You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 294
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.714
- Πόντοι
- 6.056
Τυπάρα .... εδώ μέσα αυτή τη στιγμή ... ξέρω 5 μέλη , γνωριμία εκτός νετ λέω ...Πριν από 15-20 χρόνια είχα «σχέση» με κοπέλα που ήταν στριπερ, για 8 μήνες. Μετά επειδή είχα μπει σε ένα κύκλο πιο εύκολο να γνωρίζω «συναδέλφισσες» της , όταν χώρισα έκανα «σχέση» με μια άλλη σταρ της εποχής μπορώ να πω που δούλευε στα στουντιο της Αθήνας… γνωστού ομίλου…. Δεν δίνω άλλες λεπτομέρειες για ποια κ που γιατί προφανώς θα καρφωθώ.
που έχουν νταραβέρι με επαγγελματίες. Όχι κολ γκερλς όλες, έχει και στρίπερ και μασατζού και συνδιασμούς.
Από αυτούς μέχρι τώρα καμία δεν έχει φάει πολυκατοικίες διαμερίσματα και μονοκατοικίες.
Ταξίδια σε δήθεν χλιδάτο μαλακισμένο νησί με κόστος 700€ την ημέρα ... έχουν παίξει ...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ή ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Είναι να μην τον τρώει τον άλλο ο κώλος του.
Αν θέλει να επιδεικνύει το 1.80 σε χλιδορέστοραν που τρώνε ενεργές βίζιτες
είναι δικό του θέμα. Δεν φταίει η γκόμενά του, ΠΡΩΗΝ ΒΙΖΙΤΑ , που θέλει αυτός να πληρώνει
τη σάλτσα από ψάρια που βάζει στο ψωμί 300€ .... λόγω θέας ....
Άλλωστε σε τέτοιες μαλακίες , δεν πάνε μόνο βίζιτες γκόμενες ...
πάνε και άλλες ... ο κοινός παρανομαστής ... θέλουν να το παίξουν άπερ κλας (ενώ είναι μπας κλας λάσπη).
εχει συμβει εχεισ ακουσει τιποτα?Γιατί να μην μπορεί; Άνθρωποι είναι και αυτές ρε μεγάλε..
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.503
- Πόντοι
- 2.046
Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο;εχει συμβει εχεισ ακουσει τιποτα?
hubwwif
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2023
- Like
- 7.265
- Πόντοι
- 1.041
Μάλλον δεν το έγραψα καλά εγώ.Τυπάρα .... εδώ μέσα αυτή τη στιγμή ... ξέρω 5 μέλη , γνωριμία εκτός νετ λέω ...
που έχουν νταραβέρι με επαγγελματίες. Όχι κολ γκερλς όλες, έχει και στρίπερ και μασατζού και συνδιασμούς.
Από αυτούς μέχρι τώρα καμία δεν έχει φάει πολυκατοικίες διαμερίσματα και μονοκατοικίες.
Ταξίδια σε δήθεν χλιδάτο μαλακισμένο νησί με κόστος 700€ την ημέρα ... έχουν παίξει ...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ή ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Είναι να μην τον τρώει τον άλλο ο κώλος του.
Αν θέλει να επιδεικνύει το 1.80 σε χλιδορέστοραν που τρώνε ενεργές βίζιτες
είναι δικό του θέμα. Δεν φταίει η γκόμενά του, ΠΡΩΗΝ ΒΙΖΙΤΑ , που θέλει αυτός να πληρώνει
τη σάλτσα από ψάρια που βάζει στο ψωμί 300€ .... λόγω θέας ....
Άλλωστε σε τέτοιες μαλακίες , δεν πάνε μόνο βίζιτες γκόμενες ...
πάνε και άλλες ... ο κοινός παρανομαστής ... θέλουν να το παίξουν άπερ κλας (ενώ είναι μπας κλας λάσπη).
Δεν είπα ποτέ ότι μου έφαγαν λεφτά γτ πολύ απλά εγώ δεν είχα-έχω ιδιαίτερα λεφτά να μου φάνε. Πόσο μάλλον τότε που ήμουν κ πιτσιρικάς ….
Τα λούσα κ τα αμάξια τα είχαν αυτές. Σπάνια πλήρωνα για οτιδήποτε εγώ.
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Ενας δημόσιος υπάλληλος τύπε όταν πάει στον ιδιωτικό τομέα να ξέρεις ότι θα δουλέψει σκληρά και όχι όπως εκεί που ήταν γιατί θα έχει τον φόβο τις απόλυσης ενώ ο ιδιοτικος υπαλ που θα πάει στο δημόσιο θα τα γράψει όλα κανονικά γιατί στην ουσία εξασφαλίστηκε όπως νομίζει αυτός κάποιο τέτοιο νόημα έχει το ντρεντ ποιο βαθύ από ότι φαινεταιΚάτι threads ρε φίλε, σαν να ρωτάτε πως θα συμπεριφερθεί ένας δημόσιος υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα ή το αντίθετο
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.288
- Πόντοι
- 456
Σιγά μην κάνω σχέση με βίζιτα ρε τύπε.Αγαπητέ, οι όροι χρησιμοποιηθηκαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο αλλά εθελοτυφλείς και μου επαναλαμβάνεις άσχετα πράγματα.
Για να μην επαναλαμβανομαι και εγώ, σε προτρέπω να διαβάσεις πάλι το αρχικό μου σχόλιο.
Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε μια επικοδομητική συζήτηση.
Έχεις συνάψει ποτέ σχέση με εκδιδόμενη βίζιτα ως μη πελάτης για πάνω από έξι μήνες;
Η ξεφτίλα έχει και όρια.
Εσύ επαναλμβάνεις άσχετα που θεωρείς τη σχέση με μια χυσαποθήκη ως αξίωμα.
Οι νορμάλ άνθρωποι ούτε αν τους πλήρωναν δε θα το καναν αυτό.
Γιατί έχουν νταβάδες πολλές πουτάνες;
Γιατί κανείς νορμάλ δεν τους κάθεται για σχέση και βρίσκουν έναν τελειωμένο λεχρίτη, και τον πληρώνουν για να τις ανέχεται.
Άκου πολιορκείται η πουτάνα, που τη γαμάει από τον παππού μου μέχρι το ΑΜΕΑ
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.288
- Πόντοι
- 456
Εδώ θα μας πουν ότι όποιος κάνει σχέση με βίζιτα τον καλούν στο Μπάκιγχαμ και τον χειροτονούν "Σερ".Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι όλα κομπλέ είναι, οι επαγγελματίες βρίσκουν όλες πελάτες, υπεροχες σχεσεις εξελίσσονται σε ευτυχισμένους γάμους και κανείς δεν εκμεταλλεύεται κανέναν.
Δεν μας λένε όμως την αλήθεια που δεν είναι άλλη από το ότι θέλουν να είναι οι εκλεκτοί που εσωσαν την ιεροδουλη από τα δεσμά της πορνείας. Γιατι ναι, πολλοί φίλοι πάνε στις ιεροδουλες να μιλήσουν με στόμφο και να προσπαθήσουν να είναι ανώτεροι των υπολοίπων για να τις βγάλουν γκόμενες. Σύμμαχος τους τα λεφτά. Αυτά δεν τα λένε.Εδώ θα μας πουν ότι όποιος κάνει σχέση με βίζιτα τον καλούν στο Μπάκιγχαμ και τον χειροτονούν "Σερ".
John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 3.446
Τύπε απεχθάνομαι την (δήθεν) "πολιτική ορθότητα", αλλά τα γραφόμενά σου είναι μνημείο χυδαιότητας και ρατσισμού σε κάθε έκφανσή του.Σιγά μην κάνω σχέση με βίζιτα ρε τύπε.
Η ξεφτίλα έχει και όρια.
Εσύ επαναλμβάνεις άσχετα που θεωρείς τη σχέση με μια χυσαποθήκη ως αξίωμα.
Οι νορμάλ άνθρωποι ούτε αν τους πλήρωναν δε θα το καναν αυτό.
Γιατί έχουν νταβάδες πολλές πουτάνες;
Γιατί κανείς νορμάλ δεν τους κάθεται για σχέση και βρίσκουν έναν τελειωμένο λεχρίτη, και τον πληρώνουν για να τις ανέχεται.
Άκου πολιορκείται η πουτάνα, που τη γαμάει από τον παππού μου μέχρι το ΑΜΕΑ
Τύπε ούτε την τρίτη ηλικία και τους αμεα δε σεβάστηκες...
Εγώ του έκανα λάικ επειδη στέκομαι στο νόημα οσων λεει. Μα κι αν πέταξε λίγο αγκάθι, συγχωρεμένος να ναι. Δικη μου οπτική.Τύπε απεχθάνομαι την (δήθεν) "πολιτική ορθότητα", αλλά τα γραφόμενά σου είναι μνημείο χυδαιότητας και ρατσισμού σε κάθε έκφανσή του.
Τύπε ούτε την τρίτη ηλικία και τους αμεα δε σεβάστηκες...
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Με αυτό το πάρε δώσε όμως χάνεται το συναισθημαΕνα παρε δωσε ειναι η ζωη σε ολα ...ακομα και αυτος που νομιζει οτι εκμεταλλεύεται μια κατασταση δινει χρονο που δεν γυρίζει πισω...
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 736
το συναίσθημα θελει παρε δωσε για να τραφει..Με αυτό το πάρε δώσε όμως χάνεται το συναισθημα
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Εάν είναι τίμια η συναλλαγή αξίζει το χρόνο τουτο συναίσθημα θελει παρε δωσε για να τραφει..
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 736
Δεν μπορεις να εισαι και γενναίως και ασφαλείς...Εάν είναι τίμια η συναλλαγή αξίζει το χρόνο του
Η τιμιότητα του καθενός στηρίζεται στον προσωπικο του ηθικο κωδικα ...και μη χειροτέρα δηλαδη ...
Η δουλεια αυτή (ιεροδουλη) ειναι δύσκολη και χαλάει μέσα έξω τον άνθρωπο. Δείγματα γραφής έχουμε παντού. Κάνει την γυναίκα σκληρή αλλά κι ευάλωτη, την κάνει να μην γουσταρει τους ανδρες μιας που όλοι την βλέπουν σαν σκεύος ηδονής κι αυτή υπομένει αφού πληρώνεται. Δεν γεννιούνται εύκολα συναισθήματα και όσα βγουν ειναι κάλπικα ή τραβηγμένα από τα μαλλιά. Παιζει πολυ κουκλοθέατρο και απο τις δυο πλευρές. Δύσκολα συμβαίνει κάτι καλό.
Κάποιες βάζουν τόσο καλά το κρέας που το βγάζουν πριονίδιΈτσι κι αλλιώς κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει,δεν τρέχει και τίποτα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις