Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.714
Πόντοι
6.056
Ενα παρε δωσε ειναι η ζωη σε ολα ...ακομα και αυτος που νομιζει οτι εκμεταλλεύεται μια κατασταση δινει χρονο που δεν γυρίζει πισω...
:coffee:
Magi .... διακρίνω μία ωριμότητα ζωής και πείρα . Σεβασμός από μένα.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΛΑΣΠΗ, ΠΑΤΟΣ , ΡΕΤΑΛΙΑ, ΓΛΕΙΤΣΕΣ,
είναι κάποιες που δεν εκδίδονταν ποτέ για χρήματα , αλλά έκατσαν σε κακάσχημους, ξεφτίλες, κομματόσκυλα, τσάτσους ρεζίλια αλήτες, γαμημένους, για να περάσουν μαθήματα, να μπουν σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά να γίνουν λέκτορες και τελικά καθηγήτριες πανεπιστημίου και να το παίζουν πετυχημένες επιστήμονες. Τέτοια σκουπίδια, δεν θα βρεις ούτε σε βίζιτες, ούτε σε στρίπερς, ούτε σε μασατζούδες, ούτε σε αφέντρες.Αυτές όλες στην τελική, οι τελευταίες περιπτώσεις, προσφέρουν νιάτα και ομορφιά σε καβλιάρηδες που θέλουν να περνάνε καλά.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
231
Πόντοι
280
Αυτο να σου πω την αληθεια το φοβαμαι αν και θεωρω πως δυσκολα κρυβονται αυτες.
Μην το λες.. Εδώ πολύ συχνά βλέπεις/ακούς περιπτώσεις που ούτε σου πήγαινε το μυαλό..
Πχ παντρεμένοι χρόνια κλπ, κι η άλλη να φεύγει ξαφνικά με το νέο γκόμενο ακόμα κι αν έχει παιδιά 30-40 ετών (όπως μια στη γειτονιά μου..), ή άλλες που από 14-16 συζητάνε ποια έχει πάρει το μεγαλύτερο πούτσο ή τους περισσότερους.. Το ίδιο πουτάνες είναι και όλες αυτές, μη σου πω και χειρότερες απ τις κανονικές..! Επίσης, κάποιες (λίγες) επαγγελματίες είναι τόσο στενές, που άμα δεν τις είχες δει σε ρδέλο και τύχαινε να τις γνωρίσεις, και να σου έλεγαν κάνα παραμύθι του στυλ "δεν έχω κάνει και πολλά στη ζωή μου, θέλω να δοκιμάσω τα πάντα μαζί σου" κλπ, δε θα σου περνούσε απ το μυαλό ότι το έκανε και επαγγελματικά!...

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
231
Πόντοι
280
Το μεγαλύτερο όλων: ξερετε κι οι δύο που και πως γνωριστήκατε. Συνεπώς θα σας πιάνει κρίση και μάλιστα τακτική. Εσύ θα βλεπεις μια επαγγελματία κι αυτή έναν πελάτη. Αυτο δεν διαγράφεται. Εσυ μια ζωή θα είσαι ύποπτος μην πας με άλλες κι αυτή ύποπτη μην πάει με άλλους (αν έχει σταματήσει).
Πολύ ενδιαφέρον το θρεντ, σε βάζει σε πολλές σκέψεις
Έστω ας πούμε ότι λύνετε το θέμα εμπιστοσύνης, δε δουλεύει πλέον αυτή κλπ, και συζητάτε τα πάντα ανοιχτά..
Το πρώτο που είπες πιστεύω δε θα φεύγει απ το μυαλό του άντρα ειδικά, θα βλέπεις πάνταοα κοπέλα που όσο κι αν σ αρέσει κλπ, θα έχεις κάθε μέρα τη σκέψη "θέλω να σε γαμήσω", πρωί μεσημέρι βράδυ. Τουλάχιστον εγώ έτσι θα ήμουν χαχα

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
119
Πόντοι
0

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΛΑΣΠΗ, ΠΑΤΟΣ , ΡΕΤΑΛΙΑ, ΓΛΕΙΤΣΕΣ,
είναι κάποιες που δεν εκδίδονταν ποτέ για χρήματα , αλλά έκατσαν σε κακάσχημους, ξεφτίλες, κομματόσκυλα, τσάτσους ρεζίλια αλήτες, γαμημένους, για να περάσουν μαθήματα, να μπουν σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά να γίνουν λέκτορες και τελικά καθηγήτριες πανεπιστημίου και να το παίζουν πετυχημένες επιστήμονες. Τέτοια σκουπίδια, δεν θα βρεις ούτε σε βίζιτες, ούτε σε στρίπερς, ούτε σε μασατζούδες, ούτε σε αφέντρες.Αυτές όλες στην τελική, οι τελευταίες περιπτώσεις, προσφέρουν νιάτα και ομορφιά σε καβλιάρηδες που θέλουν να περνάνε καλά.
Οι γυναίκες ανέκαθεν χρησιμοποιούσαν το σεξ σαν όπλο για να πετύχουν διάφορα. Επί της ουσίας τα ρετάλια που λες είχαν περισσοτερες ευκαιρίες και πιο απαλες να πετύχουν τον στόχο τους. Οι ιερόδουλες μπορει να είχαν ή οχι ευκαιρίες για κάτι αλλά τελικά έγιναν πόρνες. Η τελευταία τρυπα της φλογερας στην κοινωνία που καθημερινα τις απαξιώνει. Απλά τις υποστηρίζεις επειδη δεν πετυχες να γαμησεις τις άλλες. Εγώ αυτό κατάλαβα. :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.252
Πόντοι
736

Καποτε τα συνθήματα ηταν σαν φυλαχτό ...Σημερα γίνανε αδεσποτα μεταξυ αγνώστων...Σημερα οι ανθρωποι παγιδευτήκανε στο φαινεσθαι και σε ηχους που δεν κατανοούνε αλλα πρόθυμοι υπακουν.....

Τωρα σημασία δεν εχει ποιος φταίει οταν δεν νιωθουμε καλα φευγουμε...και οσο ποιο γρηγορα τοσο λιγοτερες απώλειες..

Το προβλημα ξανα λεω ειναι οτι δεν υπαρχει ειλικρίνεια ...και πολυ ζητουν την αληθεια αλλα οταν την ακουν τους στριβουν τα εντερα...αλλη μαλακια και αυτη..:coffee:

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Έστω ας πούμε ότι λύνετε το θέμα εμπιστοσύνης, δε δουλεύει πλέον αυτή κλπ, και συζητάτε τα πάντα ανοιχτά..
Το πρώτο που είπες πιστεύω δε θα φεύγει απ το μυαλό του άντρα ειδικά, θα βλέπεις πάνταοα κοπέλα που όσο κι αν σ αρέσει κλπ, θα έχεις κάθε μέρα τη σκέψη "θέλω να σε γαμήσω", πρωί μεσημέρι βράδυ. Τουλάχιστον εγώ έτσι θα ήμουν χαχα
Εσύ είσαι φίλος μου μόνο και μόνο που περπατάς όντως το περπάτημα κάνει καλο

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Αν η άλλη όντως σταματήσει θα εχουμε μια πιο καλή εικόνα ανάλυσης. Ομως θα σκεφτεται ότι ο άνδρας πιθανόν γαμάει πόρνες ξανα αλλού διοτι έτσι τον γνώρισε. Κι ο άνδρας θα φοβάται μην αρχίσει ξανά εκείνη τα ίδια διότι ετσι την γνωρισε. Είναι πολυ δυσκολη περίπτωση χημείας εκτος αν ειναι και οι δύο πλευρές αναίσθητες ή παίζει εκμετάλλευση.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.252
Πόντοι
736
Αν η άλλη όντως σταματήσει θα εχουμε μια πιο καλή εικόνα ανάλυσης. Ομως θα σκεφτεται ότι ο άνδρας πιθανόν γαμάει πόρνες ξανα αλλού διοτι έτσι τον γνώρισε. Κι ο άνδρας θα φοβάται μην αρχίσει ξανά εκείνη τα ίδια διότι ετσι την γνωρισε. Είναι πολυ δυσκολη περίπτωση χημείας εκτος αν ειναι και τα δύο πλευρές αναίσθητες ή παίζει εκμετάλλευση.
δηλαδη οτι δεν χωραει το μυαλο μας δεν θα πρεπει να υπαρχει ...:coffee:

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Οι γυναίκες ανέκαθεν χρησιμοποιούσαν το σεξ σαν όπλο για να πετύχουν διάφορα. Επί της ουσίας τα ρετάλια που λες είχαν περισσοτερες ευκαιρίες και πιο απαλες να πετύχουν τον στόχο τους. Οι ιερόδουλες μπορει να είχαν ή οχι ευκαιρίες για κάτι αλλά τελικά έγιναν πόρνες. Η τελευταία τρυπα της φλογερας στην κοινωνία που καθημερινα τις απαξιώνει. Απλά τις υποστηρίζεις επειδη δεν πετυχες να γαμησεις τις άλλες. Εγώ αυτό κατάλαβα. :confused:
Φίλος μην υποτιμάς τα όπλα των αντρών και τα σεξουαλικά εννοω

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
231
Πόντοι
280
Απο οτι λενε πολλοι εδω μεσα δεν χανω τιποτα, ισα ισα μαλλον θα ξενερωσω.

Και ομως πολλοι το εχουν αυτο, δεν ξερω πως μπορουν πραγματικα (καποιους σιγουρα τους ταιζουν οι τυπισσες αλλα και παλι).
Φίλτατε αν δεν είσαι απ τα άτομα που στο θέμα καθαριότητα προσοχή κλπ είναι υπερβολικοί, όχι μόνο δε θα χάσεις κάτι, αλλά θα κερδίσεις, και θα μάθεις πολλά εκεί..
Το μόνο που δέχομαι (αν μου έλεγες αυτό) είναι πχ ότι δε νιώθεις τόσο την ανάγκη, ή ότι το θες με την κοπέλα σου μόνο κλπ.
Αλλά χρειάζεται για κάθε άντρα.
Επίσης, αν τυχόν σκέφτεσαι το να μη φας φόλα (όπως λέμε στις κριτικές), ή την καθαριότητα, ή το χρόνο (τσατσά να χτυπάει πόρτα πχ κλπ), πρώτον μην τα σκέφτεσαι, και δεύτερον γι αυτό υπάρχουν οι κριτικές, μπορείς με μια εύκολη έρευνα να βρεις κάποια που αξίζει να πας. Ή και να σου προτείνουμε, ανάλογα και τα γούστα σου.
Αν η άλλη όντως σταματήσει θα εχουμε μια πιο καλή εικόνα ανάλυσης. Ομως θα σκεφτεται ότι ο άνδρας πιθανόν γαμάει πόρνες ξανα αλλού διοτι έτσι τον γνώρισε. Κι ο άνδρας θα φοβάται μην αρχίσει ξανά εκείνη τα ίδια διότι ετσι την γνωρισε. Είναι πολυ δυσκολη περίπτωση χημείας εκτος αν ειναι και τα δύο πλευρές αναίσθητες ή παίζει εκμετάλλευση.
Ε ναι.. Η εκμετάλλευση δεν είναι σίγουρη; Απ τη μεριά του άντρα. Αφού γι αυτό θα ασχοληθεί (σχέση) μαζί της, δε νομίζω να είναι τόσο χαζός κάποιος που να φαντάζεται ρομαντικά παραμύθια ότι θα της αλλάξει τη ζωή κλπ

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Εδώ έχεις ένα μεγάλο δίκιο στα λεγόμενα σου ισχύει αυτο

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
201
Πόντοι
21
Μην το λες.. Εδώ πολύ συχνά βλέπεις/ακούς περιπτώσεις που ούτε σου πήγαινε το μυαλό..
Πχ παντρεμένοι χρόνια κλπ, κι η άλλη να φεύγει ξαφνικά με το νέο γκόμενο ακόμα κι αν έχει παιδιά 30-40 ετών (όπως μια στη γειτονιά μου..), ή άλλες που από 14-16 συζητάνε ποια έχει πάρει το μεγαλύτερο πούτσο ή τους περισσότερους.. Το ίδιο πουτάνες είναι και όλες αυτές, μη σου πω και χειρότερες απ τις κανονικές..! Επίσης, κάποιες (λίγες) επαγγελματίες είναι τόσο στενές, που άμα δεν τις είχες δει σε ρδέλο και τύχαινε να τις γνωρίσεις, και να σου έλεγαν κάνα παραμύθι του στυλ "δεν έχω κάνει και πολλά στη ζωή μου, θέλω να δοκιμάσω τα πάντα μαζί σου" κλπ, δε θα σου περνούσε απ το μυαλό ότι το έκανε και επαγγελματικά!...

Αντρες γυναικες ολοι θεωρω εχουμε κανει καφριλες, αλλα οπως και να εχει σαν τις επαγγελματιες δεν νομιζω πως υπαρχει κατι χειροτερο, θεωρω πως να τα ανοιγει η αλλη για το 10ε-20ε-100ε-200ε ειναι τραγικο απλα. Βεβαια αυτο μας βολευει ολους (και εμενα αφου καποια στιγμη θα τιμησω και εγω καποια/ες) αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι γυναικες για σχεση.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
201
Πόντοι
21
Φίλτατε αν δεν είσαι απ τα άτομα που στο θέμα καθαριότητα προσοχή κλπ είναι υπερβολικοί, όχι μόνο δε θα χάσεις κάτι, αλλά θα κερδίσεις, και θα μάθεις πολλά εκεί..
Το μόνο που δέχομαι (αν μου έλεγες αυτό) είναι πχ ότι δε νιώθεις τόσο την ανάγκη, ή ότι το θες με την κοπέλα σου μόνο κλπ.
Αλλά χρειάζεται για κάθε άντρα.
Επίσης, αν τυχόν σκέφτεσαι το να μη φας φόλα (όπως λέμε στις κριτικές), ή την καθαριότητα, ή το χρόνο (τσατσά να χτυπάει πόρτα πχ κλπ), πρώτον μην τα σκέφτεσαι, και δεύτερον γι αυτό υπάρχουν οι κριτικές, μπορείς με μια εύκολη έρευνα να βρεις κάποια που αξίζει να πας. Ή και να σου προτείνουμε, ανάλογα και τα γούστα σου.

Ε ναι.. Η εκμετάλλευση δεν είναι σίγουρη; Απ τη μεριά του άντρα. Αφού γι αυτό θα ασχοληθεί (σχέση) μαζί της, δε νομίζω να είναι τόσο χαζός κάποιος που να φαντάζεται ρομαντικά παραμύθια ότι θα της αλλάξει τη ζωή κλπ

Εχω συνηθησει στο ρομαντσο και στο αυθορμητο (τυπου τα κατεβαζω και μπαινω) και γιαυτο για τωρα εστω δεν με κοβω (οταν δεν θα μπορω να σταυρωσω γκομενα ναι οκ).

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.252
Πόντοι
736

Σας το αφήνω σαν μαθημα ζωης ...η θα το ακουσετε ολο η μην ασχοληθείτε......τα παντα στη ζωη ειναι ορατά ..αν εχεις την θεληση φυσικα..τα νευρα ειναι σαν αξεσουαρ τα κουβαλατε γιατι τα γουστάρετε .. :coffee:

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
246
Πόντοι
21
Αντρες γυναικες ολοι θεωρω εχουμε κανει καφριλες, αλλα οπως και να εχει σαν τις επαγγελματιες δεν νομιζω πως υπαρχει κατι χειροτερο, θεωρω πως να τα ανοιγει η αλλη για το 10ε-20ε-100ε-200ε ειναι τραγικο απλα. Βεβαια αυτο μας βολευει ολους (και εμενα αφου καποια στιγμη θα τιμησω και εγω καποια/ες) αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι γυναικες για σχεση.
Τυπε μην μου πεις ότι ακόμα δεν έχεις τιμήσει εκδιδόμενη η διαβάζω λαθος

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
119
Πόντοι
0
Αρα αν την εκμεταλλευτεί και την διατηρήσει στο κλαρί, δεν έχουμε σχέση ή μάλλον έχουμε νταβατζοσχέση. Αν πάλι τα βρουν τα πιτσουνάκια θα σκοντάψουν στο πως γνωρίστηκαν (σε αυτο που έγραψα). Δεν βλεπω καθαρο φως δηλαδή.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
201
Πόντοι
21
Τυπε μην μου πεις ότι ακόμα δεν έχεις τιμήσει εκδιδόμενη η διαβάζω λαθος

Δεν μου εχει βγει ακομα, κατι οτι ηθελα παντα ρομαντζο, κατι οτι παντα ειμαι του ελευθερου, κατι οτι δεν θελω να πληρωσω για να μου κατσει η αλλη, ε απλα οχι ακομα, καποια στιγμη ναι οκ.

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
231
Πόντοι
280
Εχω συνηθησει στο ρομαντσο και στο αυθορμητο (τυπου τα κατεβαζω και μπαινω) και γιαυτο για τωρα εστω δεν με κοβω (οταν δεν θα μπορω να σταυρωσω γκομενα ναι οκ).
Εγώ πάλι είμαι στην σχετική απέναντι όχθη, με τόσα που βλέπω παντού (και έξω και στα socials) έχω ξενερώσει και δε θέλω να σπαταλάω το χρόνο μου με την κάθε καριόλα, οπότε πάω απλά στα σπίτια για το βασικό.. Φυσικά δεν έχει καμία σχέση, εννοείται λείπει η intimacy το ρομάντζο κλπ, αλλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom