Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 500
- Πόντοι
- 21
Ναι αλλά γιατί το λες αυτό που πάει το μυαλό σουΝα σου δώσω μια συμβουλή και κάνε ό,τι νομίζεις...
Διέγραψε το λογαριασμό και μην ξαναμπείς εδώ μέσα ούτε σαν επισκέπτης.
Ναι αλλά γιατί το λες αυτό που πάει το μυαλό σουΝα σου δώσω μια συμβουλή και κάνε ό,τι νομίζεις...
Διέγραψε το λογαριασμό και μην ξαναμπείς εδώ μέσα ούτε σαν επισκέπτης.
Έφυγε πηγε στην πατρίδα της Δεν μπορούσα να φύγω.Ποιος το εληξε τυπε στα 7 χρονια, εσυ ή αυτη? Και για ποιο λογο?
αν θελεις λες
Πανούλη τί πιο ωραίο να γυρίζει η κοπέλα σου από άλλη μία κοπιαστική ημέρα εργασίας και μπαίνοντας στο σπίτι να ρεύεται και να αφήνει στον χώρο μια διακριτική εσάνς πουτσίλαςΑκομα ενα αστείο :
Αγάπη μου .. πως τα πήγες σήμερα ;
Γαμήθηκα στη δουλειά..
![]()
ε ναι παιζει και αυτη η φαση...να γνωρισεις καποια και να σου λεει δουλευει σε γραφειο την ημερα ενω ειναι σε μπουρδελο....Αν δεν το ήξερες όμως;
Μαν τα αποτελέσματα αμφίρροπα και οι γιατροί δυσκολεύονται να βγάλουν έγκυρη διαγνωσηΑλήθεια τώρα ?
Έφτασε 9 σελίδες η ανάλυση ?
![]()
Στο μυαλό λοιπόν είναι ολαε ναι παιζει και αυτη η φαση...να γνωρισεις καποια και να σου λεει δουλευει σε γραφειο την ημερα ενω ειναι σε μπουρδελο....![]()
Και εγω να της εχω μαγειρεψειΠανούλη τί πιο ωραίο να γυρίζει η κοπέλα σου από άλλη μία κοπιαστική ημέρα εργασίας και μπαίνοντας στο σπίτι να ρεύεται και να αφήνει στον χώρο μια διακριτική εσάνς πουτσίλας
![]()
![]()
Σπανιο δεν είναι συμβαίνει αρκετές φορές απλώς όπως λέι η παροιμία φιλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισαΤο θεωρώ πολύ σπάνιο και ασυνήθιστο μια εκδιδόμενη να κάνει σοβαρή σχέση με πελάτη της. Ακόμα και αν μπει το συναίσθημα στην μέση θα κρατηθεί απόσταση και από τις δύο πλευρές.
Λίγο δύσκολη κατάστασηΠέρα απο την πλάκα, όλα στη ζωη είναι.
Προσωπικά δεν θα μπορούσα στην ιδεα.. να βρίσκεται με 5 την ημερα..
Η ζωή είναι στιγμές πρέπει να τις χερεσαιΛοιπον, ΕΓΩ όχι κάποιος φίλος φίλου γνωστού….
Πριν από 15-20 χρόνια είχα «σχέση» με κοπέλα που ήταν στριπερ, για 8 μήνες. Μετά επειδή είχα μπει σε ένα κύκλο πιο εύκολο να γνωρίζω «συναδέλφισσες» της , όταν χώρισα έκανα «σχέση» με μια άλλη σταρ της εποχής μπορώ να πω που δούλευε στα στουντιο της Αθήνας… γνωστού ομίλου…. Δεν δίνω άλλες λεπτομέρειες για ποια κ που γιατί προφανώς θα καρφωθώ.
Αλλά αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι υπάρχουν όλων των ειδών κοριτσιών που κάνουν αυτές τις δουλειές. Οπως κ σε όλα τα επαγγέλματα.
Τώρα εμένα ήταν μπορώ να πω πολύ περιποιητικές κ να με προσέχουν απέναντι μου.
Εγώ ήμουν συνειδητοποιημένος για το τι έκανα…. Είχα πάντα στο μυαλό μου να μην καψουρευτω κ να φύγω μόλις δω ότι κάτι δεν πάει καλά.
Έκανα ωραία πράγματα ειδικά με την δεύτερη. Ακριβά αμάξια,βόλτες,φαγητά,έξοδοι,ταξίδια. Με την οικονομική άνεση που είχαν αυτές γτ αναζητούσαν κάποιον να της βλέπει σαν νορμαλ γυναίκες όταν τελείωναν την δουλειά.
Κατά τα άλλα επειδή συζούσαμε με την δεύτερη κ μαγείρευε κ νοικοκυρά ήταν.
Στα του σεξ, τα πάντα όλα παιδιά, πέρασα πολύ ωραία. Αυτά
Κοιτα δεν λέω ότι ήταν σωστό ούτε μαγκιά. Σίγουρα σε πολλούς δεν θα αρέσει κ πολύ θα είναι αντίθετοι με κάτι τέτοιο. Αλλά ναι εγώ τότε την έβρισκα κ δεν με χαλούσε η φάση. Μετά από τόσα χρόνια θα σου πω ότι αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα το διαχειριζόμουν πιο έξυπνα τότε αυτό που είχα.Η ζωή είναι στιγμές πρέπει να τις χερεσαι
Σε καταλαβαίνω απολυταΚοιτα δεν λέω ότι ήταν σωστό ούτε μαγκιά. Σίγουρα σε πολλούς δεν θα αρέσει κ πολύ θα είναι αντίθετοι με κάτι τέτοιο. Αλλά ναι εγώ τότε την έβρισκα κ δεν με χαλούσε η φάση. Μετά από τόσα χρόνια θα σου πω ότι αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα το διαχειριζόμουν πιο έξυπνα τότε αυτό που είχα.
Αλλά τέλος καλό όλα καλα
το μονο διαφορετικο που κανουν ειναι να πηγαινουν και εκδρομεςΚαλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα και θα ήθελα να ακούσω και να μοιραστώ απόψεις και εμπειρίες για εκδιδόμενες γυναίκες οι οποίες δουλεβουν σε οίκους ανοχής στούντιο η ανεξάρτητες είτε σε γραφείο ποια πιστεύετε θα ήταν η συμπεριφορά τους σε μια σχέση τους εάν θέλουν απαντούν και οι εκδιδομενες
Φίλος η ζωή νομίζω δεν θέλει και πολλές μαγικές λίγες και άλλες πάντως θα τονίσω ότι σε αυτούς που δεν αρέσει η φάση και είναι αντίθετοι όταν κάνουν τα πολλαπλά ραντεβού με εκδιδόμενη εκείνη την στιγμή δεν τους πειράζει με πόσους έχει πάει και μπορεί και ακα αλλά στην σχέση τους πειραζειΚοιτα δεν λέω ότι ήταν σωστό ούτε μαγκιά. Σίγουρα σε πολλούς δεν θα αρέσει κ πολύ θα είναι αντίθετοι με κάτι τέτοιο. Αλλά ναι εγώ τότε την έβρισκα κ δεν με χαλούσε η φάση. Μετά από τόσα χρόνια θα σου πω ότι αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα το διαχειριζόμουν πιο έξυπνα τότε αυτό που είχα.
Αλλά τέλος καλό όλα καλα
Καλά όταν μετά από λίγο καιρό μιλάγαμε κανονικά για την δουλειά τους. Το τι τους ζητάνε οι πελάτες να κάνουν κ να τους κάνουν δεν έχεις ιδέα κ τις πληρώνουν κ αδρά για αυτο…. Οπότε τώρα να μου πουν τι… αλλά οκ. Δημοκρατία έχουμεΦίλος η ζω
Φίλος η ζωή νομίζω δεν θέλει και πολλές μαγικές λίγες και άλλες πάντως θα τονίσω ότι σε αυτούς που δεν αρέσει η φάση και είναι αντίθετοι όταν κάνουν τα πολλαπλά ραντεβού με εκδιδόμενη εκείνη την στιγμή δεν τους πειράζει με πόσους έχει πάει και μπορεί και ακα αλλά στην σχέση τους πειραζει
Νομίζω έχουν και λίγο τρέλα παραπάνω με την καλή έννοια βέβαια ίσως καλύτερες στο σεξ και πάθος για ζωητο μονο διαφορετικο που κανουν ειναι να πηγαινουν και εκδρομες