Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (12 μέλη και 43 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.947
Πόντοι
2.306
Θεωρώ ότι γυναίκα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα, γιατί το δικο της πρόβλημα να εμπιστευτεί έναν άντρα.
Ο άντρας δύσκολα θα το δει σαν σοβαρή σχέση, θα κοιτάζει πάντα να γαμήσει τζάμπα ,άντε να πει και να συζητήσει λίγο και έξω από την πόρτα.

Συμφωνώ όμως ότι υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Βλέπεις μία ελεύθερη και λες εδώ μπορούμε να χτίσουμε κάτι. Και μετά ανοίγει το στόμα της και δεν ξέρεις από που να φύγεις.
Είσαι καιρό με μια και σε κερατώνει ή στο γυρνάει στο φεμινιστικό ότι τη γυναίκα δεν πρέπει να την κρίνεις.
Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και ευτυχισμένες σχέσεις, έχω όμως την αίσθηση ότι οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες.
Τυπε με ολο το σεβασμο στη πρωτη προταση σου λες οτι η γυναικα εχει το μεγαλυτερο προβλημα αλλα εσενα ακουω να ανησυχεις μη ψοφησεις μονος και σε βρουν απο τη βρωμα οι γειτονες.
Λεω οτι και το δικο σου προβλημα ειναι μεγαλο.
το λεω με καθε σεβασμο και χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας , δεν εισαι ο μονος που εχεις τετοιους φοβους.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.238
Πόντοι
736
Κατα καιρους ολοι έχετε ακουσει για ζευγαρια που ειναι στο χωρο της δουλειας και εχω γνωρισει αρκετα ...και μαλιστα για παρα πολλους λογους τους βρηκα ποιο ευτυχισμένους απο τα ζευγαρια που απεχουν απο την πορνεια γιατι για αυτους ολα ειναι ξεκαθαρα ..
Ολα τα πραγματα στη ζωη ειναι θεμα οπτικης ..η οποια ειναι διαφορετικη οσο βαδιζει προς την μαζα..

Οποτε ανετα ολοι μπορουν να εχουν καποιον και ολοι μπορουν να βρουν ενα πεδιο για να καλλιεργήσουν την ευτυχία τους..ολα τα αλλα ειναι για να παιζουμε μπαλιτσα..:coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το καλύτερο είναι να είσαι ευθύς με τον εαυτό σου αλλά και με τους αλλους
αμα δεν εισαι με τον εαυτο σου κατσε σπιτι σου..:coffee:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.708
Πόντοι
4.546
Κατα καιρους ολοι έχετε ακουσει για ζευγαρια που ειναι στο χωρο της δουλειας και εχω γνωρισει αρκετα ...και μαλιστα για παρα πολλους λογους τους βρηκα ποιο ευτυχισμένους απο τα ζευγαρια που απεχουν απο την πορνεια γιατι για αυτους ολα ειναι ξεκαθαρα ..
Ολα τα πραγματα στη ζωη ειναι θεμα οπτικης ..η οποια ειναι διαφορετικη οσο βαδιζει προς την μαζα..

Οποτε ανετα ολοι μπορουν να εχουν καποιον και ολοι μπορουν να βρουν ενα πεδιο για να καλλιεργήσουν την ευτυχία τους..ολα τα αλλα ειναι για να παιζουμε μπαλιτσα..:coffee:

αμα δεν εισαι με τον εαυτο σου κατσε σπιτι σου..:coffee:
Vote Magi for president :rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.238
Πόντοι
736
Λοιπον παω να συνεχίσω τον καφε μου στον mr malakas....συνεχίστε εσεις εδω ...με τα μπερδεματα σας:coffee:

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.028
Πόντοι
206
Ολα αυτα που λενε οι αλλοι ισχυουν.εγω βλεπω και πρακτικα θεματα.πες οτι εχεις σχεση με μια πουτανα δεν θα φοβασαι καθε μερα μην κολησεις κατι? Αυτη θα γαμιεται με 10 την ημερα.εσυ επειδη θα εχεις.σχεση μαζι της θα εισαι πιο κοντα ,θα πρεπει να τριπλοπροσεχεις μην σε κολησει κατι.δεν θα κανετε και τεστ καθε εβδομαδα. Ε τι σχεση ειναι αυτη.θα ειστε πχ μαζι 6 μηνες και θα γαμας παντα με καποτα μην κολησεις τιποτα.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.028
Πόντοι
206
Παντως θα πω οτι τρεφω μεγαλυτερο σεβασμο προς τις πληρωμενες πουτανες παρα στις αλλες πουτανες (παντρεμενες πχ) που γαμιουνται δωρεαν.και οι 2 διασκεδαζουν,entertain, αντρες.οι εσκορτς πληρωνονται ομως.οι παντρεμενες/δεσμευμενες το κανουν δωρεαν.και πρακτικα ουτε οι πρωτες ουτε οι δευτερες το κανουν για το σεξ σαν σεξ.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.783
Πόντοι
2.596
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.783
Πόντοι
2.596
Το 2004 έπιασα τέσσερα ακριβώς σκορ τεσσε δύο και πήρα 550000 χιλιάδες ευρω
Ας το δεχτώ αλλά τι κάνεις εδώ μέσα μετά από ~21 χρόνια;
Αν τα σκόρπισες είσαι ΑΞΙΟΣ της μοίρας σου...
Καρέλιας δεν λέγομαι όμως έχω μια μέτρια ως καλούτσικη συνταξούλα, άλλες φορές (μήνες) είναι καλή ειδικά όταν παίζει Νορβηγία, τέσπα δεν θα μπαχαλεύω το νήμα....

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Αμα αρχίσω να ρωτάω θα δεις!!!
Δεκτές όλες οι απόψεις και οι ερωτησεις

Ας το δεχτώ αλλά τι κάνεις εδώ μέσα μετά από ~21 χρόνια;
Αν τα σκόρπισες είσαι ΑΞΙΟΣ της μοίρας σου...
Καρέλιας δεν λέγομαι όμως έχω μια μέτρια ως καλούτσικη συνταξούλα, άλλες φορές (μήνες) είναι καλή ειδικά όταν παίζει Νορβηγία, τέσπα δεν θα μπαχαλεύω το νήμα....
Ανεμομαζοματα ανεμοσκορπισματα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.783
Πόντοι
2.596
Και γιατι μια επαγγελματιας πουτανα να θελει μια αρσενικη πουτανα τζαμπατζου? :coffee:
Αν είναι μαλακισμένη πρόβλημα της!!!
Αρσενική πουτάνα είμαι κι όσο π€ρισσότερα έχω - τόσο περισσότερο νοιώθω καλύτερα...
Άκου ατάκα με μια: έλα θέλω να βγάλεις μουνόχυμα δεν με λυπάσαι;
Η ντούντα μου καίγεται από το μουνάκι σου, θα λιώσει το προφυλακτικό, χύσε μανάρι μου θα σου κάνω δωράκι...

Έτσι παίζω μπάλα εγώ, είμαι πιατσοχαλάστρας!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.783
Πόντοι
2.596
Τυπε ειναι ωραιο να εισαι ευθης με τον εαυτο σου βγαίνουν μοναδικα και αυθεντικα πραγματα...
Έτσι ακριβώς. Μεταξύ κατεργαραίων να υπάρχει ειλικρίνεια.
Αν τώρα ο πελάτης δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα, εντάξει μιλάμε για ηττοπαθή άτομο που χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αλλά δεν είναι ώρα να αναλυθεί εδώ.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Τύπε όρισε μας την διάρκεια της σχέσης... 30 λεπτά ; 45 ; 1 ώρα ;;;;

και αυτο ώς σχέση λογίζεται.

Αν θέλεις να διαβάσεις για μισάωρα σε παρακαλώ να ανατρέξεις σε κριτικές μου.

Έχω πάρα πολλες σε τέτοια προγράμματα. Κάτσε με την ησυχία σου το απογευμα παρήγγειλε και μια πίτσα
πάρε και μια κοκα κολα και καλό διαβασμα. :happy:
Δύο χρόνια εάν σε καλυπτουν

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.961
Πόντοι
3.846
Τυπε με ολο το σεβασμο στη πρωτη προταση σου λες οτι η γυναικα εχει το μεγαλυτερο προβλημα αλλα εσενα ακουω να ανησυχεις μη ψοφησεις μονος και σε βρουν απο τη βρωμα οι γειτονες.
Λεω οτι και το δικο σου προβλημα ειναι μεγαλο.
το λεω με καθε σεβασμο και χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας , δεν εισαι ο μονος που εχεις τετοιους φοβους.
Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Λέω ότι σε μια τέτοια σχέση ο άντρας δε θα δει την άλλη σοβαρά γιατί δε θα τη γνώριζε στην παρέα του και στους γονείς του, αλλά θα γαμούσε τζάμπα. Αντίθετα μια σεξεργάτρια που έχει δει άντρες να πληρώνουν για να γαμήσουν δύσκολα θα εμπιστευτεί έναν άντρα που θα της μιλάει για σχέση.

Οτι εγώ είμαι μόνος στη ζωή δεν έχει σχέση με αυτό. Εσύ αναφέρεσαι ποιος από τους δύο έχει περισσότερη ανάγκη για συντροφικότητα. Εγώ όμως μιλάω γενικά δε μιλάω αν εγώ ή μια σεξεργάτρια έχουμε μεγαλύτερη μοναξιά στη ζωή.

Δε σε παρεξήγησα ούτε προσβάλλομαι, για το ότι είμαι μόνος στη ζωή ευθύνομαι εγώ, δε θεωρώ δηλαδή ότι μπορώ να συγκριθώ με τη ζωή που κάνει μια σεξεργάτρια.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.783
Πόντοι
2.596

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.657
Πόντοι
201
Η σοβαρή σχέση θα γίνει για 2 λόγους:

1) υπάρχει πολύ σοβαρό πορτοφόλι πίσω από κάποιο ναυα΄γιο και ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος αλλά θα κρατήσει όσο θα υπάρχει η χορηγία. Αυτά γίνονται τα πρώτα χρόνια που θα βγούνε στο κουρμπέτι.Τα θύματα είναι συνήθως οι λεγόμενοι αγαπούληδες που πάνε στα ραντεβού με λουλούδια και δωράκια.

2)Μετά από χρόνια σε αυτό το χώρο οι κοπέλες που έχουν χορτάσει τη χλιδάτη ζωή έρχονται αντιμέτωπες με τα ψυχολογικά τους.
Επιδιώκουν τη κάλυψη της μοναξιάς. Πιθανών κάποιος καλός χρόνιος πελάτης να παίξει το ρόλο του συντρόφου για να γεμίσουν το κενό τους και οι 2 αφού πρώτα είναι σε θέση να αποδεχτεί ότι πρέπει να αποδεχτεί....
Τοξική σχέση .Δύσκολοι χαρακτήρες και οι 2. Ο καθένας με τα προβλήματα του που τα κουβαλάει χρόνια μαζί του.
Πάντα θα υπάρχει αυτό το αίσθημα εάν αυτός που κάθεται στο απέναντι τραπέζι την έχει πάρει η όχι....

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Για ποιές γυναίκες μιλατε ?

Την κοπέλα του 20ρικου, του 100ρικου 'η του 500ρικου?

Γυναίκες μόνιμα εγκαταστημενες εδω 'η city tours?

Δεν είναι όλα τα ίδια !!!

Μερα με την νύχτα θα ελεγα.
Μικρή η διαφορά όσο αφορά το κοστολογιο

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
214
Πόντοι
21
Θα καταλήξει άσχημα για σένα.
Σου λέει ψέματα. Έχει γκόμενο νταβά και συνωμοτούν πώς θα σε φάνε.
Απλά τα πράγματα. Μείνε μακριά αν το σκέφτεσαι σοβαρά.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
Μην τρομάζεις μαν

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.947
Πόντοι
2.306
Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Λέω ότι σε μια τέτοια σχέση ο άντρας δε θα δει την άλλη σοβαρά γιατί δε θα τη γνώριζε στην παρέα του και στους γονείς του, αλλά θα γαμούσε τζάμπα. Αντίθετα μια σεξεργάτρια που έχει δει άντρες να πληρώνουν για να γαμήσουν δύσκολα θα εμπιστευτεί έναν άντρα που θα της μιλάει για σχέση.

Οτι εγώ είμαι μόνος στη ζωή δεν έχει σχέση με αυτό. Εσύ αναφέρεσαι ποιος από τους δύο έχει περισσότερη ανάγκη για συντροφικότητα. Εγώ όμως μιλάω γενικά δε μιλάω αν εγώ ή μια σεξεργάτρια έχουμε μεγαλύτερη μοναξιά στη ζωή.

Δε σε παρεξήγησα ούτε προσβάλλομαι, για το ότι είμαι μόνος στη ζωή ευθύνομαι εγώ, δε θεωρώ δηλαδή ότι μπορώ να συγκριθώ με τη ζωή που κάνει μια σεξεργάτρια.
Τυπε εχω δει το pretty woman, ολα αυτα που λες δεν ισχύουν…:confused:
σοβαρα τωρα, αυτο που λεω ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι ανεξαρτητως επαγγελματος και background εχουν τελικα παραπλησια ονειρα, ειδικα οι γυναικες, ειτε ειναι δηλωμενες πουτανες ειτε οχι.
ολες ή σχεδον ολες, μετα τα τριαντα ονειρευονται σπιτι, παιδια, σταθεροτητα, ασφαλεια και καποιο μαλακα εκει κοντα να προσεχει αυτες και τα παιδια.
και καλα κανουν, η φυση ετσι επλασε τη γυναικα, σαν εργοστασιο παραγωγης ζωης. δεν την επλασε με σκοπο να γινει μοντελο του Σειρηνακη, τι να κανουμε…
το να λεμε εδω οτι «απαγορευεται» να κανει καποιος μια καλη και μακροχρονη σχεση με ιεροδουλες, για τους χψz λογους ειναι τεραστια γενικευση και αδικη κατα τη γνωμη μου.
Επιπλεον υπαρχουν και ελαχιστα μεν αλλα υπαρκτα παραδειγματα που λενε οτι οι επαγγελματιες μπρουν καλλιστα να κανουν καλες σχεσεις, ιδιαιτερως στη δυση της καριερας τους. Αντθετως τα αρνητικα παραδειγματα ειναι σε βαση «ακουσα, μου επιανε…., ενας κολλητος κολλητου μου» και ουτω καθεξης.
οι σοφιες που ακουγονται εδω λοιπον ειναι το μακρυ και το κκντο του καθενος, μονο μια εργαζομενη ή ο τυπος της μπορουν να σου πουν απο πρωτο χερι και σε βαθος χρονου τι παιζει.
Τωρα οτι ο χωρος αυτος εχει και απειρα ναυαγια, ειναι δεδομενο. Δουλεια υψηλου ρισκου σημαινει μεγαλη πιθανοτητα να στειλεις τη ζωη σου στα βραχια. Οχι ομως και βεβαιοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom