Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (17 μέλη και 43 επισκέπτες)
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Θα καταλήξει άσχημα για σένα.
Σου λέει ψέματα. Έχει γκόμενο νταβά και συνωμοτούν πώς θα σε φάνε.
Απλά τα πράγματα. Μείνε μακριά αν το σκέφτεσαι σοβαρά.
Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.
Μην τρομάζεις μαν

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.949
Πόντοι
2.306
Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Λέω ότι σε μια τέτοια σχέση ο άντρας δε θα δει την άλλη σοβαρά γιατί δε θα τη γνώριζε στην παρέα του και στους γονείς του, αλλά θα γαμούσε τζάμπα. Αντίθετα μια σεξεργάτρια που έχει δει άντρες να πληρώνουν για να γαμήσουν δύσκολα θα εμπιστευτεί έναν άντρα που θα της μιλάει για σχέση.

Οτι εγώ είμαι μόνος στη ζωή δεν έχει σχέση με αυτό. Εσύ αναφέρεσαι ποιος από τους δύο έχει περισσότερη ανάγκη για συντροφικότητα. Εγώ όμως μιλάω γενικά δε μιλάω αν εγώ ή μια σεξεργάτρια έχουμε μεγαλύτερη μοναξιά στη ζωή.

Δε σε παρεξήγησα ούτε προσβάλλομαι, για το ότι είμαι μόνος στη ζωή ευθύνομαι εγώ, δε θεωρώ δηλαδή ότι μπορώ να συγκριθώ με τη ζωή που κάνει μια σεξεργάτρια.
Τυπε εχω δει το pretty woman, ολα αυτα που λες δεν ισχύουν…:confused:
σοβαρα τωρα, αυτο που λεω ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι ανεξαρτητως επαγγελματος και background εχουν τελικα παραπλησια ονειρα, ειδικα οι γυναικες, ειτε ειναι δηλωμενες πουτανες ειτε οχι.
ολες ή σχεδον ολες, μετα τα τριαντα ονειρευονται σπιτι, παιδια, σταθεροτητα, ασφαλεια και καποιο μαλακα εκει κοντα να προσεχει αυτες και τα παιδια.
και καλα κανουν, η φυση ετσι επλασε τη γυναικα, σαν εργοστασιο παραγωγης ζωης. δεν την επλασε με σκοπο να γινει μοντελο του Σειρηνακη, τι να κανουμε…
το να λεμε εδω οτι «απαγορευεται» να κανει καποιος μια καλη και μακροχρονη σχεση με ιεροδουλες, για τους χψz λογους ειναι τεραστια γενικευση και αδικη κατα τη γνωμη μου.
Επιπλεον υπαρχουν και ελαχιστα μεν αλλα υπαρκτα παραδειγματα που λενε οτι οι επαγγελματιες μπρουν καλλιστα να κανουν καλες σχεσεις, ιδιαιτερως στη δυση της καριερας τους. Αντθετως τα αρνητικα παραδειγματα ειναι σε βαση «ακουσα, μου επιανε…., ενας κολλητος κολλητου μου» και ουτω καθεξης.
οι σοφιες που ακουγονται εδω λοιπον ειναι το μακρυ και το κκντο του καθενος, μονο μια εργαζομενη ή ο τυπος της μπορουν να σου πουν απο πρωτο χερι και σε βαθος χρονου τι παιζει.
Τωρα οτι ο χωρος αυτος εχει και απειρα ναυαγια, ειναι δεδομενο. Δουλεια υψηλου ρισκου σημαινει μεγαλη πιθανοτητα να στειλεις τη ζωη σου στα βραχια. Οχι ομως και βεβαιοτητα.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
66
Like
18.504
Πόντοι
17.785
Μικρή η διαφορά όσο αφορά το κοστολογιο
Τι λες ρε μεγαλε?

Σοβαρα είναι το ιδιο αυτη που γνωρίζεις με 20 ευρω με αυτην που με το καλημερα τις σκας 500ρικο? Εχεις παει και ξέρεις ρε νιατο?

Ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις τι λες οπως και οι περισσοτεροι μυρωδιαδες εδω μεσα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
99
Πόντοι
0
Δύσκολα τα πράγματα.
Κάποια εμπόδια σε τέτοιες σχεσεις είναι: κοινωνική στιγματοποίηση,
συναισθηματική απόσταση, δυσκολία στην οικειότητα, ζήλια και ανασφάλειες, δυσκολία στον αμοιβαίο σεβασμό και προβλήματα εμπιστοσύνης. Ομως, όποιος θέλει δοκιμάζει.
Το μεγαλύτερο όλων: ξερετε κι οι δύο που και πως γνωριστήκατε. Συνεπώς θα σας πιάνει κρίση και μάλιστα τακτική. Εσύ θα βλεπεις μια επαγγελματία κι αυτή έναν πελάτη. Αυτο δεν διαγράφεται. Εσυ μια ζωή θα είσαι ύποπτος μην πας με άλλες κι αυτή ύποπτη μην πάει με άλλους (αν έχει σταματήσει).
Εδώ είναι το ζουμί θυμίζω. Τα υπολοιπα είναι ελπίδες της πλάκας και θεωρίες του κώλου.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Τι λες ρε μεγαλε?

Σοβαρα είναι το ιδιο αυτη που γνωρίζεις με 20 ευρω με αυτην που με το καλημερα τις σκας 500ρικο? Εχεις παει και ξέρεις ρε νιατο?

Ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερεις τι λες οπως και οι περισσοτεροι μυρωδιαδες εδω μεσα.
Απλώς αυτή με το 500 σε πειανει κορόιδο την ίδια δουλειά κάνει και με την φθηνή και μπορεί να πηγαίνει και με περισσότερους την ημέρα για να κινήσει γρήγορα έχω πάρει πάνω από 5009 χιλιάδες εκδιδόμενες και σου μιλάω εκ πείρας έχω πληρώσει και χίλια ευρώ αποτέλεσμα ιδιο

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
99
Πόντοι
0
Η μόνη περίπτωση να γίνει σχέση τέτοιου είδους είναι να βγάζει λεφτά η γυναίκα όπως κι ο άνδρας και να ζουν ωραία απλα και μόνο σαν παρεάκι. Όποιος νομίζει ότι θα έρχεται η άλλη γαμημένη από πολλούς κι ο σνδρας θα παίζει μπεγλέρι άνετος σε βάθος χρόνου σε μια όμορφη σχέση, σημαίνει ότι είναι νταβατζής. Ούτε κι η επαγγελματίας θα αισθάνεται ωραιά γιατί θα σκέφτεται ότι ο άνδρας πηδάει αλλού άλλη επαγγελματία. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ!

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Η μόνη περίπτωση να γίνει σχέση τέτοιου είδους είναι να βγάζει λεφτά η γυναίκα όπως κι ο άνδρας και να ζουν ωραία απλα και μόνο σαν παρεάκι. Όποιος νομίζει ότι θα έρχεται η άλλη γαμημένη από πολλούς κι ο σνδρας θα παίζει μπεγλέρι άνετος σε βάθος χρόνου σε μια όμορφη σχέση, σημαίνει ότι είναι νταβατζής. Ούτε κι η επαγγελματίας θα αισθάνεται ωραιά γιατί θα σκέφτεται ότι ο άνδρας πηδάει αλλού άλλη επαγγελματία. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ!
Νομίζω ότι οι εκδιδομενες έλκουν και έλκονται από τους νταβαζηδες

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
99
Πόντοι
0
Νομίζω ότι οι εκδιδομενες έλκουν και έλκονται από τους νταβαζηδες
Λογικό είναι να βρουν κάποιον από τον κύκλο τους είτε είναι είτε όχι νταβατζής. Οι υπολοιποι νομίζουν ότι ταίριαξαν. Νομίζουν όπως το λέω. Είναι σαν να πάω εγώ να πάρω αρκούδα σε ζωολπγικό κήπο. Τόσο μεγάλη διαφορά περιβάλλοντος. Γι αυτό και δεν υπήρξε ποτέ πετυχημένο ζευγαρι πελατη με επαγγελματία. Όσοι υπάρχουν απλως κάνουν παρέα μέχρι την λήξη.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.764
Πόντοι
3.446
Αν είναι για απλή σχέση τύπε είναι μια κατάσταση win -win που λένε στο χωριό μου. Πρώτον θα χώνεις και πάνω από όλα τσάμπα και δεύτερον αν τα λεφτά είναι καλά θα περνάς μια καλή ζωή, ταξίδια, φαγητά και μια γυναίκα να σε περιποιείται.

Το ζήτημα είναι μην θέλει και από σένα το δωράκι της για να μπεις
Τύποι οι τοποθετήσεις σας κάτι δείχνουν...όχι καλό.
Για σκεφτείτε λίγο

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
16
Like
10.721
Πόντοι
3.296
γιατι πιστευει κανενας οτι τα κοριτσια που κανουν αυτη την δουλεια εχουν ''γκομενο''και οχι νταβατζη η καποιον προστατη τελος παντων???

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
99
Πόντοι
0
γιατι πιστευει κανενας οτι τα κοριτσια που κανουν αυτη την δουλεια εχουν ''γκομενο''και οχι νταβατζη η καποιον προστατη τελος παντων???
Εχει καθυστέρες που νομίζουν ότι απλά ήταν ατυχες και έκαναν τέτοια επιλογή εργασίας χωρίς να έχουν κανέναν από πίσω. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι εμείς που είμαστε άνδρες θα ζητούσαμε προστασία αν κάναμε τέτοια δουλειά. :confused:

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί όπως τα χαρακτηριστικά τις εμφάνισης μας έτσι είναι και το μυαλό μας και οι σκέψεις μας οι εκδιδομενες οι περισσότερες βέβαια όχι όλες ίσως είναι οι πιο ντομπρες γυναίκες και σε πρωσοπικοτητα αλλά και σε χαρακτήρα άσχετα με την δουλειά τους δεν κρύβονται αυτό είναι έχω συνάψει με αρκετές πρωσοπικη σχέση εάν κάποιος ξεπεράσει τους κοινωνικούς στιγματισμός και μπορέσει να βγάλει από το μυαλό του την πληθώρα των συνευρέσεων πιστεύω θα υπάρξει μια υγιής σχέση που με την διάρκεια του χρόνου να αναπτυχθεί και συναισθημα

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.485
Πόντοι
22.936
Αλήθεια τώρα ? :confused:
Έφτασε 9 σελίδες η ανάλυση ? :coffee:
Sinking Leonardo Dicaprio GIF

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
231
Πόντοι
21
Ακόμα και οι λύκοι καμιά φορά σχηματίζουν αγελη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom