Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Μου κάνει εντύπωση παντως που καμία εταίρα που υπάρχει στο site δεν έχει μιλήσει καθόλου κορίτσια που ειστε?
Προφανώς δεν θέλουν να χαλάσουν την εικόνα τους με αυστηρή κριτική. Ποιος ξερει τι μαλάκες κολιτσίδες θα έχουν γνωρίσει; :2funny: δεν ειναι πρέπον να κανουν βαθιά τομή στην συζήτηση.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
208
Πόντοι
21
Μάλλον είσαι καταδικασμενος να ζεις με τον φόβο είτε με μια απλή κοπέλα είτε με μια ιερόδουλη.

Πρέπει να είσαι μικρούλης...

Να ξέρεις κάτι, οι ανθρώπινες σχέσεις άσχετα με το επάγγελμα του άλλου ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΊΣΚΟ!

Μάθε να κρίνεις με βάση τον άνθρωπο και όχι με το επάγγελμα.
Συμβουλή από μια μεγαλύτερη, με πολλές εμπειρίες κ πάρε δώσε με ανθρώπους...

Ειμαι 44 με παρα παρα παρα πολλες εμπειριες με απλες κοπελες αλλα καμια με ιεροδουλη.

Βεβαια μεγαλωνουμε και καποια στιγμη που θα παει ολο και καποια θα γνωρισω αλλα προς το παρον δεν και απο οσα διαβαζω εδω μεσα δεν χανω και κατι.

Τωρα το οτι προσπαθεις να εξισωσεις ακομα και την ποιο ελευθερη κοπελα εκει εξω με μια ιεροδουλη ειναι αστοχο. Με οσους και να εχει παει μια απλη κοπελα θα ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο σε σχεση με μια ιεροδουλη.

Οσο για τα χρηματα που αναφερες σε καποιον αλλο δεκαρα δεν δινω, ειχα πρωην που εμενε πολιτεια σε βιλα και ειχε μεχρι και υπηρετριες που εμεναν σε δικα τους δωματια και ειχα και γυναικα που δεν ειχε βρακι να φορεσει, ο ανθρωπος μετραει.

Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.732
υπαρχουν και κοπελες απο το χωρο που εχουν σταθερη σχεση καποιες και γαμο (εκει τα πραγματα ειναι ποιο πολυπλοκα οταν υπαρχει γαμος ειμαι σιγουρος ειναι συνεργατης ο συζυγος) αλλα οκ να γινεται.
Απλα συνηθως για τα κοριτσια του χωρου δεν παει πολυ καλα το θεμα σχεση !!!!περπατημενες κι αυτες περπατημενοι και οι μαγκιες καπου νωρις χαλαει η μανεστρα!!!
Να λέμε τα σύκα σύκα , γάμος και πουτανιά δεν πάνε μαζί...
Αλλιώς το πράγμα βρωμάει...

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Μάλλον είσαι καταδικασμενος να ζεις με τον φόβο είτε με μια απλή κοπέλα είτε με μια ιερόδουλη.

Πρέπει να είσαι μικρούλης...

Να ξέρεις κάτι, οι ανθρώπινες σχέσεις άσχετα με το επάγγελμα του άλλου ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΊΣΚΟ!

Μάθε να κρίνεις με βάση τον άνθρωπο και όχι με το επάγγελμα.
Συμβουλή από μια μεγαλύτερη, με πολλές εμπειρίες κ πάρε δώσε με ανθρώπους...
Το κερατο θα το φας οπως και να χει.. το θεμα ειναι να ξερεις τι σου γινεται.
Ο Ανθρωπος δυσκολα μενει μονογαμικος, αυτο να καταλαβουν οι μικροτεροι.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Ναι αλλά μαζί με το γκομενακι φαντάζομαι δεν θα χάλαγε αυτο το "ναυάγιο" να φορτωθεί και μερικές χιλιάδες ευρώ :cheesy:
Εεε;;;
Ιδανικό θα ήταν η σχέση να μην αγγίζει τα όρια συναλλαγής τότε θα είναι πραγματική και ασφαλης

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
208
Πόντοι
21
Ιδανικό θα ήταν η σχέση να μην αγγίζει τα όρια συναλλαγής τότε θα είναι πραγματική και ασφαλης

Οι γυναικες δυστυχως δεν καταλαβαινουν πως οι αντρες ως επι το πλειστον δεν κοιτανε το χρημα. Οχι πως θα με χαλαγε η γυναικα που θα με τρελανει να εχει χρηματα, αλλα δεν θα με ενοιαζε και να μην ειχε.

Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.732
Το κερατο θα το φας οπως και να χει.. το θεμα ειναι να ξερεις τι σου γινεται.
Ο Ανθρωπος δυσκολα μενει μονογαμικος, αυτο να καταλαβουν οι μικροτεροι.
Νομίζω ο άνθρωπος από την φύση του δεν είναι μονογαμικός.
Αν κάποιος μείνει μονογαμικός, ειναι καθαρά από επιλογή θυσιάζοντας την φύση του!

Τελευταία τροποποίηση:

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
Ναι αλλα οι υποχρεωσεις τρεχουν.. καλο ειναι να μπαινει και κανα ευρω στο σπιτι, ετσι ειναι πιο υγιη η σχεση, πιστεψε με.

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
17
Like
10.829
Πόντοι
3.296
υπαρχουν και κοπελες απο το χωρο που εχουν σταθερη σχεση καποιες και γαμο (εκει τα πραγματα ειναι ποιο πολυπλοκα οταν υπαρχει γαμος ειμαι σιγουρος ειναι συνεργατης ο συζυγος) αλλα οκ να γινεται.
Απλα συνηθως για τα κοριτσια του χωρου δεν παει πολυ καλα το θεμα σχεση !!!!περπατημενες κι αυτες περπατημενοι και οι μαγκιες καπου νωρις χαλαει η μανεστρα!!!
δεν υπαρχουν...χωρις...

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
168
Πόντοι
1
Εγώ έχω το καλύτερο σύστημα. Αν γίνει φάση με ιερόδουλη μία στο τόσο ξεκαθαρίζω οτι δεν μπορώ να την βγάλω απο την θεση που είναι. Τωρα αν αυτή για παράδειγμα θέλει να βρεθει σε άνετη φάση για να σταματήσει είναι ελεύθερη να βρει κάποιον άλλον. Όχι εμένα. Στο μεσοδισστημα περνάμε ωραία. Λίγη προπόνηση θέλει, δεν είναι τίποτα.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Νομίζω ο άνθρωπος από την φύση του δεν είναι μονογαμικός.
Αν κάποιος μείνει μονογαμικός ειναι καθαρά από επιλογή , θυσιάζοντας την φύση του.
Μεγάλο δίκιο υπάρχει ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό μονογαμικων που μάλλον δεν έχουν πολλές ορμές εγώ πρωσοπικη βαριέμαι εύκολα γι'αυτό δεν παντρεύτηκα κιόλας δεν μπορώ να συνευρεθω με την ίδια γυναίκα πάνω από πέντε έξι φορές

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.732
Μεγάλο δίκιο υπάρχει ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό μονογαμικων που μάλλον δεν έχουν πολλές ορμές εγώ πρωσοπικη βαριέμαι εύκολα γι'αυτό δεν παντρεύτηκα κιόλας δεν μπορώ να συνευρεθω με την ίδια γυναίκα πάνω από πέντε έξι φορές
Τίμιο από μεριά σου που δεν πήρες άνθρωπο στο λαιμό σου!

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
168
Πόντοι
1
βαριέμαι εύκολα γι'αυτό δεν παντρεύτηκα κιόλας δεν μπορώ να συνευρεθω με την ίδια γυναίκα πάνω από πέντε έξι φορές
Εγώ έχω παρατηρήσει ότι μετσ το εξάμηνο το πολύ με όποια και να είμαι εντος ή εκτος πορνείας, βαριέμαι το σεξ. Μπορει να υπάρχει συναισθημα αλλα στο σεξ θέλω άλλη/άλλες. Άρα δεν κάνω για σύντροφος ή κάνω αλλά με λίγο σεξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom