Τα ψυχολογικά σας δεν είν'και τα καλύτεραΑυτο με το ολίγον έγκυος να το κοιτάξετε καποιοι..
Τα ψυχολογικά του μαντράχαλου, επίσης δεν είν'και τα καλύτερα
Οπότε γάμα τα
Υπάρχουνε πάντα και οι εξαιρέσεις ..
Τα ψυχολογικά σας δεν είν'και τα καλύτεραΑυτο με το ολίγον έγκυος να το κοιτάξετε καποιοι..
αν ειχες γνωρισει λοιπον τις εξαιρεσεις θα ησουν ποιο χαλαρος και συζητήσιμος...Τα ψυχολογικά σας δεν είν'και τα καλύτερα
Τα ψυχολογικά του μαντράχαλου, επίσης δεν είν'και τα καλύτερα
Οπότε γάμα τα
Υπάρχουνε πάντα και οι εξαιρέσεις ..
σε πείραξε ο μαντραχαλος απο καποια γκομενα?Ελα ρε
Ενας άντρας, μια γυναίκα
Ποιός είναι ο μαντράχαλος ?
Και δεν με τρώει ο κώλος μου να γνωρίζω εξαιρέσεις, σε όποιο τομέα και νάναι
ΥΓ
Εχω γνωρίσει μοντέλες
Original που δουλεύουν μανεκέν
Ενα 60-70% δεν στέκουν, τόχουν χαμένο
Δεν μπλέκω
Κολλημένη είσαι ?σε πείραξε ο μαντραχαλος απο καποια γκομενα?
Φίλε μου τις άβγαλτες με απωθημένα να φοβάσαι... όχι αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αραξουν κάπου!Το θεμα δεν ειναι εκεινες πως θα ειναι αλλα εμεις, εγω δεν θα μπορουσα να ξερω πως ειμαι με καποια που εχει παρει τοσους αντρες οσες οι σελιδες τις 1ης εκδοσης του Silmarillion.
Ολοι έχουμε γνωριμίες. Υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Αν ο οποιοσδήποτε είναι αυνάνας θα του τα τρώνε οι ιερόδουλες. Η φαντασία είναι κάτι το αδάμαστο. Συνέχισε να φαντάζεσαι.Φανταζόμαστε όλοι ότι οι γνωριμίες σου, είναι το .... enfant gâté ....
Κληρονόμοι ξενοδοχείων ... μεγαλοεπιχειρηματίες ... τύποι με φεραρικά πορσικά .... κοτεράτοι ... μεγαλοκατασκευαστές ... διακεκριμένοι δικηγόροι ... μεγαλοχειρουργοί .... κάτοικοι Καστριού , Εκάλης, Βουλιαγμένης , γουεστ εντ λονδίνου , μαραί - σαιντ ζερμεν παρισιού , σίτυ παρκ ΝΥ .... κοκ ....
η αληθεια ειναι οτι δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι ο γραπτος σου λογος..και δεν εισαι το ξεκίνημα θα φαμε σε λιγο για μεσημερι ..ας πουμε οτι εισαι σνακ...τελικα ο μαντραχαλουλης υπαρχει η ηταν ονείρωξη και αυτη..Κολλημένη είσαι ?
Ετσι ξεκινάς την μέρα σου ?
Αβγαλτες στην σημερινη εποχη λιγο δυσκολο να βρεις.Φίλε μου τις άβγαλτες με απωθημένα να φοβάσαι... όχι αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αραξουν κάπου!
Άβγαλτες πλέον ονομάζονται αυτές που έχουν "λιγότερες εμπειρίες"...Αβγαλτες στην σημερινη εποχη λιγο δυσκολο να βρεις.
Φίλε μου τις άβγαλτες με απωθημένα να φοβάσαι... όχι αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αραξουν κάπου!
Ολες εχουν λιγοτερες εμπειριες σε συγκριση με μια επαγγελματια.. ακομα και απο αυτην που λεγαμε μικροι, οτι την εχει παρει η μιση πολη.Άβγαλτες πλέον ονομάζονται αυτές που έχουν "λιγότερες εμπειρίες"...
Φίλε μου τις άβγαλτες με απωθημένα να φοβάσαι... όχι αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αραξουν κάπου!
Με τις αβγαλτες δεν ξέρεις τι θα σου βγει στην πορεία οι άλλες είναι ξεκάθαρη η εικοναΦίλε μου τις άβγαλτες με απωθημένα να φοβάσαι... όχι αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αραξουν κάπου!
Προφανώς δεν έχεις χορέψει και είσαι έξω από τον χορό.Οποια εχει παρει την μιση Ελλαδα θα θελει να παρει και την αλλη μιση, μεγαλο θεμα η συνηθεια........Χωρια οτι δεν γινεται να μην κολαει ο αλλος να μπει ελευθερος...... (ασε που για να φτασει σε σημειο μια εκδιδομενη να θελει να ηρεμησει θα ειναι 50+).
Προφανώς δεν έχεις χορέψει και είσαι έξω από τον χορό.
Κάποια πράγματα δεν έχουν να κάνουν με το επάγγελμα αλλα με τον χαρακτήρα!
Είχα φίλη που κάθε βδομάδα ερωτευοταν άλλον άνδρα,
καμία σχέση με το επάγγελμα η τύπισσα εν τω μεταξύ κ χαμηλών τόνων.
ΣΜΝ μπορείς να κολλήσεις και από την πιο αδιανόητη πηγή!
Εμείς τουλάχιστον κάθε μήνα κάνουμε τυπικά τις εξετάσεις μας.
Συμφωνώ φυσικά για τα απωθημένα. Όσο για αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αράξουν, καλή τύχη στον μαλάκα/ναυάγιο που θα τις φορτωθεί. Δηλαδή τόσα χρόνια ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει η σούφρα μας και μετά να αράξουμε. Δε μας τα λέτε καλά κορίτσια. Δε γαμιέστε λέω εγώ? -μεταφορικά και κυριολεκτικά-Φίλε μου τις άβγαλτες με απωθημένα να φοβάσαι... όχι αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αραξουν κάπου!
Μάλλον είσαι καταδικασμενος να ζεις με τον φόβο είτε με μια απλή κοπέλα είτε με μια ιερόδουλη.Ακομα και καθε εβδομαδα καποια να πηγαινει με αλλον πολλες πατε με 10 την ημερα, δεν υπαρχει συγκριση. Και δεν κανετε ολες εξετασεις, το ξερεις καλα αυτο. Δεν λεω πως εξαιρεσεις δεν υπαρχουν αλλα γιατι να μπλεξει καποιος με 50αρα εκδιδομενη και οχι με καποια νεοτερη που και με 50 να εχει παει παλι απεχει ετη φωτος; Ρωτησα καποια εδω μεσα αυτο ακριβως, γιατι δεν θελει ακομα στα 30-40 να ηρεμησει με το να βρει καποιον και το πηρε στραβα, γιαυτο το 50αρι εγω το εχω σιγουρο για εκδιδομενες.
Προφανώς δεν έχεις χορέψει και είσαι έξω από τον χορό.
Οι καλοί χορευτές χορεύουν με όλες τις νταμεςΠροφανώς δεν έχεις χορέψει και είσαι έξω από τον χορό.
Ναι αλλά μαζί με το γκομενακι φαντάζομαι δεν θα χάλαγε αυτο το "ναυάγιο" να φορτωθεί και μερικές χιλιάδες ευρώΣυμφωνώ φυσικά για τα απωθημένα. Όσο για αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αράξουν, καλή τύχη στον μαλάκα/ναυάγιο που θα τις φορτωθεί. Δηλαδή τόσα χρόνια ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει η σούφρα μας και μετά να αράξουμε. Δε μας τα λέτε καλά κορίτσια. Δε γαμιέστε λέω εγώ? -μεταφορικά και κυριολεκτικά-
*Φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά!
**Εννοείται δεν ισχύει μόνο για τις επαγγελματίες!