με ουσία είναι οταν η ιερόδουλη πληρώνει, κερναει, ασχολείται με τον πελατη επειδή είναι τρελλή και παλαβή μαζί του. Δεν εννοώ νταβατζιλίκια. Μόνο αν θυσιασει το χρήμα της πειθει η ιερόδουλη γιατί αυτό την κρατάει. Ταυτόχρονα ο πελάτης να μην είναι νταβάς δηλαδή να γουσταρει. Ετσι δίνουμε ένα ικανό χρονικό διαστημα αυθεντικότητας στην σχέση πριν την σιγουρη λήξη.
Πάλι σωστό σε βρίσκω να προσθέσω μόνο ότι μάλλον σε αυτό το χρονικό διάστημα τις μίνι σχέσης διμηουργηθηκε συναίσθημα για να υπάρξει τέτοια συμπεριφορα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Θυμάμαι μία μιλφ 50αρα ρωσίδα που είχε παίξει με αγγελιες παλιά μου έλεγε ότι ήταν ένας μπουχέσας (χοντρούλη τον έλεγε) 30ρης που την είχε ερωτευτεί και την έπαιρνε 2,3 φορές την εβδομάδα.
Οι Ρωσίδες είναι ερωτευσιμες

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.956
Πόντοι
216
Βλέπω μερικές φορές την Μαρίνα από το Ιάσωνος 1Α και σκέφτομαι λες να την έχει ερωτευτεί και αυτήν κάποιο ναυάγιο και τότε ανοίγει το βρωμόστόμα της και λέει θέλει τσιμπούκι σπέσιαλ το αγόρι και να γκαμήσει το μουνάκι μου και αποτελειώνει κάθε νότα ρομαντικής φαντασίωσης χαχα

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Πάλι σωστό σε βρίσκω να προσθέσω μόνο ότι μάλλον σε αυτό το χρονικό διάστημα τις μίνι σχέσης διμηουργηθηκε συναίσθημα για να υπάρξει τέτοια συμπεριφορα
Ε βέβαια. Κάτι ώθησε την ιερόδουλη να ρίξει τις άμυνες που είχε και να βιώσει συναισθηματικά την πράξη. Έτσι συνήθως την πατάνε οι μικρές κι αρχάριες. Οι μεγαλες ορίζουν αλλιώς την κατασταση. Στην συνέχεια θα της αρέσει να φροντίζει τον πελάτη και θα γαμιέται μαζί του απο ένστικτο και συνσίσθημα. Κατί έχουμε έτσι μέχρι που ενα πρωί θα ξυπνησει αλλιως και θα σκεφτεί ότι αυτόν τον γνώρισε να γαμάει ιερόδουλες, ότι δεν ανήκει στον κυκλο της και θα υπάρξει καυγαδάκι. Εχουν γίνει αυτά. Κι ο πελάτης τότε θα πει τι ασχοληθηκα με μια πουτάνα και κάπου θα τινάξουν την σχεση στον αέρα. Ετσι απλά.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Γενικά οι εκδιδομενες επειδή είναι συνέχεια ανεβασμένος οι σεξουαλικές τους ορμονες λόγω δουλειάς προδιαθέτουν άμεση καύλα και σεξουαλικότητα από τις μη εκδιδόμενες που ο οργανισμός κοιμάται γι'αυτό είναι και εθιστικες

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Ε βέβαια. Κάτι ώθησε την ιερόδουλη να ρίξει τις άμυνες που είχε και να βιώσει συναισθηματικσ την πράξη. Έτσι συνήθως την πατάνε οι μικρές κι αρχάριες. Οι μεγαλες ορίζουν αλλιώς την κατασταση. Στην συνέχεια θα της αρέσει να φροντίζει τον πελάτη και θα γαμιέται μαζί του απο ένστικτο και συνσίσθημα. Κατί έχουμε έτσι μέχρι που ενα πρωί θα ξυπνησει αλλιως και θα σκεφτεί ότι αυτόν τον γνώρισε να γαμάει ιερόδουλες, ότι δεν ανήκει στον κυκλο της και θα υπάρξει καυγαδάκι. Εχουν γίνει αυτά. Κι ο πελάτης τότε θα πει τι ασχοληθηκα με μια πουτάνα και κάπου θα τινάξουν την σχεση στον αέρα. Ετσι απλά.
Ναι αλλά υποτίθεται ότι έχουν φθάσει με τον πελάτη σε άλλο επίπεδο βγαίνουν τρώνε μαζί πίνουν ποτό πηγαίνει ο ένας στους άλλους το σπίτι κοιμούνται μαζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom