You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς στέλνω μήνυμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nbyron
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 231
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
πρεπει να γραψεις 10
Με έσωσες!
Morg0th
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 350
- Πόντοι
- 280
Ειμαι παλιο μελος αλλα συνηθως ανενεργος.
Ειχα πιασει τα 5 απο οταν γραφτηκα και σημερα εγραψα σε ενα θεμα και κλειδωθηκε παλι.
Διαβαζοντας εδω καταλαβα οτι αλλαξε ο κανονας και ισχυει και για παλιους χρηστες προφανος.
Παμε για 10 τωρα λοιπον.
Ειχα πιασει τα 5 απο οταν γραφτηκα και σημερα εγραψα σε ενα θεμα και κλειδωθηκε παλι.
Διαβαζοντας εδω καταλαβα οτι αλλαξε ο κανονας και ισχυει και για παλιους χρηστες προφανος.
Παμε για 10 τωρα λοιπον.
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 441
Παλιός χρήστης και εγώ αλλά δεν είχα κάνει εγγραφή...
Η απορία τώρα που άρχισα τα ποστ είναι πως γίνεται να γράφονται σε ποστ μπινελίκια κτλ ενώ εγώ τώρα πχ που ποστάρω μου γράφει το μήνυμα σας είναι προς έγκριση...
Η απορία τώρα που άρχισα τα ποστ είναι πως γίνεται να γράφονται σε ποστ μπινελίκια κτλ ενώ εγώ τώρα πχ που ποστάρω μου γράφει το μήνυμα σας είναι προς έγκριση...
Stelios Xostis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω λογικα, τα επιασ τα 10. Σπουδαια..
Stelios Xostis
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ανενεργος, βγαινεις οταν δε γραφεις ποστ ή αν εχεις καιρο να συνδεθεις;
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 441
Για να καλύψω και άλλους με την ίδια απορία, μόνο στα πρώτα 10 μηνύματα σου εμφανίζει ότι θέλει έγκριση το μήνυμα σου... ;)
Beast4peace
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2019
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή τώρα αυτό που στέλνω θεωρείται μύνημα?και πρέπει να πιασω τα 10?
Συμποσιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
νομιζω πως ναι,κι εγω καινούριος,καλημερα καλες μονομαχιες με τα παθη μαςΔηλαδή τώρα αυτό που στέλνω θεωρείται μύνημα?και πρέπει να πιασω τα 10?
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Το γράφει πιο πάνω ο τύπος το έκανα παράθεση.. :S :S :S
Παιδια για να στειλω προσωπικο μηνυμα χρειαζομαι καποιο αριθμο ποσταρισματων ?
Γιατι δεν υπαρχει επιλογη να στειλω προσωπικο.
Ευχαριστω
Για να καλύψω και άλλους με την ίδια απορία, μόνο στα πρώτα 10 μηνύματα σου εμφανίζει ότι θέλει έγκριση το μήνυμα σου... ;)
Και εγώ νέο μέλος είμαι. Τελικά αν έχω καταλάβει καλά θα πρέπει:
1. να κάνω 10 posts (και όχι 5 που αναφέρεται σε κάποια σημεία) για να μπορώ να στείλω pm?
2. Τα posts θα πρέπει προηγουμένως να εγκριθούν από κάποιον mod. Πόσο καιρό χρειάζεται η έγκριση αυτή?
1. να κάνω 10 posts (και όχι 5 που αναφέρεται σε κάποια σημεία) για να μπορώ να στείλω pm?
2. Τα posts θα πρέπει προηγουμένως να εγκριθούν από κάποιον mod. Πόσο καιρό χρειάζεται η έγκριση αυτή?
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Το όριο είναι 10 posts, δεν υπάρχει χρονικό όριο, όταν τα δουν...Και εγώ νέο μέλος είμαι. Τελικά αν έχω καταλάβει καλά θα πρέπει:
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Σωστά αλλά και πάλι γράφεις ακολουθώντας τους κανόνες...Μετά τα 10 δν θα ζητάει έγκριση σωστα ;;
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.296
Γράφεις σε όποια σελίδα του forum, τα σχόλια στις κριτικές εξαιρούνται.....επιπλέον:
3. Τα 10 posts μπορούν να γίνουν σε οποιαδήποτε θέματα του forum και όχι σε ένα?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις