Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (21 μέλη και 49 επισκέπτες)

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.371
Πόντοι
2.046
Και κάτι αστείο. Η κλασσικη ερώτηση πως πέρασες στην δουλειά σήμερα μωρό μου δεν μπορεί να γίνει. :confused:
Ακομα ενα αστείο :

Αγάπη μου .. πως τα πήγες σήμερα ;

Γαμήθηκα στη δουλειά..

:headbang::headbang::headbang:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.777
Πόντοι
3.446
Ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό με λίγο δόση φιλοσοφιας
Χμμμ...οκ.

Το θέμα ειναι ξεκάθαρο. Μιλάει για σχέση, όχι εκμετάλλευση από αυτήν, ούτε νταβατζηλίκι.
Κι όμως κι οι δύο επιμένετε να βάζετε την παράμετρο χρήμα στη μέση. "Θα χώνεις τζάμπα" λέει ο ένας (δε συζητώ καν το ύφος), "το θέμα είναι να μη θέλει το δωράκι της" λες εσύ.

Μήπως βλέπετε την έννοια της σχέσης λάθος γενικότερα?

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
238
Πόντοι
21
Χμμμ...οκ.

Το θέμα ειναι ξεκάθαρο. Μιλάει για σχέση, όχι εκμετάλλευση από αυτήν, ούτε νταβατζηλίκι.
Κι όμως κι οι δύο επιμένετε να βάζετε την παράμετρο χρήμα στη μέση. "Θα χώνεις τζάμπα" λέει ο ένας (δε συζητώ καν το ύφος), "το θέμα είναι να μη θέλει το δωράκι της" λες εσύ.

Μήπως βλέπετε την έννοια της σχέσης λάθος γενικότερα?
Εμείς μπορεί να βλέπουμε το θέμα τις σχέσεις από την πλευρά μας είναι και το θέμα πως το βλέπουν οι κοπέλες λίγες πήραν θεση

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
238
Πόντοι
21

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.510
Πόντοι
22.936
Ακομα ενα αστείο :

Αγάπη μου .. πως τα πήγες σήμερα ;

Γαμήθηκα στη δουλειά..

:headbang::headbang::headbang:
Πανούλη τί πιο ωραίο να γυρίζει η κοπέλα σου από άλλη μία κοπιαστική ημέρα εργασίας και μπαίνοντας στο σπίτι να ρεύεται και να αφήνει στον χώρο μια διακριτική εσάνς πουτσίλας :confused:

:coffee: :coffee:

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
225
Πόντοι
21
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
238
Πόντοι
21
Αλήθεια τώρα ? :confused:
Έφτασε 9 σελίδες η ανάλυση ? :coffee:
Sinking Leonardo Dicaprio GIF
Μαν τα αποτελέσματα αμφίρροπα και οι γιατροί δυσκολεύονται να βγάλουν έγκυρη διαγνωση

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.371
Πόντοι
2.046
Πανούλη τί πιο ωραίο να γυρίζει η κοπέλα σου από άλλη μία κοπιαστική ημέρα εργασίας και μπαίνοντας στο σπίτι να ρεύεται και να αφήνει στον χώρο μια διακριτική εσάνς πουτσίλας :confused:

:coffee: :coffee:
Και εγω να της εχω μαγειρεψει

Κοχλιους

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.371
Πόντοι
2.046
Πέρα απο την πλάκα, όλα στη ζωη είναι.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα στην ιδεα.. να βρίσκεται με 5 την ημερα..

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.499
Πόντοι
2.046
Το θεωρώ πολύ σπάνιο και ασυνήθιστο μια εκδιδόμενη να κάνει σοβαρή σχέση με πελάτη της. Ακόμα και αν μπει το συναίσθημα στην μέση θα κρατηθεί απόσταση και από τις δύο πλευρές.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
238
Πόντοι
21
Το θεωρώ πολύ σπάνιο και ασυνήθιστο μια εκδιδόμενη να κάνει σοβαρή σχέση με πελάτη της. Ακόμα και αν μπει το συναίσθημα στην μέση θα κρατηθεί απόσταση και από τις δύο πλευρές.
Σπανιο δεν είναι συμβαίνει αρκετές φορές απλώς όπως λέι η παροιμία φιλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισα

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.261
Πόντοι
1.041
Λοιπον, ΕΓΩ όχι κάποιος φίλος φίλου γνωστού….
Πριν από 15-20 χρόνια είχα «σχέση» με κοπέλα που ήταν στριπερ, για 8 μήνες. Μετά επειδή είχα μπει σε ένα κύκλο πιο εύκολο να γνωρίζω «συναδέλφισσες» της , όταν χώρισα έκανα «σχέση» με μια άλλη σταρ της εποχής μπορώ να πω που δούλευε στα στουντιο της Αθήνας… γνωστού ομίλου…. Δεν δίνω άλλες λεπτομέρειες για ποια κ που γιατί προφανώς θα καρφωθώ.

Αλλά αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι υπάρχουν όλων των ειδών κοριτσιών που κάνουν αυτές τις δουλειές. Οπως κ σε όλα τα επαγγέλματα.
Τώρα εμένα ήταν μπορώ να πω πολύ περιποιητικές κ να με προσέχουν απέναντι μου.
Εγώ ήμουν συνειδητοποιημένος για το τι έκανα…. Είχα πάντα στο μυαλό μου να μην καψουρευτω κ να φύγω μόλις δω ότι κάτι δεν πάει καλά.
Έκανα ωραία πράγματα ειδικά με την δεύτερη. Ακριβά αμάξια,βόλτες,φαγητά,έξοδοι,ταξίδια. Με την οικονομική άνεση που είχαν αυτές γτ αναζητούσαν κάποιον να της βλέπει σαν νορμαλ γυναίκες όταν τελείωναν την δουλειά.
Κατά τα άλλα επειδή συζούσαμε με την δεύτερη κ μαγείρευε κ νοικοκυρά ήταν.
Στα του σεξ, τα πάντα όλα παιδιά, πέρασα πολύ ωραία. Αυτά

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
238
Πόντοι
21
Λοιπον, ΕΓΩ όχι κάποιος φίλος φίλου γνωστού….
Πριν από 15-20 χρόνια είχα «σχέση» με κοπέλα που ήταν στριπερ, για 8 μήνες. Μετά επειδή είχα μπει σε ένα κύκλο πιο εύκολο να γνωρίζω «συναδέλφισσες» της , όταν χώρισα έκανα «σχέση» με μια άλλη σταρ της εποχής μπορώ να πω που δούλευε στα στουντιο της Αθήνας… γνωστού ομίλου…. Δεν δίνω άλλες λεπτομέρειες για ποια κ που γιατί προφανώς θα καρφωθώ.

Αλλά αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι υπάρχουν όλων των ειδών κοριτσιών που κάνουν αυτές τις δουλειές. Οπως κ σε όλα τα επαγγέλματα.
Τώρα εμένα ήταν μπορώ να πω πολύ περιποιητικές κ να με προσέχουν απέναντι μου.
Εγώ ήμουν συνειδητοποιημένος για το τι έκανα…. Είχα πάντα στο μυαλό μου να μην καψουρευτω κ να φύγω μόλις δω ότι κάτι δεν πάει καλά.
Έκανα ωραία πράγματα ειδικά με την δεύτερη. Ακριβά αμάξια,βόλτες,φαγητά,έξοδοι,ταξίδια. Με την οικονομική άνεση που είχαν αυτές γτ αναζητούσαν κάποιον να της βλέπει σαν νορμαλ γυναίκες όταν τελείωναν την δουλειά.
Κατά τα άλλα επειδή συζούσαμε με την δεύτερη κ μαγείρευε κ νοικοκυρά ήταν.
Στα του σεξ, τα πάντα όλα παιδιά, πέρασα πολύ ωραία. Αυτά
Η ζωή είναι στιγμές πρέπει να τις χερεσαι

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.261
Πόντοι
1.041
Η ζωή είναι στιγμές πρέπει να τις χερεσαι
Κοιτα δεν λέω ότι ήταν σωστό ούτε μαγκιά. Σίγουρα σε πολλούς δεν θα αρέσει κ πολύ θα είναι αντίθετοι με κάτι τέτοιο. Αλλά ναι εγώ τότε την έβρισκα κ δεν με χαλούσε η φάση. Μετά από τόσα χρόνια θα σου πω ότι αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα το διαχειριζόμουν πιο έξυπνα τότε αυτό που είχα.
Αλλά τέλος καλό όλα καλα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
238
Πόντοι
21
Κοιτα δεν λέω ότι ήταν σωστό ούτε μαγκιά. Σίγουρα σε πολλούς δεν θα αρέσει κ πολύ θα είναι αντίθετοι με κάτι τέτοιο. Αλλά ναι εγώ τότε την έβρισκα κ δεν με χαλούσε η φάση. Μετά από τόσα χρόνια θα σου πω ότι αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα το διαχειριζόμουν πιο έξυπνα τότε αυτό που είχα.
Αλλά τέλος καλό όλα καλα
Σε καταλαβαίνω απολυτα

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
10
Like
1.706
Πόντοι
491
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα και θα ήθελα να ακούσω και να μοιραστώ απόψεις και εμπειρίες για εκδιδόμενες γυναίκες οι οποίες δουλεβουν σε οίκους ανοχής στούντιο η ανεξάρτητες είτε σε γραφείο ποια πιστεύετε θα ήταν η συμπεριφορά τους σε μια σχέση τους εάν θέλουν απαντούν και οι εκδιδομενες
το μονο διαφορετικο που κανουν ειναι να πηγαινουν και εκδρομες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom