Δεν εχει να κάνει. Από όσους γνωρίζω αρκετοί έχουν απλα ερωτοχτυπηθει και τους τα τρώνε οι ιερόδουλες. Λίγοι που έκανσν σχέσεις όπως ανέφερα και λες, στο τέλος χώρισαν. Συνηθως ετσι γίνεται για τους λόγους που ανέφερα. Εξαιρετικα σπάνια τυχαινει κάτι με διάρκεια.Ναι αλλά υποτίθεται ότι έχουν φθάσει με τον πελάτη σε άλλο επίπεδο βγαίνουν τρώνε μαζί πίνουν ποτό πηγαίνει ο ένας στους άλλους το σπίτι κοιμούνται μαζι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 297
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Σεβαστή η άποψη σου με ένα μεγάλο δικιοΔεν εχει να κάνει. Από όσους γνωρίζω αρκετοί έχουν απλα ερωτοχτυπηθει και τους τα τρώνε οι ιερόδουλες. Λίγοι που έκανσν σχέσεις όπως ανέφερα και λες, στο τέλος χώρισαν. Συνηθως ετσι γίνεται για τους λόγους που ανέφερα. Εξαιρετικα σπάνια τυχαινει κάτι με διάρκεια.
Απλη παρατηρητικότητα.Σεβαστή η άποψη σου με ένα μεγάλο δικιο
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Μπα δεν νομίζω εσύ έχεις πρωσοπικη εμπειρίαΑπλη παρατηρητικότητα.
Ναι εχω. Ημουν τυχερος γιατι επεσα σε ευκολες περιπτώσεις. Ειδα και των γυρω μου. Χρειαστηκε οντως παρατηρητικότητα.Μπα δεν νομίζω εσύ έχεις πρωσοπικη εμπειρία
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Γι'αυτό μάλλον άκουσα τις καλύτερες πραγματικές εκδοχές με λεπτομέρεια που πρωσοποειπογραφωΝαι εχω. Ημουν τυχερος γιατι επεσα σε ευκολες περιπτώσεις. Ειδα και των γυρω μου. Χρειαστηκε οντως παρατηρητικότητα.
Εχει και αλλα τετοια.Ακομα ενα αστείο :
Αγάπη μου .. πως τα πήγες σήμερα ;
Γαμήθηκα στη δουλειά..
μωρο μου ειχα δυσκολη μερα στη δουλεια,πηγαινα πιπα κωλο
Δυσκολη μερα,γαμηθηκα στο μεροκαματο
Μας γαμησε σημερα το αφεντικο
Ειχα μια δυσκολη μερα σημερα,σκετη πουτσα
Πολύ ωραία συζήτηση με σκέψεις και γνώμες βασικα ολες ευσταθούν μιας και μιλάμε για άνθρωπινα οντα που είναι γυναίκες σε όποιον το άνοιξε μπραβο ξεφεύγουμε κατά πολύ από το κατω κεφάλι και λειτουργούμε με το πανω.
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Φίλος έτσι είναι ακριβώς και να είσαι σίγουρος σε από ότι ειπώθηκαν από ένα νέο μέλος όπως φαίνεται από την εγγραφή βέβαια και νέος είμαι και εγώ εδώ λίγο παραπάνω μιλάμε για πραγματικές αλήθειες ισχυουνΠολύ ωραία συζήτηση με σκέψεις και γνώμες βασικα ολες ευσταθούν μιας και μιλάμε για άνθρωπινα οντα που είναι γυναίκες σε όποιον το άνοιξε μπραβο ξεφεύγουμε κατά πολύ από το κατω κεφάλι και λειτουργούμε με το πανω.
Ο καθένας γραφει την σκέψη του, την αλήθεια του,το βίωμα του ,και γίνεται μια ωραια ζήτηση, με συμφωνώ και διαφ νω,χωρίς καφριλες και προσβολές.Φίλος έτσι είναι ακριβώς και να είσαι σίγουρος σε από ότι ειπώθηκαν από ένα νέο μέλος όπως φαίνεται από την εγγραφή βέβαια και νέος είμαι και εγώ εδώ λίγο παραπάνω μιλάμε για πραγματικές αλήθειες ισχυουν
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Σωστός πρέπει να υπάρχει και σεβασμός δεκτές πάντως όλες οι σκέψειςΟ καθένας γραφει την σκέψη του, την αλήθεια του,το βίωμα του ,και γίνεται μια ωραια ζήτηση, με συμφωνώ και διαφ νω,χωρίς καφριλες και προσβολές.
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Η μεγαλύτερη καύλαΕίμαστε πορνοδιαστροφικοι πουτανιαρηδες με επίπεδο και κουλτούρα μπραβο μας.
Sakis1104
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2024
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Μόνο δύο μίλησαν εάν ψάξεις λίγο παραπάνω θα θέλαμε πάντως την άποψη τους μην κρατάνε χαρακτήρα τα ραντεβού τους ούτως η άλλως θα τα κανουνΜου κάνει εντύπωση παντως που καμία εταίρα που υπάρχει στο site δεν έχει μιλήσει καθόλου κορίτσια που ειστε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρώτα Κλειώ Κοντούλη και maggiΘα την είχαμε βομβαρδίσει σε ερωτήματα θα ήταν πολύ ενδιαφερων
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.289
- Πόντοι
- 456
Ότι γαμάνε είπα, που είναι το κακό;Τύπε απεχθάνομαι την (δήθεν) "πολιτική ορθότητα", αλλά τα γραφόμενά σου είναι μνημείο χυδαιότητας και ρατσισμού σε κάθε έκφανσή του.
Τύπε ούτε την τρίτη ηλικία και τους αμεα δε σεβάστηκες...
Ή μήπως σε πείραξε που είπα τους νταβάδες λεχρίτες;
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.289
- Πόντοι
- 456
Εσύ δε βίωσες.Συμφορουμίτη, κατανοώ την δική σου οπτική. Θεωρείς τις βίζιτες τελειωμένες. Σεβαστό. Παρόλα αυτά όμως, η άποψη σου πηγάζει από αυτά που ίσως άκουσες ή είδες ως πελάτης και θεατής. Είναι κάπως οξύμωρο να είσαι τόσο κάθετος και κυνικός για κάτι που δεν βίωσες ποτέ, όπως το ίδιο οξύμωρο είναι να αποκαλείς την πουτάνα τελειωμένη αλλά ταυτόχρονα να είσαι συνειδητά πελάτης τους.
Έχεις γαμήσει ποτέ πουτάνα τύπε; Ή μόνο σχέση;
Όλα τα χω βιώσει και ξέρω, μια χυσαποθήκη είναι για τον κάθε πικραμένο.
Εγώ μπορεί να μην είμαι η ενφάν γκατέ της ελληνικής κοινωνίας αφού κι εγώ τις γαμάω, αλλά όπως είπα η ξεφτίλα έχει και όρια.
Αφού ακόμα και στο site bourdela.com ντρέπεσαι να το πεις με το προφίλ σου κι έχεις μπει με κλώνο.
Φαντάσου τι μεγάλη ξεφτίλα είναι μέχρι κι εσύ το γνωρίζεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις