Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Λέω ότι σε μια τέτοια σχέση ο άντρας δε θα δει την άλλη σοβαρά γιατί δε θα τη γνώριζε στην παρέα του και στους γονείς του, αλλά θα γαμούσε τζάμπα. Αντίθετα μια σεξεργάτρια που έχει δει άντρες να πληρώνουν για να γαμήσουν δύσκολα θα εμπιστευτεί έναν άντρα που θα της μιλάει για σχέση.
Οτι εγώ είμαι μόνος στη ζωή δεν έχει σχέση με αυτό. Εσύ αναφέρεσαι ποιος από τους δύο έχει περισσότερη ανάγκη για συντροφικότητα. Εγώ όμως μιλάω γενικά δε μιλάω αν εγώ ή μια σεξεργάτρια έχουμε μεγαλύτερη μοναξιά στη ζωή.
Δε σε παρεξήγησα ούτε προσβάλλομαι, για το ότι είμαι μόνος στη ζωή ευθύνομαι εγώ, δε θεωρώ δηλαδή ότι μπορώ να συγκριθώ με τη ζωή που κάνει μια σεξεργάτρια.
Τυπε εχω δει το pretty woman, ολα αυτα που λες δεν ισχύουν…
σοβαρα τωρα, αυτο που λεω ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι ανεξαρτητως επαγγελματος και background εχουν τελικα παραπλησια ονειρα, ειδικα οι γυναικες, ειτε ειναι δηλωμενες πουτανες ειτε οχι.
ολες ή σχεδον ολες, μετα τα τριαντα ονειρευονται σπιτι, παιδια, σταθεροτητα, ασφαλεια και καποιο μαλακα εκει κοντα να προσεχει αυτες και τα παιδια.
και καλα κανουν, η φυση ετσι επλασε τη γυναικα, σαν εργοστασιο παραγωγης ζωης. δεν την επλασε με σκοπο να γινει μοντελο του Σειρηνακη, τι να κανουμε…
το να λεμε εδω οτι «απαγορευεται» να κανει καποιος μια καλη και μακροχρονη σχεση με ιεροδουλες, για τους χψz λογους ειναι τεραστια γενικευση και αδικη κατα τη γνωμη μου.
Επιπλεον υπαρχουν και ελαχιστα μεν αλλα υπαρκτα παραδειγματα που λενε οτι οι επαγγελματιες μπρουν καλλιστα να κανουν καλες σχεσεις, ιδιαιτερως στη δυση της καριερας τους. Αντθετως τα αρνητικα παραδειγματα ειναι σε βαση «ακουσα, μου επιανε…., ενας κολλητος κολλητου μου» και ουτω καθεξης.
οι σοφιες που ακουγονται εδω λοιπον ειναι το μακρυ και το κκντο του καθενος, μονο μια εργαζομενη ή ο τυπος της μπορουν να σου πουν απο πρωτο χερι και σε βαθος χρονου τι παιζει.
Τωρα οτι ο χωρος αυτος εχει και απειρα ναυαγια, ειναι δεδομενο. Δουλεια υψηλου ρισκου σημαινει μεγαλη πιθανοτητα να στειλεις τη ζωη σου στα βραχια. Οχι ομως και βεβαιοτητα.